• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:66: te alamanyalardan istediğim yulaf kepeğim nihayet elime ulastı bugun ara öğünüm olan yogurdum katıp yicem tadı nasıl acaba umarım lezzetlıdır cunkı her sabah haslanmıs yumurt yemekden bıkmışrım :27: rgli oldum kilom birden 68,9 a cıktı sınır bastı ya bu ne şimdi

benim sipariş hala gelmedi :59: nasıl peki görüntüsü ve tadı burada satılandan farklımı? arada kilo artışı olabiliyor benimde 3 gün önce 900 gr arttı zaten kitapda da yazıyor artabilir 3 günde 700 gr geri gitti aslında haftada 1 tartılmak lazım ama ben meraktan gözümü açar açmaz tartılıyorum :1: bence bu diyet gerçekten etkili ben çok inanıyorum istediğimiz sonuca herşeyi tam yaparsak ulaşacagız

henüz tadına bakmadım ama görüntü olarak buradakilerden farlı oldugunu söyleyebilirim ben her sabah tartıyo cıkıyorum ya cokmu meraklşıyım nedır bır sabah bakıyorum 700 gr bırden gıtmıs bır bakıyorum 900gr geri gelmiş neyse kabızlık problemım yulaf kepeğimle birlikte çözülür de kilolar cabuk cabuk gıder:27:

benim sipariş hala gelmedi :59: nasıl peki görüntüsü ve tadı burada satılandan farklımı? arada kilo artışı olabiliyor benimde 3 gün önce 900 gr arttı zaten kitapda da yazıyor artabilir 3 günde 700 gr geri gitti aslında haftada 1 tartılmak lazım ama ben meraktan gözümü açar açmaz tartılıyorum :1: bence bu diyet gerçekten etkili ben çok inanıyorum istediğimiz sonuca herşeyi tam yaparsak ulaşacagız

Kızlar merhaba. Bir süredir takip ediyordum bu sayfayı. 2 gün önce kitabı aldım. Dün de Nişantaşı Zencefilden yulaf kepeğimi aldım. Sarı, un gibi nerdeyse. Biraz daha kitabı okuyup başlıycam. Dukanın sitesine baktım. 12 kilo kadar fazlam olduğunu hesapladı. Bakalım nasıl gidecek.

:56: işgüzarlık etmek istemem ama sanırım yulaf kepeği saman gibi birşey.. içinde hiç unumsu yapı olmaması lazım.. sadece yulafı saran kabuk kısmı olacak. en azından ben o şekilde anladım.. :44:

:56: işgüzarlık etmek istemem ama sanırım yulaf kepeği saman gibi birşey.. içinde hiç unumsu yapı olmaması lazım.. sadece yulafı saran kabuk kısmı olacak. en azından ben o şekilde anladım.. :44:

Henüz paketi açıp tatmadım ama kabuk falan yok. Undan biraz daha kalın parçalı öğütülmüş bi şeye benziyor.

Henüz paketi açıp tatmadım ama kabuk falan yok. Undan biraz daha kalın parçalı öğütülmüş bi şeye benziyor.

kitaptan anladıgıma göre yulaf kepeğinde sadece protein var. kendisi yulaf tanesini saran ve koruyan bir yapı. inglizce sitelerede baktım bende cok kararsız kaldım çünkü. ama en sonunda gittigidiyor.com da tamda saman gibi görünen yulaf kepeğini buldum. sipariş verdim elime geçince daha ayrıntılı yazabilirim. umarım doğru yapıyoruzdur :26:

bend zencefilden aldım ama tadı saman gıbıydı gitti gidiyora güvenemedim almadım almayandan arkadasımdan ıstedım bugun elıme ulastı tadına baktım gayet yenebılır lezzette yulaf ezmesıne benzeyen bır tadı var sutlede cok guzel gıdıyor ntekım burdakılar ıse yaramaz seyler bence ankarada rossman market satıyormus bırde bunu ama onlarda almanyadan getırıyormus arkadasım pakatın ustunde dukan dıyetınde kullanılır yazıyormus almancam yok bılmıyorum ımkanınız varsa dısardan getırtın:27:

bend zencefilden aldım ama tadı saman gıbıydı gitti gidiyora güvenemedim almadım almayandan arkadasımdan ıstedım bugun elıme ulastı tadına baktım gayet yenebılır lezzette yulaf ezmesıne benzeyen bır tadı var sutlede cok guzel gıdıyor ntekım burdakılar ıse yaramaz seyler bence ankarada rossman market satıyormus bırde bunu ama onlarda almanyadan getırıyormus arkadasım pakatın ustunde dukan dıyetınde kullanılır yazıyormus almancam yok bılmıyorum ımkanınız varsa dısardan getırtın:27:

değil dışardan internetten alınca bile kıyamet koptu :90: ama siparişi verdim ürünün dogruluguna inanıyorum cünkü resimde tam olarak samana benziyordu :86:

Slm kızlar nasılsınız
Bana dukkanın web site adresini verebilir misiniz elimde kitap yok en azından oradan takip etmeye çalışayım:kkk:

Bu arada ben gelecek hafta ara vermeyi düşünüyorum
Çok sıkıldım:14::14:
Tabi yine yediklerime dikkat edicem ama biraz molaya ihtiyacım var:26:
Spor yapmaya çalışıcam bu bir hafta içinde yoğun bir şekilde
sanırım cuma günü 54 ü görmüş olurum
Küçücük bir kaçamak yapsam spora yüklenip acısını çıkartıyorum:66::44:

Slm kızlar nasılsınız
Bana dukkanın web site adresini verebilir misiniz elimde kitap yok en azından oradan takip etmeye çalışayım:kkk:

The Dukan Diet: Diets for Quick Weight Loss, Diet menus to help you lose weight

adres bu ama erişim sınırlı siteye kayıt olup koçluk hizmeti alırsan tam içeriği görebiliyorsun kitap olmadan bu şekilde tam takip edemiyorsun yani ama tabi faydalı bilgiler var mantıklısı kitabı almak forumlardan takip etmeye kalkışıncada birçok sitedeki bilgiler yanlış en faydalısı bence burayı takip etmek ve kitabı almak:34:

Slm kızlar nasılsınız

bende geçen gün biraz kaçamaktan ne olacak spor yaparım diye düşünerek hareket ettim sonuç kiloda 900 gr artış oldu bunu vermek içinde 4 gün ugraştım o yüzden artık hiçbirşeyi ellemiyorum emeğime yazık oluyor nasılsa 3.aşamada kaçamak hakkım olacak :34:

bende geçen gün biraz kaçamaktan ne olacak spor yaparım diye düşünerek hareket ettim sonuç kiloda 900 gr artış oldu bunu vermek içinde 4 gün ugraştım o yüzden artık hiçbirşeyi ellemiyorum emeğime yazık oluyor nasılsa 3.aşamada kaçamak hakkım olacak :34:

siz kaç gündür yapıyosunuz diyeti? benim bugün 4. günüm :) ne tavuk ne yumurta görmek istemiyorum :25: ama süper kilo veriyorum o yüzden bırakamıyorumda.. 2. aşamaya geçince nasıl olacak bilmiyorum.. 70 liko başladım şu an 66,5 oldum.. hergün plates yapıyorum ebru şallının dvdleri var elimde. off herkesin biraz pohpohlanmaya ihtiyacı var sanırım :9:

siz kaç gündür yapıyosunuz diyeti? benim bugün 4. günüm :) ne tavuk ne yumurta görmek istemiyorum :25: ama süper kilo veriyorum o yüzden bırakamıyorumda.. 2. aşamaya geçince nasıl olacak bilmiyorum.. 70 liko başladım şu an 66,5 oldum.. hergün plates yapıyorum ebru şallının dvdleri var elimde. off herkesin biraz pohpohlanmaya ihtiyacı var sanırım :9:

ne güzel vermişsin tebrikler 2. aşamadada bu kadar hızlı olmasada kilo kaybı devam ediyor bu diyet kesinlikle işe yarıyor beni her gören ne yaptın böyle diyor ve sonra diyete başlıyor:1: benim bugün 20. günüm çok hareket yapamama rağmen 4300 verdim ben çok memnunum bu sonuçtan çünkü ben böyle kilo asla veremedim 4.5 kaldı amacıma ulaşmama kimi daha hızlı kimi daha yavaş veriyor ama mutlaka veriyor

Son düzenleme:

Bilmiyorum canım yaa resmen yemekden soğudum tavuk et zaten eti hayatta sevmeyen birisiyim hep tavul yumurta çekilmiyor
Sabah yarın kase yoğurt yedim canım bişey istemiyor:50:
Balığa itirazım yok hergün olsa olur ama oda çok zahmetli bir iş
Bakalım pazartesi karar veririm ben:40::44:

Bilmiyorum canım yaa resmen yemekden soğudum tavuk et zaten eti hayatta sevmeyen birisiyim hep tavul yumurta çekilmiyor
Sabah yarın kase yoğurt yedim canım bişey istemiyor:50:
Balığa itirazım yok hergün olsa olur ama oda çok zahmetli bir iş
Bakalım pazartesi karar veririm ben:40::44:

sık sık tavuk tüketince banada kötü geliyor o yüzden fazla tavuga yaklaşmıyorum ligt ton balığı yiyebilirsin tabi seviyorsan ben ligt ını yiyemiyorum evde çocuk oldugu için bizde mecburen et ve balık agırlıklı oluyor yemekler birde ben kurutulmuş et aldım kendime yemek yapacak vakit yoksa onu tüketiyorum diyetisyenin verdiği listelerden daha kolay geldi bana bu diyet öglen ayrı akşam ayrı yemek yap falan derdi yok birde kilo verince tabi iyice gaza geldim

sık sık tavuk tüketince banada kötü geliyor o yüzden fazla tavuga yaklaşmıyorum ligt ton balığı yiyebilirsin tabi seviyorsan ben ligt ını yiyemiyorum evde çocuk oldugu için bizde mecburen et ve balık agırlıklı oluyor yemekler birde ben kurutulmuş et aldım kendime yemek yapacak vakit yoksa onu tüketiyorum diyetisyenin verdiği listelerden daha kolay geldi bana bu diyet öglen ayrı akşam ayrı yemek yap falan derdi yok birde kilo verince tabi iyice gaza geldim

ton balığını seviyorum evet
alış-verişe çıkıcam o zaman alıyım en iyisi
ya da ara vermek yerine haftaya sebze protein yaparım
Valla en çok makarnayı özledim
Serbets günümde makarna yicem karar verdim :56::60::60:

ben encok tatlı ve çikolataı özlüyorum annemin misafirleri için yaptığı muhteşem hamur işelerini aklıma getirmemeye calısıyorum dün akşam vardı baktım baktım baktım kokladım ama yemedim :43: ama verdiğim 4 kilo ile avunuyorum o kadar cabam bosa gıtsın ıstmedım ben hergun baska sey yıyorum öğlen ton balığı akşam tavuk yada köfte sabahları yumurtadan bıktım onun yerıne ılık sute yulaf kepeği koyup yiyirum hedefe ulaşana kadar tatlı yok :27:

ton balığını seviyorum evet
alış-verişe çıkıcam o zaman alıyım en iyisi
ya da ara vermek yerine haftaya sebze protein yaparım
Valla en çok makarnayı özledim
Serbets günümde makarna yicem karar verdim :56::60::60:

ben encok tatlı ve çikolataı özlüyorum annemin misafirleri için yaptığı muhteşem hamur işelerini aklıma getirmemeye calısıyorum dün akşam vardı baktım baktım baktım kokladım ama yemedim :43: ama verdiğim 4 kilo ile avunuyorum o kadar cabam bosa gıtsın ıstmedım ben hergun baska sey yıyorum öğlen ton balığı akşam tavuk yada köfte sabahları yumurtadan bıktım onun yerıne ılık sute yulaf kepeği koyup yiyirum hedefe ulaşana kadar tatlı yok :27:

bizdede akşam misafir vardı zor tuttum bende kendimi ama yaz meyveleri falan çıkmadan tamamlamam gerekiyor diyeti meyveleri görünce aynı tutarlılığı göstermek zor olur :59: allahtan tatlı ve çikolata krizim tutmadı bir aralar gece uyanıp tatlı yemek istiyordum krom eksikligi varmış tablet kullandımda geçti o zaman daha zor olurdu

acaba bendedemi var krom eksikliği kendimi bildim bileli tatlıya cok düşkünümdür yazında en cok kiraza severim ama tatlı krızımle nasıl basa cıkıcam bılmıyorum ya :50:

bizdede akşam misafir vardı zor tuttum bende kendimi ama yaz meyveleri falan çıkmadan tamamlamam gerekiyor diyeti meyveleri görünce aynı tutarlılığı göstermek zor olur :59: allahtan tatlı ve çikolata krizim tutmadı bir aralar gece uyanıp tatlı yemek istiyordum krom eksikligi varmış tablet kullandımda geçti o zaman daha zor olurdu

acaba bendedemi var krom eksikliği kendimi bildim bileli tatlıya cok düşkünümdür yazında en cok kiraza severim ama tatlı krızımle nasıl basa cıkıcam bılmıyorum ya :50:

solgarın krom kapsülleri var dr önermişti 1 kutu ondan kullandım ben gerçekten işe yarıyor bazıları diyette kullanıyor bunu zaten tatlı yememek için ama herkeste aynı etki yapıyormu bilemiyorum

Back