• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben yulaf kepeğimi almanyadan sipariş ettim en sonunda oradaki arkadaşım gönderecek 7 şubattan sonra elimde inşallah
hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız umarım

Merhabalar, ben bu rejime 2.kez başlıyorum ilkini yazın denemiştim ama meyveyi çok sevdiğim için bıraktım :) ancak bu sefer kış olması nedeniyle daha kolay yapıyorum. Geçen hafta 4 günlük atak yaptım yaklaşık 3 kilo gitti.69 başlamıştım şu anda 66 yım.
Özellikle ben de hem hipotroidi hem de insülin direnci var, 3 senedir almış olduğum 18 kiloyu vermeye çalışıyorum, yol uzun ama bu rejimin çok faydalı olacağına inanıyorum. Kız kardeşim bu rejimle 17 kilo verdi. Şu anda 3.aşamasında
Aylardır hem uygulama hem de kitabı bayağı öğrendim , her türlü soruya açığım. Bu arada yulaf kepeğini kullanmıyorum sevmediğim için, yerini herhangi bir şeyle ikame etmiyorum.
inşallah beraber devam ederiz.
hepinize kolay gelsin...:nazar:

Kızlar daha öncede yazdığım gibi yaklaşık 4-5 gündür ailece hastayız bu üzden rejimi tamamen bırakmak zorunda kaldım, şehriye çorbamı yedim, ekmeğimi yedim, meyvemi yedim hatta abartıp pizza, pide, döner, tatlı ne bulursam yedim :56: Bu gün tartıldım birde ne göreyim kilo almak şöyle dursun birde 100 gr vermişim :21: Tek problem hala kabızım inanamıyorum!!! Form çayı içtim yaramadı, benefiber içtim yaramadı, bekunis içtim ıııhhhhh son çare sinameki içeyim dedim bu da safi karın ağrısı yaptı ölmek üzereyim! yarına kadar patlamazsam gelişmeleri bildiririm size :43:
Çok geçmiş olsun canım, eucarbonu denesene, bayağı iyi geliyor. ama 1 seferde 2-3 tane birden iç. Ertesi sabah bayağı boşaltıyor. bu arada canı tatlı çekenler, marketlerde light puding satılıyor. özellikle regl döneminde iyi kesiyor.vanilyalısı daha light,light sütle yapılıyor. üstüne bi tutamda tarçın eklerseniz süper olur... ben öyle yaptım.

bu arada ben atak evresini uzun yaptım çünkü kitapta 10 kgden fazla vermek isteyenler 10 güne kadar yapabilir diye anladım. şuanda 78,5 kiloyum, en yakın hedefim 70, o kiloyu gördükten sonrada nasibse 65te karar kılacağım, malum yaş gidiyor. Bundan 9 sene önceki kiloma inmeyi düşünmek sadece hayal olur.:86:

Not: yulaf kepeği bulamayan arkadaşlara alıcı ödemeli kargo ile gönderebilirim.kg.su 15.tl.

Merhaba arkadaşlar,Ben de Dukan Diyeti'ni Fransa'da yaşayan bir arkadaşımdan duydum..Orada kitapta yazıldığı gibi Fransızlar bu diyetle deliler gibi zayıflıyorlarmış gerçekten :34: Ben de dün kitabı edinip bugün kolları sıvadım..Şuanda 2 tane yumurtam ocakta haşlanmakta hatta...Kilom bu sabah itibarı ile 70.6 Siz benden çok daha tecrübelisiniz ve zaman zaman yardımınıza ihtiyaç duyacağım sanırım...Öncelikle sorum şu kaşar peyniri yok biliyorum ama beyaz peynir de mi yok atak da???Hepinize güzel ve hafif günler :)))

nerden buldunuz yulaf kepeğini sorabılırmıyım acaba

Çok geçmiş olsun canım, eucarbonu denesene, bayağı iyi geliyor. ama 1 seferde 2-3 tane birden iç. Ertesi sabah bayağı boşaltıyor. bu arada canı tatlı çekenler, marketlerde light puding satılıyor. özellikle regl döneminde iyi kesiyor.vanilyalısı daha light,light sütle yapılıyor. üstüne bi tutamda tarçın eklerseniz süper olur... ben öyle yaptım.

bu arada ben atak evresini uzun yaptım çünkü kitapta 10 kgden fazla vermek isteyenler 10 güne kadar yapabilir diye anladım. şuanda 78,5 kiloyum, en yakın hedefim 70, o kiloyu gördükten sonrada nasibse 65te karar kılacağım, malum yaş gidiyor. Bundan 9 sene önceki kiloma inmeyi düşünmek sadece hayal olur.:86:

Not: yulaf kepeği bulamayan arkadaşlara alıcı ödemeli kargo ile gönderebilirim.kg.su 15.tl.

