Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayyyy ayıptır söylemesi hava atmak gibi olmasın benim var ki dukan makarnam aliyemle neslim sağolsun
ellerinize sağlık kuzular
lakin anlamadığım neslimin söylediği kepek ölçüsüne göre günlük istihkakım 1 çay bardağına denk geliyor,dün akşam pişirdim ben bunu eeeeeeee bu bir kaşık makarna oldu,siz de böyle mi yiyiyorsunuz yada salataya çorbya falan ekleyecek şekilde mi tüketeyim yada ben bişeyi yanlış mı anladım aliyem neslim aydınlatın bakem beni :KK76:

kuzum çok haklısın. malum makarna olabilmesi için biraz sert bir hamur yapmak gerekiyor. o da çok kepek kaldırıyor. derken günlük hakkın 1 çay bardağına falan denk geliyor.
1-ben çorbada kullanıyorum. tavuğu haşla didikle suyuyla birlikte kaynarken makarnaları da kat. sana taneli taneli bir çorba olsun
2- geçen gün tavuklu makarna da yaptım. tavukları minik doğradım. attım tavaya. yanına da günlük makarna hakkımı. başladım kavurmaya. tavuklar piştikten sonra hemen hemen makarnanın 1.5 katı yani 1,5 çay bardağı sıcak suyu da döktüm. kapattım kapağını. altını azcık kıstım. suyunu tam çekene kadar pişirdim. üzerine sarımsaklı yoğurt ve pul biber koydum. çok güzel bir yemek oldu. sebze günündeysen domates sosu da yapabilirsin yoğurt yerine. güçlendirmede erişteyi tam buğday unu ve kepeği birlikte kullanarak yapmayı planlıyorum. gümlük 2 dilim tam tahıllı ekmek hakkını yemeyip, onun yerine içindeki unu eriştede kullanmak miktarı artıracaktır.

Tatlişkom afiyet olsun ama dikkat etmen gereken çok öenmli bir nokta var seyirde 1/3 sebze yiyiyorsan 2/3 protein yiceksin.sebzeyi asla tek başına yemeyeceksin ve her zaman yediğin protein miktarı sebzeden fazla olacak:KK56:
mesela ben ıspanak sufle yaptığımda proteinin arttırmak için içine bol miktarda lor koyup üstünü yumurtalayıp falan fırınlıyor ve yerken bol yoğurtla yiyiyordum.yada domates rendeleyip domates çorbası yapıyor ama içine bazen light süt ve lor ekleyerek bazen de kıyma ekleyerek o şekilde çorba yapıyordum.yada salata yiceksen ton balıklı,peynirli yada balığın yanında salata şeklinde tercih etmelisin,kapişş :KK34:

Kapiss kuzummm biliyorum aslında dikkat etmeye çalışıyorum da bugün biraz gözüm döndü manyak gibi yedim :))

delycim geçmiş mesajlarınıda okudum düşünüyorumda kendini kilo bazında bu kadar kasmasan madem herşey normalmiş önemli olan kilo değil görüntüde orantılı olmak ve sağlıklı olmak bence sporla kg vermesen bile inceliceksin ve olduğun kiloyu göstermeyeceksin bundan sonraki amacın kilonu koruyup vücudunu şekle sokmak olsun bence hiç kendini üzme artık :))))) yane nacizane fikrimi paylaşmak istedim :))))))):KK34:

ellerine emeğine sağlık haftya daha çok kg veririz inşallahhhhhhh:KK52:

bende şöle bir cevap vermek istiyorum benimde yıllardır bir kabızlık sorunum var ki bu yüzden diye düşünüyorumkilo almamın sebebi çünkü aslında yeterince sağlıklı ve az besleniyordum ve bol su içiyordum neyse :KK43: ben bu dukana başladğımdan beri benim faaliyet fazlalaştı özel bişi yapmıyorum kepeğimi ölçüsünde tüketiyorum yeşşil çay bir bardak mutlaka içiyorum 1 bardak mistik chai içiyorum birde bol su 2 gündürde callan yapmaya başladım bugün 3 olcak kısmetse yane dukanla düzeldi bağırsak sorunum bu kepeğin sayesinde kabızlıkta önemli olan kaç kere dışarı çıktığın değil bi doktoru dinlemiştim 2-3 günde bir çıkabilirsin ama bu durum seni rahatsız etmez şişkinlik yaşamazsın o zaman sorun yok demişti benimki o hesap seninde öyleyse kendini kimseyle kıyaslama kendini dinleyerek bişiler yap bence :))))

