Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yok arkadaşım, eğlenmiyorsun. gayet doğru bir yaklaşım bu. ben de aynı şeyleri düşünüyorum. şu an bizim bünyemiz birikimlerini kaybetmemek derdinde olduğu için, yakaladığı her kaloriyi depolamaya bakıyor. besinlere, kayıplarını telafi etme telaşıyla yaklaşıyor. kilomuz oturduğunda ve bünye ihtiyacı kadar besin almaya başladığında, aldıklarını rahat rahat harcayacaktır.

snowflake 84 yakaladım seni. yoksa sen kitabı okumadın mı? )) limonata yasak. şekerden dolayı değil, limondan dolayı yasak. limonu sadece sos olarak kullanabilirsiniz. içecek olarak kullanırsanız meyve sayılır diyor kitapta.

canım ya ben de başlayalı 15 gün oluyor atakta 1.90 kilo verdim şimdi ise kilom inanılmaz değişiyor bugün sabah 68.6 idi havalara uçtum şimdi ise 70 kafayı yiyeceğim zaten 71 ile başladım anlam veremiyorum acaba bir yerlerde yanlışmı yapıyorum bilemedim ama devam edicem bakalım 15 gün daha bakıcam forumdaki arkadaşlar ve kitapta seyirde olabilir diyor bir de kabızlıkta olabilir bilmiyorum 4 gündür kabızım istersen sen de biraz daha devam et

kabızlık ve ödem varsa tartıda fazla çıkarsın. ama bu arada vücut yağ yakmayı sürdürür. telaşa gerek yok. eğer diyetini bozmadıysan, yürüyüşü aksatmadıysan ve bir sağlık sorunun da yoksa, vücut mutlaka yağ yakıyordur. ödemi attığında veya kabızlık geçtiğinde bunu tartıda da görürsün. 4 gündür kabızsan +1400 çok normal hatta az bile. yalnız bu kadar uzun süre kabızlık iyi değil. bir müdahale istiyor bence. toksin bu kadar uzun süre birikmesin vücutta.

bu arada sabah kilosuyla akşam kilosu arasında 2 kg ye kadar fark olabilir. gün boyu yedikleriniz içtikleriniz, öyle anında atılmaz vücuttan.

Son düzenleme:

aaa gerçektenmi e bende kitap var ben okudum aman yarabbim şimdi tekrar okuyorum syf 80 limon tt katmakta kullanılılabilir ancak şekerli veya limon tozu şeklinde olmaması gerekir çünkü bu durumda meyve yerine geçer ve saf protein rejimine uymaz inanmıyorum ya 4 şişe uludağ şekersiz limonata bitirdim ben 15 günda cola zararlı diye offf ya aliyecim ya sağolasın başka bir arkadaşa cevap yazarken benim çabalarımın neden sonuç vermediğini gördük ya inanmıyorum şimdi benim 15 günüm boşunamı gitti

boşuna gitmez canım o kadar da değil. bundan sonra içmezsin olur biter. bu arada ben de pek severim limonatayı. diyetten önce göbeği ata ataaaaaaaaaaaa uludağ limonataaaaaaa diye dikerdim şişeyi kafama ))))

aliyem kırdığına sevindim duraklamayı umarım atlatıcaz bunu sürekli spor yapıcam diyorum ama yok bir türlü fırsat yaratamıyorum evde bantda var aslında zamanımda var ama tembellik ediyorum eşime plates topunu da şişirttim sarkık göbeğimden kurtulmam lazımmm

ama inan bu kaçamak yıldıramaz beni yarın çok sıkı bir sp yapıcam perşembeye muhtemelen 400 gram falan artı görürüm mühim değil ama 6 lar baya attı artık zor görürümm 69 lu bişeler

spoooorrrrr sporrrr artık girmeli hayatıma bundan takılıyorum eminim her sabah 8 katı merdivenle çıkmaya başladım oğlumu servise verip çıkıyrum merdiveni o da bişe ama yeterli değil umarım başlarım artıkınnn

yaptığın her hareket işe yarar elbette ama aktivitenin süresi önemli. vücudun yağ yakma moduna geçmesi için 20 dk aralıksız aktivite gerekiyor. yani 20 dakika yürüyüş, 8 kat merdiveni çıkmaktan çok daha iyi. evde bant varsa ne güzel. bende de stepper var. yürüyüşe çıkamadığım günler 20 dakika stepper yapıyorum. kan ter içinde kalıyorum. bunlar o kadar da zor değil aslında ve duraklamayı kırmanın en iyi yolu...

boşuna gitmez canım o kadar da değil. bundan sonra içmezsin olur biter. bu arada ben de pek severim limonatayı. diyetten önce göbeği ata ataaaaaaaaaaaa uludağ limonataaaaaaa diye dikerdim şişeyi kafama ))))

yok valla içmeyecem ya en çok zorum giden eşime meyve tabağı hazırlarken bile o armutları kokladımdıda bi ısırık bile almadıydım ah ah kimse kimseye etmezmiş insanın kendine ettiği kötülüğü lafı bu durumuma çok uydu bu arada ağlamaklı halimle güldüm göbeği ata ata :))) şimdide duphalac içtim içinde laktoz ve galaktoz varmış ama Allahım bende bi düzelsem artık normal normal sizler gibi diyetimi uygulasam kilomu versem

Herkese günaydın!

