Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

pöf bu hafta bildirim yok:KK43: kendimi hiç iyi hissetmiyorum yerimde sayınca böyle oldu:KK43:
Ya bu yumruk olayı nedir nasıl yapılıyor ki?merak ettim bende yapmak isterim o yumruğu bayrama kadar en azından 63 ü görmek istiyorum da...

Birde ben bu yullaf kepeğinden birşeyler yaparken kendimi çok suçlu hissediyorum sanki kaçamak yapmışım gibi oluyor neden acep ki:KK43:

kendini suçlu mu hissediyosun ama o serbestkiii :) acaba miktarını mı fazla alıyosun

Günaydın canlarım,nasılsınız?Benim çok uykum var vallahi:KK50:
Dün en sonunda herkesin baskısıyla kuaföre gittim.saçlarımı boyattım ve azcık kestirmek istemiştim.
ama adam bildiğiniz siyaha boyadı yaaaa,üstelik de belime kadar olan saçlarımı çok kısaltmamasını özellikle rica etmeme rağmen yarısını kesmiş pis adam:KK47: hayır anlamıyorum yani bu kuaförler saçı daha kısa kesince prim falan mı alıyorlar.
neyse atatürk gibi olan kaşlarımdan da kurtuldum,manikür pedikür,bir de ayıptır söylemesi sir yaptırdım.kuaförden çıktığımda saat 9 olmuştu:96: iyice salmıştım kendimi,resmen toplum baskısıyla bakıma girdim:KK9:
çok acıktım evde 2 dilim ekmekle light kaşarımı yedim,light ayranla beraber.
şu yarını da atlatsak da güzelce dinlensek ne iyi olacak:KK34:

Hoşgeldin canımmmmm:KK19:

Ben de dün de erken çıktın bu saate kadar da gelmeyince iyiden iyiye merak etmeye başlamıştım. Saçlarına üzülme canım boşver, onu ben de düşündüm takıntılı kuaförler illa kesecek, kökü sende nasılsa uzar gider canım, yapacak bişey yok :) Az önce asya ya bir söz yazacaktım o yazamadığım sözü sana da söylemek istiyorum :))

Atatürk kaşlarına da bayıldım kız, yerim seni ben. :KK16:

26 beden kotta 36-38 oluyo canımcım yani fıstık olmuşsun demek oluyo :))defter tutma işi çok mantıklı ben de tutayım en iyisi..:)
bu arada sabah çok rahat uyanıyorum ve eskisinden daha enerjiğim,
ben de yıllarca 7-8 kilo vermeye çalışıp hep 3 e kadar verebilmiş olanlardanım yani kronik oldu artık,ilk defa bu kadar iyi hissediyorum kendimi,
Bi de kefir içiyorum her gün yarım bardak halsizlik çekenlere tavsiye ederim zaten yasak değil..bi de knorrun salata soslarını hala kullanıp kullanamayacağımı bilmiyorum,yoğurduma karıştırıyorum bişey olur mu ki 2 tatlı kaşığını geçmiyo :KK43: ama vicdan işte :KK43:(

Canım, senin tıkırın neden yok :))))

Göremiyorum ne kadar kilo vermişsin, ne durumdasın, bünye bu merak ediyor işte :))

Şu salata sosundan uzak durdum ben hep, içinde şeker vb şeyler vardır diye, sevmedim işte, içeriğine bakıp bişey olmaz diyorsan ve kilo vermeye de devam ediyorsan devam et ama , 2 tatlı kaşığı da çokmuş valla:KK1: (gel de devam et şimdi :))

Sağol canım benim :)

Öyle düşünme be güzelim, hayatı daha tatsız hale getirmenin anlamı yok ki :) Aklıma gelen bi laf var ama burda yazamam şimdi bunu :)

tamam tamam iyi düşünüyoruz mutlu oluyoruz :KK9: unutma bıara soyle ama olurmu..

