Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya ben 165 cm yım bana 57 olmalısın dıyo 3 cm de 5 kg farkdermı yaa haksızlık bu :KK43:

canım herkesin kilosu aynı çıkmayabiliyo yani kıyaslama bence çünkü daha önce yaptığın diyetler,en az olduğun kilo kemik ağırlığın yani herşey değiştirebiliyo kiloyu benim mesela boyum 162 ama kemiklerim kalın işaret parmağım başparmağımla bileğimi kavramıyo arada boşluk kalıyo bana dukan amca 63 verdi fazla zorlamaya gerek yok:KK34:

en önemlisi de bu kiloları sağlıklı bi şekilde veriyo olmamız herkesin ne dediği hiiiiç önemli değil onlar halt etmişler:63::63:sağlıksız bişey yapmıyoruz arkadaşlar endişelenmenize gerek yok :KK54: sonuçta burada tecrübeli ve kilo verdikçe daha sağlıklı olduğunu söyleyen hatta tahlilleri çok iyi çıkan arkadaşlarımız var yapmamız gereken forumu çok dikkatli takip etmek :KK34::KK34:

bu arada elettra ööööleee bir çırpıda okunmuyo şekerim ama zevkli olduğu konusunda hemfikiriz :KK54:

kızlar bu atak döneminin kaç gün olacağını nerden hesapladınız siz.
benim boy 1.74 kilo yuvarlak hesap 72 diyelim..ilk hedefim 64 yani hamilelik öncesi kilom.sonraki hedef 60

buldum siteyi testi yaptım ve 60 kilo çıkardı olmam gereken kiloyu

Son düzenleme:
Simdi arkadaslar,kusuruma bakmayin dugun dernekti derken hic vaktim olmadi siteye girmeye..bildiginiz uzere yulaf kepekleri geldi simdilik dukan,ssoleil,yazyagmuru ve biri daha istedi sanirim..msn de bir turlu karsilasamadik...onlari nasil gonderelim konusmamiz gerek.

Not:haziran ortasi ben gelecegim isteyen olursa yulaf kepegi ve goji berry getirebilirim( ama goji berry'nin kilosu 45 lira,bilgilerinize.)

Canim sunnet toreniniz varmis. Hayirli olsun. Ben msn kullanmiyorum. Ozelden medajlasalim. Gojiberi de istiyorum. Cooook tesekkurler...

Selam. Hosgeldin aramiza. Ben de farmakologum. Suanda cok hastayim. Atlatir atlatmaz yeniden dukana devam edecegim. 7 keto kullanmaya baslayacagim Dukan diyeti yaninda. Ne dersin?

canım benim yaaaa çok geçmiş olsun:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: bu öpücükler ii gelir mi bilmemki:44:

7keto ne olaki bacım yaffff:44:

bu arada hoşgeldin eczbtl:KK71:

teşekkürler:) haziran 3 te 5 ay olcak..21 kg verdim..güçlendirme sürecim baya uzun olacak ama o günleri iple çekiyorum..en az 7 kilo daha vermek istiyorum en azından temmuz sonuna kadar..hadi kirazdan erikten geçtim şeftaliyi çok severim:)..ama bitmezse o vakte kadarda yapacak bişi yok yüzüp yüzüp kuyruğa gelince bi şeftali için hayatta bırakmam tabi allah sağlık verdiği sürece:)

Mukemmelsin. Ben de o kadar vermeliyim. Cuma'dan bu yana yapamiyorum. 28 Nisan'da basladim. 6 kilo verdim. 20li kilolari verdigimi gorecek miyim? ah ahhhh

sabah kahvaltısında 2 yumurta haşlayıp üzerine yoğurt döktüm.peyniri sıcak suya koyup yağından tuzundan arındırdım

öğlen soğanlı kıyma kavurdum yedim.

ikindi süt içtim.

akşam yoğurt ve haşlanmış tavuk yemeyi planlıyorum

nasıl sizce???

ya fazla düşünme bende de oluyo spor yapıyorum dıyetın dışına cıkmıyorum su tüketiyorum ama bı bakıyorum aynıyım yada 100 200 gr gıtmış oluyo..birden gıtcek dıye dört gözle bekliyorum sabır bıras galıba..

ins tatlim bir an once gitsinde ilceliyim bacaklarim cok kalin benim yaa inceltemiorum bir turlu:KK14:

Herkese merhaba ben kendiminde tasvip etmediğim bisi yapıyorum zayıflama hapı kullanıyorum güvendiğim bir eczacı arkadaşımın tavsiyesiyle başladım ve iki haftada dört kilo verdim çünkü başka türlü olmayı tek basına spor salonları cekilmiyo boğazımıza tutamıyorum hapın adı lw6090 internet yorumlarida iyiydi ve hap kullandığımı kimse bilmiyor sizden başka yazmak istedim bunu.

Canim bunlarin cogunda sibutramin var ve tehlikeli. Sen bitkisel yazdigina bakma. Bana ozelden mesaj at, ben sana yardimci olmaya calisirim.

kizlar bisi sorcam sndezyflaklbu (kisaltarak yazdim)sitesi varya oraya giremiorum sizdede ayni sorun varmi ben yurtdisinda oldugum icinmi giremiorum:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba ben kendiminde tasvip etmediğim bisi yapıyorum zayıflama hapı kullanıyorum güvendiğim bir eczacı arkadaşımın tavsiyesiyle başladım ve iki haftada dört kilo verdim çünkü başka türlü olmayı tek basına spor salonları cekilmiyo boğazımıza tutamıyorum hapın adı lw6090 internet yorumlarida iyiydi ve hap kullandığımı kimse bilmiyor sizden başka yazmak istedim bunu.

