Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben gecmisi okumaya dün aksam baslamistim oglumu kursa götürmek icin cikmistim bir dahada giremedim.Esim rahatsizlan di gece sabaha kadar uyumadik sabahda okula tercümanlik icin gittim sabahda giremedim bu saate kadar bas agrisi cektim migren fena tuttu yine icim disima cikti simdi nescafemin icine limon damlattim iciyorum aksama gecer insallah..Bildirim gününde kilo veren tüm dukancanlari tebrik ediyorum..Ben tartinamadim sabah..insallah haftaya artik..

Kuzular ben fırsat bulamıyorum .. malum sayılı günüm kaldı.. dönücem tükkanıma... burdaki tartıya pek güvenemiyorum, bozmuş halime iltifat etti zira.. deli mi ne!! evli barklı kadınım, ayrıca tartısın sen!! hadsiz!! :pp
73 diyelim yine de.. bir de boyumu ekleyelim dely'm 1.73..
öper koklar bağrıma basarım cem-i cümlenizi.
Hahaha :KK9::KK9: Hadi yahu gel artık :KK70: :KK54:

Ben gecmisi okumaya dün aksam baslamistim oglumu kursa götürmek icin cikmistim bir dahada giremedim.Esim rahatsizlan di gece sabaha kadar uyumadik sabahda okula tercümanlik icin gittim sabahda giremedim bu saate kadar bas agrisi cektim migren fena tuttu yine icim disima cikti simdi nescafemin icine limon damlattim iciyorum aksama gecer insallah..Bildirim gününde kilo veren tüm dukancanlari tebrik ediyorum..Ben tartinamadim sabah..insallah haftaya artik..
Migreni biliriiiimmm :KK43: Çok geçmiş olsuunn!! Hem sana hem eşine..

Haftaya artık canım.. Boşver :KK54:

Son düzenleme:
evet cnm adanadayım dun felaket bır sıcak vardı bugunde soguk odul gunumde haftada 1 yemeyı dusunuyrum

valla love01 cım :) ben baska memlekette yasayamam yaww

sorma cnm walla ya :)

güçlendirmede kepek artıyor mu ya? ben de kitabı okumamışa döndüm.. :-)

ewt artıor cnm :KK1:

Ben de hiç sevmiyom ben deee... Gel gülüm liste başısın :KK1: Kilo alması gerekenelr listesi yapıp, seni orda başa yazcam :KK9::KK9:

ahahahahha,,alemsin yaaa :KK1:

cok gecmiş olsun cnm :KK16:

çok çok çok geçmiş olsun ikinize de

Tesekkür ederim canlar sagolun.:KK54: Benim tartim bozuldu sabahda komsuma erken gecemedim artik haftaya yeni tartimla yeni __ lerle bildirim yaparim insallah..:KK34:

herkeslere geçmiş olsunn canlarımmmm hava soğuyunca hemen yelkenler fora oldu :KK5:
taze zencefil aldırdım, biraz yidim bide akşam elma kürü olarak kaynatırsam süper olacak...

galetalarımı 2 domates, bolca pul biber ve peynirle öğle yemeği olarak yedim. valla çok iyi geldi. kepekle yaptığım en güzel şey bu bence. ben öyle kıtır kıtır şeyleri pek severim de peynirle. gerçi 2 domates çok oldu. sabah da 2 domates yemiştim kahvaltıa ama neyse. gribin hatırına diyelim, vitamin olsun. bu arada pınar premium serisinden light beyaz peynir çok çok güzel. yağ oranına bakmadım gerçi ama en azından diğer light peynirler gibi ekşi değil ve çok lezzetli.

afiyet olsun aliyem bende kıtır bişileri özledim tarifini deneyeceğim :emir_bebek:

Kızlar ben öğlende alışveriş merkezine kaçıverdim. Malatya pazarından zencefil aldım ama kuru. Ben onu nasıl çay yapabilirim şimdi :44: Çıbık tarçınım da vaarr.. İnternetten baktım ama net bişi bulamadım.