Günaydın kızlar,

Bugün İstanbul bomboş, ne trafik var ne kalabalık, keşke hep böyle olsa. İstanbul un en çok da böyle zamanlarını seviyorum. Şehrin yarısı boşalıyor kalan yarısı keyfini sürüyor. Tabii bu konuya tersinden de bakmam mümkün İstanbul da olup da mışıl mışıl uyuyabilirdim ama şimdi hiiiç aklıma getirip canımı sıkamam :))

Canım benim, madem güçlendirmede de kilo vermişsin, love01 yok şimdi o belki kızardı ama ben boşluktan yararlanıp sana diyorum ki, bir kereden bişey olmaz ama bi daha yapma :13:

Kaçamağa hayır hareketini destekliyorum kuzucum, ilkay ne yapmış görmedim bu arada, gönderirsen görürüm belki :))

Günaydın fıstığımm,

Aaaa havanı alacak ne var canım, bitanem, aşkolsun. :KK48: Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun :KK8:

cANIM BURADA FACE YOK YOLLAYAMAM AMA FACE DEN BAKARSAN GÖREBİLİRSİN SANIRIM. Bizim şirkette dağıttığımız minik iki renkli kalp çikolatalar yapmış bayram için. inanılmaz görünüyorlar...

Günaydın canlarım :KK1:

Yarın da yarım gün çalışıp 5,5 günlük tatilimize adım atmak istiyorum, 3 güngür wc olayım sıkıntılı ve sanki patlayacak gibiyim form çayıda işe yaramadı mutsuzum :KK59:

Dün akşam kaçamak yaptım fırında peynir, kabak yaptık ama peynirin yarısını sucuklu yaptık yani 10 gr kadar sucuk, 1 lokmacıkta çikolata kaçamağım var :KK57:
Bide geçen sene bu kilolarda giydiğim pantolonu giydim oldu ama benim yan ve karın bölgem eskisi gibi değil bi kat çıkmışım resmen sporsuz olmuyor kendimi sevmiyorum yememek çare değil birazda hareket lazım bunu kafama sokamadım halaaa :KK50:

Ay ben nerelere gideyim.
ŞİMDİ ÇIĞLIK ATACAĞIM.
Adam şu kadar atak yap şu kadar seyir yap uyu su iç beter ol diyor. Her bi dediğine inanıp yapıyoruz ve karşılığını da alıyoruz. Ama adam kıytırık 4 hareket vermiş onları yapmıyor söz dinlemiyoruz.
Delimiyizz bizzz.
Kimsa bana kitaba tam uyuyorum demesin o 5 dk bile sürmeyen hareketleri yapmıyorsa.
Nasıl faydalı anlatamamm yaa
Walla sabah akşam 4 dk falan sürüyor. Neden bu kadar zorrr.
Şişko olmaya mahkumuz hepimiz yapmazsakkk.
Selülitliii yağlıııı koça popoluuuu.

Birde CALLEN mucizesi varkiii..
Tamam vakit lazım ona ama değmezmi.
yıllardır boş boş oturmadıkmı tv nin karşısında. Elimizde kumanda yarım ekmek sandviç. Ne kadar kalorili şey varsa yemedikmi. O yağlı su böreklerini götürmedikmi. Ya yağlı poğaçalarrrr.
Ohhh iyiki de yemişiz tamam.Çok da lezzetyliydiiii inkar edemem
Ama şuan o zamanda değilizz.
Şimdi özel bir durumumuz var.
Ailelerimiz dostlarımız bile saygı duyarken bu özel duruma.
Bizim kendimize ettiğimiz ihanet niyeee sorarım sizeeee.
(Yürü be ipek kim tutar seniii)

Ay ağlayacağım. Yine sardım duygusallığa.
Ben işe gelip karşılığını para olarak alıyorsam, yaptığım dietede ihanet edemem diye düşünelim. Karşılığını almadan eziyet olmazmıydı ...
SUS İPEK

