- 4 Mayıs 2011
- 208
- 0
Burası kadınlar klübü seviyeyi aşmadıktan sonra her konuda konuşabiliriz. kız kızayız sonuçta
ben de aksi bir şey söylediğim hatırlamıyorum aslında... espiri yapmaktan başka :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burası kadınlar klübü seviyeyi aşmadıktan sonra her konuda konuşabiliriz. kız kızayız sonuçta
kızlarrrr
az önce doktordan geldim bu arada tansiyon hala 15 ler 14 lerde uçuyo
diyetimin ismini vermedim ama protein ağırlıklı bi diyet dedim. sakın ha dedi artık tıp dünyası
protein diyetini önermiyor. dedim cuma günü bıraktım. sakın başlama dedi tam 24 tane test-tahlil
istedi cuma günü yaptırıcam artık. bakalım sonuç ne olacak
kızlarrrr
az önce doktordan geldim bu arada tansiyon hala 15 ler 14 lerde uçuyo
diyetimin ismini vermedim ama protein ağırlıklı bi diyet dedim. sakın ha dedi artık tıp dünyası
protein diyetini önermiyor. dedim cuma günü bıraktım. sakın başlama dedi tam 24 tane test-tahlil
istedi cuma günü yaptırıcam artık. bakalım sonuç ne olacak
geçmiş olsun... umarım tahlil sonuçların iyi çıkar..acil şifalar diliyorum
cevaplar için teşekkür ederim..peki bu diyette yağ sıfır mı..hiç bir şeye hiç bir şekilde katılmayacakmı sebze yemeği falan yaparken
cevaplar için teşekkür ederim..peki bu diyette yağ sıfır mı..hiç bir şeye hiç bir şekilde katılmayacakmı sebze yemeği falan yaparken
evet sıfır yağ sebzelerde yagsız pişicek.gecen gun semızotu yaptım yagsız enteresan olmustu soganları bıle suyla pısırdım . bı sure boyle ıdare edıcez napalım
biliyor musunuz. tartı 100gr inmiş 500gr çıkmış umurumda değil artık. ben halimden memnunum ( diyet yapıyor olmaktan) eninde sonunda inecek ne de olsa.. buna çok inanıyorum. tavsiye ederim size de. siz gerekenleri yapın ve zırt pırt tartıya çıkmayın.. 10 günde 1 çıkın.. o zaman daha çok motive olunur diye düşünüyorum. hem o 10günü sabırsızlıkla beklerken günlerin nasıl geçtiğini anlamazsınız hem de belirgin bir fark olduğu için motivasyonunuz artar ( nası fikür
hmm tabii ki olabülüüüüü ammmmaaaaaa;; ben bi sabah artı çıktıysam o güne dikkat etmeyi tercih ediyorum.. ne bileyim çok habersiz olursam sanki ipin ucu kaçacakmış gibi gelüyüüüüüüü
kızlaar az önce bir çorba yaptım nefis olduuu..1 kabak, yarım soğan, yarım domates rendeledim,kırmızı etli biberin çeyreğini ince ince kıydım, hepsini çiğden koydum az az tavuk suyu koyarak haşladım iyice...hepsi piştikten sonra tavuk suyunun kalanını ekledim biraz kaynattım..siz rondodan da geçirebilirsiniz ama koca efendi taneli sevdiği için ben geçirmedim biraz haşlanmış tavuk göğsü didikledim içine azcık da light süt koydum..1-2 taşım kaynattım.. harika pembe bir çorbam olduuuuuuu
hiç kaçamaksız tamamen diyete uygun şeyler yaptığında on gün sonrasını düşünsene :) herkesin kendi tercihi tabii
kilon kaç ? çok kiloluysan bence normal. ama çogu sudandır. endişelenme p+s dönemine geçince bir kısmı geri gelir
aranızda hatice gibi tansiyon sorunu ya da başka sorun yaşayan oldu mu kızlar?
walla benim normalde düşük tansiyon problemim vardı, diyete başladıktan sonra ilk birkaç gün zorlandım biraz ama şimdi şikayetlerim tamamen geçti..diyetten önce her ayağa kalkışımda gözlerim karardı, şimdi kalmadı öyle birşey..ama yüksek tansiyonu bilemem tabii ki de..
hmm tabii ki olabülüüüüü ammmmaaaaaa;; ben bi sabah artı çıktıysam o güne dikkat etmeyi tercih ediyorum.. ne bileyim çok habersiz olursam sanki ipin ucu kaçacakmış gibi gelüyüüüüüüü
sağol cinocum.benim de tansiyonum düşüktür.yüksek tansiyonum yok.hatice öyle doktor filan deyince korktum biraz