Günaydın canlarım,pufff canım sıkkın azcık.
dün sabaha 70.4 kiloyla başlamışken,dünkü ödül öğünü sonrası bu sabah 71.7 gördüm yaaa yuh diyorum
İyi geceler kızlar,
Bugünümü kütüphanede geçirdiğim için doğru düzgün yiyemedim birşey. Sabah iyi yumurta kaynatırken geç kalıyorum diye bıraktım onları öyle, 2 yulaf kepeğime birer dilim hindi füme koyup, sardım dürüm gibi ve paketleyip çantama attım çıktım evden.
Yolda bir kahve ve bir yoğurt yedim. öğlen de paketlediğim kreplerimi indirdim güzelcene miğdeme. akşam kötü oldum benim için, hem geç geldim eve hem de misafir vardı, kendime birşey yapamadım ayıp olmasın diye, ama diyeti bozmamak için lazanyadan meyvelerden çikolatalardan kurabiyelerden hiiiiiçççççç tatmadım :105: annem sağolsun aç olmamı da pek umursamadı son lazanya dilimleri yerken ben de saat 12yi geçti artık diye yağsız sütümü ısıtıp tarçın serpip içtim. he, pardon, dün ayırdığım dukanın çikolatalı-vanilyalı suffleden yedim bi tane.
Yalnız birşey soracağım. Ben habire tuvalete çıkıyorum. Sizde de böyle mi ? kütüphanede millet bana baktı. bi de aralarında yeniyim, kimseyi tanımıyorum.. çok güzel bir imaj bıraktım sanırım...habire 100 numaraya koşturan kız.... vallah bir kaç kere utandım ve sıktım kendimi daha 5 dakika önce gittim diye ama olmadı...neyse....ama 2 litrenin altında da içmiyorum... geceleri çok kötü oluyor. habire uyanıp hooppp tuvalete....ağzım çabuk kuruyor ama bunu okumuştum, proteinli gıdalardan olduğunu biliyorum.
Yani benim şuan merak ettiğim yani şu: ben neşeli neşeli bu dukan amcamın diyetinden diye rahatım ama üşütmüş olmayayım sakın :26:
çooooookkkkkkkkk teşekkür ederim. benim yemek kitabımda 6 yumurta yazıyor !!! ve 120 gram labne peyniri (yağ oranı % 0.2 olanları) ile yapın diyor. kabartma tozu da yok. ama 2 yemek kaşığı buğday kepeği yazıyor falan. bi de süt tozu ve 2 yumurtalı falan var, sebze bölümünde pizza diavola diye geçiyor, o hamuru denemedim ama. Senin tarifi hemen deneyeceğim yarın. Denenmiş tarif daha iyi. Ya vallah, ne kadar teşekkür etsem az. Şu gıcık pizzacının önünden geçen geçerken mis gibi kokmuştu içimde kalmıştı vallah. ama faydalıysa günde 8 dakika ayırmak ne ki güzel bir karın için Ama diyene bak, kaç gündür ne koşuya gider ne de evdeki yağ yakıcı hareketlerimi yapar oldum, ama bol bol yürüyorum..ama yine de içim rahat değil Ya ben onu italyan olarak görüp yarın 8 dakikamı bu yakışıklı robota (gerçi karın kaslarını da tengine göre yapsaymışlar daha iyi olurmuş) ayırmayı planlamıştım...şimdi ise 50 Cent görür gibi oluyorum klibindeki hareketler gibi gülesim geliyor...motivasyon da gitti yani resimler için teşekkürler ZEMMUFF. gerçekten şaşırtıcı ve insan acayip gaza geliyor. yalnız benim favorim bizim kadınlarkulübündeki chocolate. ya eşime önce sonra resimleri gösterdim, inanmıyor hala aynı kişi olduğunu. senin gibilerini keklemek için koyuyorlar dedi bi de...hala daha inandıramadım...zaten daha sonra başımdan saldım, resime bak yazılanları okuma, erkekleri ilgilendiren şeyler değil diye... ay nasıl sinir olup merak etti... sırf onların 'erkek muhabbeti' mi var ayol, ''sen anlamazsın, erkekler arasında birşey'' deyip dururlar''....bi takmışlar 'offsayt ne bilmiyorsunuz'' diye.. sürekli bana allah aşkına anlat deyip gülüyor.. anlat diyorum.. erkeklerin hepsinden aynı cevap ''anlatması zor''...ben de gittim araştırdım...sanki atom parçalıyorlar mübarek...
şu anlatamadıkları offsayt da ne biliyormusun ? Bir oyuncunun kafasının, vücudunun veya ayağının herhangi bir bölümünün rakibin kale çizgisine toptan ve son rakipten (ki son rakip normalde kaleci, son sahadaki oyuncu desek daha anlaşılır halde olur) daha yakın olduğu anlamına gelmektedir. Kollar bu tanıma katılmamıştır. Ofsayt olmayan pozisyon: rakip oyunculardan sonuncu yada iki son oyuncu ile aynı hizada olursa (tabii yine sahadaki oyuncuları kastediyorlar, kaleciyi saymiyorlar), kendi oyun sahasındaysa...
