Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

diyetin basinda misir unu almistim. kullaniliyomus diye. ama hic kullanma firsatim olmadi.

Ondan sonra internetbagimlisinin cin tavuk sosunu yapmak istedim. ona misir nisastasi lazimmis. sonra farkettim benim aldigim misir unuymus diye, diyetin basinda bi sey bilmiyosun ya. komik geldi. neyse gittim markete bu sefer dogru seyi aldim. pek guzel oldu, tadi, sosun yarisini kaptirdim ama, evde cok populer oldu

sonunda yulaf kepeğim geldi...

bugünü ekmek ve kek deneyimi ile geçirdim ama sonuç hüsran:KK53::KK53::KK53:

bu şeyi ağzıma almamla beraber bir öğürme hissi başladı:KK53:

mayalısı, tuzlusu, tatlısı... ve sonuç değişmedi:KK53:

ben bu "şeyi" yiyemiyorum ve yiyemeyeceğim:KK53:

eşim yulaf kepeğini görür görmez "biz bunu köyde mallara dökerdik" dedi:KK25:

yaptığım kekten yiyen oğlumun yorumu: Anne, bunu ancak atlar yiyebilir:KK53::KK53::KK53:

et, sebze ve süt ürünleri ile yola devam...

bana şans dileyin:KK53::KK53::KK53:

Selam Bayanlar,
Bugünkü menümü bildiriyorum

Sabah 1 bardak süt (10 da uyandım zaten.)

Öğle 1 fincan çay, 1 adet light üçgen peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2-3 kaşık lor, 1 domates, 1 salatalık

Akşam fırında kıymalı ıspanak ve yoğurt (süper oldu.)

Selam canlar,
Bugunumu çok güzel geçirdim..sabah cheakpeasin ekmek tarifini denedim..resmen peynirli kek oldu..bu kadarlezzetli olacağıni tahmin etmemistim..hatta fazla yiycem diye panik oldum :)

Sonra kabaktan yapılmış patates kızartmami yedim..o da süperdi..bol acılı :)
Ve yanına sarımsakli yoğurt...

Sonra turkkahvesi,

Haslanmış yumurta,

Ve organik diye aldığım ama organik olmayan sadece rengi kahverengi olan tavukumu yedim..

Şimdi de sodami içiyorum

yuruyusumu yaptım 7 km olmuştur:emir_bebek: Callenimi yapıp derse geçiyorum..

Hepiciginize iyi akşamlar diliyorumm :KK16:

Bi ee unutmadan biri hayrına en basitinden kakaolu pasta tarif edebilir mi:KK17:
Mevcut malzemelerm ,kakao süt,suttozu,mısır nisastasi,splenda,yumurta yoğurt..
Bitek bunlarim var, :26:
Dukan tarifleri sitedekiler yani bana biraz zor geliyo:KK50:..bunları karistirmak istiyorum ama neyden ne kadar koycami kestiremiyorum

yaptığım kekten yiyen oğlumun yorumu: Anne, bunu ancak atlar yiyebilir:KK53::KK53::KK53:

Hangı markanınkını kullanıyorsun ben rusheımınkını kullanıyorum ve tadı o kadar fena degıl. belki markasi yuzundendir, dogalsan veya rusheimin disinda kullananlar pek memnun kalmiyor.

yulaf kepegi bu diyetin olmazsa olmazi, umarim tuketebilirsin, yoksa senin iicn cok zorlu bir diyet olur. hem de diyetin hakkini vermemis olursun. cunku onu kullaninca esas potansiyeli ortaya cikiyo diyetin

Veeee en sonunda başladım
Sabah light süt ictim
Öğlen iglo nin pilic köfte leri varya 6 lu onu tavada yagsiz pişirdim yanında light ayran ictim 2 bardak
Aksam dukan krebi, light peynir ve 2 dilim hindi fume yedim

20 dk yürüdüm
Yaklaşık 1 litre su ictim
Kizlar yorumlarınızı bekliyorum 4 gun atak yapmam geekiyor