bu arada bişi sorcam konusu denk gelmişken geçen gazetede okuyorum dışkı rengi ile hastalık haberi die bişi dukandan sonra dışkı rengi değişen olmuştur sanırım yediklerimiz değişince bu durum rahatsızlık verdimi ben mi paranoyaya bağladımmmmm:KK50::KK52::KK50::KK52:

Medesacımmmmmm ay ben göremedim o buluşma mevzusunu görsem atlardım en balıklamasından lakin akşam beni zorlar eşim homurdanır kesin ama bir ara ayarlayabilir ben yanında biraz abla kalırım az daha kilo vermem lazımmm valla kanmı çekti ne resmi görünce aha dedi medesa buuu:nazar::nazar::nazar: maşallah diyorum kızzzzzzzzz o çocuk peşine takılmakta haklı yane :):KK52:

canım bitanem sen gerçekten buluşmak istiyorsan ne zaman istersen ayarlarız,doğrusu ben senin izmirde olduğunu bile bilmiyordum,çok az kişi var izmirde yaaa:KK50:
ben istanbulda olsaydım,orda tanışmadığım arkadaş kalmazdı şimdiye kadar :KK9:
sen nerde oturuyorsun kuzu,elbet buluruz bir orta yol :KK34:
aman o çocuk da in midir cin midir,sonradan kendime de kızdım deli cesareti resmen:KK47:
valla kusura bakmayın arkadaşlar,bilen bilmeyen de ne biçim kız bu böyle demiştir ama valla öyle deil yahuuu :KK14:
fıstığım bence biz haftaya buluşabilirik çünkü ayıptır söylemesi ben diğer hafta inşallah istanbul'da olacağım da,diğer çıtırlarla buluşucam:21::21:
ayy kızlarrr bu arada bugün genel müdürüme de söyledim en sonunda diğer haftaya istanbul planlıyorum diye,neyse ki o da pek bir memnun oldu:KK9:
onun da oğlu orda da,can atıyor ben bir iş seyahati ayarlasam da gitsek oğluşunu görse diye:emir_bebek:

Sagol canim esim arada bir nefes darligi cekiyor uykuda yakaliyor tekrar nefes alana kadar canimdan can gidiyor benimde bir gece korkudan ben gidecegim.Cam aciyoruz temiz hava iyi geliyor ama doktorlar birsey bulamadi.Benim cabuk gecti bas agrisi sükür.

Ekimcim :KK54:

Prensesim ve yurtdisinda yasayan arkadaslar sütlac tarifi paylasmak istiyorum..Ben denedim tatli krizlerine bire bir..:KK34:

1 Becher Körniger Frischkäse
Zimt
Süßstoff

Den Frischkäse mit VIEL Süßstoff und Zimt verrühren. Dürch das Körnige hat man das Gefühl, das man wirklich kauen muß, erinnert mich an Milchreis, der ja auch nicht so hart ist. Wichtig ist nur, wirklich stark zu süßen, damit das "käsige" nicht durchkommt.

acil kalkmam gerek gelince türkce de yazacagim.

cnm yaaa Allah korusun inşallah ciddi bişeysi yoktur,benim anlayamadığım doktorlar nasıl teşhis koyamıyor ki:KK50:
seni çok iyi anlıyorum cnm,insanın sevdiğine bişey olacak diye aklı çıkar.ama iyi düşün kuzum yaaa Allah korusun önemli bir rahatsızlık olsa heralde doktorlar ne olduğunu bilirdi.uyku apnesi diye bir hastalık var acaba öyle bişey mi ki ama o daha farklı sanırım yaa,bilemedim şimdi.Allah şifa versin kuzum :KK16:

bu arada bendeki sütlaçın türkçe mealini paylaşayım sendeki daha farklıysa sen de onu paylaş karşılaştırırz:KK34:

sütlaçççç :))

