Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

o komşulara kalsa ben çoktan öldüm. bir keresinde ben de komşumun kapıya getirdiği yemeği geri çevirdim. bozuldu ama ne yapayım. diyette olduğumu biliyor. hem de en sevdiğim yemeği getirmişti. zor dayandım valla.
ben artık şuna da ikna oldum, bazı insanlar kıskanıyor. şişman olanlar, onların gösteremedği iradeyi gösterdiğin için kıskanıyor. zayıflarsa, acıyarak baktıkları ve çeşitli ortamlarda kendi güzelliklerini ön plana çıkaran çirkin ördek yavrsu artık değiştiği için kıskanıyorlar. elbette anneler gibi gerçekten endişelenenler ve tabi destek verenler de var. bunlar ayırmak lazım.

sizin de içinizden karşı çıkanlara " off ne çok biliyon" demek geçiyo muuu :emir_bebek::emir_bebek:

Gecen biriniz yazmıştı ipekmiydi tam hatırlamıyorum..
Forumda bu dukan çok zararlıymış diyene "iyi oldu uyardığın koşup da 1 tepsi su böreği yiyeyim " :KK33::KK33:

Çok gülmüştümmm :KK1::KK1: ben de bazen espriyle karışık böyle cevaplar veriyorum :KK1::KK1:

sizin de içinizden karşı çıkanlara " off ne çok biliyon" demek geçiyo muuu :emir_bebek::emir_bebek:

Gecen biriniz yazmıştı ipekmiydi tam hatırlamıyorum..
Forumda bu dukan çok zararlıymış diyene "iyi oldu uyardığın koşup da 1 tepsi su böreği yiyeyim " :KK33::KK33:

Çok gülmüştümmm :KK1::KK1: ben de bazen espriyle karışık böyle cevaplar veriyorum :KK1::KK1:

ben başka bir sürü konuda olduğu gibi, bu konuda da he deyip geçme yanlısıyım.

:) :KK1: şımarık çocuk gibiyim di mi olmayacağını bile bile istiyorum
ama yook vereceğim ben bu kiloları başka şansım yok... :)
güçlendirmeye dah açook var ama olsun güzel motivasyon için teşekkürler iyi geldi cidden :KK31:

Dukan makarna var ki. Shirataki noodles diye geciyo. Turkiyeye henuz gelmedi ama dukanin fransa syafasindan belki turkiyeye getirtebilirsin veya yurtdisina cikan arkadaslarina ismarlayabilirsin.
Bir bitkiden yapiyolarmis. Yanliz baya kotu kokuyomus. kotu kokusunun gitmesi icin bir kac defa yikadikr=tan sonra pisirilmesi gerekiyomus. Simlanin blogunda var, yabanci bloglarda da oldukca cok geciyor.

bı de oncekı sayfalarda dukan erıste tarıfı vardı. yapan bır kac arkadas vardı onlardan tarıf ısteyebılırsın.
http://www.dukandiyetim.com/dukan-usulu-fettucini-makarna
http://dukaniche.wordpress.com/2012/04/03/dukan-usulu-spagetti-bolonez/

Son düzenleme:
ben sana bi aha güçlendirmeye geç demicem valla. ne halin varsa gör artık ben napayım :-))))

Ahahaha :KK9: Bak şimdi şurda bana de kii: "Sen güçlendirmede de kilo vercen bak kessiinnn" dee, ahan da geçiyom :KK70::KK1::KK1: Yok yok, zaten protein günleri falan yalan oldu be Aliyecik :) Geçtim say sen onu :KK70: Güçlendirme kısmını okuyup, başlıcam :KK66: Hani senin hedefin 60 ya.. Sen de şimdi 66 olunca güçlendirmeye geçip, sonra güçlendirmede 60'a düşeceğini düşünüyo musun? Olabilir müü :44: Seninki olabilirse, benim ki de olabilir müü :44: :KK54:

ben başka bir sürü konuda olduğu gibi, bu konuda da he deyip geçme yanlısıyım.

