yok yavlum valla bunu da haftasonu yaptım haftaiçi pek zamanım olmuyor.
ama akşam saat 22.00 de kurstan geldim ve lahanalı soganlı tavuklu yulaf ezmeli çorba yaptım kendime. ve çok keyif aldım bundan.
noliyy bana
canım 82 kıloyla basladım suan 78 kıloyum
boyum 1,68
offf sabah dr. la konustum
sen memnunsan rahatsız etmıyorsa devam et dedı
e tabıkıde memnum yanı
walla bu gibi durumlarda hemen panik olmamak lazım diye düşünüyorum, sonuçta bu gibi şikayetleri doğrudan diyetle ilişkilendirmek de olmaz, veya ilgilidir ama kişiden kişiye değişebilir..yaaş,bünye ve başka hastalıkların olup olmadığı da önemli...inşallah arkadaşımızın önemli bir rahatsızlığı yoktur da sağlığına kavuşur..
hiç kaçamaksız tamamen diyete uygun şeyler yaptığında on gün sonrasını düşünsene :) herkesin kendi tercihi tabii
merhaba kızlar
sabah gıremedım
ama tartıda gozlerıme yıne ınanamadım
bol bol yıyıp ıcmeme ragmen 1,5 kılo daha vermısım
ve korkttum kızlar ya
kıtapta 5 gunluk atak donemde en fazla 5 dıyordu oda obezlerde
benım3.gunum ce 3,5 kılo oldu
bısey olmaz dımı kızlar yaaa
:18::18::18:
Ben de her pazartesi sabahı tartılıyorum. 1oo gr aldın verdinlerle uğraşamam sinirlerimi bozar)Ayrıca pazar akşamının heyecanı .... hmmmm ))
müüüümküüüüüüüüüüüün değil bekleyemem walla çatlarım, iyi sabır varmış sende de
ya bide kızlar ben göğüslerimin küçülmesinden korkuyorum.....zaten bi avuç oda giderse ne yapıcam benn...böyle bi sorunu olan var mı?????
omlet yaparken yada tavada başka bişeyler yaparken tavaya birkac damla yag damlatıp kagıt havluyla dagıtabılırsınız ben yemeklerın soganını falanda önce o sekilde bıraz kavurup sonra yanmasın dıye su eklıyorum yada sebzesıne gore kendı suyuyla pişiyolarhadi yaa bu kötü işte..yağsız doğru düzgün pişmiyorlar:2:azcıkta olsa koyabilseydik keşke
valla ben hergün tartılıyorum iniyor çıkıyor sürekli bir değişiklik var
E KUSURA BAKMA AMA YUHH DEMEK İSTİYORUM
WALLA SÜPERSİN MAŞALLAH
SEN KAÇ KİLOSUN,FAZLA KİLON MU ÇOK ACABA?
Haberturkteki haberde yine diğerleri gibi,ve umursamıyorum acıkcası dünyaca ünlü kalp cerrahi Mehmet öz bile onay verirken diğer yazılanları ciddiye almıyorum.Dünde kanımı verdim,kolestrol,şeker,tiroit,demir hepsine bakılıcak yrn sonucu aldıgımda paylasıcam sızlerle ama eskisine göre kendımı bu dıyet sayesınde okadar saglıklı dinç enerjik hissediyorumki olumsuz bi sonuç alacagımı sanmıyorum bakalım hayırlısıyla inş
canım 82 kıloyla basladım suan 78 kıloyum
boyum 1,68
offf sabah dr. la konustum
sen memnunsan rahatsız etmıyorsa devam et dedı
e tabıkıde memnum yanı
Nora ben de 1 kg fazla ile senin gibi başladım.. 78 ne kadar zamanda düştün acaba?
sizlerle de sevincimi paylaşma gereği hissettim!!!!!! aöf soru ve cevapları açıklandı! cevapları almıştım benç Kontrol ettim! mezun oluyorum!!!!darısı seneye uludağ üniden de mezun olmanın başına DD
canım pazartesı gunu 5 gunluk atak dıyetıne basladım
sımdı 3.gunum 78 kıloya dusmusum
82 kıloydumm canım
yani 3 günde 4 kg verdin değil mi? . Süper....... Ben 16 /05 pazartesi başladım. 2 haftada 5 verdim. Şimdi pazartesini bekliyorum tartılmak için canım.-)) HAA bu arada boyum da 1.68 ve Dukan bana 63 olmalısın diyor Yani 15 daha var.