Tebrikler kızlaaarr :KK9::KK9: Çalışın çalışıınnnn :KK8::KK8: az kaldı haddiiii
EMOASletmeoutHL.gif
129fs370785.gif

$Çizelge - 08.11.2012.jpg

Kızlar ben öğlende alışveriş merkezine kaçıverdim. Malatya pazarından zencefil aldım ama kuru. Ben onu nasıl çay yapabilirim şimdi :44: Çıbık tarçınım da vaarr.. İnternetten baktım ama net bişi bulamadım.

bir parça çubuk bir parça da zencefil at kaynat bir kaç dakika beklet afiyet olsun :) zencefille tarçını çıkar sonra kenara koy yine kullan
içinde çok bekletme acı oluyor

beraber kaynatınız lütfenn :nazar: sıcak güzel güzel içinizzzz

eline sağlık canımmm çizelgemiz yeni çıkmışşşş pek çıtırrrr :KK71:

delycik teşekkür ederizz:KK42::KK42: ellerine sağlık fena psikolojiye giriyo insan o listede görünce kendini :18: :KK1:

offf kızlar ya iş güç ziyaretler derken anca gelebildim,iyi de kaynatmışsınız sabahtan beri oku oku neyseki günü yakaladım:KK34:

Tüm foruma güzel bir gün diliyorum.

Diyete yeni başladım, yardım ve bol motivasyon istiyorum.

3 Kasımda 7 günlük atak başladım (Dukan Amcanın testi ile)

Atağın son günündeyim.

86,6 kg ile başladım, bugün 82,5kg çıktım.

bu dönem yulaf kepeği kullanmadım ama seyir evresi için sipariş verdim bekliyorum.

cnm hoşgeldin,güzel kilo vermişsin:KK9:
hangi konuda yardım istiyorsun bilmiyorum ama arkadaşlar yardımcı olmuştur sanırım:KK34:

Günaydin güzellerimmmmm artik 7 bucukta ofiste olmak ara sira zor gelmiyor bana gelip ortalik sessiz sedasizken gecmisi okuyorum :KK9::KK9::KK9::KK9:

Bugün bekledigim olmadi maalesef ben bugün 69,9 bile olsa 60li rakami görürüm diyorum okadar inandimki buna gece bi ara uyandim lavaboya hemen tartildim :26: ama yok olmadi kil payi kacirdim :KK14::KK14::KK14::KK14: herseye uydugum halde bakalim 3 güne kadar regl im belki ondan sonra gider birden 2 kilo ve sok olurum:KK9:

baslangic tarih: 21.06.2012
baslangic kilo: 77
hedef kilo: 65
suanki kilo: 70
gecen hafta: (delycimmm bi sasirma olmus bebeim 70,8 di listede 70.4 yaziyordu):KK17:
boy 1.73

(yeni gelen arkadaslar ve benim gecmismi bilmeyenler ortalama iki ay diyet disiydim)

hergün 5 km yürüyüsümü yapiyorum pilatesimi biraz aksatioyrum ama minimum 3 defa haftaya yapmaya gayret gösteriyorum:KK5:

canimmm senin bu kasar peynirin ve beyaz peynirin nasil yagsiz oluyor ??? ayica sebze günlerinde yine protein sebzede cok olmali

tatlikuuus günaydin hosgeldin nereerdesin yaaaa bak oglusuna ya isiririm gelirsem o emreyi insallah düzene girersiniz yine senide bbizden bizi senden mahrum birakmasinnn:KK5:

canimmmmmmmm oh ya bende yapaydim dün pilates iyiydi ben yarin alisverise cikmaliyim bir pantol bile kalmadi belimden düsmeyen :18:

kuzum haydi artık bakalım gitmiş 800 gr,kalanı da gitsin en kısa zamanda inşallah kışkış:KK55:

günaydın buaradaaa:KK3:

bıldırım gunu bugun 90,8:KK50:

ya bendedemı yağ kalmadı acabaaa:KK9::KK9::KK9:

yada ben bugune kadar yağdan az verdımde coğu kastanmı gıttı naptım ben yaaa...