Veeee en sonunda başladım
Sabah light süt ictim
Öğlen iglo nin pilic köfte leri varya 6 lu onu tavada yagsiz pişirdim yanında light ayran ictim 2 bardak
Aksam dukan krebi, light peynir ve 2 dilim hindi fume yedim

20 dk yürüdüm
Yaklaşık 1 litre su ictim
Kizlar yorumlarınızı bekliyorum 4 gun atak yapmam geekiyor

selam, basarilar umarim, sonuna kadar bizimle kalirsin.

iglonun hazir kofteleri, yag orani %10 dan az mi. icinde bugday unu, nisastasi yok mu. Normalde hazir kofteler bu yuzden dukana uygun olmuyor. icerigine bakarsan, bunlari sagliyorsa tuketmende fayda var.

Bir de atakta rejime SIKI SIKIya bagli kal, cunku bir daha hic bir evrede o kadar hizli kilo veremiyorsun, o yuzden maksimum faydayi saglaman icin. dukana harfiyen uyman lazim atakta.

İcinde galeta unu varmış. %9 yağ oranı
Un olayı olmadı ya. Hazır köftelere bulaşmam daha da

Bi de canim cok az yemissin. ne kadar dukana uygun cok yersen, diyette dayanikliligin artar kacamak yapmazsin. hem de protein enerji yaktirdigi iicn yedikce zayiflarsin. oyuzden ogunlerini genisletmeni, kesinlikle ac kalmamani tavsiye ederim

İcinde galeta unu varmış. %9 yağ oranı
Un olayı olmadı ya. Hazır köftelere bulaşmam daha da

dukanda başarılar dilerim canım sana hazır gıdalarda liğht ürünleri tercih etmelisin ve mutlaka içindekiler bölümünü incele dukana uyup uymadığına bak derim ben senin kilon cok yokmuş boyun ve yaşını merak ettim

canlarım...
uzunca bi zamandan sonra tekrar aranızdayım. hayatımda yepyeni bi sayfa açmam gerekiodu. önce iş değişikliği snra ev değişikliği derken şimdi de sevgilimden ayrıldım... hepinizi gerçekten çok ama çok özledim. ara verdiğim diyetime pzt günü tam gaz başlıyorum. gördüğüm kadarıyla aramıza yeni hatunlar katılmış:) hepinizi öpüyorum:KK54:

benim keklerim ekmeklerimde öyle oldu canım yenecek gibi değil berbat bi tadı vardı :KK43:
yulaf kepeğini görenler bana da öyle diyorlar aaa hayvan yemi o bea diyen cok oldu ama sonuç iyi oluyo ne yapalım :)

bende yazıyım menümü
sabah:haşlanmış yumurta çay

öğlen :bir kase yogurt yarım cb kaşığı yulaf ve taze fasulye

akşam:sarımsaklı yogurt 1cb kaşığı yulaf ve taze fasülye

bugun annemle güne gittik çok güzel mamalar yapmışlar herkes tabaklarını sildi süpürdü ama ben yemedim hiç canım bile cekmedi motivasyonum sağlam çok sükür bozmadan incem istediğim kiloya bide spor yapsam süper olcak 8.günümüde bitirdim ve 2,5kilo verdim
yola devam ..:KK55:

canlarım...
uzunca bi zamandan sonra tekrar aranızdayım. hayatımda yepyeni bi sayfa açmam gerekiodu. önce iş değişikliği snra ev değişikliği derken şimdi de sevgilimden ayrıldım... hepinizi gerçekten çok ama çok özledim. ara verdiğim diyetime pzt günü tam gaz başlıyorum. gördüğüm kadarıyla aramıza yeni hatunlar katılmış:) hepinizi öpüyorum:KK54:

hoşgeldin canım :) hakkında hayırlısı olsun sevgili için üzülmüyorsundur umarım
pazartesi seni bekliyoruz :KK70:

selamlarrr:) hayırlı geceler....

