o meyvenin bizdeki adı nedir acaba ben meyve değilde çikolatayı cok özlüyorum ya diyet baslamadan önce vedalaşmamız 2 gün sürdü çok özlüyorum kendisini çoookkk
bende 3 gündür yerimde sayıyorum sanki ama mutsuz olma vücut direnç gösteriyor olabilir ama kırılacaktır meraklanma ve diyete devam et inancını yitirme
cok feci bir sorun yaşıyorum arkadaşlar KABIZLIK ne denediysem olmadı bu konuda önerilerini bekliyorum
merhaba, dukan'ın sitesinden bende sipariş vermek istedim ama Türkiye'ye gönderim seçeneğini göremedim. İngiltere ve çevresi vardı, sipariş verdiğin siteyi yazabilir misin? Teşekkürler...ruşeym in zayıflamaya etkisi var yazıyor her yerde ama dukan ın sitesinde yulaf kepeği bulamayıp alternatif sormuşlar cevap yulaf kepeği kullanmak şart alternatif yok yazıyor bende burada aldıgıma güvenmedigimden dün dukanın sitesinden sipariş verdim yanındada birkaç bişey posta ücreti ürünlerden fazla tuttu ama görmek istedim aslı nasıl saman mı yiyoruz acaba diye aklıma takıldı
çünkü aldıgım yulaf kepeği görüntü ve tat itibariyle samana benziyorgelsin bakalım görecegiz aslı nasıl ben birazda takıntılı oldugumdan inat ettim aslını kullanacagım ama şunuda söyleyim kullanmadanda kilo veriyorsunuz ... şuan için gözlemim bu yönde zaten kitapdan anladıgımda bu diyet ilk yapılmaya başlandıgında yulaf kepeği listede yok sonradan denemeyle eklemişler verdiğim kiloları tekrar alırsam büyük hüsran olur o yüzden kullanma taraftarıyım kendi adıma
merhaba, dukan'ın sitesinden bende sipariş vermek istedim ama Türkiye'ye gönderim seçeneğini göremedim. İngiltere ve çevresi vardı, sipariş verdiğin siteyi yazabilir misin? Teşekkürler...
Bu arada son durum atak evresinde verdiğim 3 kilodan sonra tekrar vermedim, ama almadım da 1+1 devam ediyorum, kaçamak : sıfır :))
umutla bekliyorum
benim yulaf kepeklerim bu hafta içi elimde olucak almanyadan arkadşım yolladı :)) üzerinde dukan diyetinde kullanılır yazıyomus. regl zamanım geldiği için sanırım 4 gündür 69,6 takıldım moralim bozuldu biraz ama sporumu aksatmıyorum birde cok tatlı krizim geldiği için light puding yedim dün aksam bir kaç kaşık ama tamamını değilyani mecburiyet napim reglim gecince kilomda düşer dimi arkadaşlar biracık moral verin
dukan ın sitesinde tofu dan yapılmış tarifler var bunları deneyebilirsiniz tofu protein günlerinde serbestmiş
düşer düşer sen kafana takma zaten atak evresinden sonra seyir evresinde bir durgunluk olurmuş regl dönemi için tamamen hormonal dengeyle alakalı oldğu için Dr Dukan kişiye göre değişebileceğini söylüyor kilo alıp verme işleminin...light puding nerde satılıyor??????ben de çilekli light yoğurt aldım bugün yiycem yuppiiiii:92:
tofunun bir tür soya peyniri olduğu çıkıyor internette aratınca ismi yanlış vermiş olabılırmısın acaba
doğru soya peyniri bitkisel kökenli olmasına rağmen buna izin varmış bu peynir içine koydugunuz şeyin tadını alıyor
peki goji bery yede izin varmı
dukanın sitesine girdiginde en üstte fransanın bayragı var oraya tıklarsan fransızca sitesi geliyor ortadaki bayrak fransızca siteden verebiliyorsun ertesi gün kargoya veriyorlar shop a girince geliyor bu sayfa kargo ücretleri biraz yüksek eger sadece yulaf kepeği alacaksan ebay fransa sitesinde de satılıyor posta daha ucuz ama ben başka şeylerde istedim o yüzden dukanı tercih ettim
link bu
Ma boutique régime Dukan - découvrez le son d'avoine, les compléments alimentaires, les arômes culinaires, les livres dukan - Ma boutique régime Dukan
üye olurken adres seçeneginde türkiye geliyor
teşekkür ederim , sanırım fransızca bilmek gerekiyor bunu spariş verebilmek için :):)
bugün tartıldım ve kaçamakların sonucunu gördüm kg almışım
daha vermem gereken 15 kg var. ve etrafımdaki herkes çok durulduğumu, mutsuz olduğumu söylüyor, halim yok, enerjim yok. depresyona girdiğimi söylüyorlar.
sizdede bu durumlar oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?