Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

maşallahhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhh

en sevmediğim cumartesiiii çalışma şekli, bi dangalak yüzünden yiyicez zılgıtı Allah yardım etsinnn ,

ben bu sabah bi tartılayım dedim galiba kırmışım zinciri ilaçlar yüzünden 74,6 de kalmıştım ama sankim bikaç 100gr lık eksilme vardı, gecikmiştim hemen indimm
herkesler okuyomu yawww bi ses verin haydeee

günaydın çenesi düşük dukaniçeler siziii,herkese musmutlu hafta sonlarııı
oku oku anca yetişebildim vallahi

,3

cnm süt tozun yoksa aynı tarifleri süt tozu koymadan da yapabilirisn ki
ben de evde süttozu yoksa koymuyorum,hem koymamak da daha iyi bazen duraklama yapabiliyor.hoş ben ilk günden beri kahvemde falan kullanıyorum doğrusu ama kullanmasan da yapabilirsin kek,ekmek falan
yap bakalım revaniyi beğenecek misin

canım hoşgeldinnn,5 kilodan nolcak 1 ayı bulmadan verirsin,başarılar

evde kabak buldum ne kızzzz sen evde ne var ne yok bilmiyor musun,öyle zuladan mı çıktı kabak hay allah iyiliğini versin

canım hayırrrrrrr çook çoook yanlış düşünüyorsun hayırrr yaaaa
dur şimdi spor yapmayayım,duraklarsam kurtarıcı olur diye bir düşünce yok asla yok öyle bişey
bakın şimdi kitapta yazan herşeye harfiyen uyduğumuzu sanıyoruz dimi,hayır işte uyulmuyor.
yani tatlı yemedim aman kaçamak yapmadım diyerek herşeye uymuş mu oluyoruz cıxxx
adam her gün için de spor yada en zından yürüyüş yapın demiş.peki kitaptaki bu önemli noktaya kaç kişi uyuyor?
mesela ben eminim ki sen en başından beri sporla birlikte yapsaydın diyetini :
1-daha çok kilo vermiş olabilirdin
2-daha çok incelmiş olabilirdin
3-asla sarkmadan lımbırdamadan sıkı bir şekilde zayıflamış olurdun

canlarım lütfen sporu ihmal etmeyelim
ilerde duraklama yaşarsan sporu arttır demiş adam,spora başla dememiş ki dimi kuzum
ben senin yerinde olsam hem madem evde de gerekli techizatın var hemen pazartesi falan başlarım spora.
koşu bandına bin.her gün en az 3 set yap.şöyle ki ilk setin 10 dk level 5'te sonraki 10 dk level 6'da yürüyüş olsun.
bunu 3 set yap her gün yani toplam 1 saat.çalışıyor musun hatırlamıyorum,çalışmıyorsan gün içine böl sabah-öğle-akşam.
dambılların da özellikle sarkan kolların için çok önemli.bunlarla yapabileceğin hareketleri de biliyorsundur zaten.
callen da yapsan süpper olur yaaa,tam senin durumunda sıkılaşıp toparlanmak için birebir

o senin güzelliğin canım benim

ben doğuşun bergamutlu çayını aldım çok beğendim kuzular,tavsiye derim

Geçmiş okumaktan kimse yazamıyorr. Hihihih çok eğlenceliii
Medesam şimdi patlatır mesajlarııı

evetttt yettiiiim bacıııımmmmm

Tabiki kuzummm
Bende seyirdeyimmm. Hatta yarın bitmesi gerekiyordu ama dukan amca bilemedii.
Tabi arada içtiğim galonlarca sek suyu saymazsak . Bunun dışında öle pek kaçamağım olmadı ama 10 kilocuğa mal olduu o galonlar.
O yüzden devammmmm
Biz gider paşa paşa yeriz köftemisiiii.
Ayyy bambi de dönerde pek güzle olurr. Çok yağlıda olmaz oranın dönderii
Ay acıktım ben galibaaa...

noldu kuzum niye üzdüler seni,sıkma canını bakemmm hadi bakalım bugün c.tesi herkes mutlu olsunnn enerjik olsuun,hiçç takmayın can sıkıcı uyuzları kafanıza

kız dukana iftira atma adam kesin bildi de valla senin o sek sular gerçekten 10 kiloya malolmuş olabilir mi yaaa,yani bu kadar mı etkiler naptın zuzu senn yaaa tekelle ortaklaşa mı çalıştın
10 kilo ciddi fark yaaaa,söz verdin bak yok artık yılbaşına kadar

azraaaaaaaammmmmmmm çoook sevindim güzel kuzum benim yaaaaa yaşasınnnn bütün dukaniçeler toplancaz
yok kuzum yaaa ,hiç yer miyiz dukan dışı asla olmaz
herkes dukana göre yiyip içecek başka yolu yok

Erken yaşta evlenmiş bir dukaniçe olarak bekar tüm dukancanlarıma gönülleirne göre beyaz atlı prens dilemeden gidemedim...

