benim aktardan aldığım yulaf kepeği aynen burda gösterdiği gibi pul pul. aynısı...gene ekliyorum resminiEki Görüntüle 135355
walla diyorumya ben rondodan çekiyorum, yoğurtta, krepte vb. un gibi bunu kullanıyorum. hissdilmiyor bile. saman gibi değil yani. gittigidiyordaki acayip bişi... beni protein hep kabız yapardı.ama hiç öyle taş gibi olmadım. hergün çıkıyorum. eskiden günde 2 veya daha fazlaydı ama rejim boyunca anca birkere oluyor. sıkıntı hissedersem eucarbonla işi çözüyorum.seninki benziyor evet orijinalide pul pul peki bu yumuşuyormu süte falan ekleyince bu kepek türkiyede yaygın olmadıgı için güvenemiyorum birtürlü birde sende de kabızlık oldumu normalde yulaf kepeği engelliyor yazıyor yabancı forum sitelerinde
bu kaçamak ögünleri için diyorki güçlendirme evresini 2 ye bölün ilk yarıda haftada 1 öğün kaçamak ikinci yarıda 2 öğün kaçamak yapın kaçamak ögünlerini yaptıgınız günleride üst üste 2 gün yapmayın
Slm kızlar yarım yamalak bilgiyle başladım bu diyete 58 kilo idim cuma günü tartıldım veeee 55.5 kiloyumm
ayy inanılmaz sevindim çok mutluyum en kısa sürede kitabı almak istiyorum
Yulaf kepeği yerine ruşym denicem ben aktarın tavsiyesi ve zayıflatma özelliğide var
Eşimin arkadaşı ruşym le zayıflıyor baya etkili onda
Bu aralar yani 3 gündür inanılmaz halsizim başımı koyduğum yerde uyuyorum
2 gündür kafama göre takılıyorum ama abartmadan
Regl dönemim mi geliyor anlamadım bide tarihim bile şaştı
Şubat ayında biraz daha yoğun sporla diyeti sıkı tutucam inş.
Önümüzdeki hafta davet haftası misafir ağırlıcam bol bol
Kendi evimdeyken yemiyorum ve misafirliğe gitmekden kaçınıyorum Türk milletini bilirsiniz yerdirmeyi sever ve müthiş ısrarcıdırlarşimdilik evimdeyim huzurluyum
zaten tatlı sevmem ama tuzlu çekiyor canım deli gibi
Ben 2 günde bir bir bardak greyfurt içiyorum hem yağ yakıcı özelliği var diye hemde meyvasız hayat bana göre değillllllll bende onunla bastırıyorum işte
Umarım üzerimdeki şu tuhaf halsizlik geçer
kitabı yeni aldım
vermem gereken 37 kilo var
bakalım becerebilecek miyim?
sonuca ulaşabilecek miyim??
inşallahinanınca oluyor ben ilk defa bir diyete inandım şuanda halimden çok memnunun daha 7 kilo var vermem gereken ama biliyorum ki onuda verecegim bir süre sonra
kitabı yeni aldım
vermem gereken 37 kilo var
bakalım becerebilecek miyim?
sonuca ulaşabilecek miyim??
vermeye devam edeceksin ama regl döneminde bu tartıya yansımayacak hatta kilo aldığını sanacaksın merak etme, ben 5-6 gündür ağır hastayım ve diyeti tamemen bozdum buna rağmen vermeye devam ediyorum mesela, çünkü vucut bu rutine alıştı...Ben atak evresinde ve seyri evresinin başında hiç kaçamak yapmadım normalde tatlı ile de aram yoktur ama adet dönemimde günde 1 tane çikolata yedim, o kadarda olacak artık :)
açıkçası ruşym ı ilk defa duyuyorum.biraz araştırdım zayıflamaya çok yardımcı oluyormuş.arkadaşım ben tadını ve kokusunu sormak istiyorum.çünkü yulaf kepeğinden nefret ettim.kokusu çekilir gibi değil.
bir de bu ruşym i nerelerde bulabilirim.