Çok teşekkür ederim canım, bu arada kitapta yazanı anlamamaış olman normal çünkü bir sayfada öyle yazıyor 10 sayfa ötede farklı yazıyor çevirisi çok iyi sayılmaz :) Karbona gerek kalmadan çözdüm kabızlık problemimi, hastalıktan dolayı yemek yemeye başlayınca düzeldi zavallıcık haha ama sonrasında deneyebilirim.Teşekkür ederim tavsiyen için...

arkadaşlar benim 10.günüm.2 kilo vermiştim.artık veremiyorum.regl dönemi öncesi sıkıntılar başladı.diyeti bozmamak için kendimi zor tutuyorum.
bu arada yulaf kepeğim dün geldi.yayla çorbasını ,kitaptaki galetalardan yaptım.iğrenç birşey.kokusu çok ağır geldi.
işimiz çoook zor.hepinize kolay gelsin:)

arkadaşlar benim 10.günüm.2 kilo vermiştim.artık veremiyorum.regl dönemi öncesi sıkıntılar başladı.diyeti bozmamak için kendimi zor tutuyorum.
bu arada yulaf kepeğim dün geldi.yayla çorbasını ,kitaptaki galetalardan yaptım.iğrenç birşey.kokusu çok ağır geldi.

vermeye devam edeceksin ama regl döneminde bu tartıya yansımayacak hatta kilo aldığını sanacaksın merak etme, ben 5-6 gündür ağır hastayım ve diyeti tamemen bozdum buna rağmen vermeye devam ediyorum mesela, çünkü vucut bu rutine alıştı...Ben atak evresinde ve seyri evresinin başında hiç kaçamak yapmadım normalde tatlı ile de aram yoktur ama adet dönemimde günde 1 tane çikolata yedim, o kadarda olacak artık :)

Merhaba arkadaşlar,Ben de Dukan Diyeti'ni Fransa'da yaşayan bir arkadaşımdan duydum..Orada kitapta yazıldığı gibi Fransızlar bu diyetle deliler gibi zayıflıyorlarmış gerçekten :34: Ben de dün kitabı edinip bugün kolları sıvadım..Şuanda 2 tane yumurtam ocakta haşlanmakta hatta...Kilom bu sabah itibarı ile 70.6 Siz benden çok daha tecrübelisiniz ve zaman zaman yardımınıza ihtiyaç duyacağım sanırım...Öncelikle sorum şu kaşar peyniri yok biliyorum ama beyaz peynir de mi yok atak da???Hepinize güzel ve hafif günler :)))

ligt beyaz peynir yiyebilirsin

:66:

9. gunumdeuim arkadaşlar atak evremi 5 gün olrak yaptım ve 1+1 le devam ediyorum 72,3 ile basladım bu sabah tartım 69,6 gösterdi :66::66::66::66: regl dönemim yakın olmasına ragmen hemde benim kabızlık probelımıde cözuldu sayılır bıraz aksamları yatmadan önce bir bardak tatlandırıcılı ılık süt içerek çözdüm sayılır bugunde kitapta yazdığı gibi buğday kepeği aldım onunda denicem umarım kökten çözülür ve tartı hızla ınmeye baslar :27: gunde bır sısede ılık suyla karıstırılmıs sada ıcıyorum bu gidişle cır cır olucam galıba :1: neyse şimdilik verdiğim kilolar az miktardada olsa gidiş hattan mutluyum

:66:

9. gunumdeuim arkadaşlar atak evremi 5 gün olrak yaptım ve 1+1 le devam ediyorum 72,3 ile basladım bu sabah tartım 69,6 gösterdi :66::66::66::66: regl dönemim yakın olmasına ragmen hemde benim kabızlık probelımıde cözuldu sayılır bıraz aksamları yatmadan önce bir bardak tatlandırıcılı ılık süt içerek çözdüm sayılır bugunde kitapta yazdığı gibi buğday kepeği aldım onunda denicem umarım kökten çözülür ve tartı hızla ınmeye baslar :27: gunde bır sısede ılık suyla karıstırılmıs sada ıcıyorum bu gidişle cır cır olucam galıba :1: neyse şimdilik verdiğim kilolar az miktardada olsa gidiş hattan mutluyum

Yaşşaaaaaa:nazar::nazar::nazar: Tebrik ederim canım benim :) Ben şu an rejimi bozmuş olmama rağmen 50.700 görünüyorum başladığımda 52.800 düm hedefimde 50 kilo olmaktı ama bu gün bir de ne göreyim ne simit kalmış ne ayva göbeğim kalmış standard beden 26 beden jeanimi giydim çuval gibi durdu :1: Gittim little big'e bari zayıflamamın şerefine kendime yeni bir jean alayım diye 25 beden bile büyük geldi ama öyle mutlu oldum ki anlatamam size, darısı herkesin başına kızlar...Ben yine inadım inat 50 olana kadar devam edeceğim ama şu halim bile benim için yeterli...Dukan diyeti+spor yaşasın yeni hayat :kkk::kkk::kkk:

52 kilo olsam 52 takla atarım valla 2 kilonun neyinden şikayetçisin anlamadım ama yinede sen 50 ile mutlu oluyorsan dilerim en kısa zamanda olursun benim hedefime daha çok var ama direniyorum dün otobüsde eve dönerken kadının biri torunlarına çikolatalı kestanse şekeri veriyodu (bende bayılırım) artık nasıl baktıysam kadın banada ikram etti :1:bende tesekkur ederim ben yemiyorum sevmem dedim :27: eve gelince kendimi küçük bir kutu light meyveli yogurtla ödüllendirdim ama kutunun hepsini ymedim

irademi tebrik ediyorum:27:

Yaşşaaaaaa:nazar::nazar::nazar: Tebrik ederim canım benim :) Ben şu an rejimi bozmuş olmama rağmen 50.700 görünüyorum başladığımda 52.800 düm hedefimde 50 kilo olmaktı ama bu gün bir de ne göreyim ne simit kalmış ne ayva göbeğim kalmış standard beden 26 beden jeanimi giydim çuval gibi durdu :1: Gittim little big'e bari zayıflamamın şerefine kendime yeni bir jean alayım diye 25 beden bile büyük geldi ama öyle mutlu oldum ki anlatamam size, darısı herkesin başına kızlar...Ben yine inadım inat 50 olana kadar devam edeceğim ama şu halim bile benim için yeterli...Dukan diyeti+spor yaşasın yeni hayat :kkk::kkk::kkk:

52 kilo olsam 52 takla atarım valla 2 kilonun neyinden şikayetçisin anlamadım ama yinede sen 50 ile mutlu oluyorsan dilerim en kısa zamanda olursun benim hedefime daha çok var ama direniyorum dün otobüsde eve dönerken kadının biri torunlarına çikolatalı kestanse şekeri veriyodu (bende bayılırım) artık nasıl baktıysam kadın banada ikram etti :1:bende tesekkur ederim ben yemiyorum sevmem dedim :27: eve gelince kendimi küçük bir kutu light meyveli yogurtla ödüllendirdim ama kutunun hepsini ymedim

irademi tebrik ediyorum:27:

Kıyamam sana canım ya, az kaldı ama 3. evreye geçtiğinde zaten haftada 2 öğün kaçamak yapabileceksin o zaman yersin kestane şekerini , bende seni tebrik ediyorum canım güzellik uğruna mecburen bazı şeyleri kısacağız artık :)Ben yarın yeniden başlıyorum iyileştim sayılır bakalım kalan 700 gr yi ne zaman vereceğim :)

yukardakilerini ben yazmıştım.
regl olmadım daha.stresi de devam ediyor.bu sabah tartıldım,gözlerime inanamadım.
arkadaşlar bir kilo daha gitmiş.çoook mutluyum.

