Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

öğlen için dukan ekmeği ya da krebi yapıp, (bolca lor koyarsan epey çok oluyor) arasına peynir ya da hindi füme koyup ayranla tüketebilirsin. Polonez in hindi fümesi var sadece yüzde 1 yağlı.
ızgara köfteye gelince atakta çok önermem içinde ekmek olabilir çünkü ama mecbur kalırsan ye.

izgara kofteyi kiyma yumurta sogan maydanoz ve kimyon karabiber ile kendim yapsam olur dimi

et ve et urunler ile aram cok kotu.atak gunlerini sadece tavuk ve kendi yaptigim kofte ile ve bolca sut yogurt peynir ile gecirebilirim sanirim

yalnuz sutas in light peynirini aldim cok kotu kirec gibi.
baska onereceginiz bisey var mi?

8 de ziyaretçimiz var, hem de bu saatte:))

Tirübünden bakmayın, siz de gelin:))

o

tesekkur ederim yorumun icin
oglen aslinda ton baligi yiyecektim ama kahvaltiyi gec yapinca canim istemedi
activia light degil.evdekiler bitince lightini alirim
ogleleri et yemem biraz zor ogretmenim okulda ne yaparim bilmiyorum
yarin light yogurt ve azicik kalan tavuk etimi yemeyi dusunuyorum

peki bir soru daha izgara kofte yiyebilirim dimi

daha ataktasın. light olmayan aktiviayı yiyerek atağını ziyan ediyorsun. muhtemelen limonlu soda da light değildi. ikisinde de şeker var. bugün ziyan oldu demektir bu.

izgara kofteyi kiyma yumurta sogan maydanoz ve kimyon karabiber ile kendim yapsam olur dimi

et ve et urunler ile aram cok kotu.atak gunlerini sadece tavuk ve kendi yaptigim kofte ile ve bolca sut yogurt peynir ile gecirebilirim sanirim

olur tabi canım, biraz kepek de koyabilirsin, sınırını aşmamak kaydıyla.

Peynir için se ben pınar light premium u seviyorum, fiyatı sütaş dan azıcık fazla ama daha sert ve lezzetli bence. İstersen bir dene.

et sevmiyorsan bu diyet çok zorlayacak seni. hadi atağı geçirdin, seyirde ne yapacaksın? bir önerim olacak sana, kitabın giriş ve atak kısmını bir kez daha oku. (bir kez okuduğunu fazediyorum) basit gibi görünen bazı eksikler ve yanlışlar, emeğini tamamen boşa çıkarabilir.

Yarın muhteşem pazartesi ve saat 6.15 de kalkmam gerekiyor.

Bana müsade,sizlere keyifli sohbetler.

İyi geceler. :KK54:

olur tabi canım, biraz kepek de koyabilirsin, sınırını aşmamak kaydıyla.

Peynir için se ben pınar light premium u seviyorum, fiyatı sütaş dan azıcık fazla ama daha sert ve lezzetli bence. İstersen bir dene.

geçn gün bir markette indirimdeydi pınar light premium. ben de 1 kuu aldım. biraz tuzlu ama çok lezzetli bir peynir. gayet güzel, yağlı peynir gibiydi. üzerinde yazan yağ oranı düşük ama ben şüpheye düştüm. baya baya yağlı peynir gibiydi.

et sevmiyorsan bu diyet çok zorlayacak seni. hadi atağı geçirdin, seyirde ne yapacaksın? bir önerim olacak sana, kitabın giriş ve atak kısmını bir kez daha oku. (bir kez okuduğunu fazediyorum) basit gibi görünen bazı eksikler ve yanlışlar, emeğini tamamen boşa çıkarabilir.

seyirde sebze de ilave edilecek ya benim gibi bir otcu icin bundan iyisi olamax.

kitap her an yanimda okuyorum surekli.
simdi bir kez daha okuyacagim soz.

seyirde sebze de ilave edilecek ya benim gibi bir otcu icin bundan iyisi olamax.

kitap her an yanimda okuyorum surekli.
simdi bir kez daha okuyacagim soz.

balık seviyorsan, balığın bol olduğu şu günleri kaçırma bari. hem kilo vermeyi de hızlandırır balık.