Benım annemle kardesım bana ınanılmaz destek oluyor. gerisi vız gelir.

Benimki kilo vermemi hiç istemiyo, yanındayken waffle'ciya gidelim diyo, kuru pasta resimleri falan gonderiyo, bak ne harika gel gidelim diyo. falan, hala ne yapmaya calistigini anlamis degilim. Ama ben cok azimliyim. gidecek o kilolar

Dukan makarna var ki. Shirataki noodles diye geciyo. Turkiyeye henuz gelmedi ama dukanin fransa syafasindan belki turkiyeye getirtebilirsin veya yurtdisina cikan arkadaslarina ismarlayabilirsin.
Bir bitkiden yapiyolarmis. Yanliz baya kotu kokuyomus. kotu kokusunun gitmesi icin bir kac defa yikadikr=tan sonra pisirilmesi gerekiyomus. Simlanin blogunda var, yabanci bloglarda da oldukca cok geciyor.

bı de oncekı sayfalarda dukan erıste tarıfı vardı. yapan bır kac arkadas vardı onlardan tarıf ısteyebılırsın.
Dukan Usulü Fettuçini Makarna » Dukan Diyeti Yemek Tarifleri
Protein diyetine uygun Spagetti Bolonez | dukaniche

onlar erişte için hamuru kendileri yoğurup incecik yufka mufka falan açtı heralde.. benim yok o kadar uğraşa sabrım, bütün gün işte zaten ince işlerle uğraşıyorum :)
diğerine bir bakarım teşekkürler

aliye sultan sen ne diyorsun bu erişte işine nasıl yaptınız?

Dukan Usulü Fettuçini Makarna » Dukan Diyeti Yemek Tarifleri
Protein diyetine uygun Spagetti Bolonez | dukaniche

ben ve nesli yaptık erişteyi ama makarna isteğine ne kadar iyi gelir bilmiyorum. pek benzemiyor makarnaa. güzel ama başka bişey o. bi de pek elde yapılacak gibi değil. erişte makinası lazım...

Merhaba tekraar :KK3:
Yemekten geldim de.. Köfte ve salata yedim. Herkes güçlendirmeye geç diyor, onun gibi bişi oldu benim de.. bi kaç gündür saf protein günü yapmıyorum :KK31: Ben güçlendirme bölümünü bi daha okiyim de, yanlışlık olmasın..

Dün sporda ölçüm yaptırdım ya, onu yazacaktım size, fırsatım olmadı okumaya daldım :)
Şimcik şöyle kii, ben bu sabah evde aç karnına yine 59,8 çıktım; dün sporda kıyafetlerle 59,5 çıktım :44: Neyse işte yani 60 diyelim biz ona :KK70: Yağ oranlarım falan hep normal çıktı. %16,1 yağım varmış. Maksimumu 18 mi ne olabilirmiş, onu şimdi tam hatırlayamadım :44: ayrı ayrı vücudu bölersek :p Kollarda bacaklarda falan da normalmiş sanırım. ama tabi o makinenin normali biraz abartı. Benim 58,5 kilo olmam yetiyomuş güyyaaa.. 59,5 çıktım ama onu da kabul sınırlarında saydı. Kilo vermene gerek yok dedi bana, salak şey :p Ben de ölçen kıza dedim ben vermek istiyom, bakmayın siz ona :) 1,63 boya 58,5 kilo olmiyim yaww.. Karnımdaki yağ oranı normal vücuduma göre fazla çıktı tabi ama, o da sınırlarda çıktı. Yine de yüksek sınıra yakın. Yeni program yazdı kız. Bu arada benim o gıcık aldığım hocanın dersi varmış, başka bi kız ilgilendi hihi :KK1: Karnımdan ve üst bacaklardan şikayet ettim, karnıma ve bacaklara uygun bi program yazdı bakalım. Dün başladım. Ama öyle vücut ölçüsü falan almadı. Ben aliyim bari de anliyim di mi ama :KK66: Vücut yaşım 29 muş :) 1 yaş genç :p Kimbilir 70 kiloyken kaçtı o yaaww aaboooww :96: (Seviyorum bunu yaa :KK1:) 2 kolumdaki yağ oranı da aynı çıktı, kadın ona şaşırdı. Hem sağ hem sol kolunuzu aynı oranda kullanıyosunuz demek, normalde bunlar farklı çıkar dedi.. Dedim spor neyim yaptım, ondandır :p Bi de makine nerden biliyosa onu: uyurken yaktığım kalori 1200 küsür, onun dışında da 1300 küsürmüş. (Sadece "aktif çalışmıyorum" demiştim ordan bunu çıkardı nasılsa :p ) Normalde günlük yaşantında yaktığın kalori uyuyrken yaktığının 2 katı olmalıymış. Onu arttırmak için de, e napcaz.. spor işte :KK70: Ben de dedim kıza, "Ee ben de onun için spora başladım zaten" dedim :KK70: Bu kaddaarrr... Şu yağ oranını düşürelim accık :KK8::KK8::13:

Şimdi baktım da: bu %16 çok az oluyor :44: Yanlış hatırladım herhal.. Çıktı falan da vermediler kii.. 26 mıydı acabaa :44: Neysee.. Siz ona bakmayın.. Normalmiş işte :p göbek biraz maksimuma yakın, o kaaa... :))

delycim, ben güçelndirmede kesinlikle kilo veririm. hem de en az ayda 1 kg veririm. çünkü hedef kiloma vardığımda bki bakımından şişman kategorisine gireceğim. benim vücudumda bir sürü yağ var hala. güçlendirme dediğimiz şey, bi diyetisyene gitsek, bize vereceği diyet programından daha sıkı. bende de hala bir sürü yağ var. eeeee kullanırım onları tabi. ama sen kendin söylüyorsun, yağ oranın normal. sen güçlendirmede kilo falan veremeyeceksin büyük ihtimal. anlıyorum ben senin derdini ama kendine bir kez daha bak boy aynasında. ama kemiklerini törpüleyemeyeceğini bilerek bak.

delycim, ben güçelndirmede kesinlikle kilo veririm. hem de en az ayda 1 kg veririm. çünkü hedef kiloma vardığımda bki bakımından şişman kategorisine gireceğim. benim vücudumda bir sürü yağ var hala. güçlendirme dediğimiz şey, bi diyetisyene gitsek, bize vereceği diyet programından daha sıkı. bende de hala bir sürü yağ var. eeeee kullanırım onları tabi. ama sen kendin söylüyorsun, yağ oranın normal. sen güçlendirmede kilo falan veremeyeceksin büyük ihtimal. anlıyorum ben senin derdini ama kendine bir kez daha bak boy aynasında. ama kemiklerini törpüleyemeyeceğini bilerek bak.

daha önce de sormuştum ama senin boyun kaç kuzum ya? nasıl bki öyle çıkıyor ben anlamadım? senin boyun benden çok kısa değil ki ? ben 1,67 yim bki 24 çıkıyor:KK53:

arkadaşlar soda içebiliyoru muyuz???

ayrıca şimdi sp günü ya yoğurt süt ayran da tüketebiliyoruz değil mi sınır falan var mı kafam karıştı :44::44::44::44::44::44:

ayrıca şimdi sp günü ya yoğurt süt ayran da tüketebiliyoruz değil mi sınır falan var mı kafam karıştı :44::44::44::44::44::44:

Kitabı okumuş muydun sen :44::44::44::44::44::44::44::44:

Soda içebilirsin, diğerlerini de tüketebilirsin, süt ürünlerinde 1 lt sınırı var

Kitabı okumuş muydun sen :44::44::44::44::44::44::44::44:

Soda içebilirsin, diğerlerini de tüketebilirsin, süt ürünlerinde 1 lt sınırı var

evet kitabı okudum kitaba göre gidiyorum zaten ama geçmişi okurken biraz kafam karıştı...

bugünlük son soru :KK17::KK17::KK17::KK17:
splenda aldım kek tarifleri falan için
ama kahve veya sütün içine katıp içebiliyor muyum

Tickerımı üzülerek de olsa güncelledim..