Kızlarrr bakın ne dıycem sıze… eşimin kotuna gıydım geçenlerde. Esım kılolu degıl ama erkeklerı bılırsınız ne kadar zayıf olsalarda tartı agır ceker..bıde kotlar onlarda normal pantolon gıbı dururya ıste esımın kotu benım cuk dıye uzerıme oturdu. durusunuda cok begendım.. dedım paçaları kestırıp bunları ben gıyeyım sen gıt kendıne yenılerını al. Dıyokı olmaz madem oldu gıt yenısını sen al.. almaya kalksam bulamam emınım.. hatta ıtıraf edeyım bıtanesının paçasını kestım bileeeee….:KK52::KK52:

Göremiyorum ne kadar kilo vermişsin, ne durumdasın, bünye bu merak ediyor işte :))

Şu salata sosundan uzak durdum ben hep, içinde şeker vb şeyler vardır diye, sevmedim işte, içeriğine bakıp bişey olmaz diyorsan ve kilo vermeye de devam ediyorsan devam et ama , 2 tatlı kaşığı da çokmuş valla:KK1: (gel de devam et şimdi :))

ayy ben çok acemiyim ilk defa dün gece yazdım bişeyler tıkır eklemeyi bilmiyorum ki nerden ekliyoruz acabaa :)hemen ekliyimm 67le başladım belki de 68 dim çok fena sağlıksızdım bi de suratım sivilce tarlasıydı şimdi yediğim yoğurtlar içtiğim sütler sayesinde pürüzsüz..

evet o salata sosu çok masum olmayabilir durup dururken yavaşlatmaya gerek yok haklısın tamam yememeye çalışcam :)

Dün en sonunda herkesin baskısıyla kuaföre gittim.saçlarımı boyattım ve azcık kestirmek istemiştim.
ama adam bildiğiniz siyaha boyadı yaaaa,üstelik de belime kadar olan saçlarımı çok kısaltmamasını özellikle rica etmeme rağmen yarısını kesmiş pis adam:KK47: hayır anlamıyorum yani bu kuaförler saçı daha kısa kesince prim falan mı alıyorlar.
neyse atatürk gibi olan kaşlarımdan da kurtuldum,manikür pedikür,bir de ayıptır söylemesi sir yaptırdım.kuaförden çıktığımda saat 9 olmuştu:96: iyice salmıştım kendimi,resmen toplum baskısıyla bakıma girdim:KK9:

oh oh bayramada hazırlanmıs. kokoş..

bende bayramdan sonrayamı bı degısıklık yapsam :26:

Son düzenleme:
merhabalarrrrr
bende dukancılardanım bugün seyir evresinin 2. günündeyim salata yapabiliyorum değilmi yağsız tuzsuz
kitabı okuduğum kadarıyla evet
ama burka okuduğum bazı şeylerden dolayı yasak gibi geldi bana
birde meyvede çok zorlanıyorum
hele önünmde 98 gün olunca içim daralıyor nasıl biter seyir evresi diye

arkadaşım, burda bazen çok detay şeyler konuşuyoruz. ana hatları bilmezsen onları yanlış anlaman muhtemeldir. bu söylediğin o detaylardan değil gerçi. kitabı okuduysan bile bir kez daha okumanı tavsiye ederim. sanırım bazı konuları yanlış anlamış olabilirsin.

Kızlar güçlendirmedeyim tamam da...Pirinç pilavı yedim ben bugün ödüle mi saymalı acep yoksa bir daha yememeli mi:KK1:

nişastayı yağsız yiyin ve pirinç tercih etmeyin diyor usta. bence çok yağlı bir pilav değilse ve çok fazla yemediysen nişastaya say. ama öbür türlüsü ödül olabilir ancak.

cANIM BURADA FACE YOK YOLLAYAMAM AMA FACE DEN BAKARSAN GÖREBİLİRSİN SANIRIM. Bizim şirkette dağıttığımız minik iki renkli kalp çikolatalar yapmış bayram için. inanılmaz görünüyorlar...

