Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben gecmisi okumaya dün aksam baslamistim oglumu kursa götürmek icin cikmistim bir dahada giremedim.Esim rahatsizlan di gece sabaha kadar uyumadik sabahda okula tercümanlik icin gittim sabahda giremedim bu saate kadar bas agrisi cektim migren fena tuttu yine icim disima cikti simdi nescafemin icine limon damlattim iciyorum aksama gecer insallah..Bildirim gününde kilo veren tüm dukancanlari tebrik ediyorum..Ben tartinamadim sabah..insallah haftaya artik..

Hahaha Hadi yahu gel artık

Migreni biliriiiimmm Çok geçmiş olsuunn!! Hem sana hem eşine..

Haftaya artık canım.. Boşver

Son düzenleme:
evet cnm adanadayım dun felaket bır sıcak vardı bugunde soguk odul gunumde haftada 1 yemeyı dusunuyrum

valla love01 cım :) ben baska memlekette yasayamam yaww

sorma cnm walla ya :)

güçlendirmede kepek artıyor mu ya? ben de kitabı okumamışa döndüm..

ewt artıor cnm

Ben de hiç sevmiyom ben deee... Gel gülüm liste başısın Kilo alması gerekenelr listesi yapıp, seni orda başa yazcam

ahahahahha,,alemsin yaaa

cok gecmiş olsun cnm

çok çok çok geçmiş olsun ikinize de

Tesekkür ederim canlar sagolun. Benim tartim bozuldu sabahda komsuma erken gecemedim artik haftaya yeni tartimla yeni __ lerle bildirim yaparim insallah..

herkeslere geçmiş olsunn canlarımmmm hava soğuyunca hemen yelkenler fora oldu
taze zencefil aldırdım, biraz yidim bide akşam elma kürü olarak kaynatırsam süper olacak...

afiyet olsun aliyem bende kıtır bişileri özledim tarifini deneyeceğim

Kızlar ben öğlende alışveriş merkezine kaçıverdim. Malatya pazarından zencefil aldım ama kuru. Ben onu nasıl çay yapabilirim şimdi :44: Çıbık tarçınım da vaarr.. İnternetten baktım ama net bişi bulamadım.

bir parça çubuk bir parça da zencefil at kaynat bir kaç dakika beklet afiyet olsun :) zencefille tarçını çıkar sonra kenara koy yine kullan
içinde çok bekletme acı oluyor

beraber kaynatınız lütfenn sıcak güzel güzel içinizzzz

eline sağlık canımmm çizelgemiz yeni çıkmışşşş pek çıtırrrr

delycik teşekkür ederizz ellerine sağlık fena psikolojiye giriyo insan o listede görünce kendini :18:

offf kızlar ya iş güç ziyaretler derken anca gelebildim,iyi de kaynatmışsınız sabahtan beri oku oku neyseki günü yakaladım

cnm hoşgeldin,güzel kilo vermişsin
hangi konuda yardım istiyorsun bilmiyorum ama arkadaşlar yardımcı olmuştur sanırım

kuzum haydi artık bakalım gitmiş 800 gr,kalanı da gitsin en kısa zamanda inşallah kışkış

canım çok tatlısın yaa kıyamam sana ben
olcak bitanem,hepimizin tıkandığı zamanlar oldu ama sonra geçecek birden gidecek hepsi biliyorsun,bu arada kabızlık durumun noldu daha iyi misin ?

canım nerelerdesin yaaa vallahi kayıplara karıştın
emrenin daha iyi olmasına sevindim
kaçamağı da duymadık farzedelim,kaybolma ortalıktan bak kaybolunca kaçamak yapıyosun

Evet işin en zevkli kısmı...gidip alıyorum diyorum sonra neyse bi beden daha küçülcem zaten boşu boşuna almıyım diyorum..

ya da gidip küçük beden mi alsam küçülünce de giyerim

ahahahaha merve çok güldüm yaa küçülünce de giyerim

cnm seyirle birlikte vücuda sebze girdiğinden özellikle sebze günü sonrası + görmen normal
zaten ataktaki kadar hızlı olmayacak seyirde kilo verme hızın.
tartılmadan durabiliyorsan haftada 1 tartılmaya çalış,böylece + görünce mutsuz olmazsın
ama mesela ben tartılmadan duramıyorum.inanır mısınız 7.5 aylık diyet maceramda ilk defa dün sabah tartılmayı unuttum
daha doğrusu bişeyler atıştırdıktan sonra hatırladım tartılmadığımı.