1 ayı geçti herhalde 56,5 görmeyeli, hala orda yazıyor 56,5.. Ayıptır :KK20: :KK37:

Köpek balığı oldum.. Sahile çıkıp herkesi yicem :KK53: :KK1::KK1::KK37:

Hihihi :KK1::KK1: Tamam tatlım geçicem de.. Ben şurda 1-2 ay önce 56,5 kiloyduumm.. Birden yağsız kalmadım yaa :44: Demek olabilitem varmış yani.. Hatta şu anda göbek yağlandı da ordan geldi kilolar sanırım.. O yüzden beklesem mi demiştim.. Ama neyse.. Beklemicem zaten.. Spor yaparsam gider gibime geliyor. Hani 54 olmiyim de, 57 olam be barii.. Neyse.. dert etmicem artık.. Giderse gideerr, gitmezse şekillendiğimle kalırım :KK34: :nazar: :KK8::nazar: Saol canım :KK54::KK54:

Son düzenleme:
Kuzular ben fırsat bulamıyorum .. malum sayılı günüm kaldı.. dönücem tükkanıma... burdaki tartıya pek güvenemiyorum, bozmuş halime iltifat etti zira.. deli mi ne!! evli barklı kadınım, ayrıca tartısın sen!! hadsiz!! :pp
73 diyelim yine de.. bir de boyumu ekleyelim dely'm 1.73..
öper koklar bağrıma basarım cem-i cümlenizi.

Son düzenleme:
daha önce de sormuştum ama senin boyun kaç kuzum ya? nasıl bki öyle çıkıyor ben anlamadım? senin boyun benden çok kısa değil ki ? ben 1,67 yim bki 24 çıkıyor:KK53:

153 benim boyum. iyi niyetli davranırsam 155 de çıkabiliyor :-)
yanyana çok farklı değiliz ama ne yazık ki gerçek öyle değil.

arkadaşım inat etme. okuduysan bile 1 kez daha oku kitabı. bu konuda kafan karışmamalı artık.

Kuzular ben fırsat bulamıyorum .. malum sayılı günüm kaldı.. dönücem tükkanıma... burdaki tartıya pek güvenemiyorum, bozmuş halime iltifat etti zira.. deli mi ne!! evli barklı kadınım, ayrıca tartısın sen!! hadsiz!! :pp
73 diyelim yine de.. bir de boyumu ekleyelim dely'm 1.73..
öper koklar bağrıma basarım cem-i cümlenizi.

neslim daha küçük yazsaydın. büyüteçle okurduk biz :-)

galetalarımı 2 domates, bolca pul biber ve peynirle öğle yemeği olarak yedim. valla çok iyi geldi. kepekle yaptığım en güzel şey bu bence. ben öyle kıtır kıtır şeyleri pek severim de peynirle. gerçi 2 domates çok oldu. sabah da 2 domates yemiştim kahvaltıa ama neyse. gribin hatırına diyelim, vitamin olsun. bu arada pınar premium serisinden light beyaz peynir çok çok güzel. yağ oranına bakmadım gerçi ama en azından diğer light peynirler gibi ekşi değil ve çok lezzetli.

