Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

o meyvenin bizdeki adı nedir acaba ben meyve değilde çikolatayı cok özlüyorum ya diyet baslamadan önce vedalaşmamız 2 gün sürdü çok özlüyorum kendisini çoookkk

goji meyvesi diye çıkıyor google da bir çeşit üzüm kurt üzümüde diyorlar çikolata içinde dukanın mağazasına girersen orada ürünlere bakarken sagda tarifler var ürünlere tıkladıkça farklı tarifler geliyor çikolata aroması katarak bunlardan deneyebilirsin birde krepe az yağlı kakao katabilirmişsin öyle okumuştum

bende 3 gündür yerimde sayıyorum sanki ama mutsuz olma vücut direnç gösteriyor olabilir ama kırılacaktır meraklanma ve diyete devam et inancını yitirme

1+1 yapanlar 5+5 yapanlara göre daha yavaş kilo kaybediyorlarmış yaklaşık 20 gün sonra aynı düzeye gelirler yazıyor ben 5+5 yapıyorum sebze gününde az kilo verdim ( az verdim dediğimde 5 günde 800gr yani benim haftada veremediğim kilo) dün tekrar proteine geçtim bu sabah 300 gr eksilmişti hızlı vermek istediğim için böyle bir seçim yaptım daha başlarda yavaş verirsem heyecanı kaybederim diye korktum ilk zor görünmüştü ama kolay gidiyor yalnız sorun benim canım bişey yemek istemiyor zorla yiyiyorum bugün 12.gün toplamda 3400 gitti 6600 daha verirsem amacıma ulaşacağım bu kadar günde bu kadar kayıp büyük başarı bence normalde ayda veremem ben bunu

selam kızlar
hepimize kolay gelsin...Birkaçgündür sizi takipliyorum.Bugün 5. günüm atak evrem bitiyor yarım 1ps+1sp başlıycak regl oldum 4,5 kg verdim.hiç kaçamak yapmadım.çikolataya direniyorum ama hayatımda yaptığım ilk diyet:)))zaten daha öznce diyet direnci olmayan bünyeler çabuk cevap veriyormuş kilo kaybederek Dr Dukan öyle diyor.:44:

cok feci bir sorun yaşıyorum arkadaşlar KABIZLIK ne denediysem olmadı bu konuda önerilerini bekliyorum

of yaa ben patlayacaktım dün atağın 4. gününde bir öfke patlaması yaşadım bugün hala izleri var inanılmaz peristaltik harekete boğuldumm:))))sanırım yulaz ezzmesinden kepeğini bulamayınca hahne marka bişey buldum

merhaba, dukan'ın sitesinden bende sipariş vermek istedim ama Türkiye'ye gönderim seçeneğini göremedim. İngiltere ve çevresi vardı, sipariş verdiğin siteyi yazabilir misin? Teşekkürler...

Bu arada son durum atak evresinde verdiğim 3 kilodan sonra tekrar vermedim, ama almadım da 1+1 devam ediyorum, kaçamak : sıfır :))
umutla bekliyorum

dukanın sitesine girdiginde en üstte fransanın bayragı var oraya tıklarsan fransızca sitesi geliyor ortadaki bayrak fransızca siteden verebiliyorsun ertesi gün kargoya veriyorlar shop a girince geliyor bu sayfa kargo ücretleri biraz yüksek eger sadece yulaf kepeği alacaksan ebay fransa sitesinde de satılıyor posta daha ucuz ama ben başka şeylerde istedim o yüzden dukanı tercih ettim

link bu
http://www.maboutiqueregimedukan.com/index.php?ref=dukandiet

üye olurken adres seçeneginde türkiye geliyor

Son düzenleme:
benim yulaf kepeklerim bu hafta içi elimde olucak almanyadan arkadşım yolladı :)) üzerinde dukan diyetinde kullanılır yazıyomus. regl zamanım geldiği için sanırım 4 gündür 69,6 takıldım moralim bozuldu biraz ama sporumu aksatmıyorum birde cok tatlı krizim geldiği için light puding yedim dün aksam bir kaç kaşık ama tamamını değil yani mecburiyet napim reglim gecince kilomda düşer dimi arkadaşlar biracık moral verin

düşer düşer sen kafana takma zaten atak evresinden sonra seyir evresinde bir durgunluk olurmuş regl dönemi için tamamen hormonal dengeyle alakalı oldğu için Dr Dukan kişiye göre değişebileceğini söylüyor kilo alıp verme işleminin...light puding nerde satılıyor??????ben de çilekli light yoğurt aldım bugün yiycem yuppiiiii:92:

marketlerde var cnm dr ötker light puding

teşekkür ederim , sanırım fransızca bilmek gerekiyor bunu spariş verebilmek için :):)

Karbonhidratı kestiğimiz için durgunluk oluyor normal ama vermek istediğin 15 kg yi verdğini gördüğünde o durgunluk bir anda neşeye dönüşecek canım...

Evettt yoğun bir koşuşturma, iş temposu artı ailece geçiridğimiz bir grip türevinden ve boll boll kaçamaktan sonra bu gün tartıldım ve ulaşmak istediğim hedef olan 50.0 kiloya inmiş olduğumu gördüm tabii bu durumda ne yapıyorum çıtayı biraz daha yükseltip 49 a çektim.Böylece kalan son 1 kiloyuda verdim mi benim işim tamamdır kızlar...Ben 11 Ocak günü başladım arada 10 günlük bir hastalık dönemi oldu, diyete devam edemedim buna rağmen 2.800 kilo vermişim gayet güzel...

Son düzenleme:
diyetle ilgili değilim
yalnız daha öncede yazmıştım,
yulaf kepeğini anneme aldım.
benimde kolestrolüm fazla çıktı kendimede aldım.
hemde kilo verdirir diye düşündüm.
ama yiyemedim, resmen samannn,unn.
tad yok.
ben yiyemedim.
eger isteyen olursa elimde 2 paket hiç açılmamış yulaf kepeği var.
istanbulda m.köyde oturuyorum.
isteyene,bulamayana yollayabilirim,ücretsiz tabikide

aldıgım yerde zencefil baharat,nişantaşında,bagdat caddesinde güvenilirve şubeleri olan bir yerdir.
bir tek orada bulabildim.
ama ne annem nede ben yiyebildik.

konuyu takip edemeyebilirim.özelden yazarsanız iyi olur.

Yulaf kepeği ve keten tohumu da kolesterolü önler

Merhaba :)

Dukan diyeti yapmıyorum ama 3 gün sadece yağsız protein günü yapıcam :)

Dukan diyetinin atak evresine benziyor.

Yumurtadan bıktığım ve et ürünlerini de ekmeksiz pek tüketemediğim için grill tavuk ve yağsız yoğurt yiyerek 2-3 gün geçiricem. Yağsız yoğurt dediymsem, sadece 0.15 yağ oranına sahip yoğurt bulabildim, onu aldım.

Hepimize kolay gelsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…