Ama ben ilk günlerimi özlüyorum. alternatifleri bilmediğim için saf proteinle besleniyordum. daha rahat kilo veriyordum.şimdi ise tatlandırıcılar yok bilmem süt tozları kakolar...

aynen ya :KK50: sütü bile kakoolu içiyorum keyfine, nefsime hakim olmam lazııımmm:KK4:

herkese iyi geceler :119:

balık seviyorsan, balığın bol olduğu şu günleri kaçırma bari. hem kilo vermeyi de hızlandırır balık.

superfresh light ton baligi aldim yagini suzup onu yiyebiliyormusuz

burada pazar cars gunu oluyor.crs balik terim firinda ve yagsiz

bu arada size ozelden cvp yazamiyorum sizin mesaj kutusu dolu diyo

kızlar bir şey söyleyeceğim.ben 72 kiloda seyrediyordum hep.birden bire 77 oldum dukanla 72 ye geri düştüm şu anda fakat göbeğim daha önce 72 olduğum halimden kesinlikle çok daha az.yürüyüş yapamıyorum ona üzülüyorum.sabah 6 da evden çıkıyorum akşam 6 da geri geliyorum.yemekti bulaşıktı çocukların ödeviydi derken.32 yaşında üniversite kazanırsan böyle olur işte.bir şey soracam size ben bimin light kolasını alıyorum ucuz diye bir sorun olur mu kızlar?kullanan var mı?

ah şekerim sen bayaa ilerledin. ben hala yerimde sayıyorum. bu gün 55 . günümdeyim. 8 kilo verdim. normal diyetlerde de böyle aslında. ayda 4 kilo... ee ne farkı kaldı :)))
Dilini isirip soyle, hergun acaba bugun duraklamaya mi gircem diye korka korka tartiliyor, gecenki uc hafta duraklama beni cok korkuttu. Yine oyle olacak diye odum patliyor.

Ya aslinda soyle dusun diger diyetlerle de iki ay yapsan ayni kiloyu verebilirdin, bu dogru ama o diyeti iki ay surdurebilir miydin. bi de onu dusun. ben kendi adima cevap vereyim, ben bundan onceki diyetleri uc gun bile surduremiyodum. Diyetisyenle bir ay suren bir diyet yaptim ama bu bir ay suresinde iki kilo bile veremedim. Dukana laf etme yani, bana kurtarici gibi oldu.

superfresh light ton baligi aldim yagini suzup onu yiyebiliyormusuz

burada pazar cars gunu oluyor.crs balik terim firinda ve yagsiz

bu arada size ozelden cvp yazamiyorum sizin mesaj kutusu dolu diyo

kızlar bir şey söyleyeceğim.ben 72 kiloda seyrediyordum hep.birden bire 77 oldum dukanla 72 ye geri düştüm şu anda fakat göbeğim daha önce 72 olduğum halimden kesinlikle çok daha az.yürüyüş yapamıyorum ona üzülüyorum.sabah 6 da evden çıkıyorum akşam 6 da geri geliyorum.yemekti bulaşıktı çocukların ödeviydi derken.32 yaşında üniversite kazanırsan böyle olur işte.bir şey soracam size ben bimin light kolasını alıyorum ucuz diye bir sorun olur mu kızlar?kullanan var mı?

32 yaşında uni mı kazandın ,bence bu süper idealist insan:KK9:
Kolaya gelince bence çok tüketmemeye çalış şekersiz olsa bile katkı maddesi ıvır zıvır doludur içi..bi de beni çok aciktiriyo:KK43:
Bim ürünü kola nasıldir bilmiyorum ama çok da farklı olacağını sanmiyorum

Simla'nın blogundan harika bir tarif yaptım. 300 gr balkabağı-3 kaşık tatlandırıcı-3 adet karanfil-1 çubuk tarçın-1 çay bardağı su pişirdim, sonradan fırınladım. Süper kabak tatlısı ama seyir evresinde sebze gününde :) Püre haline getirip deepfreez'e kaldıracağım, sebze günlerinde süper tatlı :KK52: Benim gibi tatlı krizinde olanlara duyurulur...