Yazmışken şunları da yazayım: Ne zaman ofsayt cezası verilir ? Ofsayt pozisyonunda olmakla cezalı duruma düşmüyor oyuncu. Atakta olan oyuncu ofsayt posizyonunda topa dokunursa (yani ya kendi değer yada bir başka oyuncunun ona top atması sonucu dokunursa ofsayttayken topa) aktif oyuncu pozisyonuna düşer ve pozisyondan oyunun gidişhatını etkiler yada bir fayda çıkarırsa. Ofsayt sayılmayan durumlar: taç atış, korner, kaleci vuruşu.
Bi de çok tartışılan pasif ofsayt var: bu kurala göre hakem eğer ofsaytta duran oyuncu ne aktif ne de passif olarak oyunun gidişhatına karışırsa oyunu bölmeden devam ettirme mecburiyetinde.
Ya sıktım pardon.. ama o kadar gıcıklar ki bazen erkekler... bu kadar kolay bir şeyi anlatamıyorlar ya, ne diyeyim artık... toptan veya sahadaki son rakip oyuncudan rakibin kale çizgisine daha yakın olursan oyun esnasında ofsayt olur diyemiyorlar yani... tebrikler azrasıla. evet, insan fark etmiyor. Hatta ben millet saçmalıyor diyordum, ta ki dar gelen pantolonum bol gelip de tartıda 62.2 yerine 58 görünceye dek (ki 58 bi de kilo almış halimdi). Aslında biraz da tehlikeli kontrol edilmeyince... insan anlamıyor ve hala 'ben şişmanım' düşüncesi ile ortalıkta geziniyor... ama güzel gidiyorsun,istediğin kiloya ulaşırsın inşallah ve orda kalıp ne çok zayıf ne de fazla kilolu olursun güzelim
canım afiyet olsun,biz yapıyoruz bu pizza tarifini hamuru da güzel oluyor.bu arada ben
ölçek falan yapıp 2'ye bölüyorum.elin değimişken sen de öyle yap istersen
bu arada ofsayt tarifin için de teşekkür ederiz.ben neredeyse anlamaya yakınım sayende ama hala net değil
Kuzularim tum alintilarim gitti of cok sinirlendim.......medsohummmmm o dukan cafeye mi gitsek kalamista hem denize nazir hem dukan menuleri....ama rachelim gelemiyo oraya ya ne yypsak yaaaaaaa ama oh 24 kasim olmasina cok sevindimmm
kuzum medosh'un o mekanı arası ama orda dukan usulu cheesecake ve tiramisu varmış sadece yani başka dukanca bişey yok ama farketmez yani yer güzel havadar keyifli olur derseniz bana uyar.ayy bana hiç farketmezzz kahev olsun,su olsun,siz olun yeter
arkadaşlar merhabalar,
önce bugünkü yediklerimi paylaşayım.
sabah: beyaz peynir ve çay (peynirli ekmeğim bitmişti, yumurta pişirmeye de vaktim olmadı)
öğlen: köfte ve yoğurt
akşam: balık ve zero
aralarda çay, kayfe.
bugün yulaf kepeği yememiş oldum
bugün internetten sipariş verdiğim kıyafetler geldi. aslında küçük bedenler sipariş etmiştim. zayıflayınca giyerim diye.
44 beden 2 ceket sipuariş vermiştim. biri bol bile geldi. diğerinin önü kapanınca biraz dar oluyor. ama kapamazsam iyi duruyor.
44 beden tunik büyük bile geldi.
42 beden bir bluz ise tam geldi.
şoklardayım. anam ben nasıl zayıflamışım. bu sabah zamandır giyemediğim kollarını hiç sokamadığım bluzumu giymiştim. bedeni çok bol geldi ama kollar rahattı.
gece gece sevincini sizlerle paylaşan azradan sevgiler...
canım maaşallah yaa sen başlayalı o kadar oldu mu,ben daha dün gibi hatırlıyorum senin başladığını.ne çabuk vermişsin bu kadar kiloyu,çok tebrik ederim arkadaşım
Ben nişastalı öğünümde çiğköfte yedim bugün, babam saolsun yaptı, haftaya da gevrek artık
medasa nişasta öğünün vs ödül öğününü arka arkaya yapmamanı öneririm, arada bir gün geçsin en azından, kitapta da öyle diyordu, birde ödül öğünlerini genelde hafta sonu cumartesi yapmayı planlıyorum ben, pazar geç kalkarım, dolayısıyla geç kalktığım için bir öğün az yerim, kitapta da bundan bahsediyordu sanırsam...
afiyet olsun tatlım, hiç vicdan hesabı duyma, haftada bir gün ve istediğimiz öğünde istediğimizi yiyebiliriz, ki çorba+ana yemek+ tatlı+ bir kadeh içki hakkımız var:) sen kızartmaları yediğin için diğerlerini es geçmişsin zaten, o yüzden vicdanın rahat olsun...Bir de ödülden sonra tartıya falan çıkma, moralin bozulması, saf p den sonra çıkmak beni psikolojik açıdan rahatlatıyor yani
Gram oynama da mı yok, herhangi bir sağlık probleminiz var mı? Bir de bir hafta atak çokk uzun bir süre , dukan testinde bile çok yüksek kilodaki insanlara en fazla bir hafta atak öneriliyor....testi yaptınız mı, bir de kurallara tam olarak uyuyorsunuz dimi, çok küçük kaçamaklar bile kilo verimini durdurabiliyor bazen...
