Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpper yaaa çok sevindim senin adına
zaten bizi bu diyete bağlayan şey,hem güzel kilo vermemiz hem de gözle görülür fark yaratmamız.her sabah tartıya çıktığında eksilen rakamları görmek gerçekten müthiş bir keyif.hadi bakalım inşallah en kısa zamandahedefine de ulaşırsın.heralde yılbaşına kadar varırsın diye düşünüyorum
İlk ekmek tarifi seninmiş ellerine sağlık bitanem, yarın ben de yapayım bayrama hazırlık olsun. Ellerine sağlık
canım hiç bişey yememek de olmaz,sağlıklı değil yani,daikkat et kendine.
bildirimi bayram sonrası 1 kasım p.be günü yapacaksınız canım,kolay gele
canımcım dukan amca bana 53 kiloyu 21 aralık olarak gösterdi ama ben haftada 1 kilo veremiyorum ve 53 kilo ciddi şekilde beni kötü gösteriyor çünkü bir ara 48e düştüğümde 55 kiloya çıkana kadar ( ki o zaman 7 kilo alayım diye 3 ay uğraşmıştım ama 53ten yukarı çıkamadım) uğraşmıştım ama olmadı gözlerimin altı morarmıştı yüzüm çöküktü çirkinleştim benim idealim 55 o da hesabıma göre 1 ay sonra 59'a düşsem yılbaşına kadar 55 olurum diye tahmin ediyorum
Kizlaaaaar Günaydiiiiiiiin di<ye haykir haykir haykirmak istiyorum......
YIne bir Pazartesi ve yine bir is günü pöff ben haftaya sali günleri baslamak istiyorum cok aksi oluyorum pazartesi günleri....patronlada küsüstük.....kadin gibi adam ya cok kaprisli cocuk gibi mi desem cok nazli ama bende adama hayati zindan etmiyorum degil
bitaneeeeem cok sagol ama ben paylastim eda dukancan diye bir arkadasin facebook sayfasindan buldum cok begendim siznle paylasmak istedim
medoshumm oh ya ne güzel geri düsmüs kilocuklar demekki sabitlendin artikin.....ya sen neden ögün atliyorsun daha ilk haftadan dukan amcamin hjic hosuna gitmeyecek bu durummmm
KIZLAAAAR herkes burdami birsey danisicam sizeee fikrinize ihtiyacim var
kızlar yukarda ekmek tarifi verilmiş ama bende mahlep yok burada bulamam da sanırım önceden hiç kullanmadım nasıl bişey bilmiyorum bile. bana alternatif bir ekmek tarifi verirmisiniz ama kabarıp böyle puf puf olsa
bu arada medesam canım nasılsın? hiç konuşamaz olduk
Merhaba arkadaşlar bende bu diyeti yapmayı düşünüyorum fakat seyir döneminin nasıl yapıldığını pek anlamadım anlatabilirmisiniz acaba
Canlarimmmmmm artik mekan arayisi icerisindeyiz ama dün ilk kez bir mekana asik oldum tam istedigim gibiiiiii tam istedigim yerde birde siz bakin istedimmm Kuleli Yakamoz - Ana Sayfa isterseniz facebook u olanlar oradan resimlere bakabilirler...alkolsüz mekan istiyoruz ve burasida öyle oradan buldum zaten ama bir sorun var 120tl den basliyor fiyatlarii sizce cok mu pahali daha uygun yer bulurmuyum yoksa buraya benzemez mi uygun yerler:26:
Canlarimmmmmm artik mekan arayisi icerisindeyiz ama dün ilk kez bir mekana asik oldum tam istedigim gibiiiiii tam istedigim yerde birde siz bakin istedimmm Kuleli Yakamoz - Ana Sayfa isterseniz facebook u olanlar oradan resimlere bakabilirler...alkolsüz mekan istiyoruz ve burasida öyle oradan buldum zaten ama bir sorun var 120tl den basliyor fiyatlarii sizce cok mu pahali daha uygun yer bulurmuyum yoksa buraya benzemez mi uygun yerler:26:
hadi canım bakalım hayırlısıı,güzeller güzeli prensenim benimmmmm
ben anlamadım yaaa alkolsüz ve kişi başı 120 tl mi nasıl olur çok tabiki sorulmaz bile yahuuu abowww :96:
çok güzel görünüyor, pahalı da görüüyor ben bu işlerin fiyatını bilmem hiç inşallah gönlüne göre bir düğünün olur. ama daha önemlisi gönlüne göre bir evliliğin olur kuzum
abooowwww :96: bayildim bunaaaa ama medoshum cok güzel bogaza nazir istanbul sahidimiz of ya kasimda bir kac yere gidecegiz bakalim.....ortalama fiyatlar ne kadar ki acaba
Günaydın herkeseeee
Güçlendirmeye kesin olarak geçmiş bulunuyorum, hadi hayırlı uğurlu olsuuunnn
Herkese günaydın :)
Fırında kendi ekmeğim pişiyor, bir kenarda da annem için tam buğday unundan hamur mayaladım bakalım güzel ekmek yapma olayını becerebilecek miyim?
Evettt yarınki ps günüm için menüm belli oldu böylece. Çok güzel bir fikir, hemen denemeliyim! Ellerine sağlık. Diğer bir denemem de sarma olacak inşallah. Sarmalar, dolmalar... Mutfağın abonesi oldum resmen.
