diyetle ilgili değilim
yalnız daha öncede yazmıştım,
yulaf kepeğini anneme aldım.
benimde kolestrolüm fazla çıktı kendimede aldım.
hemde kilo verdirir diye düşündüm.
ama yiyemedim, resmen samannn,unn.
tad yok.
ben yiyemedim.
eger isteyen olursa elimde 2 paket hiç açılmamış yulaf kepeği var.
istanbulda m.köyde oturuyorum.
isteyene,bulamayana yollayabilirim,ücretsiz tabikide
aldıgım yerde zencefil baharat,nişantaşında,bagdat caddesinde güvenilirve şubeleri olan bir yerdir.
bir tek orada bulabildim.
ama ne annem nede ben yiyebildik.
konuyu takip edemeyebilirim.özelden yazarsanız iyi olur.
Yulaf kepeği ve keten tohumu da kolesterolü önler
Evettt yoğun bir koşuşturma, iş temposu artı ailece geçiridğimiz bir grip türevinden ve boll boll kaçamaktan sonra bu gün tartıldım ve ulaşmak istediğim hedef olan 50.0 kiloya inmiş olduğumu gördüm tabii bu durumda ne yapıyorum çıtayı biraz daha yükseltip 49 a çektim.Böylece kalan son 1 kiloyuda verdim mi benim işim tamamdır kızlar...Ben 11 Ocak günü başladım arada 10 günlük bir hastalık dönemi oldu, diyete devam edemedim buna rağmen 2.800 kilo vermişim gayet güzel...
Evettt yoğun bir koşuşturma, iş temposu artı ailece geçiridğimiz bir grip türevinden ve boll boll kaçamaktan sonra bu gün tartıldım ve ulaşmak istediğim hedef olan 50.0 kiloya inmiş olduğumu gördüm tabii bu durumda ne yapıyorum çıtayı biraz daha yükseltip 49 a çektim.Böylece kalan son 1 kiloyuda verdim mi benim işim tamamdır kızlar...Ben 11 Ocak günü başladım arada 10 günlük bir hastalık dönemi oldu, diyete devam edemedim buna rağmen 2.800 kilo vermişim gayet güzel...
lütfen kilonu verdikten sonra bloktan ayrılma çünkü cidden sana ihtiyacımız var ayrıca seni çok tebrik ederim ben 2 evreye geçtim 2 evrede meyve yasak değil mi ayrıca bol bol sebze tüketebilirim di mi salata falan 2 evrede haftanın 2 günü protein yapıcam dimi
meyve yasak 3. aşamaya kadar 2 gün protein degil ya 5 protein 5 sebze protein veya 1 protein 1 sebze protein seçim senin önerilen 1/1
nişastalı sebzeler yasak patates,pirinç,mısır,bezelye,börülce,mercimek nohut bakla enginar v.s
sebzeleri açlıgınızı bastıracak kadr tüketin diyor...
1+1 dönemi 5 günlük atak evresinden sonra değil mi? :26:
Yan 5-7-10 günlük atak evresi yaptıktan sonra 1+1 ya da 5+5 sistemini uyguluyoruz diye biliyorum :44:
peki yani kocaman salatalar yiyemeyecek miyim ayrıca çok fene kabız olduğu için azıcık kayısı 2tatlı kaşığı zeytinyağı ve 1 kivi yemek zorunda kaldım(((bu arada sen 2 evrede kaç kilo verdin
merhaba, ben de seyir evresini yarısı kadar yapmayı düşünüyorum acaba çok bir şey fark eder mi? yeniden kilo alır mıyım?
bu diyet sonuna kadar uygulanmazsa verdiginiz kilolardan daha fazlasını bile alabilirsiniz diyorr dr dukan
şey ben şu an ulaştığım kilodan memnunum sadece korumaya ihtiyacım var :93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?