önce VADİ arkadasıma yulaf kepegini bende yiyemiyordum krebinden bıkmıstım bög gelmişti kekler mekler yok yiyemiyordum takiii bi arkadas yulafi nasıl yiyebilecegimiz yolları yazip secım yapana kadar ben yulafımı 1 kasıgını agzıma kouyorum yan tarafta suyum hazır oluyo dikliyorum suyu sona önce yulafı atıyorum agzıma sora pesınden hemen suyla gönderiyoum mıgdeme:)))) bazen 2 ye 3 bölüyorum yulafı gunluk limitmi mesela arlarda ıcıyorum bıde boyle dene bence:)))

arkadaslrım abllarım nassınız bakalım:))) ben dukan dıyetımın guclendırmesde bitdi .. sımsı koruma dedıgımız vakit 3 kasık yulaf yıyorum merdiven kullanıyorum yuruyus bu kdarmı oluyor sımdik. amma ben suclendırmede en kg 54.2o idi. sımdı 55ım.gerci degısıyo yuruyus yapamamın bedeli 800 gr:)))) cok diil ama canım sııkılıoyooooo yahu:))) sımdı yuruyuse basladım olmadı evde 40 dk kosuyorum yada hareketler felan filan yapiyorum havada sogudu zaten. siz neler yapiyorsunuz guclndirmyey gecen arkadaslar nasıl gidiyor.

yeni gelen arkadaslara bol eksili günler.

İnşallah canımmm
Sporu arttıraacğım için bu duraklamayı kırarım gibime geliyorr.
Biraz daha düzenli yapmam lazım tabi dukanı
Dedimya yumurtayı azaltım istem dışıı ve yoğurduu
evdemi duruyorum kii
ah kafama benn
Gerekirse vazgeçeceğim bu her akşam çıkma huyumdann
Kasımda aşk başkadır dedik saldık kendimizi sokaklaraaa
Ama o iş de tırtt
Sana mail attım çıkmadan okumalısınn yeni haberleriii
2012 de duan başkadır bundan sonra benim içinnn
maya takvimine göre zayıf ken kıyamet kopmalııı

ipeek.. ben de senle spora başlamış olacağım. 2 aydır diyetteyim ama hiç spor yapmadım ve duraklamanın alasını yaşıyorum. çok moralim bozuktu ama seni örnek aldım. moral nozmak yerine azimle yola devam etmeliyim dedim. hadi arkadaşım kıralım şu duraklamayı. perşembeye güzel haberlerini bekliyorum En Büyük TÜRKİYE

günaydın çenesi düşük dukaniçeler siziii,herkese musmutlu hafta sonlarııı :KK16:
oku oku anca yetişebildim vallahi:KK76:

,3

cnm süt tozun yoksa aynı tarifleri süt tozu koymadan da yapabilirisn ki:KK34:
ben de evde süttozu yoksa koymuyorum,hem koymamak da daha iyi bazen duraklama yapabiliyor.hoş ben ilk günden beri kahvemde falan kullanıyorum doğrusu ama kullanmasan da yapabilirsin kek,ekmek falan :KK56:
yap bakalım revaniyi beğenecek misin:KK52:

canım hayırrrrrrr çook çoook yanlış düşünüyorsun hayırrr yaaaa :KK20:
dur şimdi spor yapmayayım,duraklarsam kurtarıcı olur diye bir düşünce yok asla yok öyle bişey :KK19:
bakın şimdi kitapta yazan herşeye harfiyen uyduğumuzu sanıyoruz dimi,hayır işte uyulmuyor.
yani tatlı yemedim aman kaçamak yapmadım diyerek herşeye uymuş mu oluyoruz cıxxx :KK50:
adam her gün için de spor yada en zından yürüyüş yapın demiş.peki kitaptaki bu önemli noktaya kaç kişi uyuyor?
mesela ben eminim ki sen en başından beri sporla birlikte yapsaydın diyetini :
1-daha çok kilo vermiş olabilirdin
2-daha çok incelmiş olabilirdin
3-asla sarkmadan lımbırdamadan sıkı bir şekilde zayıflamış olurdun :KK34:

