- 15 Haziran 2012
- 474
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar süt tozunun esprisi nedir? onun yerine light süt kullanabilir miyiz?
kıvam mı veriyor? etrfımdaki marketlerde bulamıyorum. kurabiye yapmak istiyorum ama yaptıklarım kıyır kıyır olmuyor. üzeri azcık kabarıyor.
yumuşak olmasını istemiyorum. bir sürü de tarif var internette. aranızda deneyip de tutturan varsa tarif verebilir mi lütfeeeennn
çok tatlı kurabiye isityor canm
arkadaşlar süt tozunun esprisi nedir? onun yerine light süt kullanabilir miyiz?
kıvam mı veriyor? etrfımdaki marketlerde bulamıyorum. kurabiye yapmak istiyorum ama yaptıklarım kıyır kıyır olmuyor. üzeri azcık kabarıyor.
yumuşak olmasını istemiyorum. bir sürü de tarif var internette. aranızda deneyip de tutturan varsa tarif verebilir mi lütfeeeennn
çok tatlı kurabiye isityor canm
Kadının biri süt tozuna bayılıyormuş. Süt tozu yemiş bayılmış :)
Ayy iğrenç oldu sabah sabah ama süt tozunun esprisi budur.
Candır
Pofidiktirr
Ekmeklere hacim ve lezzet katar.
Sık kullanmazsan genelde bişey yapmaz fazlası tehlikelidir durdururr.
Ama güzeldir yaaa..
Nis gibi kekler poğaçalarrr bofur bıfurrr
Ben 1 aydır kullanmıyorumm nerdeyse
POfff evdemi oturdum ne zamandır.
1 hafta sonu evde takılayım dedimm yataktan çıkmadımmm
Bu hafta sonu planmım . Haftaya büyük buluşmaa
Ya ben evde oturmak istiyorummmm.
GÜnaydın bu arada dukan konseyi.
Hadi toplanıp çene yapsanızaaa.
Sayfalarca yazdıklarını okumaktan ne çalışabiliyoruzzz ne de laf yetiştirmeye halimiz kalıyır.
Tamam benim de çenem elime vuruyor çoğu szaman şimdi olduğu gibi ama çok işim var ve başlayasım yok . O yüzden kendimi oyalıyorumm.
Anammm pek mi konu dışına çıktım ben
İş te öyle DUkan canlarrrr.
Önümüzdeki hafta herkes bir gün yaptığı kepekli şeyi paylaşsın resimlerlee olmazmı. Az gözümüz gönlümüz açılsuınnn.
Bu arada buluşmaya gelecek arkadaşlar bir el kaldırsa da bilsek kim var kim yok
Ben geliyorumm (Yalova dan) Buluşma için
Medesa (İzmir) hatun buluşma için iş programı ayarladı
Prenssevgilisi (Almanya) walla esas gelişi amacı biziz arada işlerini de halledecek
Mervee (Maraş) bibim (bizim demek istedim. Bibim i de allah rahmet eylesin. Halaya bbibi denirmiş eskiden bizdee.Babamın halası vardı ayyy ne pamuk du o. Dua istedi güzel insannn. HADİ AMİN demek için el fatihaa...)için gelmek istiyor ama ben inanmıyorum :) ınnnınnn ınnn verdim gazıı
Ness lee, dely, ALiye, Love 1 (ist)
Ayyy kendimi kötü hissettim başka kim vardırkiii
Ekim le Azra kesin değil dediler ama ben ikisinide çokkkkkk tanımak istiyorum.
Hele ekimm .. Hatuna gönül bağım var nedenseee tanımam etmem :)
Azradan da maceralar dinlemek istiyorum kendi çenemi durdurabilirsemmm.
Dr Tuba varr iş yerini bırakıp gelirmi bilmem ama istiyor sanırımmm. Hiç olmadı biz gider topluca dişleri parlattırırızzz.
Unuttuklarım kusura bakmasınn çıksın aradan bende varım bende varımm dieeee. Yeterli çoğunluğu sağlarsak meydan da halay çekeriz. Tv lere çıkarızzz alem görür nasıl zayıflanırmışş :)
Offf çenem de elimde yoruldu ben çalışmaya geçiyorum ama gözüm sizdeee...
