Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar ben öğlende alışveriş merkezine kaçıverdim. Malatya pazarından zencefil aldım ama kuru. Ben onu nasıl çay yapabilirim şimdi :44: Çıbık tarçınım da vaarr.. İnternetten baktım ama net bişi bulamadım.

Rica ederim kızlaaarrr :87:

Zencefille tarçını kaynat demişsiniz de işte, burda kettle var sadece. Kaynamış suya atınca da olur mu? Demlenecek mi, kaynatılacak mı onu bilemedim :44: Kaynatılacaksa işyerinde içemem hiiçç..

hAH işte bende onu diyecektim. Ben minik sarımsak rendesiyle kupaya rendeliyorum. Üstüne sıcak su. Ilınana kadar demleniyor. Ve içince dibinde kalan tortuyuda çıt çıt yiyiyorum. Hemde bayılıyorumm. İçine de bol limon. Tabi bunu geçen sene hasta olduğumda yapmıştım. Şimdi çok limon YASAKKKKKKKKK.

o komşulara kalsa ben çoktan öldüm. bir keresinde ben de komşumun kapıya getirdiği yemeği geri çevirdim. bozuldu ama ne yapayım. diyette olduğumu biliyor. hem de en sevdiğim yemeği getirmişti. zor dayandım valla.
ben artık şuna da ikna oldum, bazı insanlar kıskanıyor. şişman olanlar, onların gösteremedği iradeyi gösterdiğin için kıskanıyor. zayıflarsa, acıyarak baktıkları ve çeşitli ortamlarda kendi güzelliklerini ön plana çıkaran çirkin ördek yavrsu artık değiştiği için kıskanıyorlar. elbette anneler gibi gerçekten endişelenenler ve tabi destek verenler de var. bunlar ayırmak lazım.

valla benimkiler baya yeme yedirme konusunda istekliler , her gördüklerinde bi kilo mevzusu açılıyor , birde diyolarki kocan askerde bak hasta falan olursun yeter bu kadar , bak ye şunun ucundan azıcık falan filan ,ama dediğin gibi hem kıskananlar aynı zamanda seni düşündüğü için hemde endişelenenler var :KK34::KK34::KK34::KK34:

galetalarımı 2 domates, bolca pul biber ve peynirle öğle yemeği olarak yedim. valla çok iyi geldi. kepekle yaptığım en güzel şey bu bence. ben öyle kıtır kıtır şeyleri pek severim de peynirle. gerçi 2 domates çok oldu. sabah da 2 domates yemiştim kahvaltıa ama neyse. gribin hatırına diyelim, vitamin olsun. bu arada pınar premium serisinden light beyaz peynir çok çok güzel. yağ oranına bakmadım gerçi ama en azından diğer light peynirler gibi ekşi değil ve çok lezzetli.

canım bende premium yiyorum yağına baktım 8.9 muş ,sanki bu kadar fazla değildi diye düşündüm ama böyleymişş :KK76::KK76::KK76:

Tebrikler kızlaaarr :KK9::KK9: Çalışın çalışıınnnn :KK8::KK8: az kaldı haddiiii
EMOASletmeoutHL.gif
129fs370785.gif

Eki Görüntüle 548252

eline, emeğine sağlık Delycimm :KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
Kızlar ben bugün çok pis tarçına dadandım..
nescafeme sütüme her içtiğim şeye tarcın serpiştirir oldum..

Bilemedim ya dur demelimiyimm..Uyarmak isteyen var mı beni :KK17:

uyarmak isteyen yok. tarçın iyidir. bütün baharatlar gibi metabolizmayı hızlandırır. şekeri dengeler. karın yağlarının yanmasına yardımcı olur.

Zencefille tarçını kaynat demişsiniz de işte, burda kettle var sadece. Kaynamış suya atınca da olur mu? Demlenecek mi, kaynatılacak mı onu bilemedim :44: Kaynatılacaksa işyerinde içemem hiiçç..

aslında bu tarz çayları kaynatmayın 10 dakika demleyin diyor saraçoğlu. en azından işyerinde öyle yap. bir parça zencefil bir parça kabuk tarçın. üstüne kaynamış su. kupanın ağzını kapat 5-10 dk bekle iç.

bu arada sen bki leri nerde hesapladın? benim hesabıma göre 65 oluncabnim bki 28'in altına düşecek. ben 65 i ona göre belirledim. ama senin çizelgede 28 üstü görünüyor hedef bki. 29 m altına düşmesi önemli. orası yağ hücresi bölünmesinde sınır çünkü.