canlarım lütfen sporu ihmal etmeyelim:KK8:
ilerde duraklama yaşarsan sporu arttır demiş adam,spora başla dememiş ki dimi kuzum:KK53:
ben senin yerinde olsam hem madem evde de gerekli techizatın var hemen pazartesi falan başlarım spora.
koşu bandına bin.her gün en az 3 set yap.şöyle ki ilk setin 10 dk level 5'te sonraki 10 dk level 6'da yürüyüş olsun.
bunu 3 set yap her gün yani toplam 1 saat.çalışıyor musun hatırlamıyorum,çalışmıyorsan gün içine böl sabah-öğle-akşam.
dambılların da özellikle sarkan kolların için çok önemli.bunlarla yapabileceğin hareketleri de biliyorsundur zaten.
callen da yapsan süpper olur yaaa,tam senin durumunda sıkılaşıp toparlanmak için birebir:KK34:

:KK24:

ah canısı üslubunu çok beğeniyorum.tatlı sert :KK19: çok doğru söylüyorsun.hatta pazartesiyi beklemeden yarın başlıyorum. bu arada evet çalışıyorum. öğretmenim. ama isteyince insan vakit bulabilir diye düşünüyorum. yeter ki azim olsun En Büyük TÜRKİYE

Herkese günaydınn!!!

Umarım herkes güzel bir pazar günü geçiriyordur. Tartıda gene 63leri gördüm, kaldırıp atacağım sonunda. :KK36:
Dün Callan'ı yapamadım çünkü günün sonunda kollarım-bacaklarım resmen hareket etmiyordu. :)) Cumartesiyi dinlenme günüm yaparım deyip, 6 gün kesintisiz yapmaya çalışacağım inşallah. Bugün de ağrım var ama dünkü gibi değil.
Spora harekete devam! :KK52: Callan'i çok sevdim aslında çünkü nereyi çalıştırıyorsa o an o kısım komple yandı, ağrıdı, özellikle bunu düzenli yaparsam şeftali popodan falan geçtim, karnımın muhteşem hale gelmesini bekliyorum. :KK76:

Tatlandırıcısı pişirmeye uygun olmayanlar:
Yemeği normal pişirin, sonra tatlandırıcıyı üstüne pudra şekeri misali serpin. Ben tablet almıştım ucuz olsun diye, bu şekilde değerlendiriyorum hepsini. :KK1: Tabii annem ilk gördüğünde şok geçirdi, filmlerde uyuşturucu kullananlar gibi hapları almışım eziyorum kağıt arasına koyup. :KK53:

Kepeği sevmeyenler: Mutlaka size uygun bir tarif olmalı, mesela ben İpek'in poğaça tarifine tutkunum şu aralar. Tatlılarda başarılı olamadım evet ama tuzlularda fark yaratıyor. Azcık süt tozu da katın isterseniz, o zaman daha çok hamurişini andırıyor. Hiç yememeyi önermem, zaten wc konusu problemli, tabirim için bağışlayın ama hiç yenmezse o kadar proteinle betonarme durumuna geçersiniz. :26:

77,8 :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

ayyy çok mutlu oldummmm =)))

Dün arkadaşa gittik yemeğe tramisu yapmıştı bizde dilber dudağı aldık yemedik kahvenin yanında lokum sofrada sevdiğim mezeler yemedimmmmmmmmmmmm =))))))))) :KK9::KK9:

sabah da tartıda 77,8 görünce sevindirik oldum =)))) atak bitiyor bugün pazartesi 2. aşama inşallah.. =)))

başlangıç 80,5 sizce gidiş iyi mi :-)

bu arada Keyifli Pazarlar =))

Günaydın Dukancancanlarımm :KK16::KK16::KK16::KK16:

keyifler nasıl ? ben dün akşam arkadaşlara mangala gittim , protein patlaması yaşadımm :KK53::KK53::KK53: akşama arkadaşımda kaldım ama sabah kahvaltılıklarım yanımda olmadığı için evime geldim , artık yanımda her ihtimale karşı dukan ekmeğimden bulundurmayı düşünüyorumm :KK34::KK34::KK34:

Salı okulun yemeği var Protein günüme denk gelecek , bende 2 gün SP 2 gün PS yapacaamm , Dukanın bu esnekliğini seviyoorrumm :KK16::KK16::KK16:

X