Günaydın!!
Ben de olmak istiyorum buluşmada ben de! :) (annesinin eteğinden çeken çocuklar gibiyim evet :) ) Yarı zamanlı bir işim var, ordan çağırmazlarsa geleceğim inşallah.
günaydın canım ne bu enerji sabah sabah helal sana
buluşmaya gelmek isterim ama nerde benim oglan küçük malum bakıcak birini ayarlasam sizleri görmeyi çok isterim kısmet işte........
şu kilo veren bayan var ya tv de kamu spotu siz onun yerine süper etki yaratırsınız kuzumm
Kadının biri süt tozuna bayılıyormuş. Süt tozu yemiş bayılmış :)
Ayy iğrenç oldu sabah sabah ama süt tozunun esprisi budur.
Candır
Pofidiktirr
Ekmeklere hacim ve lezzet katar.
Sık kullanmazsan genelde bişey yapmaz fazlası tehlikelidir durdururr.
Ama güzeldir yaaa..
Nis gibi kekler poğaçalarrr bofur bıfurrr
Ben 1 aydır kullanmıyorumm nerdeyse
POfff evdemi oturdum ne zamandır.
1 hafta sonu evde takılayım dedimm yataktan çıkmadımmm
Bu hafta sonu planmım . Haftaya büyük buluşmaa
Ya ben evde oturmak istiyorummmm.
GÜnaydın bu arada dukan konseyi.
Hadi toplanıp çene yapsanızaaa.
Sayfalarca yazdıklarını okumaktan ne çalışabiliyoruzzz ne de laf yetiştirmeye halimiz kalıyır.
Tamam benim de çenem elime vuruyor çoğu szaman şimdi olduğu gibi ama çok işim var ve başlayasım yok . O yüzden kendimi oyalıyorumm.
Anammm pek mi konu dışına çıktım ben
İş te öyle DUkan canlarrrr.
Önümüzdeki hafta herkes bir gün yaptığı kepekli şeyi paylaşsın resimlerlee olmazmı. Az gözümüz gönlümüz açılsuınnn.
Bu arada buluşmaya gelecek arkadaşlar bir el kaldırsa da bilsek kim var kim yok
Ben geliyorumm (Yalova dan) Buluşma için
Medesa (İzmir) hatun buluşma için iş programı ayarladı
Prenssevgilisi (Almanya) walla esas gelişi amacı biziz arada işlerini de halledecek
Mervee (Maraş) bibim (bizim demek istedim. Bibim i de allah rahmet eylesin. Halaya bbibi denirmiş eskiden bizdee.Babamın halası vardı ayyy ne pamuk du o. Dua istedi güzel insannn. HADİ AMİN demek için el fatihaa...)için gelmek istiyor ama ben inanmıyorum :) ınnnınnn ınnn verdim gazıı
Ness lee, dely, ALiye, Love 1 (ist)
Ayyy kendimi kötü hissettim başka kim vardırkiii
Ekim le Azra kesin değil dediler ama ben ikisinide çokkkkkk tanımak istiyorum.
Hele ekimm .. Hatuna gönül bağım var nedenseee tanımam etmem :)
Azradan da maceralar dinlemek istiyorum kendi çenemi durdurabilirsemmm.
Dr Tuba varr iş yerini bırakıp gelirmi bilmem ama istiyor sanırımmm. Hiç olmadı biz gider topluca dişleri parlattırırızzz.
Unuttuklarım kusura bakmasınn çıksın aradan bende varım bende varımm dieeee. Yeterli çoğunluğu sağlarsak meydan da halay çekeriz. Tv lere çıkarızzz alem görür nasıl zayıflanırmışş :)
Offf çenem de elimde yoruldu ben çalışmaya geçiyorum ama gözüm sizdeee...
Oh ohh halay ekibi kalabalıkalşıyorr
Walla bu l biriniii
Hem biraz kafa dağıtmış olursunnn hemde tanışıp kaynaşmış oluruzz.
Daha 30 ağustosta prenssevgilisinin düğününde gamgam dansı yapacağızzz.
