Kızlar ben öğlende alışveriş merkezine kaçıverdim. Malatya pazarından zencefil aldım ama kuru. Ben onu nasıl çay yapabilirim şimdi :44: Çıbık tarçınım da vaarr.. İnternetten baktım ama net bişi bulamadım.
Rica ederim kızlaaarrr :87:
Zencefille tarçını kaynat demişsiniz de işte, burda kettle var sadece. Kaynamış suya atınca da olur mu? Demlenecek mi, kaynatılacak mı onu bilemedim :44: Kaynatılacaksa işyerinde içemem hiiçç..
o komşulara kalsa ben çoktan öldüm. bir keresinde ben de komşumun kapıya getirdiği yemeği geri çevirdim. bozuldu ama ne yapayım. diyette olduğumu biliyor. hem de en sevdiğim yemeği getirmişti. zor dayandım valla.
ben artık şuna da ikna oldum, bazı insanlar kıskanıyor. şişman olanlar, onların gösteremedği iradeyi gösterdiğin için kıskanıyor. zayıflarsa, acıyarak baktıkları ve çeşitli ortamlarda kendi güzelliklerini ön plana çıkaran çirkin ördek yavrsu artık değiştiği için kıskanıyorlar. elbette anneler gibi gerçekten endişelenenler ve tabi destek verenler de var. bunlar ayırmak lazım.
galetalarımı 2 domates, bolca pul biber ve peynirle öğle yemeği olarak yedim. valla çok iyi geldi. kepekle yaptığım en güzel şey bu bence. ben öyle kıtır kıtır şeyleri pek severim de peynirle. gerçi 2 domates çok oldu. sabah da 2 domates yemiştim kahvaltıa ama neyse. gribin hatırına diyelim, vitamin olsun. bu arada pınar premium serisinden light beyaz peynir çok çok güzel. yağ oranına bakmadım gerçi ama en azından diğer light peynirler gibi ekşi değil ve çok lezzetli.
Kızlar ben bugün çok pis tarçına dadandım..
nescafeme sütüme her içtiğim şeye tarcın serpiştirir oldum..
Bilemedim ya dur demelimiyimm..Uyarmak isteyen var mı beni
Zencefille tarçını kaynat demişsiniz de işte, burda kettle var sadece. Kaynamış suya atınca da olur mu? Demlenecek mi, kaynatılacak mı onu bilemedim :44: Kaynatılacaksa işyerinde içemem hiiçç..
uyarmak isteyen yok. tarçın iyidir. bütün baharatlar gibi metabolizmayı hızlandırır. şekeri dengeler. karın yağlarının yanmasına yardımcı olur.
Sen de gelsene çizelgeyee... Su biraz soğuk ama; girince alışıyosun hihiho.............
.............
eline, emeğine sağlık Delycimm
Hehh!!hAH işte bende onu diyecektim. Ben minik sarımsak rendesiyle kupaya rendeliyorum. Üstüne sıcak su. Ilınana kadar demleniyor. Ve içince dibinde kalan tortuyuda çıt çıt yiyiyorum. Hemde bayılıyorumm. İçine de bol limon. Tabi bunu geçen sene hasta olduğumda yapmıştım. Şimdi çok limon YASAKKKKKKKKK.
Kızlar ben öğlende alışveriş merkezine kaçıverdim. Malatya pazarından zencefil aldım ama kuru. Ben onu nasıl çay yapabilirim şimdi :44: Çıbık tarçınım da vaarr.. İnternetten baktım ama net bişi bulamadım.
Sen de gelsene çizelgeyee... Su biraz soğuk ama; girince alışıyosun hihiho
Aliye üstadımız varken , bize söz düşmezz
uyarmak isteyen yok. tarçın iyidir. bütün baharatlar gibi metabolizmayı hızlandırır. şekeri dengeler. karın yağlarının yanmasına yardımcı olur.
Kızlar ben bugün çok pis tarçına dadandım..
nescafeme sütüme her içtiğim şeye tarcın serpiştirir oldum..
Bilemedim ya dur demelimiyimm..Uyarmak isteyen var mı beni
Ben gecmisi okumaya dün aksam baslamistim oglumu kursa götürmek icin cikmistim bir dahada giremedim.Esim rahatsizlan di gece sabaha kadar uyumadik sabahda okula tercümanlik icin gittim sabahda giremedim bu saate kadar bas agrisi cektim migren fena tuttu yine icim disima cikti simdi nescafemin icine limon damlattim iciyorum aksama gecer insallah..Bildirim gününde kilo veren tüm dukancanlari tebrik ediyorum..Ben tartinamadim sabah..insallah haftaya artik..
ellerine sağlık dely cik..
Ekimmmmmmm
buraları terk etmeee..kır o bilgi işlemin kafasınıı....
seni görünce çok zayıflamışsın demeyi biliyo demi..
yasaklamasın KK'yı..özledim seni şimdiden bul bi yolunu da dön geri..
Sevgiler,
Çekirgen
aslında bu tarz çayları kaynatmayın 10 dakika demleyin diyor saraçoğlu. en azından işyerinde öyle yap. bir parça zencefil bir parça kabuk tarçın. üstüne kaynamış su. kupanın ağzını kapat 5-10 dk bekle iç.
bu arada sen bki leri nerde hesapladın? benim hesabıma göre 65 oluncabnim bki 28'in altına düşecek. ben 65 i ona göre belirledim. ama senin çizelgede 28 üstü görünüyor hedef bki. 29 m altına düşmesi önemli. orası yağ hücresi bölünmesinde sınır çünkü.
Artılarım var diye canımcım.........
canım ellerine emeğine sağlık,bu hafta sanki daha iyiyimiş bizim kızların performansı
bu arada sen +da olduğundan mı liste dışısın hala yoksa artık resmen güçlendirmeci oldum diyor musun
...............
bir parça çubuk bir parça da zencefil at kaynat bir kaç dakika beklet afiyet olsun :) zencefille tarçını çıkar sonra kenara koy yine kullan
içinde çok bekletme acı oluyor
Kuzum dün akşam erkenden sızdığım için aradığını gece yarısı kan ter içinde uyanınca gördüm. Mesaj da attım ama sen uyumuştun sanırımm.
Ne var ne yok. Umarım önemli bir şey yoktu..
Bi Ekim gördüm sankiama çıkmam lazıımmm
Aliyem orda hedefin 66,6. En son öyle demiştin. Ondan öyle. Hedefini değiştiririz haftayaFormüle ettim onları çünkü, elle hesap değil, yanlış olmaması lazım :44: Zaten 65 kg oluncaa BKİ'in 27,77 oluyor
Artılarım var diye canımcımAma zaten geçtim say sen beni Yine de bir hedefim var ama:57 :) Bak onu olursam tekrar listeye eklerim kendimi.. 1 günlük padişahlık sürerim hihiih