arkadaşlar bu yulaf kepeği olayını ne yapacam bilemiyorum.kokusu berbat ötesi.
hepimize kolay gelsin:))

Kıyamam sana canım ya, az kaldı ama 3. evreye geçtiğinde zaten haftada 2 öğün kaçamak yapabileceksin o zaman yersin kestane şekerini , bende seni tebrik ediyorum canım güzellik uğruna mecburen bazı şeyleri kısacağız artık :)Ben yarın yeniden başlıyorum iyileştim sayılır bakalım kalan 700 gr yi ne zaman vereceğim :)

bu kaçamak ögünleri için diyorki güçlendirme evresini 2 ye bölün ilk yarıda haftada 1 öğün kaçamak ikinci yarıda 2 öğün kaçamak yapın kaçamak ögünlerini yaptıgınız günleride üst üste 2 gün yapmayın :61:

$yulaf kepeği.jpg
nerden buldunuz yulaf kepeğini sorabılırmıyım acaba
daha öncede belirtmiştim, istanbul gaziosmanpaşada bir aktardan alıyorum. Posta adresini bilmiyorum ama Beşyüzevlerde eski salı pazarı yolunda bosna parkının karşısındaki aktarda...:34:

bizim buradan aldıgımız yulaf kepegiyle dukan ın sitesinde ve fransa da satılanın bir alakası yok resimlere bakarsanız çok farklı ebay ın fransa sitesinde var son d'avoine dukanın sitesindeki ürün ambalajınada bakarsanız bizimki gibi ufalanmış samana benzemiyor :61: yabancı sitelerde diyet yapanların yorumları yulaf kepeği kullandıkları için kabızlık sorunu yaşamadıklarını yönünde bu kepek için bagırsakları ilk etapda fazla çalıştırabilir yazıyor ama bizimkinin bunla alakası yok gittigidiyordan farklı bi yerden alanlar kendileri resim çekip ekleyebilirler mi ?

Slm kızlar yarım yamalak bilgiyle başladım bu diyete 58 kilo idim cuma günü tartıldım veeee 55.5 kiloyumm
ayy inanılmaz sevindim çok mutluyum en kısa sürede kitabı almak istiyorum
Yulaf kepeği yerine ruşym denicem ben aktarın tavsiyesi ve zayıflatma özelliğide var
Eşimin arkadaşı ruşym le zayıflıyor baya etkili onda

Bu aralar yani 3 gündür inanılmaz halsizim başımı koyduğum yerde uyuyorum
2 gündür kafama göre takılıyorum ama abartmadan
Regl dönemim mi geliyor anlamadım bide tarihim bile şaştı
Şubat ayında biraz daha yoğun sporla diyeti sıkı tutucam inş.
Önümüzdeki hafta davet haftası misafir ağırlıcam bol bol
Kendi evimdeyken yemiyorum ve misafirliğe gitmekden kaçınıyorum Türk milletini bilirsiniz yerdirmeyi sever ve müthiş ısrarcıdırlar:31: şimdilik evimdeyim huzurluyum
zaten tatlı sevmem ama tuzlu çekiyor canım deli gibi
Ben 2 günde bir bir bardak greyfurt içiyorum hem yağ yakıcı özelliği var diye hemde meyvasız hayat bana göre değillllllll bende onunla bastırıyorum işte:24:
Umarım üzerimdeki şu tuhaf halsizlik geçer:31::31:

bizim buradan aldıgımız yulaf kepegiyle dukan ın sitesinde ve fransa da satılanın bir alakası yok resimlere bakarsanız çok farklı ebay ın fransa sitesinde var son d'avoine dukanın sitesindeki ürün ambalajınada bakarsanız bizimki gibi ufalanmış samana benzemiyor :61: yabancı sitelerde diyet yapanların yorumları yulaf kepeği kullandıkları için kabızlık sorunu yaşamadıklarını yönünde bu kepek için bagırsakları ilk etapda fazla çalıştırabilir yazıyor ama bizimkinin bunla alakası yok gittigidiyordan farklı bi yerden alanlar kendileri resim çekip ekleyebilirler mi ?
benim aktardan aldığım yulaf kepeği aynen burda gösterdiği gibi pul pul. aynısı...gene ekliyorum resminiEki Görüntüle 135355

Back