Mesela dun sabah peynır ve bır bardak cay ıctım, arada 1 bardak yesılcay bırbardak mest form ıctım.
Öğlen elımın ıcı kadar ıkı parça ınce dılım tavuk gogus ızgara ve ayran ıctım. Akşamda yıne tavuk ve ayran.. suyumda muazzam..ya nıye gıtmıyor nıyeeeeeeeeeee:KK52::KK52::KK52:

canım çok tatlısın yaa kıyamam sana ben:KK16:
olcak bitanem,hepimizin tıkandığı zamanlar oldu ama sonra geçecek birden gidecek hepsi biliyorsun,bu arada kabızlık durumun noldu daha iyi misin ?

Günaydın canlar :KK16::KK16::KK16:

okuyup kaçıyordum kaç gündür, çoğu zaman gözümün korktuğu ve okuyamadan kaçtığım da olduğu biriken sayfaları gördüğümde :KK53: oğlum öğle uykusunu inkar ediyor bir süredir, bir de hava soğuduğu için dışarı çıkamıyoruz o sebeple ona daha çok vakit ayırmam gerekiyor, bu da benim zaten bi damlacık olan vaktimin hepsini alıyor, arada bir iki fırt kitap okuyabiliyorum sadece :KK53:

Diyetim de sapıttı tabi buradan uzak kalmanın da etkisi ile, oğluşa yaptığım keklerden falan götürdüm, dün de bayadır hasretini çektiğim çikolatalı donutlarımı (!) yedim ve tövbe ettim artık :KK34:

güçlendirmeye devam ediyorum, hiç proteinle falan uğraşamam valla, zaten protein ağırlıklı güçlendirme yapıyorum, kilo almadım da vermedim de, kaçamaklarım olmasa kesin verirdim ama :KK14: buna eminim, güçlendirme seyire göre çok daha zevkli kesinlikle, çok çok daha rahat :KK9:

herkese bol eksili bir perşembe olsun hepinizi öptüm, yazdıklarınızı okuyorum, yazamasam da kalbim sizinle :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Kuzular bu arada kışı hastalanmadan geçirmeniz için benden size çooko önemli bir tavsiye sebze günlerinizde soğan yiyin, ben beyaz soğan yiyorum ve zarlarını alıyorum yerken, mideye hiç dokunmuyor bu şekilde çok kokmuyorda :KK1:

canım nerelerdesin yaaa vallahi kayıplara karıştın:KK50:
emrenin daha iyi olmasına sevindim:nazar:
kaçamağı da duymadık farzedelim,kaybolma ortalıktan bak kaybolunca kaçamak yapıyosun:KK20:

Evet işin en zevkli kısmı...gidip alıyorum diyorum sonra neyse bi beden daha küçülcem zaten boşu boşuna almıyım diyorum..

ya da gidip küçük beden mi alsam küçülünce de giyerim :KK60::KK60::KK60:

ahahahaha merve çok güldüm yaa küçülünce de giyerim :KK60:

Günaydın hanımlar..
geçmişe bakamadım ama önce bir bildireyim..
başlangıç: 31.10.2012
başlangıç kilo: 63,3
boy: 158
geçen hafta(1 kasım) 62,3
şu anki kilo:60,6
fark:-1,7
toplam giden:-2,7

aslında 4 günlük atak dönemimi 60,3 le kapatmıştım. 5. gün seyirde +300 üm var .. dukan amca seyirde artış görebilirsiniz demişti, bir de ben 3 gündür kabızım.. o yüzden diye düşünüyorum.. yine de can sıkıcı bir durum.. 5. gün seyir hadi - yok bari + olmayaydı diyorum...
sonra haftalık olarak yine de - deyim diye seviniyorum..
git gel duygulardayım ..

cnm seyirle birlikte vücuda sebze girdiğinden özellikle sebze günü sonrası + görmen normal:KK34:
zaten ataktaki kadar hızlı olmayacak seyirde kilo verme hızın.
tartılmadan durabiliyorsan haftada 1 tartılmaya çalış,böylece + görünce mutsuz olmazsın:KK8:
ama mesela ben tartılmadan duramıyorum.inanır mısınız 7.5 aylık diyet maceramda ilk defa dün sabah tartılmayı unuttum:KK30:
daha doğrusu bişeyler atıştırdıktan sonra hatırladım tartılmadığımı.