Ay ben nerelere gideyim.
ŞİMDİ ÇIĞLIK ATACAĞIM.
Adam şu kadar atak yap şu kadar seyir yap uyu su iç beter ol diyor. Her bi dediğine inanıp yapıyoruz ve karşılığını da alıyoruz. Ama adam kıytırık 4 hareket vermiş onları yapmıyor söz dinlemiyoruz.
Delimiyizz bizzz.
Kimsa bana kitaba tam uyuyorum demesin o 5 dk bile sürmeyen hareketleri yapmıyorsa.

yıllardır boş boş oturmadıkmı tv nin karşısında. Elimizde kumanda yarım ekmek sandviç. Ne kadar kalorili şey varsa yemedikmi. O yağlı su böreklerini götürmedikmi. Ya yağlı poğaçalarrrr.

Ben işe gelip karşılığını para olarak alıyorsam, yaptığım dietede ihanet edemem diye düşünelim. Karşılığını almadan eziyet olmazmıydı ...
SUS İPEK

Canım benim, ne tatlısın sen öyle yaa,

O hareketlerde çok haklısın ipekim, valla 4 dakika, ben kolları unutmuşum sabah, ağırlıklarım evde ya, akşam telafi edicem.

Callan a gelince ben hareketleri ezberledim ya, şimdi nasıl yapıldıklarını biliyorum, eskiden dediğin gibi yağlı tuzlu şeyleri yer tv izlerdik, şimdi hareketleri yaparken izliycem tv yi. Sadece sıralamayı unutmamak için fotoğraflarına bakmak yeterli, ben telefonuma çekmiştim sıradan oradan bakıyordum şimdi fotoğrafları da var onu da callan topiğinden gumushumm gönderdi, kısaca altyapı hazır sadece helvayı karıştırma zamanı artık.

Çok haklısın bu zamana kadar yaptıklarımız hep bizi huzursuz etti, yedik yarım saat sonra geçti güzelliği ama yıllarca uğraştıracak yağa dönüştü, şimdi onları yemesek de unutuyoruz biraz sonra ve o margarinleri almıyoruz vücudumuza. Şimdi kendimizi ödüllendirme zamanı.

KONUŞ İPEK :))))

Kızlarrr bakın ne dıycem sıze… eşimin kotuna gıydım geçenlerde. Esım kılolu degıl ama erkeklerı bılırsınız ne kadar zayıf olsalarda tartı agır ceker..bıde kotlar onlarda normal pantolon gıbı dururya ıste esımın kotu benım cuk dıye uzerıme oturdu. durusunuda cok begendım.. dedım paçaları kestırıp bunları ben gıyeyım sen gıt kendıne yenılerını al. Dıyokı olmaz madem oldu gıt yenısını sen al.. almaya kalksam bulamam emınım.. hatta ıtıraf edeyım bıtanesının paçasını kestım bileeeee….:KK52::KK52:

Ohhhh bravo tatlım, öbür paçasını da birlikte keselim mi :))

ayy ben çok acemiyim ilk defa dün gece yazdım bişeyler tıkır eklemeyi bilmiyorum ki nerden ekliyoruz acabaa :)hemen ekliyimm 67le başladım belki de 68 dim çok fena sağlıksızdım bi de suratım sivilce tarlasıydı şimdi yediğim yoğurtlar içtiğim sütler sayesinde pürüzsüz..

evet o salata sosu çok masum olmayabilir durup dururken yavaşlatmaya gerek yok haklısın tamam yememeye çalışcam :)

Canım benim, ticker demekten sıkıldık tıkır diyiverdim ben de :))))

Şimdi sen kilo çizelgesine aşağıdaki linki takip ederek biraz çalış, takıldığın yerde, (muhtemelen yapıştırma bölümünde takılacaksın) tekrar yaz, yardımcı olayım canım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Canım benim, ne tatlısın sen öyle yaa,

O hareketlerde çok haklısın ipekim, valla 4 dakika, ben kolları unutmuşum sabah, ağırlıklarım evde ya, akşam telafi edicem.

