Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

senden ayri ben de cevap yazmisim:)) ari gibi calisiyoruz.

sağol canımcım inşallah en kısa zamanda kolları sıvayıp girişçem :) manyak rüyalar görüyorum yoksa :)

cevaplarınız için sağolun kızlar. balkabağının adını izinliler listesinde gördüğümü hatırlıyorum ama geçen gün hindistan cevizi ile ilgili benzer bir hataya düştükten sonra endişelendim doğrusu.
bundan sonra hafada 1-2 yerim ben bunu sebze günlerimde. gerçekten çok lezzetli birşey oldu. hem atıştırmalık olarak da yenir. ayrıca lifli olduğu için bağırsaklara da iyi. yani popo kaldıran tayt gibi hem güzel hem akıllı )))

uiyy güçlendirme ödüllerine şimdiden başladık :)

ben de öyleyim..ben ödül yemeği olarak ne baklava ne tatlı ne pizza ne de başka bişey kocaman devasa boyutta bi meyve tabağı götürcem..meyve komasına gircem :)))) akdeniz bölgesinde yaşayıp da meyveden mahrum olmak zor durum..bizim sitenin bahçesi muz ağaçlarından geçilmiyo ya :))
mandila ve portakallardan bahsetmiyorum çünkü yan tarafımızda bilmem kaç dönümlük mandalina portakal bahçesi var :) tabi sadece onlar değil.. bissürü bişeyler daha var işte..

Kuzular canınızı çektirdiysem kusuruma bakmayınn tutamadım kendimi paylaşmak istedim..:)

ama asla kaçamak yok..kaçamak kadar sinsi bişey yok hemen tartıda gözüküyo günlerce eksi çıkmak için bekliyosun...hatta artı çıkıp sabredip devam etmek zorunda kalıyosun..

az önce yazlıklara bi göz attım..neydim ne oldum diye bikaç bişey denedim..
süper motive oldum yine tabiki önümüzdeki yaza onların hiçbirini giyemiyor olmak istiyorum..hepsi belimden düşsün,ben söylenip durayım off bu da bol geliyo giycek hiç bişeyim yok diye

ben öyleyim işte. ayyyyy hi bir şeyim yok, ay bu da olmuyor yaaaa. )))))

Merhaba arkadaslar,
Bugun ilk dukan gunum
Gunumu ozetlersem bana yorum yapar misiniz acaba?
Sizin gibi tecrubeli arkadaslarin destegine ihtiyacim var

SABAH 1 yumurta 1,5 kasik yulaf kepegi ve peynirle yapilan krebin yarisi +1 dilim peynir +1 bardak sut(hepsi light urun)
OGLE 1 adet activia cilekli + 1 limonlu soda
AKSAM haslanmis tavuk gogsu+ 1 kase light yogurt
Toplam 2 litre su
20 dk yuruyus (hizli tempoda ekliptik bisiklette)

Nasil gecmis ilk gunum sizce?

anacım nasıl bişey ki o mayalar??? içim bi hoş oldu.. gözümün önünde kımıl kımıl bişeyler canlandı
neyse umarım en kısa zamanda toparlanırız. Ama ben ilk günlerimi özlüyorum. alternatifleri bilmediğim için saf proteinle besleniyordum. daha rahat kilo veriyordum.şimdi ise tatlandırıcılar yok bilmem süt tozları kakolar...

ah şekerim sen bayaa ilerledin. ben hala yerimde sayıyorum. bu gün 55 . günümdeyim. 8 kilo verdim. normal diyetlerde de böyle aslında. ayda 4 kilo... ee ne farkı kaldı :)))

anaa ne güzel anlatmışsın canım ya.. benim 2 ay olacak ama hiç spor yapmıyorum. kilo vermem durunca başlarım spora diyorum.bilmem yanlış mı ama. sen faydasını görüyor musun? kilo verişini hızlandırıyormu?

