Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

zaten herşeyi temin edip sonra başladım kitap,yulaf kepeği taaa ispanyadan geldi bilmiyorum ama ben ağır veriyorum bugün 23 gün oldu 3 gündür tartılmıyorum en son 20 günlükken tartılmıştım tam 5 kilo verdim cumartesi tartılacam inşallah vermişimdir ama benim kabızlık hakkında çok sorunum oluyor.....sebze günlerinde bu lahana kürünü denesek işe yaramazmı acaba sen bu kürü yaparken diyette yapmışmıydın..

merhaba canım ..
öncelikle yaptığın tam olarak atak sayılmaz. domates salatalık sebzeye girer ve atak döneminde izin yok.
ayrıca bir aylık atak dönemi bence çok fazla. sebze ile de diyetini desteklemelisin. çok güzel gaza gelmişsin kiloları vererek anlıyorum ama dukanın sözünden çıkma bence. bir bildiği var ki atak süresini max. 10 gün ile sınırlamış

Hatice bence şöyle yapalım... Öncelikle bizi bırakma , kg cetvelini de ekle. Sonra daha fazla haşlanmış sebzeye dönük HİÇ TUZSUZZZZZ ve az proteinli bir diyete başla. ( Dr değilim ama bence protein tansiyon deil kolesterol ile ilgili) Yürüyüş yap, ŞEKER ASLA YEMEEEE, göreceksin aynı hızla kg kaybetmeye devam edeceksin, burnunu da yaptıracaksın.. Onun sana verececeği kendine üveni de kolay kolay hiç bişey vermez Tecrübe konuşuyor

inşallah tahlillerde önemli bişi çıkmaz da seni yine burada görürüz yahuu hemen karamsar olmaa, istedikten sonra herşeyin çaresi var ama tabii ki önce sağlık

sende mi burun yaptırdın ? :44:

arkadaşlar herkese selamlar maşallah coşmussunuz yine akşamki bıraktıpım yerden okumaya başladım tam 2 saatden beri gözlerim şaşı oldu vallahi herkes çok iyi gidiyor birtek haticeye üzüldüm geçmiş olsun canım bakalım sonuçların çıksında ona göre karar verirsin ama ben yinede pek diyetten olcanı sanmıyorum aslında bütün zararlıları çıkarmışız hayatımızdan yediklerimizde yağsız olduğu sürece bence olumsuz etki yapacanı sanmıyorum kızlar ben akşam poğça yapmaya çalıştım iğrenç oldu tabi sayfayı bulamadım hatırladığım kadarıyla kattım karıştırdım ama kıvamda almadı birde üstelik tuzda koymadım tuhaf anlıycanız yiyemedim penac hayırlısıyla dönsede annesinin yaptığı poçaların tarifini verse bize

Fazla protein tüketen insanlarda daha fazla böbrek yetmezligi riski olusur.Bunun
nedeni bir hipoteze göre söyle aciklamistir: yüksek proteinli dietlerin böbreklere
zarar vermesi ve/veya daha fazla calismasina neden olmasi. Yüksek proteinli
dietler idrar yoluyla kalsiyum kaybina sebep oldugundan osteoporoz riskini da
artirir.
Ayrica fazla protein alinimi sivi ihtiyacini da artirir söyle ki protein yaga veya
CHO'a oranla metabolize edilmesi icin 7 kat daha fazla su gerektirir. Fazla su
alinimi fazla idrara cikmayla sonuclanir bu durum ise su kaybini dramatik sekilde
artirir. Sivi kaybi yüksek proteinli diete baslayan bireylerde belirgin sekilde kilo
kaybinin bir numarali sebebidir.

Fazla miktarda protein iceren dietler ayni zamanda fazla kalori ve yagda icerir
bu yagin cogunlugu sature yagdir. Fazla miktardaki sature yag kalp hastaligina ve
krizine davetiye cikarir. CHO, protein, yag kökenli olursa olsun enerji fazlasi yag
olarak depolanir. Anlasiliyor ki daha fazla kas yapmak icin protein tüketimini
artiran birey kasdan daha fazla yag kazanir.

AYYYYYY ARAŞTIRMALARIM SONUCU ORTAYA ÇIKTI(((( PAYLAŞİİM DEDİM-

bu yaptığın krep doğru ama kitaptaki tariftede benim yaptığimdada içine lorda koyuyorum tamam çok güzel olmuyor ama inanki çok tok tutuyor.sende bunu yiyemezsen yoğurtlu yumurta yap ye bu da güzel..

adı üzerinde henüz hipotezzz!!! doğruluğu ya da yanlışlığı henüz test edilememiş önermee!!
diyelim ki doğru, bu sadece atak evresi uzun tutulduğu zaman sıkıntı olabilir..neticede biz gün aşırı sebze de tüketiyoruz, yani sırf proteinle beslenmiyoruz.. ayrıca arkadaşlar ilk insanlar avcıydı ve çiğ etle besleniyorlardı???

ya bide kızlar ben göğüslerimin küçülmesinden korkuyorum.....zaten bi avuç oda giderse ne yapıcam benn...böyle bi sorunu olan var mı?????
benimde küçülselerya..:89:
Günaydınnn, Ben de fıstık olucam ben de.... Sizler gibi)
:13:

bend ehenüz yulaf kepeğimi alamdım

kızlaaar

Şimdi spor salonundan geliyorum pazartesi günü platese başlıyorum

bakalım nasıl olacaaak çok heyecanlıyım paylaşayım dedim canlar

kızlar bana deli gibi ateş basıyor bu diyete başlayalı. çokta su içiyorum eskiden de içerdim de şimdi daha bir susuyorum.
korktum ben şimdi :26:

Evet hipotez biz de yanına sebzeyi ekledik ok. Ama cinocum ilk insanlar ne tutuyolardı da ne yiyorlardı yani... Bi de kaç sene yaşıyolardı..))

Evet hipotez biz de yanına sebzeyi ekledik ok. Ama cinocum ilk insanlar ne tutuyolardı da ne yiyorlardı yani... Bi de kaç sene yaşıyolardı..))

walla kaç sene yaşadıklarını bilmiyorum tabii ki:)) dağda tepede ne hayvan bulurlarsa onu yiyorlardı herhal:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…