Callan a gelince ben hareketleri ezberledim ya, şimdi nasıl yapıldıklarını biliyorum, eskiden dediğin gibi yağlı tuzlu şeyleri yer tv izlerdik, şimdi hareketleri yaparken izliycem tv yi. Sadece sıralamayı unutmamak için fotoğraflarına bakmak yeterli, ben telefonuma çekmiştim sıradan oradan bakıyordum şimdi fotoğrafları da var onu da callan topiğinden gumushumm gönderdi, kısaca altyapı hazır sadece helvayı karıştırma zamanı artık.

Çok haklısın bu zamana kadar yaptıklarımız hep bizi huzursuz etti, yedik yarım saat sonra geçti güzelliği ama yıllarca uğraştıracak yağa dönüştü, şimdi onları yemesek de unutuyoruz biraz sonra ve o margarinleri almıyoruz vücudumuza. Şimdi kendimizi ödüllendirme zamanı.

KONUŞ İPEK :))))

Ohhhh bravo tatlım, öbür paçasını da birlikte keselim mi :))

Canım benim, ticker demekten sıkıldık tıkır diyiverdim ben de :))))

Şimdi sen kilo çizelgesine aşağıdaki linki takip ederek biraz çalış, takıldığın yerde, (muhtemelen yapıştırma bölümünde takılacaksın) tekrar yaz, yardımcı olayım canım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

olsun adı tıkır olsunn :))))))tamam deniyorum hemennnn :)

Günaydınn sana daa :) kızlar merak ettiğim bişey ortalama kaç günde 1 kilo kaybını oluyo(atak hariç tabi) yani 1 haftada 1 kilo diyebilir miyiz??

bunun bir standardı yok. herkeste farklı. daha önce çok diyet yaptıysan daha yavaş, yapmadıysan daha hızlı. beden kütle indeksin düşükse daha yavaş, yüksekse daha hızlı. metabolizman hızlıysa daha yüksek yavaşsa daha hızlı. daha önce hareketli bir insansan daha yavaş, hareketli değilsen ve dukanla yürüyüşe başladıysan daha hızlı. ilk zamanlar daha hızlı sonradan daha yavaş.... böyle uzar gider. yani kilo vermek çok sayıda bileşenin bir ürünü. öyle bir takıntın olmasın. hele de seyire geçtiğinde böyle düşüncelerle hareket etmek çok tehlikeli.

Ay ben nerelere gideyim.
ŞİMDİ ÇIĞLIK ATACAĞIM.
Delimiyizz bizzz.

SUS İPEK

ipek coştu yine. tamam yapacağız vurma nolur vurma :18::18::18::18:

Günaydın fıstığım,

O kaçamakları bu defalık görmezden geliyoruz maden yaptın afiyet bal olsun canım. :KK56:

Bir de tam sorunlu dediğin bölgeler için callan muthiş bir spor, şiddetle denemeni tavsiye ederim anında faydasını göreceksin. Dukan hareketleri sahiden çok kolay ve yatakta yapılıyor (hiii bu arada ben kolları çalışmayı unuttum sabah, çaktırma:KK34: ipektoş akşam çalışıcam söz :)) İpekom sayesinde ben totoyu sıkıp başladım callan a da yeniden, hiç yapmadıysan dene lütfen, lütfen dene, sonra çok sevineceksin bak, karanti :KK1:

bAK şerrimden korkan arkadaşlar ne haldee :=)
Olsun kuzum kollar zaten söylenen sayıdan fazla yapılabiliyor. Benim dambıllar 2 şer kilo. O seti 2 katı yapıyorum bennn.
20+20, 40, 20, 80 olarak yaptım bugün
Yarın 21+21, 42, 22, 84

Oturup kalkma dışında çok rahatım. Ama onuda yapınca acayip iyi oluyorumm tir tir...

