- 31 Ekim 2010
- 485
- 0
kız olursa da dukana yada dukaniye koyarsın
olabülüüüüüüüüüü neden olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bana deli gibi ateş basıyor bu diyete başlayalı. çokta su içiyorum eskiden de içerdim de şimdi daha bir susuyorum.
korktum ben şimdi :26:
höh bunlarda olayı iyice abarttılar.
gazetelerde sayfa sayfa ünlülerin sağlıksız diyetlerini paylaşanlar şimdi bu diyete mi bulaşıyorlar.diyetten sonra dikkat etmezsen tabi kilo alırsın,bu diyeti bi daha kilo almam diye yapmıyoruz zaten istediğimiz kiloya geldiğimizde hepimiz dikkat etmemiz gerektiğini biliyoruz.
bu diyete amma darbe vuruyolar arkadas ya. ölümcül diyet paylasırken gazeteler böyle başlıklar koymuyorlarda bu diyet tutuldu diye mi yerden yere vuruyorlar..
meyve veren ağaç taşlanır misali...
Öğle yemeğim yumurtalı taze fasulye kavurması ve light ayran
sabahtan beri yazılanları okuycam die yemeği bile pc başında yemişim
Eki Görüntüle 202894
canim vucut proteini hazmetmek icin cok zorlaniyor ve cok enerji harciyor bu yüzdende vücut isisi yükseliyor korkacak bisey yok yani.
bu arada güclendirmemin 3üncü günundeyim 200 gr daha verdim
Eki Görüntüle 202894
Enfessssss görünüyor, kokusu da burnuma kadar geldi... Afiyet olsun tatlım
günaydın..
günaydın..
bu diyete sadık kalınırsa çok güzel kilo veriliyor..
yza ince girmeye karalıyız dukan amca saolsun..
önce 2.soruna cevap vereyim.mesela ben senin bu mesajına cevap verirken ,senin mesajının bittiği yerde(pembe çerçevenin en altında)alıntı ile cevapla diye bir ibare var oraya tıklayıp mesajını yazınca otomatik olarak çıkıyo...maydanoza gelince saraçoğlu gün yapıp 1 hafta ara verin demişti.biz türkler herşeyi abartırız ya ben de 1 ay içip 15 gün ara verdimgerçekten faydasını gördüm hem zinde hissediyosun kendini hem de idrar söktürüyo,büyük tuvalete bu arada hiç zorlanmadım.daha önce diyetisyenim demişti ama nedense o limonu maydanoza sık ye demişti öyle yiyemedim vallasaraçoğlu 1 aydan sonraki kürlerde yağ yakmaya başlarsınız dedi herhalde dukanla beraber olunca çok işe yaradı ayrıca ben 1 ayda 9 kilo verdim daha verilecek 11 kilom var
Eki Görüntüle 202894
tşk ederim cnm,ilk zamanlarda bukadar basit şeyleri bile yapmak insanın aklına gelmiyo sebze günlerinde sıkıntı cekenlere alternatif olsun dedim
ayyy süper bir haber buuu, demek ki güçlendirmede de gidiyorrr
kızlar haydi kaçtım ben bugunluk yeter bu kadar, dağ gibi ütü beni bekler, azcık kalori yakayım :80:
canım benımde boy 1,68 aynı boy ve kıladayız yanı
tesekkur ederım canım ıns. verecez bu kılolarııı
banada 63 dıyooooo dukan amcaaa
sende ıyı vermıssın canım hadı bakalım gıdecek bu ınatcı kılolar
merhaba kizlar bugun 62.1 geldim yaa sadece 100gr gitmis halbuki 1 saat yuruyus 30dkdan fazla bisiklet surdum diyetin disina cikmadim neden bole oldu 61leri gorucektim oysa bugun
ya ben 165 cm yım bana 57 olmalısın dıyo 3 cm de 5 kg farkdermı yaa haksızlık bu
habertürkteki yazıyı okudum, ağzımı bırakıp başka yerlerimle gülesim geliyor yani
kendi adıma söylüyorum diyete başlamadan öncesinden daha sağlıklı besleniyorum, eşim doktor, zaten sağlıksız bi durum görseydi en baştan karşı çıkardı ki kitabı kendisi de okudu...ayrıca şekerin, beyaz unun bize ne yararı vardı ki beslenmemizden çıkarınca zararı olsun, 2 side doğal değil...diyetislerin çoğu rant peşindeler, ben sadece bunu anladım bu haberden..
bende eczacıyım enıne boyuna araştırdım..bi zararı oldugunu düşünmüyorum ayrıca protein dıye yedıgımız yıyeceklerdede karbonhidrat var..yanı ihtiyaç zaten karşılanıyo unu tuzu sekerı yağı hayatımızdan cıkarttık dıye nası bı zarar gelebılır kı..kalmış kı vucudun ıhtıyacı olan kısmını farketmeden alıyoruz bıle..