ayyy yağmur inanamıyorum,dün gibi hatılıyorum başladığın günü şimdi güçlendirmeye bile yaklaştın hee vay gidi vayyy

evet evet en sondaki benim,temiz kalpli şey seni
valla gelin diye kendimi paraladım kimse gelmedi yada izmirde cidden hiç dukancı yok herkes zaten çıtır heralde ama ne zaman istersen buluşuruz kuzum hem eminim ki sen de şişko değilsindir

neslim sen ne tatlısın yaaaaa hayatımda kimse bana minyon dememiştir daha önce,algısı da yaratmamışımdır yani
sağol cnm arkadaşım da istanbul buluşmasında insanlar sükut-u hayale uğrayacaklar kocaman minyonu görünce
bu arada gerçekten çoook güzeldi,cidden yıllardır tanıdığım arkadaşlarım gibiydi
kahve olayını da abartıp gece 03:30'da uyumasam iyiydi
en kısa zamanda hepberaber yeniden öpüşelim koklaşalım yahuuu

ahahahah merve yaaa buna da çok güldüm,uyanık aktara bak bildiğin yasaklı meyveyi kakalayacakmış

canım benim ben bu akşam da nöbetçiyim,bir gece ansızın beklerim mutlaka
bu arada haklısın canım,bend e sonradan düşündüm o çocuk meselesini de genel olarak çok saçma sapan geldi herşey bana,kendime de yakıştıramadım ve rahatsız hissettim.normalde böyle bir davranışa da izin verecek biri değilim,bir anlık gafletime geldi sanırım.onun için kapadım o konuyu gitti.ciddiye alınacak bişey değildi zaten

güçlendirmede kepek artıyor mu ya? ben de kitabı okumamışa döndüm..

kız cadııııı
kitapta 2 kaşık diyor ama güncellenen versiyonda 2.5 kaşık kepek güçlendirme için

ayy makarna salatası da ne güzel olur..
aslında dukan makarnasını da keşfedip yapsalar ya kepekli mısır nişatası az biraz.. olmaz mı ki yaa

ayyyy ayıptır söylemesi hava atmak gibi olmasın benim var ki dukan makarnam aliyemle neslim sağolsun
ellerinize sağlık kuzular
lakin anlamadığım neslimin söylediği kepek ölçüsüne göre günlük istihkakım 1 çay bardağına denk geliyor,dün akşam pişirdim ben bunu eeeeeeee bu bir kaşık makarna oldu,siz de böyle mi yiyiyorsunuz yada salataya çorbya falan ekleyecek şekilde mi tüketeyim yada ben bişeyi yanlış mı anladım:26: aliyem neslim aydınlatın bakem beni

ayyy kuzum var ya benim o vücut yaşım spora ilk başladığımda var ya 56 falan çıkmıştı,inanabiliyor musunuz,dünyam başıma yıkılmıştı abboowwww:96:
sonraki ölçümlerimde dukan+sporla yavaş yavaş geçleştim,en son 37 mi 35 mi ne çıkmıştı ama aylardır ölçtürmedim,ben de gideyim bakiiimmm bu sefer kesin kendi yaşımın da altında çıkarım 29 falan çıksam ne güzel olur

arkadaşım inat etme. okuduysan bile 1 kez daha oku kitabı. bu konuda kafan karışmamalı artık.

inat meselesi değil aşağıdaki mesajın peyni ile ilgili olan kısmı biraz kafamı karıştırdı. hepsi bu..

Rica ederim kızlaaarrr :87:

Zencefille tarçını kaynat demişsiniz de işte, burda kettle var sadece. Kaynamış suya atınca da olur mu? Demlenecek mi, kaynatılacak mı onu bilemedim :44: Kaynatılacaksa işyerinde içemem hiiçç..

Kızlar ben bugün çok pis tarçına dadandım..
nescafeme sütüme her içtiğim şeye tarcın serpiştirir oldum..

Bilemedim ya dur demelimiyimm..Uyarmak isteyen var mı beni

Ekimmmmmmm

buraları terk etmeee..kır o bilgi işlemin kafasınıı....

seni görünce çok zayıflamışsın demeyi biliyo demi..

yasaklamasın KK'yı..özledim seni şimdiden bul bi yolunu da dön geri..

Sevgiler,
Çekirgen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…