Canım, önce bir izleyerek yap sonra hareketleri resim haline getiren bir arkadaş var ondan alıyorum şimdi, sana da gönderirim ben daha kolay yaparsın :)

Kolları akşam yapıcam yapıcam :emir_bebek:

O çayları demleyip tatlandırıcıyla birlikte yoğurda katıp yiyen de bendim kuzum :))

Havaya gelince senin yaşın yetmez o havadurumu sunan seksi bir ablamızın lafıydı trt1 zamanlarında sanırım :)) Ama sen çerçevelet as, yetmedi ben hatırlatırım yine. :KK19:

Günaydın canım, amin, amin.:KK16:

Ya olmaz öle resimleeee.
Kız resme bakıp çocuk yapılırmııı. Teorik bişeyler lazımm :)
Hem seyrederken dinlendiriyor seni ve sıkılmıyorsun.
Tamam dublaj çok kötü ama idare edeceğiz artıkkk

Sen her halinde fıstıksın yavrumm ama yine de bakım iyidir. Kısmet açısındann biliyorsunn ona bakıyor oğlan kısmııı :)

Ay ne işimiz var sosla falan. ben o sosu kendim yaparım. Bol baharat nar ekşisiii. Ohhh ağzım sulandıı :)

bunun bir standardı yok. herkeste farklı. daha önce çok diyet yaptıysan daha yavaş, yapmadıysan daha hızlı. beden kütle indeksin düşükse daha yavaş, yüksekse daha hızlı. metabolizman hızlıysa daha yüksek yavaşsa daha hızlı. daha önce hareketli bir insansan daha yavaş, hareketli değilsen ve dukanla yürüyüşe başladıysan daha hızlı. ilk zamanlar daha hızlı sonradan daha yavaş.... böyle uzar gider. yani kilo vermek çok sayıda bileşenin bir ürünü. öyle bir takıntın olmasın. hele de seyire geçtiğinde böyle düşüncelerle hareket etmek çok tehlikeli.

Alişimmm hoşgeldin,

Alıntı yapamadım, ekmek tarifin için çok teşekkür ederim. Bugün ofiste yapıcam, bayrama cephanemi hazırlamalıyım, inanın güçlendirmede bayramlar daha riskli, çünkü kapı aralık, kaçak olma ihtimali yüksek.

Artık uzata uzata bir hal olduğum güçlendirmeyi bitirsem iyi olacak, çünkü siz seyirde kilo verirken ben güçlendirme 1 - 2 neslim gibi kalıcam, gözüm iyiden iyiye korktu :))

Günaydin canlarimmmmm anca günaydin diye bildim inanamiyorummm:KK1:...size karsi farkli birsey besliyorum daha adini koyamadim:KK9: kizlar bana sanki 5 kilo yetmeyecekmis gibi geliyor:26: hani 5 kilo daha versem tamam ama vücud cok salmis kendini :18: ne yapmali pilates ve kosuya asilmali degilmi:18:

kuzum valla bu kadar pahalıysa bence de önden bir nikah yapıp sonra daha küçük bir ekiple eğlenmeye gidebilirsiniz,daha ekonomik olur :KK76::KK24:

bakiyoruz simdi medoshum arastiriyoruz..askitos seni sokakta mi buldum yapsin babis diyo ama hani babasi hepsini üstlenmezde dügünden sonra bize patlarsa kabul etmem mobilyalarda ya annem babamdan ya benden:KK19:
duruma göre degerlendirme yapciim artik

Zaten çok pahalı olduğunu söylemişler ama cidden pahalı ya, kişi başı 120 tl...Bir de buna sadece yemek mi dahil....Ben seneye eylüle ankarada evleneceğim...bizde bakıyoruz burda ama genelde kişi başı 75 tl diyorlar o bile pahalı geliyor bize :KK1: Ankarada da düğün için güzel mekan biliyorsanız tavsiyelere açığım arkadaşlar :KK34: Biz fiatı kırdırmak için önceden anlaşmayı düşünüyoruzda....
sorma tatlim ya insafsiz bu mekan sahipleri :KK50:

medosh benide tutup kolumdan götüreydin eyiydi zira kendime kac haftadir bakmiyorm hep uyuyorum...eskiden hergün yapardim (eski dedigim ise ekimin basina kadar) acil toparlanmaliyiz sadece zayif citir degil bakimlida olmaliyiz
:KK47:

selamlar selamlarrr!!
ben iyiyim hoşum, dün dışardaydım, kuzenim evini satmaya karar verdi.. fotoğraf çekme ilan verme vs.. yazamadım ama okudum hepiciğinizi..
bugün levoşu göndermedim kreşe, zira sıpam 1 haftadır altına kaçırıyor.. dün öğle uykusunda da yapmış bi daha o saatten sonra çeyiz bohçası hazırlayamam dedim.. zaten yarın kreş yokmuş.. iyi oldu.. ama yağmur yağıyor eve tıkılı kaldık.. İşe girip araba almam şart.. Allah başka şeylerin eksikliğini göstermesin ama harbii hele de çocukluyken arabasız olmuyo..
Diyet konusunda ise malumunuz kuzunun doğum gününde bozmuştum, bir de çok uzun ve sancılı bir dönem(!) geçiriyorum. yine de tartı sempatikliğini yitirmedi :) perşembeye ticker'ı yakalamış belki de yenilemiş olucam :))

İpek spor konusunda çok haklısın, arada bir böyle zıvanadan çıkıver canım, etkisi büyük :KK66:
ekim seni arıyiciiim ama ne zaman arasam?!
medesaa harbi harbi güçleniyon bacım yaaa :))

Merhaba canlar,

Sabah oğlumun toplantısı vardı oraya gidip şimdi geldim, biraz okuyayım dedim ama ne mümkün, ne kaynatmışsınız yahu :))

Eli işte gözü oynaşta olaraktan aklımda kalan şeyler, medesamın nişastalı öğünü, canım benim, geçen haftanınkini ye tabi şimdi, o geçen hafta, bu hafta yeniden yap, haftasınu ya da haftasonuna doğru, afiyet bal olsun, sakın yememezlik yapma :KK56:

rachelfine güçlendirmen hayırlı olsun canım:KK19:

Prensesim inşallah güzel yerler bulur umarım bir ömür birlikte güzel hatırlayacağınız düğününüzü masallardaki gibi yaparsınız. :KK16:

Başka ne vardı bilmiyorum, haaa ipektoşum valla da billa da hareketleri yaptım kuzucum, callanda da karın hareketlerini ve kolları yaptım bu akşamdan itibaren tamamına başlayacağım. :emir_bebek:

Kızlar, hepinizi öpüyorum çok çok, Allahdan akşam azıcık girmişim de açığı kapatmışım, buralardayım arada gelirim, çok kaynatmayın emi :13:

cankusummmmm cok sagol canim benim insallaaah:KK16:

selamlar selamlarrr!!
ben iyiyim hoşum, dün dışardaydım, kuzenim evini satmaya karar verdi.. fotoğraf çekme ilan verme vs.. yazamadım ama okudum hepiciğinizi..
bugün levoşu göndermedim kreşe, zira sıpam 1 haftadır altına kaçırıyor.. dün öğle uykusunda da yapmış bi daha o saatten sonra çeyiz bohçası hazırlayamam dedim.. zaten yarın kreş yokmuş.. iyi oldu.. ama yağmur yağıyor eve tıkılı kaldık.. İşe girip araba almam şart.. Allah başka şeylerin eksikliğini göstermesin ama harbii hele de çocukluyken arabasız olmuyo..
Diyet konusunda ise malumunuz kuzunun doğum gününde bozmuştum, bir de çok uzun ve sancılı bir dönem(!) geçiriyorum. yine de tartı sempatikliğini yitirmedi :) perşembeye ticker'ı yakalamış belki de yenilemiş olucam :))

İpek spor konusunda çok haklısın, arada bir böyle zıvanadan çıkıver canım, etkisi büyük :KK66:
ekim seni arıyiciiim ama ne zaman arasam?!
medesaa harbi harbi güçleniyon bacım yaaa :))

Nesliii daha bana yetisecektin bekliyorum seni bak:21: medoshum kiziyor hos ama gelene kadar güclendirme diyecegim:KK9:

X