Bayağıdır giyemediğim dar 38 beden gömleğimin içinden bildiriyorum şu an. Fermuarı zorlayarak da olsa girdim içine, inşallah ilerleyen günlerde daha iyi olur. Tartı da mutlu etti. Sebze gününden sonra hop diye 63.8 görmüştüm. Dünkü sporlu protein gününden ve wcden sonra 800 gr farketti ve uzun zaman sonra tekrar 63ü görebildim, okudum o sayıyı.
Gerçekten seyirde dalgalanmalara fazla takılmamak lazımmış, azar azar ine çıka tekrar ine gidiyor işte birşeyler.

Güzel bir hafta geçirmeniz dileğimle

günaaaydııınn!!

5 gün ara vermiştim diyete.. çok hastaydım malumunuz..kuzum da hastaydı.. "mecalsiz anne" olamayacağından kelli yaptım işte öyle bir tercih.. Şimdi sıkı durun.. arkadaş gün başına nerdeyse bir kilo almış görünüyorum!!! Burdan yola çıkarak özellikle de yeni başlayanlara ibret dökümü yapayım:

• 86 kiloyla ilk başladığımda 6 günlük atakta 4 küsür kilo vererek başladım ve 6 haftada toplam 11 kilo bitmişti..

• sonra ihtiyarların gazına gelip güçlendirmeye geçeyim dedim fakat tatildeydim, kitap yanımda değildi, az yiyeyim bari dedim... hooppp hemen 2-3 kilo alıverdim
  • çok çabuk toparladım hemen birkaç gün atakla yeniden başladım ama eskisi gibi hızla düşemedim kiloları..ağır aksak devam ederken eltim doğum yaptı, ben baktım..dolayısıyla tam 5 hafta yine ara verdim.. yaklaşık 4-5 kilo almış görünüyordum, eltimi yolculadık ve yine birkaç günlük atakla toparladım direksiyonu.
  • çok hastayım diye çarşamba akşamı bozdum diyeti, bugün 4 kilo fazla görünüyorum ibrede..
Özetle söylemek gerekirse, HİÇ DİYET YAPMAYAN BİRİ daha KOLAY kilo veriyormuş
Diyette palazlandıkça, vücut direnci de yükseliyormuş..
Dukan balon benzetmesiyle birlikte, dibi delik kayık gibi bir benzetme de yapabilirmiş..zira yavaş yavaş batmak da mümkün bu diyette!!

Ben "tamamen iyileşmeden" başlar mıyım bilemiyorum çünkü vücudu şamar oğlanına çevirmişim farketmeden.. ardında durabileceğim, pürüzsüz planlar yapmalıyım zira
neyse öyle kafamıza göre (bazen de mecburiyetten) yaptığımız dukan günahlarından ve ardına sığındığımız dukan tövbelerinden hayır gelmiyor kuzular..
Tüm bunların sonucunda benim dukan'a saygım arttı ama yine de şu güzide türküyü ona uyarlamadan geçemeyeceğimmm :)

KÖROlağasın Dukaaan DUKii Dukannn DuKiiii Dukaaaaaaan Dukiğiğiğiiii diyeğeetiinn çaRptıııı Biİİziiii!!
Öpüyom la hepinizi

ipeeekk papucu yarım çık dışarıya oynayalımmmm
anana selam ediver, doğum gününü kutladığımı bildir sağolsun varolsun, ben seni doğurduğu için ek mutlu, pek minnet doluyum...:)

doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara...

Doğum günün kutlu olsun İpek nice mutlu yıllara sağlıkla mutlulukla

ipekcim doğum günün kutlu olsun....Nice sağlıklı ve mutlu yaşlara:)
Aliyecim hastasın galiba...Geçmiş olsun...

YAaaa çok mutlu ettiniz beni. Hepinize çok teşekkür ederimmm.