MALZEMELER:
-2 yk yulaf kepeği
-2 su brd. yağsız süt
-2 yk toz tatlandırıcı
-1 yumurta sarısı
-4-5 damla vanilya aroması

Süt,kepek ve tatlandırıcı karıştırılarak yaklaşık 15 dk beraber pişirilir.yumurta sarısı bir kasede çırpılır ve kaynayan karışımdan azar azar eklenerek alıştırılır ve tencereye eklenir.bir taşım daha kaynatılarak vanilya aroması eklenir.ısıya dayanıklı kaselere paylaştırılır(3 kase çıktı)büyük bir fırın kabına su koyularak kaseler içine dizilir ve fırında üstleri kızartılır

canım bitanem sen gerçekten buluşmak istiyorsan ne zaman istersen ayarlarız,doğrusu ben senin izmirde olduğunu bile bilmiyordum,çok az kişi var izmirde yaaa:KK50:
ben istanbulda olsaydım,orda tanışmadığım arkadaş kalmazdı şimdiye kadar :KK9:
sen nerde oturuyorsun kuzu,elbet buluruz bir orta yol :KK34:
aman o çocuk da in midir cin midir,sonradan kendime de kızdım deli cesareti resmen:KK47:
valla kusura bakmayın arkadaşlar,bilen bilmeyen de ne biçim kız bu böyle demiştir ama valla öyle deil yahuuu :KK14:
fıstığım bence biz haftaya buluşabilirik çünkü ayıptır söylemesi ben diğer hafta inşallah istanbul'da olacağım da,diğer çıtırlarla buluşucam:21::21:
ayy kızlarrr bu arada bugün genel müdürüme de söyledim en sonunda diğer haftaya istanbul planlıyorum diye,neyse ki o da pek bir memnun oldu:KK9:
onun da oğlu orda da,can atıyor ben bir iş seyahati ayarlasam da gitsek oğluşunu görse diye:emir_bebek:

cnm yaaa Allah korusun inşallah ciddi bişeysi yoktur,benim anlayamadığım doktorlar nasıl teşhis koyamıyor ki:KK50:
seni çok iyi anlıyorum cnm,insanın sevdiğine bişey olacak diye aklı çıkar.ama iyi düşün kuzum yaaa Allah korusun önemli bir rahatsızlık olsa heralde doktorlar ne olduğunu bilirdi.uyku apnesi diye bir hastalık var acaba öyle bişey mi ki ama o daha farklı sanırım yaa,bilemedim şimdi.Allah şifa versin kuzum :KK16:

bu arada bendeki sütlaçın türkçe mealini paylaşayım sendeki daha farklıysa sen de onu paylaş karşılaştırırz:KK34:

sütlaçççç :))

MALZEMELER:
-2 yk yulaf kepeği
-2 su brd. yağsız süt
-2 yk toz tatlandırıcı
-1 yumurta sarısı
-4-5 damla vanilya aroması

Süt,kepek ve tatlandırıcı karıştırılarak yaklaşık 15 dk beraber pişirilir.yumurta sarısı bir kasede çırpılır ve kaynayan karışımdan azar azar eklenerek alıştırılır ve tencereye eklenir.bir taşım daha kaynatılarak vanilya aroması eklenir.ısıya dayanıklı kaselere paylaştırılır(3 kase çıktı)büyük bir fırın kabına su koyularak kaseler içine dizilir ve fırında üstleri kızartılır

izmirdeyim canım ama ben bostanlıdayım bu hafta doluyum yarın misaifrim var cmrtde masa bakmaya gidicez pzrda eşimleyim çıkamam gelince görüşürüz artık :KK43: bu arada hayat insana neler getirir bilemeyiz yoksa kim bu durumdaböyle bir delilik yapailirki herşeyde bir hayır vardır kimse kimseyi yanlış anlamaz izmirde de ters durum olmaz şahsen bende neler neler yaşadım hehehehe bazen olur böle şeyler maceranın devamını merakla bekliyoruz bizde napalım evli barklıyız biz :S