Ekmek tarifi çok güzel, süt tozu beni de korkutuyor az biraz ama günlere bölününce çok sorun çıkartmaz diye teselli ediyordum kendimi. Belki de duraklatıyor mu beni daha beter?? :44: Dukan defterime not aldım tarifi, dener denemez yazarım buraya. :) Öteki ekmek tarifini de kabartma işlemlerine sadık kalarak yaptım fırında şimdi. Akları iyice ayrı çırptım, zedelemeden tahta kaşıkla ekleyip az karıştırıp attım fırına. Hayırlısı.
Marketlerde pazarlarda boy boy saklama kapları satılıyor, rahat taşıyabileceğin bir tanesini al. İçine tavuk haşla götür, peynir koy götür, ciğer sotele götür... Ekmek-krep önceden pişir buzluğa depola, yulaf hakkın kadar çıkar ye. Ton balığı, maden suyu, light ayran, ufak kutu light sütler, kola zero, kahve vb. şeyler hayat kurtarıyor. Okulda zaten kahve demek ara öğün demek. Seyir evresindeki sebze günleri çok daha kolay, salatalık-salata-fırında patlıcan... Bir sürü alternatif var. Mutfağa ufak ufak ucundan da olsa girmek gerekiyor. :)
Günaydın canlarım,herkese iyi haftalar bol _ler olsun inşallahh
canım ben şimdi mestin içeriğine baktım,hemen hemen bu aldığınla aynı.sadece extradan ardıç meyvesi ve akdiken meyvesi içeriyor yani bu aldığın da olur.zaten önemli olan civanperçemi ve sinamiki diye düşünüyorum
ay ama söylesene yaaa ben merak ederim çokkkk
Günaydın herkese,benim hikayem şu 32 yaşındayım.164boyunda ve 68.7kilo. 58olmak istiyorum.Hamilelikle aldığım kiloları bir türlü veremiyorum. İlk yaptığım zaman Dukanla 65'e düştüm.Ama bıraktım ve tabii tekrar kilo aldım.Aman sağlıklı kilo vereyim dedim diyetisyene gittim listesine doğru düzgün uyamadım.Bende ya hep ya hiç mantığı var. Az ye bırak yok.Disiplin laızm.Dolayısıyla yılbaşına kadar istediğim kiloya gelebilmek için tekrar dukana başladım.3 gün atak yapacağım sonrasında 5+2 şeklinde ps ve pp yapacağım.Dukanın kitabını okumuştum motivasyon olsun diye tekrar okuyacağım ve menülerimi paylaşacağım.birbriimizi destek olalım.
bugün:sabah 2 dilim hindi jambon, 1 tatlandırıcılı neskafe
öğle: light peynir, 2 haşlanmış yumurta,çay
ara:neskafe
akşam:ekmeksiz köfte,light gazoz
ara: 1.5 kaşık yulaf kepeği ve yoğurt
egzersiz:leslie ile 2 mil 30 dakika
aferim kuzum,asıl sen 6 kilodan sonra farkı daha iyi göreceksin.bak üstelik bende tombişken selülit bile vardı,zayıflayınca var ya mermer gibi kaymak gibi oldım,selülit falan kalmadı çok şükür yaşasın dukan
bu diyette meyve olmaması en kötü şey beni en çok zorlayan şey, 2 gün oldu bende başladım tartılmadım henüz bi değişiklikte hissetmiyorum ama bakalım umarım etkili olur gerçi meyveli yoğurt yiyorum bu olumsuz etkiliyebilir küçük bir kase birer öğün yedim 2 günde
kuzum canım benim çok çok güzel bir yer orası tartışılmaz ama alkol bile yokken 120 tl çok geldi bana.
istanbul piyasasını bilemem ama izmirde en güzel yerlerde alkollü falan kişi başı 55-60 tl.
bak bir de şu linki incele bakiiim,modada burası.gitmiştim manzarası falan da çok güzel.
MODA TERAS
bu arada güçlendirmedeki arkadaşlarımın hiç biri henüz bağlanmadığından nişastalı öğünümle ilgili kimse bişey demedi
şimdi de yemek geldi mercimek çorbası ve biber dolması
vallahi ben de nişastalı hakkım yerine azcık ama cidden 2 kaşık kadar çorbanın tadına baktım ve 3 tane biber dolması yedim.içindeki pirinçler 220 gramı geçmemiştir diye ümit ediyorum
pekiii bu benim geçen hafta kullanmadığım nişastalım yerine mi geçecek yoksa bu haftaki hakkım gitti mi şimcik
tebrik ederimmmmmm. aslında cemile sultan korusu düğün için on numara bi mekandır ama pahalı sanırım orası biraz. adile sultan kasrı da aynı şekilde
ben yine de isimleri söyliym de bakarsınız ben cemile sultana aşık olmuştum hala da aşığım ama zengin kociş bulmak lazım onun için
fiyat açısından daha makul olarak bambi garden var kişi başı min. bütçe 50-80 diyor. gerçi min. demiş max kaçtır acaba
bi de moda teras var, kadıköyde. çıtır medesacıımız da söylemiş zaten alkolsüz ziyafet menü fiyatı 70-90 TL arasıymış. alkollü seçenekleri de var ama siz alkolsüz seçiceksiniz sonuçta ama mekandan da ziyade bütün ömür güzel bi evliliğiniz olur inşallah ayakkabı altına bizi de yazarsınız di mi
bitaneeeeeeeem aynen ya cok pahali bir de yüzyüze görüsmekte yarar var diye düsündük bakalim size 24 kasimda tüm detaylari verecegim moda teras benim ilk mekanimdi askimla oraya cok gittik ama orasida fiyat olarak ayni ve birazda kücük
ayyy ne zahmetliymis bu güclendirme gözünü seveyim seyirimin