Son düzenleme:
günaydınn millet,,hawa iyice sogudu kiş iyiden iyiye geldi ya hiç sewmiorum benn kışıııı :
:
dely benide alacan mı listeye yapayım mı bildirimm ,hohoho :KK1: :KK1: ( kızmıosun umarım sana bu konuda takılmak houma gidior :KK1:)
.............
Ben de hiç sevmiyom ben deee... Gel gülüm liste başısın :KK1: Kilo alması gerekenelr listesi yapıp, seni orda başa yazcam :KK9::KK9:

sorma gitsin ya cok moda 69,9 :KK9::KK9: yavru kus ben hep kücük bedene meyilliydim 93 kiloyken bile ki ozaman sucuk gibi duruyordum pantollarin icerisinde:KK9: bende aliyorum bi siyah pantol tutturamiyorum aliyorum 30 beden giyiyorum iki üc kez bollasiyo 60 derecede yikatiyorum anneme daraliyor ama bi ayakkabi giymek yetiyor belinin düsmesi icin ve rengi bozariyor bu sefer ha gayret diyip 29 28 giyicem bakalim:KK52: 28 olmaz kanimca ama 29 a zorlicam:KK19: sanki para basiyorum her hafta pantol alicam:KK9:

bundan sonra sende hangisine rahat giriyorsan onu alma bir kücügünü al:KK16:

Öyle yapiyim valla yaa :KK70: Çıtır çıtıırr olalıım :KK8:

evet kitabı okudum kitaba göre gidiyorum zaten ama geçmişi okurken biraz kafam karıştı...

bugünlük son soru :KK17::KK17::KK17::KK17:
splenda aldım kek tarifleri falan için
ama kahve veya sütün içine katıp içebiliyor muyum
E tabi ki dee :KK34:

............
kitaptaki yag oranlarina baktinmi canim? 0,2% serbest 5-7% yag orani sinirli izinli ve hergün yememe sarti ile:26: ben türkiyede hic bulamadim kasar
Bahçıvan light kaşar %10 yağlı. En az yağlı onu buldum.. ama sanırım bugünlerde kilo veremememin sebeplerinden biri.. kaşara bayılırım. Light diye yiyip durdum.. Halbuki eskiden eve almazdım bilee.. Ağzıma sürmezdim :KK31: Yeni başlayanlar da aldanmasın.. atak ve seyirde yemeyin bence.. Özellikle atakta hiç uemeyin. Seyirde de sadece tadımlık yiyin ille yiyecekseniz.

Günaydınlarrr...

ayy ilk bildirimimi yapıcam

başlangınç: 01.11.2012
Başlangıç kilo: 69.1
şuanki kilo: 66.7
fark: 2.4
hedef kilo: 60 (62 de olabilir)
boy: 169

nasıl kızlar iyi gidiyor mu sizce??????:44::44::44::44::44::44:
İyi tabiiii :KK9::KK9: Devam da etsin inşallaahhh :nazar::nazar:

selamlar,
güncel kilo: 94,6
herkes iyidir inşallah. Dua edin de benim bilgisayarım tamir olsun da size kavuşayım...
Bilgisayarın tamir olsun da kavuşalımi, amin :)) :KK54: :KK1:

canım benüm valla kırdımya 69,9 bilem dedi göz kırptı yani

ben süt ürünü tüketmiycem bi kaç gün faydasını gördüm dene derim mesala şimdi gögüz yadim ki kendileri bogazıma takılıp beni boguyodu yanında çay içtim ayran kola çıkardım

geçen hafta öle yazdıysam öledir ama ben takvime 70,7 yazmışım canım boyum 168

dene benim yöntemi bakalım sonuç alıcakmısın

YAGMUR tebrikler canım sende kırmışsın yakında güçlendirme var galiba benimde kalan daha 5 kiloyu geçikmiş yawww daha çok yol var dimi kızlar
Tamam canım.. Ben de bunu denicem.. Gerçi neden öyle bir şey yapınca kilo verilsin anlamadım ama :44: Ben de sevmediğim halde bir sürü yoğurt yiyorum ki yoğurt yağ yakıyormuş, hem de ne kadar çok protein o kadar çok eksi diyerekten.. Olsun... Bi de dediğini deniyim. Zararı olmaz :KK66: Saooll :KK54:
Öyle düşünme.. Şimdiye kadar verdiğinin yarısı kadar daha vereceksin sadece.. Öyle düşün :KK34::13:

X