Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benim aktardan aldığım yulaf kepeği aynen burda gösterdiği gibi pul pul. aynısı...gene ekliyorum resminiEki Görüntüle 135355

seninki benziyor evet orijinalide pul pul peki bu yumuşuyormu süte falan ekleyince bu kepek türkiyede yaygın olmadıgı için güvenemiyorum birtürlü birde sende de kabızlık oldumu normalde yulaf kepeği engelliyor yazıyor yabancı forum sitelerinde

Google'dan son d'avoine diye arama yapıp görselleri tıkladığınızda benim aktardan aldığım pul pul olan yulaf çıkıyor. ben bunu rondodan geçirip, un gibi yapıp kullanıyorum. bulamayanlara yardımcı olabilirim. tarifte ettim aktarı, isterseniz gönderebilirimde...birkaç arkadaşa gönderdim zaten..

walla diyorumya ben rondodan çekiyorum, yoğurtta, krepte vb. un gibi bunu kullanıyorum. hissdilmiyor bile. saman gibi değil yani. gittigidiyordaki acayip bişi... beni protein hep kabız yapardı.ama hiç öyle taş gibi olmadım. hergün çıkıyorum. eskiden günde 2 veya daha fazlaydı ama rejim boyunca anca birkere oluyor. sıkıntı hissedersem eucarbonla işi çözüyorum.

Biliyorum tatlım ama benim olayım artık kaçamak veya ödül öğünü olmaktan çıktı, hastalandım feci halde ipin ucu kaçtı, ne bulduysam yedim ama kilo almadığım gibi bir de vermişim Ne gripmiş el insaf Ben şimdi yarın yeniden başlıyorum elbette ki kaçamakszı

açıkçası ruşym ı ilk defa duyuyorum.biraz araştırdım zayıflamaya çok yardımcı oluyormuş.arkadaşım ben tadını ve kokusunu sormak istiyorum.çünkü yulaf kepeğinden nefret ettim.kokusu çekilir gibi değil.
bir de bu ruşym i nerelerde bulabilirim.
şimdiden teşekkür ederim:)

bugün tartıldım ve kaçamakların sonucunu gördüm kg almışım
daha vermem gereken 15 kg var. ve etrafımdaki herkes çok durulduğumu, mutsuz olduğumu söylüyor, halim yok, enerjim yok. depresyona girdiğimi söylüyorlar.
sizdede bu durumlar oldu mu?

ben uludağdaydım birinci gün çeyrek kase domates çorbası ve bir tabak salata yedim bide azıcık yani 2 tane küçük poğaça ikinci gün yine yarım armut ve 2 tane poğaça yedim eve gelince tartıldım ama akşam tartıldım 300 gram fazla gösteriyordu oda herhalde akşam olduğundandır çok ciddi kabızlık çekiyorum ve uzun zamandır atak evresini yapıyorum ve 69 ları görünceye kadarda yapıcam yani 500 600 gramım kaldı ama uludağda bütün gün kayıyordum ve şuanda regl dönem,m regl olduğum için kilomda artış olabalir değilm i ve sizce kilo vermişmiyimdir bu arada bana yulafkepekli krep tarifi verir misiniz benim yaptığım iğrenç ve çok kalın oldu sizin ki ince mi kalın mı oluyor ve en önemlisi güzel oluyor mu???????????

slm canım geçen yıl almıştım ben ruşeym tadı böyle yavan tatlımsı
Buğdayın özünden daha filizken elde ediliyor
tadı hoş aslında kötü değil
zayıflamada etkisi kesinlikle var
Eşimin arkadaşı 17 kilo verdi ruşeym ve diyetle
yulafın tadını bilmiyorum ama ruşym katlanılmaz değil
ben yoğurda karıştırıp yiyordum güzel yani tadı
Ruşeymi her aktardan kolayca bulabilirsin ben hiç zorlanmıyorum bulmakda bi araştır canım

teşekürler canım.
ruşym dukan diyetinde sorun olmaz mı.sen bu diyeti ne zamandır yapıyorsun kaç kilo verebildin?
bunları ruşym kullandığın için soruyorum canım:)

teşekürler canım.
ruşym dukan diyetinde sorun olmaz mı.sen bu diyeti ne zamandır yapıyorsun kaç kilo verebildin?
bunları ruşym kullandığın için soruyorum canım:)

canım ben bir haftadır bu diyeti yapıyorum 2 kilo verdim ama henüz ruşeym kullanmadım
Ben aktardan yulaf kepeği isteyince bulman çok zor diyip ruşeym önerdi daha faydalı diye zayıflatma etkisi var diye
Bu diyetle nasıl olur bilemem ama ben geçen yaz iştahımı kessin diye ruşeym kullandım
Cidden tok tutuyor acıkmıyorsun
dışarı çıkarken yiyordum yoğurtla ve acıkmıyordum
Elimde kitap olmadığı için aslında çok az bildiklerimle yapıyorum bu diyeti ben
Bir araştır elinde kitap olan arkadaşlar biliyorlardır bence

bende 3 gündür yerimde sayıyorum sanki ama mutsuz olma vücut direnç gösteriyor olabilir ama kırılacaktır meraklanma ve diyete devam et inancını yitirme

Son düzenleme:

ruşeym in zayıflamaya etkisi var yazıyor her yerde ama dukan ın sitesinde yulaf kepeği bulamayıp alternatif sormuşlar cevap yulaf kepeği kullanmak şart alternatif yok yazıyor bende burada aldıgıma güvenmedigimden dün dukanın sitesinden sipariş verdim yanındada birkaç bişey posta ücreti ürünlerden fazla tuttu ama görmek istedim aslı nasıl saman mı yiyoruz acaba diye aklıma takıldı
çünkü aldıgım yulaf kepeği görüntü ve tat itibariyle samana benziyor gelsin bakalım görecegiz aslı nasıl ben birazda takıntılı oldugumdan inat ettim aslını kullanacagım ama şunuda söyleyim kullanmadanda kilo veriyorsunuz ... şuan için gözlemim bu yönde zaten kitapdan anladıgımda bu diyet ilk yapılmaya başlandıgında yulaf kepeği listede yok sonradan denemeyle eklemişler verdiğim kiloları tekrar alırsam büyük hüsran olur o yüzden kullanma taraftarıyım kendi adıma

benimde içime sinmedi burdan almadım almanyadaki arkadasımdan istedim insallah haftaya elimde olacak burdakiler samansa eğer cok sayıda getırtıp arkadaslara yardımcı olmayı dusunuyorum bakalım kısmate

yulaf kepeği olmadan kilo veriliyor ama çok lkötü kabız yapıyor mümkün oldukça süt yoğurt ve yulaf kepeği yemeye çalışın o yüzden

dukanın sitesinde goji berry meyvesi var kabızlıga ve kilo vermeye yardımcıymış araştırınca daha birçok faydasıda var kullanan oldumu hiç ben bundanda sipariş verdim 1 paket bakalım işe yarayacakmı yararsa burada da satılıyor devam ederim hem meyvesizlikde zorluyor beni meyve yememek için kendimi zor tutuyorum allahtan yaz degil yememem gereken şeyleri eve almamaya çalışıyorum ama meyve almamak mümkün degil çocuk olunca alıyosun mecbur

o meyvenin bizdeki adı nedir acaba ben meyve değilde çikolatayı cok özlüyorum ya diyet baslamadan önce vedalaşmamız 2 gün sürdü çok özlüyorum kendisini çoookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…