Son düzenleme:
.............
.............

eline, emeğine sağlık Delycimm :KK16::KK16::KK16:
Sen de gelsene çizelgeyee... Su biraz soğuk ama; girince alışıyosun hihiho :KK9::KK9: :KK37:

hAH işte bende onu diyecektim. Ben minik sarımsak rendesiyle kupaya rendeliyorum. Üstüne sıcak su. Ilınana kadar demleniyor. Ve içince dibinde kalan tortuyuda çıt çıt yiyiyorum. Hemde bayılıyorumm. İçine de bol limon. Tabi bunu geçen sene hasta olduğumda yapmıştım. Şimdi çok limon YASAKKKKKKKKK.
Hehh!! :KK54: Saol tatlıımm.. Ben de öyle yapiyim iş yerinde o zaman.. He, kalan tortuyu beğenir miyim bilmem ama :)) Onu da denerim :KK1:

İyi akşamlar Dukanımın güzelleri.. Dukanım derken tabi lafın gelişi Medesaaa hihihih :KK1::KK1:

Görüşmek üzereee.... :79:

Kızlar ben öğlende alışveriş merkezine kaçıverdim. Malatya pazarından zencefil aldım ama kuru. Ben onu nasıl çay yapabilirim şimdi :44: Çıbık tarçınım da vaarr.. İnternetten baktım ama net bişi bulamadım.

bir parça çubuk bir parça da zencefil at kaynat bir kaç dakika beklet afiyet olsun :) zencefille tarçını çıkar sonra kenara koy yine kullan
içinde çok bekletme acı oluyor

Kızlar ben bugün çok pis tarçına dadandım..
nescafeme sütüme her içtiğim şeye tarcın serpiştirir oldum..

Bilemedim ya dur demelimiyimm..Uyarmak isteyen var mı beni :KK17:

cnm hiç bir sakıncası yok,hatta tatlı krizlerine birebirdir tarçın,tatlı ihtiyacını ciddi oranda durduracak,afiyet olsun kuzum:KK16:

Tebrikler kızlaaarr :KK9::KK9: Çalışın çalışıınnnn :KK8::KK8: az kaldı haddiiii
EMOASletmeoutHL.gif
129fs370785.gif

Eki Görüntüle 548252

canım ellerine emeğine sağlık,bu hafta sanki daha iyiyimiş bizim kızların performansı:KK8:
bu arada sen +da olduğundan mı liste dışısın hala yoksa artık resmen güçlendirmeci oldum diyor musun :KK76::KK55:

Ben gecmisi okumaya dün aksam baslamistim oglumu kursa götürmek icin cikmistim bir dahada giremedim.Esim rahatsizlan di gece sabaha kadar uyumadik sabahda okula tercümanlik icin gittim sabahda giremedim bu saate kadar bas agrisi cektim migren fena tuttu yine icim disima cikti simdi nescafemin icine limon damlattim iciyorum aksama gecer insallah..Bildirim gününde kilo veren tüm dukancanlari tebrik ediyorum..Ben tartinamadim sabah..insallah haftaya artik..

canım çok geçmiş olsun,dikkat edin kendinize nolur havalar cozuttu:KK50:
dün burda var ya yazdan kalma bir gün vardı,sanırsınız ki 50 derece o kadar sıcak güzel mis gibiydi hatta neslilerle buluştuğumuz akşam da dışarda oturduk ve çok sakin bir hava vardı ama bugün böööö çok rüzgarlı,güneşsiz ay aman hiç sevmediğim hava tipi,tam hastalık mevsimi geldi :2:

uyarmak isteyen yok. tarçın iyidir. bütün baharatlar gibi metabolizmayı hızlandırır. şekeri dengeler. karın yağlarının yanmasına yardımcı olur.

sana artık google aliye demek istiyorum :KK9:

Kızlar telefondan bsğlandım yazdım yazdım uçtu:)) hepinizi öpüyorum.

Ekimmmmmmm

buraları terk etmeee..kır o bilgi işlemin kafasınıı....

seni görünce çok zayıflamışsın demeyi biliyo demi..:KK19::KK19:

yasaklamasın KK'yı..özledim seni şimdiden bul bi yolunu da dön geri..:KK43::KK43:

Sevgiler,
Çekirgen :KK43::KK43:

kuzucum bakayım dedim tel den bu mesaj çıktı karşıma, sağol canım benim, ben de özledim:))
şarjım bitiyor akşam yazarım öpüyorum:))

sürekli klavyemde gezinip, abuk sabuk şeyler yazan, 2 tane şerefsiz kedim var benim yaaaaaaaaaaaaaa

ohh PS günümün muhteşem akşam menüsünüü yedimm... tavuk sote yogurtt kolaa 3 adet kornişon mmmmmmm mmmmm mm! :))))

olur olur ben de öyle yapıyorum burda. kaynamış suya atıp bekletiyorum yine aynı o güzel tadı veriyor..zaten kaynayınca da hemen ateşten almak lazım demişti bana ilk anlatan arkadaş çok kaynaması iyi değil demek ki diye yorumlayıp kendimce ben de ketıla atıp kaynatma zahmetinde bulunmadım açıkçası :KK1:

Kuzum dün akşam erkenden sızdığım için aradığını gece yarısı kan ter içinde uyanınca gördüm. Mesaj da attım ama sen uyumuştun sanırımm.
Ne var ne yok. Umarım önemli bir şey yoktu..

Bi Ekim gördüm sanki :KK53: ama çıkmam lazıımmm :KK54:

aslında bu tarz çayları kaynatmayın 10 dakika demleyin diyor saraçoğlu. en azından işyerinde öyle yap. bir parça zencefil bir parça kabuk tarçın. üstüne kaynamış su. kupanın ağzını kapat 5-10 dk bekle iç.

bu arada sen bki leri nerde hesapladın? benim hesabıma göre 65 oluncabnim bki 28'in altına düşecek. ben 65 i ona göre belirledim. ama senin çizelgede 28 üstü görünüyor hedef bki. 29 m altına düşmesi önemli. orası yağ hücresi bölünmesinde sınır çünkü.

Aliyem orda hedefin 66,6. En son öyle demiştin. Ondan öyle. Hedefini değiştiririz haftaya :KK66: Formüle ettim onları çünkü, elle hesap değil, yanlış olmaması lazım :44: Zaten 65 kg oluncaa BKİ'in 27,77 oluyor :KK66: :KK54:

.........
canım ellerine emeğine sağlık,bu hafta sanki daha iyiyimiş bizim kızların performansı:KK8:
bu arada sen +da olduğundan mı liste dışısın hala yoksa artık resmen güçlendirmeci oldum diyor musun :KK76::KK55:
...............
Artılarım var diye canımcım :KK1::KK1: Ama zaten geçtim say sen beni :KK9: Yine de bir hedefim var ama:57 :) Bak onu olursam tekrar listeye eklerim kendimi.. 1 günlük padişahlık sürerim :KK9::KK9: hihiih :KK70:

Son düzenleme:
bir parça çubuk bir parça da zencefil at kaynat bir kaç dakika beklet afiyet olsun :) zencefille tarçını çıkar sonra kenara koy yine kullan
içinde çok bekletme acı oluyor

Aslında soruyu ilk gördüğümde cevabı yazmıştım ama kapı çaldı gelen oldu falan ben cevabı yazıncaya kadar cevaplar gelmiş yeni soru da gelmiş bile :)

Kuzum dün akşam erkenden sızdığım için aradığını gece yarısı kan ter içinde uyanınca gördüm. Mesaj da attım ama sen uyumuştun sanırımm.
Ne var ne yok. Umarım önemli bir şey yoktu..

seni özlemiş olmamdan daha önemli bişey olmadı kuzum:KK16:
bişey soracaktım ama sonra sorcam.evet yaa ilaç alıp uyuduğumdan dizilerimi bile seyredemeden sızmışım,hatta aliye&nesli makarnasını süzmüştüm öyle süzgüde unutup uyumuşum:KK9:
arıcam seni bu akşam tekrar da ondan gün içine sıkıştırmadım,özel vakit ayıralım birbirimize istedim :KK54:

Bi Ekim gördüm sanki :KK53: ama çıkmam lazıımmm :KK54:

Aliyem orda hedefin 66,6. En son öyle demiştin. Ondan öyle. Hedefini değiştiririz haftaya :KK66: Formüle ettim onları çünkü, elle hesap değil, yanlış olmaması lazım :44: Zaten 65 kg oluncaa BKİ'in 27,77 oluyor :KK66: :KK54:

Artılarım var diye canımcım :KK1::KK1: Ama zaten geçtim say sen beni :KK9: Yine de bir hedefim var ama:57 :) Bak onu olursam tekrar listeye eklerim kendimi.. 1 günlük padişahlık sürerim :KK9::KK9: hihiih :KK70:

deli şey seniiiii :KK33: şöyle yapalım p.tesi günü resmi geçiş günün olsun artık:KK34:
bu arada spor hocasından da zorlanmadan kurtulmana çok sevindim:KK8:

X