şimdiden teşekkür ederim:)
teşekürler canım.slm canım geçen yıl almıştım ben ruşeym tadı böyle yavan tatlımsı
Buğdayın özünden daha filizken elde ediliyor
tadı hoş aslında kötü değil
zayıflamada etkisi kesinlikle var
Eşimin arkadaşı 17 kilo verdi ruşeym ve diyetle
yulafın tadını bilmiyorum ama ruşym katlanılmaz değil
ben yoğurda karıştırıp yiyordum güzel yani tadı
Ruşeymi her aktardan kolayca bulabilirsin ben hiç zorlanmıyorum bulmakda bi araştır canım
teşekürler canım.
ruşym dukan diyetinde sorun olmaz mı.sen bu diyeti ne zamandır yapıyorsun kaç kilo verebildin?
bunları ruşym kullandığın için soruyorum canım:)
bugün tartıldım ve kaçamakların sonucunu gördüm kg almışım
daha vermem gereken 15 kg var. ve etrafımdaki herkes çok durulduğumu, mutsuz olduğumu söylüyor, halim yok, enerjim yok. depresyona girdiğimi söylüyorlar.
sizdede bu durumlar oldu mu?
açıkçası ruşym ı ilk defa duyuyorum.biraz araştırdım zayıflamaya çok yardımcı oluyormuş.arkadaşım ben tadını ve kokusunu sormak istiyorum.çünkü yulaf kepeğinden nefret ettim.kokusu çekilir gibi değil.
bir de bu ruşym i nerelerde bulabilirim.
şimdiden teşekkür ederim:)
ruşeym in zayıflamaya etkisi var yazıyor her yerde ama dukan ın sitesinde yulaf kepeği bulamayıp alternatif sormuşlar cevap yulaf kepeği kullanmak şart alternatif yok yazıyor bende burada aldıgıma güvenmedigimden dün dukanın sitesinden sipariş verdim yanındada birkaç bişey posta ücreti ürünlerden fazla tuttu ama görmek istedim aslı nasıl saman mı yiyoruz acaba diye aklıma takıldı
çünkü aldıgım yulaf kepeği görüntü ve tat itibariyle samana benziyorgelsin bakalım görecegiz aslı nasıl ben birazda takıntılı oldugumdan inat ettim aslını kullanacagım ama şunuda söyleyim kullanmadanda kilo veriyorsunuz ... şuan için gözlemim bu yönde zaten kitapdan anladıgımda bu diyet ilk yapılmaya başlandıgında yulaf kepeği listede yok sonradan denemeyle eklemişler verdiğim kiloları tekrar alırsam büyük hüsran olur o yüzden kullanma taraftarıyım kendi adıma
ruşeym in zayıflamaya etkisi var yazıyor her yerde ama dukan ın sitesinde yulaf kepeği bulamayıp alternatif sormuşlar cevap yulaf kepeği kullanmak şart alternatif yok yazıyor bende burada aldıgıma güvenmedigimden dün dukanın sitesinden sipariş verdim yanındada birkaç bişey posta ücreti ürünlerden fazla tuttu ama görmek istedim aslı nasıl saman mı yiyoruz acaba diye aklıma takıldı
çünkü aldıgım yulaf kepeği görüntü ve tat itibariyle samana benziyorgelsin bakalım görecegiz aslı nasıl ben birazda takıntılı oldugumdan inat ettim aslını kullanacagım ama şunuda söyleyim kullanmadanda kilo veriyorsunuz ... şuan için gözlemim bu yönde zaten kitapdan anladıgımda bu diyet ilk yapılmaya başlandıgında yulaf kepeği listede yok sonradan denemeyle eklemişler verdiğim kiloları tekrar alırsam büyük hüsran olur o yüzden kullanma taraftarıyım kendi adıma
dukanın sitesinde goji berry meyvesi var kabızlıga ve kilo vermeye yardımcıymış araştırınca daha birçok faydasıda var kullanan oldumu hiç ben bundanda sipariş verdim 1 paket bakalım işe yarayacakmı yararsa burada da satılıyor devam ederim hem meyvesizlikde zorluyor beni meyve yememek için kendimi zor tutuyorum allahtan yaz degil yememem gereken şeyleri eve almamaya çalışıyorum ama meyve almamak mümkün degil çocuk olunca alıyosun mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?