Bak hayatim ictigin ilacin icindekileri soyle siralamislar:

İçindekiler?

C Vitamini (13 mg)
Termojenik Karışım (300 mg)
Garsinya ekstresi (meyve özü)
L-Carnitine
Meyan kökü
Krom (Krom pikolinattan
Özel Karışım (93 mg)
Likopen
Yeşil çay (yaprak)
Zencefil (rizom)
Buğday çimi
LW6090 Termojenik Karışım.

Maviyle isaretledigim yerde icinde ne oldugunu da acikca yazmamislar.

Selam. Hosgeldin aramiza. Ben de farmakologum. Suanda cok hastayim. Atlatir atlatmaz yeniden dukana devam edecegim. 7 keto kullanmaya baslayacagim Dukan diyeti yaninda. Ne dersin?

cok gecmış olsun öncelikle ve hoş buldum aslında harika :) 7 keto bende düşündüm ama henüz 26yaşındayım.7 keto düzeyine baktırmak gerekmez mı..gelişmiş lab lar bakıyo dıye duydum..metabolızmayı hızlandıralım dıye abartırsak dıye korkuyorum.zamanında cok düşünmüştüm kullanmayı..

gunaydın kızlar bugün dünki bir sürü kaçamaklarımdna sonra aynı kılodayım çok mutlu oldum ben dünde yazmıstım guclendırmeye gecıp gecmemekte kararsızdım sonunda seyır evresının 5/2 yapmaya karar verdım dukan azkılo fazlası olanlar ıcın bunu onerıyor ben zaten meyve sevmem 5 gun sebzelı proteın 2 gun saf proteın olarak uygulayacagım arada kepek ekmegıde yemegı dusunuyorum kı bagırsaklarım calıssın cunku rahatsızlıgım olustu bu konuda. yemeklerımıde az yaglı yapacagım. bakalım son kılolarda boylece gıdebılecek mı? uzun sure rejım yapacak arkadaslar mutlaka sulu yemeklerde tuketın. saglıklı kılo verelım.

Canim iyi dusunmussun. Ben de evde sulu olarak yayla ve sehriye corbasi bulunduruyorum. Pirinc ve sehriye yerine tabi ki yulaf ezmesi + yulaf kepegi karisimi var.

Bak hayatim ictigin ilacin icindekileri soyle siralamislar:

İçindekiler?

C Vitamini (13 mg)
Termojenik Karışım (300 mg)
Garsinya ekstresi (meyve özü)
L-Carnitine
Meyan kökü
Krom (Krom pikolinattan
Özel Karışım (93 mg)
Likopen
Yeşil çay (yaprak)
Zencefil (rizom)
Buğday çimi
LW6090 Termojenik Karışım.

Maviyle isaretledigim yerde icinde ne oldugunu da acikca yazmamislar.

dukana katılıyorum..acıkça yazılanları zaten tanıyoruz içerik olarak sıkıntı çıkaracak mdler degıl..peki mavı yazılanlar nedır nıçın vermıyo..bu kadar mukemmel bi içerikki saklıyolar dıyelım eczacıyım dıye söylüyorum o kadar kalıtelı hocalarımız varkı üniversıtelerde coktan keşfetmişlerdı insanlık yararına da sunmuşlardı..böyle gızlı kapaklı degıl..

biz zaten burada hepimiz birbirimize destekçiyez.bu arada eczacı verdiğin bilgiler için teşekkür ederim kafamızı aydınlattın...

cok gecmış olsun öncelikle ve hoş buldum aslında harika :) 7 keto bende düşündüm ama henüz 26yaşındayım.7 keto düzeyine baktırmak gerekmez mı..gelişmiş lab lar bakıyo dıye duydum..metabolızmayı hızlandıralım dıye abartırsak dıye korkuyorum.zamanında cok düşünmüştüm kullanmayı..

Evet hayatim baktirmadan olmaz. Ben okulda kolayca baktirabilirim diye dusunuyorum. O yuzden iyilesmeyi dort gozle bekliyorum. Ek olarak ben asiri obez oldugum icin metformin kullaniyorum. Endokrindeki arkadaslarim once tum analizleri yaptilar. Seker hastasi olmadan basla buna dediler. Ben de basladim. 1000lik kullaniyorum G2K. Bunun disinda yumurta yemedigim zaman kolin+inositol+metiyonin (lipotropic factors) aliyorum. Tum bunlari saglikli olmak icin yapiyorum tabi. Kilo vermek icin degil. Morbid obeze dayandigimdan arkadaslarla oturduk iyice dusunup karar verdik.

7 keto icinse analiz sonrasi karar verecegim. Sen 26sin ben de 32. Aslinda bizde dusuk olmayabilir. Bakalim, sonuclari paylasirim burada.

ins tatlim bir an once gitsinde ilceliyim bacaklarim cok kalin benim yaa inceltemiorum bir turlu:KK14:

al bendende okadar canım ya üstüm ve altım başka insanlara ait gibi..basenlerım var suan cok fecı..aslında ıdeal kılomdayken cok şikayetcı degılım..hoş durdugunu bıle söyleyebılırım ama suan cekılmez halde..

X