Acayip yorgunummm. Cumartesi iş çıkışı İstanbula geçtik. Malum partiyi Bostancıda yaptık. 2 çatal pasta yedim mecburen. Bir çatalını pastayı kestiğimde kendim yedim. Diğer çatalınıııda sanatçı totoşumuz yedirdii. Yemek gayet dukan usulüydü. Ama alkol oranım oldukça yüksekkkk. Pişman değilimmm. Hiç oturmadım desem yeridir. Kalori hesabına vuruncaaa kardayım yani. Sabah 5 falandı yastığa kavuşmam. Pazar sabahı içinde 1/4 açma olan harika bir kahvaltı yaptım. Dukan dşı bir şey yemedim. Ama kendime geleyim diye taze portakal suyu içtimmm. Ama bütün gün başka bişey yemedim suda çok içemedim. Bu İstanbul trafiği Öldürecek beni. Gezdim gezdim alışveriş yaptımmm pazar günüü. Eve vardığımda saat 9 du. Salsa gecesi vardı aslında dün gece ama acayip yorgundum gidemedim. Meğerse orda da pasta kesilecekmiş. Çok mahçup oldum aradıklarında ama çıkmazdım zira dökülüyordummm. 2 gündür dışarda olduğumdan wc olayım sıfırın altında. Yorgunluk falan davul gibiyim. + 2 falan görünüyorum sanırım. Tabi bu yeni tartının alışma sürecide oalbilir. KAfaya takacak bir şey değil. Bu hafta biraz P yapacağım. Sporuda arttırıyorum. CALLEN düzenine de geri dönüyorum. DÜn US Poladan çok güzel kotlar aldımmm. Şaka gibi 30 beden süper oldu. Ve bombaaaa 501 im 29 beden. AĞlamak istedim o kotun içine girdiğimdeee...501 kesimden dolayı hep 1 beden küçük alınır zaten ama bu benm için büyük gelişmeee. Ne yaygınmışım ben. Bu CALLAN iyi toparladı beni. Şimdi yılbaşına kadar bir sıkı tutalım bu işi ve artık bitsinn. Şurda 10 küsür kilo kaldıı çok zor olmasa gerekk.

Hepinizi çok öpüyorum. Umarım herkes bir an önce iyileşir... Bugün MEDESAM da gelecek inşallahh. Şenlenecek ortalıkkkk
İYİ HAFTALARR. ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANIIII

:)

günaydın herkeslere.
güne güzel bi r başlangıç yaptım,re gl olmama rağmen -400 gör düm.perşembeye kadar 400 daha verirsem süper olacak. pazar günü diyeti biraz bozdum.ama olsun bu gün toparlayabilirsem iiyi olacak.

Neslicannn seni boşverrrrr :)nasıl oldu Levooooooo ?
Ay kıyamadımmmm yazdıklarımaa.
Nasılsın kuzumm
DÜn Viaporttaydımm. Hastasın diye aramadım walllaa.

Allah seni..... ))) komik misin nesin? yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, hadi sen de ben de sıkalım az dişimizi. ben de hastayım ama bozmadım bu sefer. idare ettim biraz. dün sadece 1 simit yedim fazladan. önceki gün de 2 mandalina. bir an önce bitsin de güçlendirmeye geçeyim artık...

yok benim değil ama benimki de en az bunun kadar tatlıı....

Günaydın kızlaaarrr.. Okuyamadım haftasonunun hepsiniiii.. Herkesler iyidir umarıımm..

Ay ben çok fenayım.. Yani diyet şeysinden dolayı.. Haftasonları diyet bana olmuyo artık yaa :97: İstediğim gibi yapamıyorum. Güçlendirme yapiyim diyorum. Otunu..okunu çıkarıyorum onun da yani afedersiniz :2: Yookkk! Güçlendiremiyorum bacılarım.. Eski yememe dönüyorum direk.. :97: Ne etcem bilmiyoommm

Ah Neslicanıımmm.. Komik datluu.. Seviyom kıza seniii
Valla hasta falan değilim de aynen senin gibiyim :S Körolasııınnn Dukan Dukiiii!! yani... Beslenme alışkanlıkları hafta içi değişir de diyetten sonra.. haftasonu değişmiyo be kardeşim Nasıl değiştircem ben onu...? Tatile de gitcem.. ağlamak istiyorum sayın seyirciler Tatil için değil, yimekler içiinn... Aldım verdim ben seni YEDİM :18:

Artık arka arkaya saf protein yapmaktan da bıktım.. Sanırım güçlendirmemsi yapcam biraz.. Sonra güçlendirmeye geçicem :26: Ay yapcam işte bişiler

YAaaa çok mutlu ettiniz beni. Hepinize çok teşekkür ederimmm.

:)

İpekocuğum.. doğum günün kutlu olsun tekrar.. Buralarda olmuyorum haftasonu, burdan da kutliyiimmm

Yeni yaşın sağlıklı huzurlu mutlu geçsiinn... Beyaz atlınla ilk adımları ataraktan :132: ordan da 4 nala koşmaya başlarsınız inşallaahhhh :123:

Ekiiimmmmm Senin de doğum günün dün müydüüüü :44: Sankim ben öyle hatırlıyorum :) Öyle değilse bile bugünlerdeydi yahuuu... Sana da musmutlu yıllar canımcım Bizi bırakmaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…