6 günluk atak dönemimi 3,5 kıloyla dün tamamlamıs bulunmaktayım veeee simdiii gelsin sebzelerrrr taze fasulyeler patlıcanlar bıberlerrr mucverlerr ohhhhhhhhhh misss tabı hepsı dukan usulü :)))))

sınırlıları ne kadar çok kullanırsam kilo vermem de o kadar yavaşlıyor. bence değişik et yemekleri deneyebilirsin.çünkü insan tatlı yedikçe daha yiyesi geliyor

kızlar süpersiniz yaa. bu kadar emeğe bal kabağı almak farz oldu artık. Emeğinize sağlııııııııııııııkkkkk

Merhaba canım, öncelikle hoşgeldin :))

bugünkü menünü değerlendirecek olursak sabah ve akşamda sorun yok ama öğlen yediğin activia light mı bilmiyorum ama öyle bile olsa atakta yemeni önermiyorum. Ayrıca öğlen yemek yememiş yoğurtla ara öğün yapmışsın. Mutlaka 3 öğün protein almalı öğünlerini düzenli yemelisin. Soda da iyi. Yürüyüş ve 2 lt suyu da takdir ediyorum. :)) atak ta vücut adapte olmaya çalıştığından baş ağrısı, halsizlik yapabilîr. Meyveli yoğurt yerine ayran da içebilirsin aklında olsun.

sen ne alemdesin kuzuuuummm anlat hele..sağlığın sıhhatin nasıl ,callenin ne durumda :)

daha iyiyim canım, çok şükür.

Valla sanırım şeytanın bacağını kırdım mervecik, dün izin günümdü, bir kaç saat önce 7. Callan ı yaptım:))

canımcım hiç sporsuz olur muuu..bence hemen harekete geç..benim 1 hafta oldu çok yeni yani..ama gerçekten dukanla birlikte çok faydasını göreceğime inanıyorum..
tartıda eksilme sağlar mı bilmiyorum ama ben - çıkmamama rağmen her geçen gün inceliyorum..popom küçüldü yaa :)daha nolsun :)

1 haftadır 59um inemedim daha ama görüntümde ilerlemeler var..kesinlikle tavsiye ederim..

hem de bugün başla

o
tesekkur ederim yorumun icin
oglen aslinda ton baligi yiyecektim ama kahvaltiyi gec yapinca canim istemedi
activia light degil.evdekiler bitince lightini alirim
ogleleri et yemem biraz zor ogretmenim okulda ne yaparim bilmiyorum
yarin light yogurt ve azicik kalan tavuk etimi yemeyi dusunuyorum

peki bir soru daha izgara kofte yiyebilirim dimi

daha iyiyim canım, çok şükür.

Valla sanırım şeytanın bacağını kırdım mervecik, dün izin günümdü, bir kaç saat önce 7. Callan ı yaptım:))

ooh süper..ben de bugün izinli olmalıydım ama dün kullandım izin hakkımı..cumartesileri rahat olayım pazar da zaten bi şekilde yapılır dedim..

boynum çok ağrırdı benim şimdi kuş gibi yapıyorum..sen de artık daha rahat yapıyosun değil mi çoğu hareketi..

Guclendirme de verilen kilolar icinde guclendirme yapiyomusuz, Yeni bir sey daha cikti. guclendirmede kilo verelim de guclendirmesi kolay:))

İlkay'ın Dukan Lezzetleri: DukanDiet.co.uk sayfasından Online Chatten bir bölüm-6,
vdmol008 : Benim doğru kilom 65,7 kg olarak belirtilmişti. Tüm talimatları harfiyet yerine getirmeme rağmen güçlendirme evresinde 3 kilo daha verdim. Bunun için bir 30 gün daha güçlendirmeyi uzatmalıyım.
sonja : merhaba Vdmol . eğer güçlendirme evresinde fazladan kilo verdi iseniz, bu verdiğiniz kilolar için de extra güçlendirme yapmalısınız. Verdiğiniz kilolar için tebrikler

İyi yapmışsın fıstık, sen iyi bir çekirgesin, sevdim seni. Okudum, iradeni de tebrik ediyorum:). Sarelleden uzak duruyorsun canım, ıce tea de sorun yok:)

evet canım, daha kolay yapıyorum ama izleyerek yapmıyorum ben, daha önce 4 er defa yapıp 2 defa bıraktığım için ezberledim artık, hatırlamak için resimlere bakıyorum sadece.

ben de 3,5 kilo verdim güçlendirmede, onları da güçlendiriyorum olmayanları da:)) benim güçlendirme yılan hikayesine döndü, artık bitirsem iyi olacak:))

öğlen için dukan ekmeği ya da krebi yapıp, (bolca lor koyarsan epey çok oluyor) arasına peynir ya da hindi füme koyup ayranla tüketebilirsin. Polonez in hindi fümesi var sadece yüzde 1 yağlı.
ızgara köfteye gelince atakta çok önermem içinde ekmek olabilir çünkü ama mecbur kalırsan ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…