kuzum çok haklısın. malum makarna olabilmesi için biraz sert bir hamur yapmak gerekiyor. o da çok kepek kaldırıyor. derken günlük hakkın 1 çay bardağına falan denk geliyor.
1-ben çorbada kullanıyorum. tavuğu haşla didikle suyuyla birlikte kaynarken makarnaları da kat. sana taneli taneli bir çorba olsun
2- geçen gün tavuklu makarna da yaptım. tavukları minik doğradım. attım tavaya. yanına da günlük makarna hakkımı. başladım kavurmaya. tavuklar piştikten sonra hemen hemen makarnanın 1.5 katı yani 1,5 çay bardağı sıcak suyu da döktüm. kapattım kapağını. altını azcık kıstım. suyunu tam çekene kadar pişirdim. üzerine sarımsaklı yoğurt ve pul biber koydum. çok güzel bir yemek oldu. sebze günündeysen domates sosu da yapabilirsin yoğurt yerine. güçlendirmede erişteyi tam buğday unu ve kepeği birlikte kullanarak yapmayı planlıyorum. gümlük 2 dilim tam tahıllı ekmek hakkını yemeyip, onun yerine içindeki unu eriştede kullanmak miktarı artıracaktır.

ohhh aliyem yaaa ağzına sağlık kuzummmmm muuahhhh :KK54:
hayır bir türlü anlamadım,ben sanmıştım ki hani hatırlıyor musun kestaneşekeriyle nesli yapmışlardı ilk defa da resim paylaşmışlardı böyle bir tabak makarna yemişler gibi görünüyordu,hah işte ben de sandım ki pişirip 1 tabak makarna yicem:KK9:
sonra bir baktım günlük hakkım neredeyse 1 yemek kaşığı,amaninnn abbowwww dedim :96:
bak senin 2.önerin daha hoş geldi bana,tavuklu kıymalı falan yaparım ben onu öyle yada bütünleri daha küçük parçaya getirip arpa şehriye gibi yani çorbada da o şekilde kullanırım yada haşladıktan sonra salatada da kullanırım,ohh sağol kuzum aydınlandım vallahi:KK28: hayır düşünüyorum ben mi bişeyi yanlış anladım diye,şimdi güzel oldu:KK76:
elllerinize kollarınıza sağlık,erişte yapanlarınız çok olsun emi :KK56:
ben de izmir buluşmasında nesliyle cute'a cheesecake yapıp getirmiştim,oteldeki dolaba koymuştum akşam buluşurken götürecektim.akşam bi baktım dolaba yok,bizim hüsmen ağa kılıklı usta yemiş :KK47:
bir de sözde dukana başlıcaktı kitabımın birini de verdim ona,naptın okudun mu usta diyorum,heee arada azar azar okuyorum diyor,sanki aşk romanı töbe yarabbim:KK19: hayır madem dukan mukan da yapmıcan niye yiyiyorsun cheesecake'i sormadan:KK50:
kızmıştım ona ama şimdi aradı dömiglass soslu tavuk yapmış bana,sosun içeriği bize zararlı değilmiş sordum,sanırsam affedebilirim dimii :KK9:

izmirdeyim canım ama ben bostanlıdayım bu hafta doluyum yarın misaifrim var cmrtde masa bakmaya gidicez pzrda eşimleyim çıkamam gelince görüşürüz artık :KK43: bu arada hayat insana neler getirir bilemeyiz yoksa kim bu durumdaböyle bir delilik yapailirki herşeyde bir hayır vardır kimse kimseyi yanlış anlamaz izmirde de ters durum olmaz şahsen bende neler neler yaşadım hehehehe bazen olur böle şeyler maceranın devamını merakla bekliyoruz bizde napalım evli barklıyız biz :S

yooook diğer hafta dediğim ben 20 kasım haftası gidicem yani önümüzdeki hafta uygun bir günün olursa buluşabilirik.
benim işyerim alsancakta heykel tarafında,evim göztepede,sen de bostanlıdasın yani gayet vapur güzergahıyla kavuşabilirik:21:

hayır bir türlü anlamadım,ben sanmıştım ki hani hatırlıyor musun kestaneşekeriyle nesli yapmışlardı ilk defa da resim paylaşmışlardı böyle bir tabak makarna yemişler gibi görünüyordu,hah işte ben de sandım ki pişirip 1 tabak makarna yicem:KK9:
sonra bir baktım günlük hakkım neredeyse 1 yemek kaşığı,amaninnn abbowwww dedim :96:
bak senin 2.önerin daha hoş geldi bana,tavuklu kıymalı falan yaparım ben onu öyle yada bütünleri daha küçük parçaya getirip arpa şehriye gibi yani çorbada da o şekilde kullanırım yada haşladıktan sonra salatada da kullanırım,ohh sağol kuzum aydınlandım vallahi:KK28: hayır düşünüyorum ben mi bişeyi yanlış anladım diye,şimdi güzel oldu:KK76:
ben de izmir buluşmasında nesliyle cute'a cheesecake yapıp getirmiştim,oteldeki dolaba koymuştum akşam buluşurken götürecektim.akşam bi baktım dolaba yok,bizim hüsmen ağa kılıklı usta yemiş :KK47:
bir de sözde dukana başlıcaktı kitabımın birini de verdim ona,naptın okudun mu usta diyorum,heee arada azar azar okuyorum diyor,sanki aşk romanı töbe yarabbim:KK19: hayır madem dukan mukan da yapmıcan niye yiyiyorsun cheesecake'i sormadan:KK50:
kızmıştım ona ama şimdi aradı dömiglass soslu tavuk yapmış bana,sosun içeriği bize zararlı değilmiş sordum,sanırsam affedebilirim dimii :KK9:

oooy manyak usta. deme sakan ona böyle dediğimi:-)))) sen güçlendirmede değil miisn? daha fazla ye günlük ekmek hakkı yerine

iyi akşamlar arkadaşlar seyirdeyim ve kilom 3gündür takıldı kaldı ne yapabilirim ya :KK43: kitapta yürüyüşü artırın 1saat yürüyün falan yazıyor. başka alternatifler varmı? sırf protein mi yapsam 2-3 gün

yooook diğer hafta dediğim ben 20 kasım haftası gidicem yani önümüzdeki hafta uygun bir günün olursa buluşabilirik.
benim işyerim alsancakta heykel tarafında,evim göztepede,sen de bostanlıdasın yani gayet vapur güzergahıyla kavuşabilirik:21:

hımmmm şimdi olduuuu:))) sen bana buluşabilceğin gün ve saatleri bi mesaj at orta yolu bulalım canım burayımeşgul etmeyek fazla :p sen güçlendirmedesin rahatsın ben nedense dışarı çıkınca pek kasılılıyorum yahuu onu yiyemem bunu içemem modundayım hehehe

Bugünü de kazasız belasız atlattım ya şükürler olsun :KK1: Neler neler yenildi gözümün önünde abuuuuuu

Ne şanss beeee millet yer yer hala 38 beden ben yerim ertesi gün şişerim. Aslında ben de yiyince abartılı yerim ama olsun :KK1:

31 kasımı iple çekiyoruuuum, acaba yaptığım spor işe yarayacak mı ?

Bir de aşk istiyorumm, sonra tezim bitsin istiyorum, istiyorum da istiyorum :KK1:

Fazlaca saçmalamışım, kısacası ben geldiiiim :)

iyi akşamlar arkadaşlar seyirdeyim ve kilom 3gündür takıldı kaldı ne yapabilirim ya :KK43: kitapta yürüyüşü artırın 1saat yürüyün falan yazıyor. başka alternatifler varmı? sırf protein mi yapsam 2-3 gün

3 gün mü? kitabı bir oku istersen en az 1 hafta takılması lazım ondan sonra bişiler yapıyorsun her seferinde yumruk falan yaparsan işe yaramazmış çünkü yeşil çayı arttır bence sadece eğer 1 haftada oynamazsa bir yumruk hareketi yaparsın :)))

3 gün mü? kitabı bir oku istersen en az 1 hafta takılması lazım ondan sonra bişiler yapıyorsun her seferinde yumruk falan yaparsan işe yaramazmış çünkü yeşil çayı arttır bence sadece eğer 1 haftada oynamazsa bir yumruk hareketi yaparsın :)))

hmm yeşilçay içeyim bari ozaman saol:) kitabı okudum da karıştırıyorum bazen. kitap elimde deil şimdi de bakamadım. 5-6 gün daha bekleyeyim ozaman değişmezse yaparım artık.

