Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bana deli gibi ateş basıyor bu diyete başlayalı. çokta su içiyorum eskiden de içerdim de şimdi daha bir susuyorum.
korktum ben şimdi :26:

canim vucut proteini hazmetmek icin cok zorlaniyor ve cok enerji harciyor bu yüzdende vücut isisi yükseliyor korkacak bisey yok yani.

Öğle yemeğim yumurtalı taze fasulye kavurması ve light ayran:KK56:
sabahtan beri yazılanları okuycam die yemeği bile pc başında yemişim:KK1:

$01062011212.jpg

höh bunlarda olayı iyice abarttılar.

gazetelerde sayfa sayfa ünlülerin sağlıksız diyetlerini paylaşanlar şimdi bu diyete mi bulaşıyorlar.diyetten sonra dikkat etmezsen tabi kilo alırsın,bu diyeti bi daha kilo almam diye yapmıyoruz zaten istediğimiz kiloya geldiğimizde hepimiz dikkat etmemiz gerektiğini biliyoruz.

bu diyete amma darbe vuruyolar arkadas ya. ölümcül diyet paylasırken gazeteler böyle başlıklar koymuyorlarda bu diyet tutuldu diye mi yerden yere vuruyorlar..

meyve veren ağaç taşlanır misali...

vallahi benimde kafama takılıyor bide ben kısa süreli yapacak olsam sorun olmaz ama uzun süre yapmam gerektiği için korkuyorum.:44:

canim vucut proteini hazmetmek icin cok zorlaniyor ve cok enerji harciyor bu yüzdende vücut isisi yükseliyor korkacak bisey yok yani.

evet dukan amca da öyle yazmıştı kitapta..
1500 kalorilik bir protein diyetinde 500 kalorisini vucut yakıyormuş. spor yapar gibi kilo veriyoruz ne güsel

önce 2.soruna cevap vereyim.mesela ben senin bu mesajına cevap verirken ,senin mesajının bittiği yerde(pembe çerçevenin en altında)alıntı ile cevapla diye bir ibare var oraya tıklayıp mesajını yazınca otomatik olarak çıkıyo...maydanoza gelince saraçoğlu gün yapıp 1 hafta ara verin demişti.biz türkler herşeyi abartırız ya ben de 1 ay içip 15 gün ara verdim:KK52::KK52::KK52::KK52:gerçekten faydasını gördüm hem zinde hissediyosun kendini hem de idrar söktürüyo,büyük tuvalete bu arada hiç zorlanmadım.daha önce diyetisyenim demişti ama nedense o limonu maydanoza sık ye demişti öyle yiyemedim valla:KK50::KK50::KK50:saraçoğlu 1 aydan sonraki kürlerde yağ yakmaya başlarsınız dedi herhalde dukanla beraber olunca çok işe yaradı ayrıca ben 1 ayda 9 kilo verdim daha verilecek 11 kilom var

ya bende diyete başladım başlayalı yapmayı düşünüyorum birtürlü karar veremedim ama bu benim için çok iyi oldu hemde kolesterolde düşürdüğünü duydum senin kilon fazla olmamasına rağmen çok iyi vermişsin darısı benim başıma bak yapabilmişmiyim alıntı yazısınıda teşekkürler canım.:KK58:

tşk ederim cnm,ilk zamanlarda bukadar basit şeyleri bile yapmak insanın aklına gelmiyo sebze günlerinde sıkıntı cekenlere alternatif olsun dedim:KK55:

...kay bakem şöle yan tarafa heeeehh biz de oturuverelim şuracığa ,saldır :KK56:

gerçekten aklıma gelmemişti,fikir oldu.hımmm canım çekti walla benim de:KK1:

ayyy süper bir haber buuu, demek ki güçlendirmede de gidiyorrr:nazar::nazar:

kızlar haydi kaçtım ben bugunluk yeter bu kadar, dağ gibi ütü beni bekler, azcık kalori yakayım:KK66::KK66: :80:

Done! Your Ticker:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w3duTAE/weight.png[/img]
[/url]

canım benımde boy 1,68 aynı boy ve kıladayız yanı :KK9:
tesekkur ederım canım ıns. verecez bu kılolarııı
banada 63 dıyooooo dukan amcaaa

sende ıyı vermıssın canım hadı bakalım gıdecek bu ınatcı kılolar :KK9::KK9:

ya ben 165 cm yım bana 57 olmalısın dıyo 3 cm de 5 kg farkdermı yaa haksızlık bu :KK43:

merhaba kizlar bugun 62.1 geldim yaa sadece 100gr gitmis halbuki 1 saat yuruyus 30dkdan fazla bisiklet surdum diyetin disina cikmadim neden bole oldu 61leri gorucektim oysa bugun:KK14:

ya fazla düşünme bende de oluyo spor yapıyorum dıyetın dışına cıkmıyorum su tüketiyorum ama bı bakıyorum aynıyım yada 100 200 gr gıtmış oluyo..birden gıtcek dıye dört gözle bekliyorum sabır bıras galıba..

ya ben 165 cm yım bana 57 olmalısın dıyo 3 cm de 5 kg farkdermı yaa haksızlık bu :KK43:

o neden oluyor biliyormusun,sen oraya inmek istediğin kiloyu daha az yazıyorsan daha az çıkaryor,bir de senin daha önce olduğun en az kiloyu da hesaba katıyor..sen demekki daha önce 57 olmuşsun..bende de aynısı oldu..yani orada verdiği kiloyu ideal kilon olarak düşünme..senin yapabileceğin birşey olarak düşün.

habertürkteki yazıyı okudum, ağzımı bırakıp başka yerlerimle gülesim geliyor yani:KK60::KK60:

kendi adıma söylüyorum diyete başlamadan öncesinden daha sağlıklı besleniyorum, eşim doktor, zaten sağlıksız bi durum görseydi en baştan karşı çıkardı ki kitabı kendisi de okudu...ayrıca şekerin, beyaz unun bize ne yararı vardı ki beslenmemizden çıkarınca zararı olsun, 2 side doğal değil...diyetislerin çoğu rant peşindeler, ben sadece bunu anladım bu haberden..

bende eczacıyım enıne boyuna araştırdım..bi zararı oldugunu düşünmüyorum ayrıca protein dıye yedıgımız yıyeceklerdede karbonhidrat var..yanı ihtiyaç zaten karşılanıyo unu tuzu sekerı yağı hayatımızdan cıkarttık dıye nası bı zarar gelebılır kı..kalmış kı vucudun ıhtıyacı olan kısmını farketmeden alıyoruz bıle..

bende eczacıyım enıne boyuna araştırdım..bi zararı oldugunu düşünmüyorum ayrıca protein dıye yedıgımız yıyeceklerdede karbonhidrat var..yanı ihtiyaç zaten karşılanıyo unu tuzu sekerı yağı hayatımızdan cıkarttık dıye nası bı zarar gelebılır kı..kalmış kı vucudun ıhtıyacı olan kısmını farketmeden alıyoruz bıle..

Selam. Hosgeldin aramiza. Ben de farmakologum. Suanda cok hastayim. Atlatir atlatmaz yeniden dukana devam edecegim. 7 keto kullanmaya baslayacagim Dukan diyeti yaninda. Ne dersin?

X