Amin canım benim,inşallah kabul olur duaların

Kuzum alkolden başka kaçamağım yok denecek kadar az aslındaa.
Yanında çerez falan da oldu tabi bazennn
Tabi dışarda yediğim yağlı et köfte falan da varrrr. Evdeki gibi değil dışardaki sonuçta.
Dışarda içtiğim ayran ve yoğurtta var...
arada ağzıma attığm zeytin de varr..
Öyle hamur du tatlıydı yemedim yani
Tatlandırıcı bile kullanmadımmmm

Oldu iştee.
Evet kuzu yılbaşına kadar yok galon falann
Pazartesi de sporu salonda arttıraağımm
ocak sonuna kadar versem de geçsem güçlendirmeyee
Ay ne güzel cümle oldu
artık geçsem güçlendirmeyee

Bak gaza gelsimm
Gİdeyimde yemeğimi yiyeyim barii

noldu kuzum niye üzdüler seni,sıkma canını bakemmm hadi bakalım bugün c.tesi herkes mutlu olsunnn enerjik olsuun,hiçç takmayın can sıkıcı uyuzları kafanıza

hani sana en tepedeki bi iş veririr ama onun bi altındaki senin bulduğunu değil kendi bulduğunu ister (ama senin bulduğun fiyatın 2 katı) ve diretemezsin çünkü o haklı bari biraz indirim istesem diye çıkarsın aaa olur mu ben profesyonel buldum der, ama en tepedekine sen kabul ettiricen bu fiyatı

en ben dukançenin suçu neeeeeeee

yok sakin olcam bak haftanın son günü zatiiiii medesam dimi bugünde bitecekkkk

3 çeşit tuzlu ve 4 çeşit tatlı, kuruyemişler hazır. misafirler gelebilir:)

Azra kayfesini yudumlarkene dukaniçelerine selam eder:)

Mutlu haftasonları olsun dukancanlarr

nasılsınıızz ?kahvaltımı yaptımm , şimdide takılıyom buralardaa

herkesler için kaçamaksız bir haftasonu olsunn , öpüyoruumm

Azracım tebriklerrrrrrr , tütütüütü maşAllahh diyorumm

var da var yani eheheheheh
hadi bakalım kuzum inşallah en kısa zamanda geçersin sen de güçlendirmeye,o zaman galonla olmasa da karşılıklı birer kadeh su içeriz en sekinden

var da var yani eheheheheh
hadi bakalım kuzum inşallah en kısa zamanda geçersin sen de güçlendirmeye,o zaman galonla olmasa da karşılıklı birer kadeh su içeriz en sekinden

İnşallah canımmm
Sporu arttıraacğım için bu duraklamayı kırarım gibime geliyorr.
Biraz daha düzenli yapmam lazım tabi dukanı
Dedimya yumurtayı azaltım istem dışıı ve yoğurduu
evdemi duruyorum kii
ah kafama benn
Gerekirse vazgeçeceğim bu her akşam çıkma huyumdann
Kasımda aşk başkadır dedik saldık kendimizi sokaklaraaa
Ama o iş de tırtt
Sana mail attım çıkmadan okumalısınn yeni haberleriii
2012 de duan başkadır bundan sonra benim içinnn
maya takvimine göre zayıf ken kıyamet kopmalııı

Azracim tebrikler. cok iyi gidiyosun. valla boyle iyi haberler alinca benim de icim aciliyor, kendimin verecegi kilolara guvenim geliyor. daha da iyi haberlerini bekliyoruz.

okudum stop yorumladım stop
herhangi bir son dakika gelişmesi olursa istediğin zaman arayabilirsin kuzucan
herpinizi seviyorum,ben kaçıyorum öpüldünüz iyi tatillerrrrrrrr

sabah
peynir 2krep cay(2 tepeleme kasıktan 5 tane kücük çıktı)
yarm sütlü 1 cay kasık kahveli nescafe(takitanın o tuzlu dediğim tatlandırıcısı kahvede tuzlu olmuyo sanırım pişince tadı bozuluyo)
öğlen bol kıymalı ıspanak yoğurt 1 krep
akşam yoğurtlu tavuklu kereviz salatası
yine sebze her öğünde ama fena sayılmaz sanırım
sebze günlerimde 1 tatlı kasıgı yagla 1 kılodan pişiriyorum evdekilere servis yaparken tabaklarına az zeytinyağ gezdiriyom böylece ayrı ayrı pişirmekten kurtuluyorum zaten daha önceden kızımın doktoru sebzelere piştikten sonra yag eklememi söylemişti..

Mantıklı ve saf zeytinyağı ise çok da sağlıklıı ve hatta çok iyi fikirr. Tuttum bu olayııı...

Sabırtaşı Azra,
Gelmedi mi hala misafirlerrr
Kaçta gelir bu insanlar kaçta giderler kış günü ve cumartesiii
De haydiiii
Bugün bir değişiklik yap tak mezdekeyiii kalkın oynayın.
Annem ben küçükken beni bütün günlere götürürdü. Amann bir oyunlar bir eğlence. Çok eğlenirlerdii.
Hem yediklerini eritirlerdiii.

yok canımcım gün değil bu. gelecek kişilerden 3 tanesini ilk defa göreceğim. detaylar diğer tarafta:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…