Bugünü de kazasız belasız atlattım ya şükürler olsun :KK1: Neler neler yenildi gözümün önünde abuuuuuu

Ne şanss beeee millet yer yer hala 38 beden ben yerim ertesi gün şişerim. Aslında ben de yiyince abartılı yerim ama olsun :KK1:

Bir de aşk istiyorumm, sonra tezim bitsin istiyorum, istiyorum da istiyorum :KK1:

hoşgeldin o millet dediğin çok şanslı elit bir kesim bence bizde çürük elma :)))))) bence isteklerin çok değil olması için istemek ve sabretmek birazda çabalamak lazım neden olmasın :)))))

ben gruptan atıldımmı :KK14: :KK14: :KK14: :KK14: :KK14: :KK14: :KK14:

giremedim bugün hatta tartılmayı bile unutmuşum çok moralim bozuk
tatil dönüşü apt.nın gider borusu tıkanmış yani biz yokken olmuş evimi su basmış 2 haftadır onunla uğraşıyorum
bugün kaynanam bana "kısır" dedi sabahtan beri ağlıyorum
bildirim yapmayıncamı listeye giremiyoruz yoksa ben artık gittimmi aranızdan???????????

tatil dönüşü apt.nın gider borusu tıkanmış yani biz yokken olmuş evimi su basmış 2 haftadır onunla uğraşıyorum
bildirim yapmayıncamı listeye giremiyoruz yoksa ben artık gittimmi aranızdan???????????

ay niye gidesin kuzum. burdasın işte. ayrıca o kaynanan da haltetmiş. sen incecik çıtır çıtır ir anne olacan. hepimiz dua edeceğiz sana.

hmm yeşilçay içeyim bari ozaman saol:) kitabı okudum da karıştırıyorum bazen. kitap elimde deil şimdi de bakamadım. 5-6 gün daha bekleyeyim ozaman değişmezse yaparım artık.

hatırladığım kadarıyla yardımcı olabildiysem ne ala sen gene en yakın zamanda kitaba bir bak bence :) syirde duraksamalar oluyor zaman geçtikçe bu duruma alışmak lazım :)))) sadece yeşil çayı çoğalt yüyürüşte bir değişiklik yapma birde yediklerini gözden geçir acep yanlış yaptığın var mı diye :)

ayyy bende seni ne zamandır göremedim diyordum ben mi yanlış hatırlıyorum acep nickinide hatırlayamadım yakın zamanda başlamıştık bu diyete merak ettimseni nerelerdesin diye çok geçmiş olsun uzun süreli bildirim olmayınca listeden sildiler sanırım sen bildirimi yap haftaya gene girersin canım sıkma canını allah kolaylık versin diyetb nasıl gidiyor peki tickerinda silinmiş

oooy manyak usta. deme sakan ona böyle dediğimi:-)))) sen güçlendirmede değil miisn? daha fazla ye günlük ekmek hakkı yerine

heee hakikaten manyak ve ayrıca da obur yaaaa,böyle cinsler de hep beni bulur,insan başkasının şeyini sormadan nasıl yer anlamıyorum.1 keresinde de 1 kutu çikolata alıp koymuştum dolaba,misafirliğe gidecektim,oraya götürecektim.iş çıkışı arıyorum aruyorum çikolata yok,sordum buna açmış yemiş yaaaa,sonra da geçen hafta dert yanıyor bana tartı beni tartmıyor 130 kiloyum diye tövbe yarabbim,kitabımı da aldı onu da yemese bari :KK9:

hımmmm şimdi olduuuu:))) sen bana buluşabilceğin gün ve saatleri bi mesaj at orta yolu bulalım canım burayımeşgul etmeyek fazla :p sen güçlendirmedesin rahatsın ben nedense dışarı çıkınca pek kasılılıyorum yahuu onu yiyemem bunu içemem modundayım hehehe

ok cnm haftaya haberleşelim,bu arada güçlendirmede olunca da sizden çok farkı değil ki durum.sen neden kasılıyorsun ki mis gibi piliç ızgara,yoğurt salata balık yiyebilirsin dışarda,kasılcak bişey yok bitanem :KK34:

yaracacak yarayacak incecik olacaksın:KK8:
bütün isteklerin gerçek olsun inşallah:KK16:

cnm 3 günlük duraklama ne ki,bizim 2 ay durakladığımız oldu:KK50:
3 gün için hiç canını sıkma,daha da uzarsa o zaman bakarız bi yoluna:KK34:

yaaa kuzum var ya şu an yanımda olsan böyle seni sımsıkı sarıp öpesim geldi güzeller güzeli kıyamam ben sana yaaaaaa:KK16:
kusura bakma ama çok ama çoook kızdım kaynanana:KK47:
o ne biçim laf öyle,hem sen kısır falan da değilsin,doktor böyle bişey söyledi mi söylemedi.eskidenmiş o annelerimiz zamanında evlenip hemen hamile kalmalar falan.şimdiki zamanda beslenme,stres,hormonlu katkılı gıdalar vs gibi sebeplerle pek çok insan hamile kalmakta zorlanıyor,inan bana.çevremde pek çok arkadaşım var inan aban onlar da senin gibi çocuğum olmuyor heralde diye düşünüyorlardı sonra hiç ummadıkları anda müjdeli haberleri geldi:emir_bebek:
hem sen gerçekten öyle olsan bile,kaynananın bunu bu şekilde söylemesi hiç hoş olmamış:KK50:
noluurr lütfen kuzum yanlış anlama da böyle patavatsız sözler söyleyen insanlar için kendini üzme,o onların ayıbı hem de çok büyük ayıp:KK20: inan bana senin için dua edeceğim,Allah inşallah en kısa zamanda sizi yavrunuza kavuşturur da bilip bilmeden konuşanların da çenesi kapanır:KK47: üfff kusura bakma belki haddimi aştım ama cidden çok kızdım ve üzüldüm:KK14:
sen kilolarını verip fıstık gibi sağlıklı bir anne olacaksın inşallah canım benim,biz yanındayız sen onlara kulak asma:KK16::KK54:

Canım sen artık tam buğday unundan makarna yapabilirsin, ben yaptığım erişteden yiyorum mesela, sadece tam buğday unu ile yapmıştım. Sen de bu şekilde makarna yapabilirsin, 100 gr un için 1 yumurta ve aldığı kadar ister süt ister su ile yapılıyor, taze yapıp hemen pişirebilirsin, makine ile çok pratik oluyor ama uğraşırım diyorsan merdane ile de olur :KK56::KK56::KK56:

O kocişinin annesie söle; kısır bir yiyecek çeşididir. Çok da güzel olur ama dukanda yasaktır. İstenirse kepekle yapılıp yenebilir.
ALLAH kısmet ederse her şey olur. Bak bana şuan çocugum olma ihtimalim bile yok ama kim bilir belki seneye olur. Hem sen şimdi tedavi falann durumlarındasın belki ikizin dördüzün olurr. O zaman al kaynana tekini de sen taşı dersin.
Ve şuna inan. Kiimseyi hiç birşeyi kafaya takmadığın gün zamanı gelmiş olacak ve süprizzz ÇİFT ÇİZGİİİ.
Amin deyin AMİNNNNNNNNN

Oyy çok geçmiş olsun :KK50::KK50: benim de bundan önceki evimi 3 kez su bastı, hani istanbulda sel olmuştu ya, ikitellide falan ölenler olmuştu o sene işte, korkunç birşey, sigortanız var mıydı bari? eşyalar için yani :44:

Kaynananı alıp duvara sürtmek suretiyle kafasından ateş çıkarmak istiyorum :KK4::KK4::KK4::KK4:

X