merhabalar bende 3gündür kitabı okuyorum bugün kepeğimi aldım testide yaptım atak günüm 6gün çıktı .sabak kepekle krep yapıp yanında peynirle yesem oluyor değilmi ..birde sütü tam layt olarakmı kullanmak lazım yoksa yarım yağlı sütlerde olurmu yoğurtu ben kendim mayalıyorum süt pişince kaymağını alıyorum o yoğurtu kullanabilirmiyim .salcada ev salcası katkısız olur kullanılır heralde .bu diyeti yaparken elma sirkeli su içen varmı ben 1haftadır içiyorum dukanı yaparkende devam etsemmi acaba ama ballı içilmez heralde tatlı olduğu için ..sorularımı cevaplarsanız sevinirim

merhabalar bende 3gündür kitabı okuyorum bugün kepeğimi aldım testide yaptım atak günüm 6gün çıktı .sabak kepekle krep yapıp yanında peynirle yesem oluyor değilmi ..birde sütü tam layt olarakmı kullanmak lazım yoksa yarım yağlı sütlerde olurmu yoğurtu ben kendim mayalıyorum süt pişince kaymağını alıyorum o yoğurtu kullanabilirmiyim .salcada ev salcası katkısız olur kullanılır heralde .bu diyeti yaparken elma sirkeli su içen varmı ben 1haftadır içiyorum dukanı yaparkende devam etsemmi acaba ama ballı içilmez heralde tatlı olduğu için ..sorularımı cevaplarsanız sevinirim

Ben kepeği krep veya tek başına kullanmadım. Çünkü ekmek yeme bağımlılığım var :KK43: Her zamanki kaynağımdan (Simla'nın blogu. Ama baharatları ben uydurdum, başka baharatlar da koyabilirsiniz) şu tarifi yapıyorum: 3 yumurta akı-1/2 pk kab. tozu-1 çimdik tuz çırpıyorum, kar gibi olunca üzerine 1/2 çay bardağı yağsız süt (daima %0 yağlı olan pembe kutulardaki sütler) ve 1/2 su bardağı lor katıp karıştırıyorum. 6 tepeleme yemek kaşığı yulaf kepeği-1 paket instant maya-1 çay kaşığı mahlep-1 çay kaşığı tarhun otu ve 1 çay kaşığı çörekotunu da en son ekkleyip karıştırıyorum. Yarım saat mayalanmaya bekleyip muffin kaplarına 1'er yemek kaşığı koyuyorum. Üzerlerine yumurta sarısı sürüyorum bolca...Simla 12 adet çıkarıyorum yazmıştı. Ben de 12 adet olacak şekilde ayarlıyorum. 160 derecede 15 dk, sonra da 180 derecede 15 dk pişiriyorum. Günde 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği hakkım olduğunda 3 adet yiyordum. Şimdi 2 yk hakkım olduğu için günde 4 ad yiyorum. Tavsiye ederim :)

Son düzenleme:
Ben kepeği krep veya tek başına kullanmadım. Çünkü ekmek yeme bağımlılığım var :KK43: Her zamanki kaynağımdan (Simla'nın blogu. Ama baharatları ben uydurdum, başka baharatlar da koyabilirsiniz) şu tarifi yapıyorum: 3 yumurta akı-1/2 pk kab. tozu-1 çimdik tuz çırpıyorum, kar gibi olunca üzerine 1/2 çay bardağı yağsız süt (daima %0 yağlı olan pembe kutulardaki sütler) ve 1/2 su bardağı lor katıp karıştırıyorum. 6 tepeleme yemek kaşığı yulaf kepeği-1 paket instant maya-1 çay kaşığı mahlep-1 çay kaşığı tarhun otu ve 1 çay kaşığı çörekotunu da en son ekkleyip karıştırıyorum. Yarım saat mayalanmaya bekleyip muffin kaplarına 1'er yemek kaşığı koyuyorum. Üzerlerine yumurta sarısı sürüyorum bolca...Simla 12 adet çıkarıyorum yazmıştı. Ben de 12 adet olacak şekilde ayarlıyorum. 160 derecede 15 dk, sonra da 180 derecede 15 dk pişiriyorum. Günde 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği hakkım olduğunda 3 adet yiyordum. Şimdi 2 yk hakkım olduğu için günde 4 ad yiyorum. Tavsiye ederim :)

teşekkürler bende öyle yapayım kahvaltıyı ekmeksiz düşünemiyorum ..yemekleri yiyorum ekmeksizde ..siz ne kadar zamandır yapıyorsunuz kaç kilo verdiniz .ben ne zamandır inceliyordum bu diyeti artık yapmaya karar verdim inşallah devam edebilirim yarın başlayacağım allahın izni ile.doyana kadar yenilebiliyormu kitabda öyle yazıyordu ama nette bazı menüler vermişler ölçülü siz nasıl yapıyorsunuz meselşa açlık hisetince yoğurt süt yiyebilirmiyim et yemeği yada tavuk ölçülümü

X