Hobaaaaa
İçimde acayip bi şey varr
Çok az uyumama rağmennn kıpır kıpırımm
Medesammmmmmmmm yetişşşş bilirsin içimde tutmayı hiç sevmemmmmm
Atamıyorum bu enerjiyiiii
Bu akşam doğduğu günü hatırladığım halamın torunu evleniyorr. Hemde 12 yıldır çıktığı oğlanla. Ay ben çokmu yaşlandım evdemi kaldım sendromu yaşıyorum ve bu da çeneme vuruyor sanırımmm..
günaydınnnnn kuzummmmm
en iğrenç espri bilem tebessüm oluşturur yaww bu çokta iğrenç değildi
Aminnnn bibiye Allah rahmet eylesin (bizdede hala bibidir bu arada çokta severimmm bibi demeyi )
Ayın 26'sında toplatı var ist ben kaçabilirsem cumartesi kaçıp buluşmaya dahil olmayı çoooooook hemide çooooooook istiyorum , inşallah başarılı olabilirim
bi önceki toplantı izmirdeydi yine böyle hafta sonu birleştirmiştim arkadaşımı görmek için :26: kredilerimi tüketiyorum malum patron unutmaz böyle kaçamakları
gelmeye çalışcam bakalım aslında süper olur
benide coşturdun gam gam acip oynayım bari benim ogluşla
darısı başına diycem yaranı mı deşcem boşver vur dibine düğünde döktür evlenenler balamı batıyo bak sen gezmeye hemen plan yapıyosun ben evliyim ama bahtiyarmıyım bi yere gitmeye bile zorrr sefasını sür kuzuuuu
Süperrr
Sen face de varmıydın kuzucann bizim kendi grubumuzda... Anımsayamadım daa...
günaydın kızçeler
eşime sucuklu yumurta yaptım sabah ve ekmek de tam kahvaltı zamanı kokular sala sala pişti, az daha gümletiyordum diyeti, daha dün deli gibi protein yaptım bugün hepsini çöpe atacaktım, hadi bugün de yiyeyim diye düşünmeye başladım hemen, sonra dedim Aliyeyi düşün Azrayı düşün onlar yapıyorsa sen de yaparsın didim ve galip geldim
İpeğin dün linkini verdiği tava böreğini yaptım, mis gibi kafeinsiz kahvemle onu yiyorum şimdi, güzel bu yenir, siz de yapın, kokusu aynı tava böreğine benziyor, tadı benziyor
Öptüm sizi, güzel haftasonları olsun, bol eksili, iradeli günler
Aaa gürcümüsün lazmısınnn sende bizdenmisin :)
Kaç kaççç ne o öle hem cumartesi, çalıştır. Sonra pazartesi toplantı için gez durr şehir şehirr. ııııı kızarım ben o patronaaa
De de yara mara yokkk. Ama gönül istiyor artık kırmızı gecelikle callen yaparken atağa geçecek bi koca.. Ee bide bebek işi varr. Bir yere yeterince gittim ben artık evde oturmak istiyorummmm.
Tabi şimdi böle konuşmak bana kolay ama istiorummm. Hem kendime hem Meedaya hem Aliyeye hem love01 e.
Off kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş....
Ben yeşil çaydan çarkurun yeşil çay bergamut aromalı onu kullanıyorum...baya da gidiyor, küçük kutu..en son 3.45 ti sanırım....
Canım yumurta malum bi taraflardan çıkıyorr. Dolayısıyla yaradanım onu düşünüp yaratmış. Dış faktörlerden asla etkilenmez ve anasının yediklerinden de asla etkilenmez. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Süte gelincee
Tutmamasını sebebi farklı möö lerin sütünü karıştırmasıdır yada azıcık su katımını abartmıştır. Eğer karuştırdığı sütlerden biri yeni doğum yapmış mööye aitse yoğurt bazen tutmayabilir. İlaçla alakası yoktur. Ama çok güzel kesik olur lorun dadından yenmez. Yani sorun yok. Yoğurt tutmadığında yeniden ısıtt ama kaynatma tekrar mayala. Zamanı gelincede sulu oluşuna bakma at dolaba gece dursun sabaha bişeyi kalmazz. Ama yok olmaz yada içine sinmezseee kestir yarım limonla olsun sana en doğalından lorr. Emremin mamalarına kar. Kocişine yedirr vs...