Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yok yavlum valla bunu da haftasonu yaptım haftaiçi pek zamanım olmuyor.
ama akşam saat 22.00 de kurstan geldim ve lahanalı soganlı tavuklu yulaf ezmeli çorba yaptım kendime. ve çok keyif aldım bundan.
noliyy bana

maşallah maşallah

benim kepeğim olmadığı için zengin bir diyet yapamıyorum ama geliyo kepeklerim o zaman tariflerini alırım

canım 82 kıloyla basladım suan 78 kıloyum
boyum 1,68
offf sabah dr. la konustum
sen memnunsan rahatsız etmıyorsa devam et dedı
e tabıkıde memnum yanı

o zaman aynen devam korkma bence de tadını çıkar. benim de bir ara arka arkaya gitmişti gramajdan .. endişelenmiştim. normalde ben ayda 2 kg veriyorum çünkü

inşallah canım dediğin gibi iyi olur inşallah.haklısın olayı hemen diyete bağlamamak lazım.dediğin gibi başka faktörler de önemli

hiç kaçamaksız tamamen diyete uygun şeyler yaptığında on gün sonrasını düşünsene :) herkesin kendi tercihi tabii

Ben de her pazartesi sabahı tartılıyorum. 1oo gr aldın verdinlerle uğraşamam sinirlerimi bozar)Ayrıca pazar akşamının heyecanı .... hmmmm))

E KUSURA BAKMA AMA YUHH DEMEK İSTİYORUM
WALLA SÜPERSİN MAŞALLAH
SEN KAÇ KİLOSUN,FAZLA KİLON MU ÇOK ACABA?

Ben de her pazartesi sabahı tartılıyorum. 1oo gr aldın verdinlerle uğraşamam sinirlerimi bozar)Ayrıca pazar akşamının heyecanı .... hmmmm))

müüüümküüüüüüüüüüüün değil bekleyemem walla çatlarım, iyi sabır varmış sende de

ya bide kızlar ben göğüslerimin küçülmesinden korkuyorum.....zaten bi avuç oda giderse ne yapıcam benn...böyle bi sorunu olan var mı?????

evet bendede zayıflayınca aynı sorun oluyo ve şuanda da öyle oldu hala 85 beden ve sarkmadıda ama eski dolgunluklarıda yok ve dahada zayıflayınca göruntulerınden hoşlanmayacagım bı hal alıcaklar sanırım bunun için ben şunu yapıcam arkadaşlar,dr ibrahim saraçoğlunun limonlu avakado kürü var,düzenli yerli muz yemeyide öneriyo ama yasak meyveler arasında.güçlendırmeye gecince başka şeyden kısarım muz avakoda yerim diyorum açıkcası burdan inceleyebilirsiniz
DR İBRAHİM SARAÇOĞLUNDAN KÜÇÜK GÖĞÜSLERİ BÜYÜTMENİN BİTKİSEL YOL - DOĞAL SAĞLIK - Blogcu

hadi yaa bu kötü işte..yağsız doğru düzgün pişmiyorlar:2:azcıkta olsa koyabilseydik keşke
omlet yaparken yada tavada başka bişeyler yaparken tavaya birkac damla yag damlatıp kagıt havluyla dagıtabılırsınız ben yemeklerın soganını falanda önce o sekilde bıraz kavurup sonra yanmasın dıye su eklıyorum yada sebzesıne gore kendı suyuyla pişiyolar

valla ben hergün tartılıyorum iniyor çıkıyor sürekli bir değişiklik var

benim de öyle, bir gün +200 çıkıyorum öbür gün - 400 felan böyle gidiyor, bu aralar düzenli olarak -100 gr tutturmuş durumdayım du bakalım nereye kadar gidecek

Haberturkteki haberde yine diğerleri gibi,ve umursamıyorum acıkcası dünyaca ünlü kalp cerrahi Mehmet öz bile onay verirken diğer yazılanları ciddiye almıyorum.Dünde kanımı verdim,kolestrol,şeker,tiroit,demir hepsine bakılıcak yrn sonucu aldıgımda paylasıcam sızlerle ama eskisine göre kendımı bu dıyet sayesınde okadar saglıklı dinç enerjik hissediyorumki olumsuz bi sonuç alacagımı sanmıyorum bakalım hayırlısıyla inş

merhaba arkadaşlar bende dukan diyetine başladım kitabı aldım ve başlayalı 10 gün aslında yazılanlara pek inanmam deneyip kendim göreyim dedim diyete başladığımda 89.7 kg.dım sabah tartıldığımda 86.9k dı.yani 2800kg vermişim buna göre 10 günlük atak rejimi diyor ama ben biraz daha uzatmayı düşünüyorum.bu arada ilk 4 gün sabahları sadece haşlanmış yumurta beyaz peynir ve sütten oluşan bir kahvaltı yapsamda sonraları salatalık yeşil biber maydanoz ve peynirden oluşan bir sabah kahvaltısını tercih ettim. öğlen ve sabah arasında bir bardak süt içtim. öğlen tavuk(ekmeksiz ve garnitürsüz tavuk döner) balık yada yoğurt yedim .iş yerinde ancak bu kadar oluyor canım bişe istediğindede ya süt içtim yada yoğurtla salatalık yedim.akşamlarıda aslında çok çok dikkat etmememe rağmen yine et,tavuk yada balık yemeğe özen gösterdim yağ,şeker kesinlikle yasak.bakalım 1 ayın sonunda kaç kilo vereceğim.yine sizinle paylaşırım...

E KUSURA BAKMA AMA YUHH DEMEK İSTİYORUM
WALLA SÜPERSİN MAŞALLAH
SEN KAÇ KİLOSUN,FAZLA KİLON MU ÇOK ACABA?

canım boy 1,68 kılo 82 idi
simdi 78 kıloyum
bencede masaalah
vermem gereken 15 kılo vardı 11 kaldı yaaa
acayıp mutluyummm

inşallah canım bekliyoruz sonuçları

tebrikler kahverengiciğimmm hangi blm bitti?? ben de 2. sınıfa geçtim:))

canım pazartesı gunu 5 gunluk atak dıyetıne basladım
sımdı 3.gunum 78 kıloya dusmusum
82 kıloydumm canım

yani 3 günde 4 kg verdin değil mi? . Süper....... Ben 16 /05 pazartesi başladım. 2 haftada 5 verdim. Şimdi pazartesini bekliyorum tartılmak için canım.-)) HAA bu arada boyum da 1.68 ve Dukan bana 63 olmalısın diyor Yani 15 daha var.

canım benımde boy 1,68 aynı boy ve kıladayız yanı
tesekkur ederım canım ıns. verecez bu kılolarııı
banada 63 dıyooooo dukan amcaaa

sende ıyı vermıssın canım hadı bakalım gıdecek bu ınatcı kılolar

Arkadaşlar bana bakıpta yanılmayın...
belki benim bünyem buna uygun değil.... belki vücudum kaldırmıyo belki de başka bişi...
siz bana bakmayın... ah benimde sorunlarım olmasa devam edicem ben 2 haftada 4 kilo vermiştim varmı ötesi.... ahhh ahhh herşeyy herkes bana karşı :2: ben nasıl zayıflıycam:2:
55 kilo olursam kocam burnumun estetik parasını verecekti yine yalan oldu :2:

öfffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…