çok sağol canım.yok bende üstüste yapmam zaten.ama dünkü ödülden sonra bugün +1400 çıktım buna ne dersin.
üstelik ödülün vicdan azabı yüzünden akşam ana yemek yemedim artık.sadece 2 dilim ekmek hakkımı yedim light kaşar ve light ayranla.hımmm çiğ köftenin nişastalı yerine geçebileceğini düşünmemiştim,bunu duyduğuma sevindim.ödül olarak kullanacağıma nişastalı yerine kullanırım madem
ben dün ödülü yaptım yapmaz olaydım,yarın da kahvaltıda gevrek yerim.
bu arada bu akşam ve yarın akşam sürekli balık yicem.somom ve palamut çıkardım buzluktan.2 gün balık beni anca toparlar
iyiki bir de tatlı yiyip alkol hakkımı tüketmedim demekki +2500 çıkacaktım.
neyse heralde birkaç güne ibre yine normali gösterir
kuzuu yaaa çok lezzetli ama dimi
gelgelelim arkadaşlar haklı olabilir yaa tuzlu falan ya ödem yapabilir.gerçi sen zaten durakladığın için bari haklı yere duraklayayım diyorsun belki ama ben de korktum.zaten 1-2 kere içmiştim,çok gerek olmadıkça içmem artık
merhaba kızlar
dukana başladığımdan beri çok kötü saçlarım dökülüyor diye daha önceden yazmıştm
dün doktora gittim ve kan tahlili felan verdim
kan verirken bayıldım:)) doğru dürüst kanm akmadı hemşire çok ugraştı
bugün testsonuçlarımı almaya gittim
ben 73 kiloyken bile hiçbir sorunum yoktu ne kollestrol ne şeker ne karaciger yağlanması nede vitamin eksikliği
teste demirim çok düşük çıktı buna bağlı olarakda kansızlk başlamş
doktor saç dökülmelerinin sebebi bundan dolayı dedi
demir hapı ve çinko şurubu verdi
ben dukanı bıırakma kararı aldm normal bir diyet yapcam
sizlere kolay gelsin
allah yardmcımız olsun
canım sağlık herşeyden önemli elbette.kendine dikkat et,yine de uğra arada yaz bizlere
neyse üzülme 10 msjın kalmıs suracıkta :)
cok saol cnmm.
çokkkkk
walla işte bende tuttum götüreyim die ama sonra o sap,,keser döner,sap döner hesabı elimde patladı medesam
ahahahaahah yok anam valla elimizde patladılarf.aman olsun bak bunda da vardır bir hayır diyorum ben sana,yenileri iyileri çıkacak karşımıza da ondan bunlarla olmadı.kız senin vardı birisi yenilikte noldu ona,hiç bahsetmiyosun,onun da mı sapı çürük çıktı
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli 1 gün uğramadım ne kaynatmışınız oku oku bitiremedim yahuuuu yarım bıraktım artık vallahi umarım herkesin diyet süper gidiyordur kaçamak yaptım kaç gündür çok moralim bozuk evden dışarı çıkmıcan biri bi şekilde bozduruyor kardeşimmmmm irade de bi yere kadar yaneeee neyseki buna rağmen azda olsa kilo veriyorum ama nereye kadar haftaya işi sıkıcam ama eşim evde izinli olucak uzun süre pofffff canım çok sıkkın bu konuda kendimi toparlamaya çalışıyorumm bakalım nasıl olucak kg verince olayı rahata bağladım sanıyorum
herkese iyi gecelerrrrrr
canım neden böyle yaptın sen,niye öyle pes eder gibi konuşuyorsun.
emin ol ki burda kimse evlere kapanarak diyet yapmıyor.pek çoğumuz çalışıyoruz,sosyal hayatlarımız var,dışarlarda da vakit geçiriyoruz.herşey sana ve iradene bağlı
günaydınnn
bugün kuzumun doğumgünü:)
gelecekler içinde hiç çocuk olmadığı/olmayacağı için şöyle kallavi bir tiramisu yapıp çıktım, kuzuya da minik bi pasta keki pişirdim, süsleriz birlikte.. usulen o onu üfler :))
yalnız ben bugün niyeti bozuyorum, ilerleyen vakitlerde tokuşturulacak bişeyler olacak zira
iyiki doğdun levinnn iyi doğdun levinn iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun levinnnn
canım mutlu senelere inşallah,sağlıkla Allah hep yavrucuğunun güzel,mutlu günlerini göstersin sizlere
veeeeee şimdiden afiyetler olsun sana