mutluluktan uçuyorum ,şeytanın bacağını kütür kütür kırdım ,bu nasıl bişeymiş ya,hemen bildirim yapıyorum

başlangıç: 26.haziran.2012
başlangıç kilo: 67
boy: 150
geçen hafta 53.5
şu anki kilo:51.5

bendeki artılar suymuş meğer ,boşuna kendimi helak etmişim ,evet hatunlar geriye sadece 1.5 kg kaldı ,50 de başlıyayım güçlendirmeye

hepinizi çooooooookkkkk öpüyorum

ayyy yağmur inanamıyorum,dün gibi hatılıyorum başladığın günü şimdi güçlendirmeye bile yaklaştın hee vay gidi vayyy:KK33:

oyyyyyyyyy süpersiniz medesan sondaki hatun senmisin bakemmmmmmmmmmmmmmmmmm içimden o senmişin gibi geldi birdaha bende gelmek istiommmm
ama önce bi kilo vereyim 69 olayım içinizde tek şişko ben olurum vallahi yoksa :KK43:((((( herkes çıtır maşallahhhhhhhh

hoşgeldin ben sabahları krep olarak tüketiyorum kepeği ama bunun keki var poğacası ver kendine göre bir yol bulursun mutlaka tüketmen lazımmmmm

slm kızlar gene bol bol kaynatmışınız pazara gittim geldim öldüm çimdide callanımı yapıcam kısmetse 2/21 :)))))) her yoldan savaşıyorum iyi akşamlarrrrrr:KK36::KK52:

evet evet en sondaki benim,temiz kalpli şey seni:KK9:
valla gelin diye kendimi paraladım kimse gelmedi yada izmirde cidden hiç dukancı yok herkes zaten çıtır heralde ama ne zaman istersen buluşuruz kuzum hem eminim ki sen de şişko değilsindir:KK34:
ÖNcelikleeee "hay dilinizi eşek arıları polenlesiiiiinnnnn!!!!!" :))

alıntı yapma lüksü şeyedemedim, kusurua bakmayınız hatunlar :)
dana gibin dolandım, hala da bitiremedim turnemi ve fakat şu kadarını söyleyeyim "iyi ki" levin'i de kapıp düşmüşüm yollara ...
özlemişim izmir yıllarımı, dün akşam da taze bir nefesten ziyade özlem gideren bir keyfe haizdi.. Ne bilim mezunlar pilav günü gibiydi (kahve günü de desem olur) Bi gıdım yadırgama bi gıdım şaşırma olmadı bende... ikiniz de algıladığım ve dolayısıyla beklediğim gibiydiniz, böyle olduğu için de acccayip mutlu ve gururluyum :) (hani bak şu altıncı hissime yahuu- şımarıklığı yani) sadece müge o boyla bildiğin minyon algısı yaratan bir hatun, denizse abarta abarta gözünde ve gözümüzde kendini şişirmiş, yok öyle bişey, onları ekleyebilirim detay baabındaa :)
öpüyorum hepinizii :KK66:

neslim sen ne tatlısın yaaaaa hayatımda kimse bana minyon dememiştir daha önce,algısı da yaratmamışımdır yani:KK9:
sağol cnm arkadaşım da istanbul buluşmasında insanlar sükut-u hayale uğrayacaklar kocaman minyonu görünce:KK33:
bu arada gerçekten çoook güzeldi,cidden yıllardır tanıdığım arkadaşlarım gibiydi:KK19:
kahve olayını da abartıp gece 03:30'da uyumasam iyiydi :nazar:
en kısa zamanda hepberaber yeniden öpüşelim koklaşalım yahuuu:KK54:

evet canım yeniyo sınırlı olarak...az önce dışarı çıktım aktara sordum gojibery mink kırmızımsı meyve dedim kuş üzümü gösterdi bana ya :KK52:
Allahtan cehaletime gelip de almadım resmini görmüştüm bi ara :KK1::KK1:

Ben seyirde 2 yemek kaşığı serbest diye biliyorum....:44::44::44:

ahahahah merve yaaa buna da çok güldüm,uyanık aktara bak bildiğin yasaklı meyveyi kakalayacakmış :KK60:

hohohoh paylaştım ama o koca çantamda her daim herşeyi taşıyan ben fotoğraf makinesi yoktu
neyse artık başka sefere
sözümü tutarım canımcım
bir gece ansızın gelebilirim :)
bu arada geçmişi şöyle bir okudum ama yazma özürlüyüm ya kk da şimdi yazayım
bu özgüveni ve egosu tavan yapmış beyefendinin bu durumu balon bence
sana daha olgun gerek çocuk kalır o (mental açıdan)
o ne özgüven o toplantı olmasaymış kahve içermiş miş
kabalığa bak direkt atlayacak tip var mı bende derler 1
bulunmaz hint kumaşımısın derler 2
benim de bir sosyal hayatım var bu gece gelsende benimle kahve içsen diye yolunu gözlemiyordum derler 3

yani ben dedim şahsen
sanki sende benzerlerini dedin :KK9::KK9::KK34::KK34::KK34:

canım benim ben bu akşam da nöbetçiyim,bir gece ansızın beklerim mutlaka :KK34:
bu arada haklısın canım,bend e sonradan düşündüm o çocuk meselesini de genel olarak çok saçma sapan geldi herşey bana,kendime de yakıştıramadım ve rahatsız hissettim.normalde böyle bir davranışa da izin verecek biri değilim,bir anlık gafletime geldi sanırım.onun için kapadım o konuyu gitti.ciddiye alınacak bişey değildi zaten:KK50:

güçlendirmede kepek artıyor mu ya? ben de kitabı okumamışa döndüm.. :-)

kız cadııııı:KK9:
kitapta 2 kaşık diyor ama güncellenen versiyonda 2.5 kaşık kepek güçlendirme için :KK56:

ayy makarna salatası da ne güzel olur..
aslında dukan makarnasını da keşfedip yapsalar ya kepekli mısır nişatası az biraz.. olmaz mı ki yaa

ayyyy ayıptır söylemesi hava atmak gibi olmasın benim var ki dukan makarnam aliyemle neslim sağolsun :KK9:
ellerinize sağlık kuzular:KK54:
lakin anlamadığım neslimin söylediği kepek ölçüsüne göre günlük istihkakım 1 çay bardağına denk geliyor,dün akşam pişirdim ben bunu eeeeeeee bu bir kaşık makarna oldu,siz de böyle mi yiyiyorsunuz yada salataya çorbya falan ekleyecek şekilde mi tüketeyim yada ben bişeyi yanlış mı anladım:26: aliyem neslim aydınlatın bakem beni :KK28:

Merhaba tekraar :KK3:
Yemekten geldim de.. Köfte ve salata yedim. Herkes güçlendirmeye geç diyor, onun gibi bişi oldu benim de.. bi kaç gündür saf protein günü yapmıyorum :KK31: Ben güçlendirme bölümünü bi daha okiyim de, yanlışlık olmasın..

Dün sporda ölçüm yaptırdım ya, onu yazacaktım size, fırsatım olmadı okumaya daldım :)
Şimcik şöyle kii, ben bu sabah evde aç karnına yine 59,8 çıktım; dün sporda kıyafetlerle 59,5 çıktım :44: Neyse işte yani 60 diyelim biz ona :KK70: Yağ oranlarım falan hep normal çıktı. %16,1 yağım varmış. Maksimumu 18 mi ne olabilirmiş, onu şimdi tam hatırlayamadım :44: ayrı ayrı vücudu bölersek :p Kollarda bacaklarda falan da normalmiş sanırım. ama tabi o makinenin normali biraz abartı. Benim 58,5 kilo olmam yetiyomuş güyyaaa.. 59,5 çıktım ama onu da kabul sınırlarında saydı. Kilo vermene gerek yok dedi bana, salak şey :p Ben de ölçen kıza dedim ben vermek istiyom, bakmayın siz ona :) 1,63 boya 58,5 kilo olmiyim yaww.. Karnımdaki yağ oranı normal vücuduma göre fazla çıktı tabi ama, o da sınırlarda çıktı. Yine de yüksek sınıra yakın. Yeni program yazdı kız. Bu arada benim o gıcık aldığım hocanın dersi varmış, başka bi kız ilgilendi hihi :KK1: Karnımdan ve üst bacaklardan şikayet ettim, karnıma ve bacaklara uygun bi program yazdı bakalım. Dün başladım. Ama öyle vücut ölçüsü falan almadı. Ben aliyim bari de anliyim di mi ama :KK66: Vücut yaşım 29 muş :) 1 yaş genç :p Kimbilir 70 kiloyken kaçtı o yaaww aaboooww :96: (Seviyorum bunu yaa :KK1:) 2 kolumdaki yağ oranı da aynı çıktı, kadın ona şaşırdı. Hem sağ hem sol kolunuzu aynı oranda kullanıyosunuz demek, normalde bunlar farklı çıkar dedi.. Dedim spor neyim yaptım, ondandır :p Bi de makine nerden biliyosa onu: uyurken yaktığım kalori 1200 küsür, onun dışında da 1300 küsürmüş. (Sadece "aktif çalışmıyorum" demiştim ordan bunu çıkardı nasılsa :p ) Normalde günlük yaşantında yaktığın kalori uyuyrken yaktığının 2 katı olmalıymış. Onu arttırmak için de, e napcaz.. spor işte :KK70: Ben de dedim kıza, "Ee ben de onun için spora başladım zaten" dedim :KK70: Bu kaddaarrr... Şu yağ oranını düşürelim accık :KK8::KK8::13:

Şimdi baktım da: bu %16 çok az oluyor :44: Yanlış hatırladım herhal.. Çıktı falan da vermediler kii.. 26 mıydı acabaa :44: Neysee.. Siz ona bakmayın.. Normalmiş işte :p göbek biraz maksimuma yakın, o kaaa... :))

ayyy kuzum var ya benim o vücut yaşım spora ilk başladığımda var ya 56 falan çıkmıştı,inanabiliyor musunuz,dünyam başıma yıkılmıştı abboowwww:96:
sonraki ölçümlerimde dukan+sporla yavaş yavaş geçleştim,en son 37 mi 35 mi ne çıkmıştı ama aylardır ölçtürmedim,ben de gideyim bakiiimmm bu sefer kesin kendi yaşımın da altında çıkarım 29 falan çıksam ne güzel olur :21:

arkadaşım inat etme. okuduysan bile 1 kez daha oku kitabı. bu konuda kafan karışmamalı artık.

inat meselesi değil aşağıdaki mesajın peyni ile ilgili olan kısmı biraz kafamı karıştırdı. hepsi bu..

Beyaz gunde balik ve tavuk'un yanina sut, yumurta beyazi, yogurt tuketebilirsin. Sinirli izinlilerden o gun hic tuketmemen faydali olacaktir. O yuzden ben o gun peynir yememeni oneriyorum. Cunku burdaki peynirlerin yag orani hep yememiz gereknden yuksek.

Bir de oyle hemen beyaz yumruk gibi bir harekete gecmeni onermem. Cunku o kilonun cok duraklayacagi donem icin gecerli. Eger her sefer onu yaparsan giderek etkisi zayiflicaktir.

Bi de balik ve tavugu ne kadar tuketebiliyosan o kadar tuket. Ondan zarar gelmez. Onlari ne kadar cok tuketecegin kilo vermeni hizni belirler. Audrey'in blogunu okuyosan, o da ilk ay hep balik yemis ve ilk ayin sonunda tam 10 kilo vermis. harika sonuc. Ama benim bunyem fazla baliga isyan ediyor. palamut sezonunda baliktan cikmisim, bi tek ton yiyebiliyorum. bakalim, simdi lufer var, bir iki de ona bakalim.

Rica ederim kızlaaarrr :87:

Zencefille tarçını kaynat demişsiniz de işte, burda kettle var sadece. Kaynamış suya atınca da olur mu? Demlenecek mi, kaynatılacak mı onu bilemedim :44: Kaynatılacaksa işyerinde içemem hiiçç..

Kızlar ben bugün çok pis tarçına dadandım..
nescafeme sütüme her içtiğim şeye tarcın serpiştirir oldum..

Bilemedim ya dur demelimiyimm..Uyarmak isteyen var mı beni :KK17:

Ekimmmmmmm

buraları terk etmeee..kır o bilgi işlemin kafasınıı....

seni görünce çok zayıflamışsın demeyi biliyo demi..:KK19::KK19:

yasaklamasın KK'yı..özledim seni şimdiden bul bi yolunu da dön geri..:KK43::KK43:

Sevgiler,
Çekirgen :KK43::KK43:

X