Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Küstüm diyecektimmmm ayyyyy ne yazmışımm. Dilimi eşşek arısı soksun emiiiiii

Günaydın herkeze iyi bir hafta başlangıcı diliyorum umarım bu hafta istediğimiz kilocukları veririz.(ben şimdiden 2 kilo vermişim cumaya güzel bir rakam görürüm inşallah.

Evet yaaa. kalmadı motivasyon falan. Hadi ama bi silkelensekkk.

aslında herkes geliyor topiğe ama bir bakıp çıkıyor. kalabalık görmeyince de bişey yazmadan çıkıyor. birbirimize denk gelemiyoruz. bu arada senin durumlar nedir ipekom? ben meraktayım. bi gelişme var mı?

slm kızlar nasılsınız haftasonu benimde diyet baltalandı dışarı çıktık yemekte deniz ürünleri yedim ama kızarmıştı cuma misafirim vardı onlarlada biraz kaçırdım yarında misafirim var bugünde ben gidicem pofffffilk zamanlardaki irademi özledim salıdan sonra tam gaz gidicem diyorum bakalım nasıl olucak diyet süresince misafir gelmesn bende gitmeyim istiyorum yaaaa pofffffffffffff

slm kızlar nasılsınız haftasonu benimde diyet baltalandı dışarı çıktık yemekte deniz ürünleri yedim ama kızarmıştı cuma misafirim vardı onlarlada biraz kaçırdım yarında misafirim var bugünde ben gidicem pofffffilk zamanlardaki irademi özledim salıdan sonra tam gaz gidicem diyorum bakalım nasıl olucak diyet süresince misafir gelmesn bende gitmeyim istiyorum yaaaa pofffffffffffff

bende hiç istemiyorum misafirliğe gitmeyi gerçi cumartesi gittim ve yenilmedim kendime hayret ettim çünkü tok gittim :)) işin sırrı bu sanırım.

bende hiç istemiyorum misafirliğe gitmeyi gerçi cumartesi gittim ve yenilmedim kendime hayret ettim çünkü tok gittim :)) işin sırrı bu sanırım.

bende yiyip gidiyorum ama herkese laf anlatmak çok zor ısrarcı toplumuz malum ucundan yavaş yavaş yiyorum çayla geçiştiriyorum ama yinede yemiş oluyorum az da olsa ertesi gün hemen protein günü yapıyorum ona rağmen kilo verdim ama daha çok vermiş olurdum bu haftayıda bir atlatalım geriye bayram kalıcak o da her yerde tatlı poffffffff allah yardımcımız olsun :)

aynı dert hepimizde var. hayır demek kolay aslında. ısrarlar da çok umurumda olmuyor çoğu zaman. ama insanlara dert anlatmak, sanki çok lazımmış gibi sordukları ve cevabını dinlemedikleri sorulara cevap vermek... en sıkıntılısı da şu;
-ay bi seferden nolcak azcık ye 1 tane ye
-yok öyle olmuyor.
-ay mercşmekli köftenin kalorisinden nolcak
-kalori hesabı değil.
-salata ye bari
-yok yağ var onda
-eeeeeee ne yicen sen. salata da yemiyosun
-ben iyiyim böyle
-iyi de sen bundan sonra böyle yaşıcan o zaman. salatadan bile bozuluyosa...
-hayır şu aşamada bunları yiyemem. diyetin süreçlerini bozmamam lazım.
-hımmm anladım. normal yesen alıcan o zaman. boşuna yani.. neyse az az ye işte şunlardan. ne yapcan mecbur yicen
-yok sağol ben zıkkımın kökünü ziftin pekini yicem
işte bu aşamada uçan tekme....

62.2 gram olarak dukana başlamıştım.4.cü gunun sabahında hiçbirsey yemeden tartıldım 60.5 gram cıktım.Dukanın bı faydasını gorememekten korkuyordum öyle olmadı =)

aynı dert hepimizde var. hayır demek kolay aslında. ısrarlar da çok umurumda olmuyor çoğu zaman. ama insanlara dert anlatmak, sanki çok lazımmış gibi sordukları ve cevabını dinlemedikleri sorulara cevap vermek... en sıkıntılısı da şu;
-yok öyle olmuyor.
-kalori hesabı değil.
-salata ye bari
-yok yağ var onda
-ben iyiyim böyle
-hımmm anladım. normal yesen alıcan o zaman. boşuna yani.. neyse az az ye işte şunlardan. ne yapcan mecbur yicen

çok güzel anlatmışsın aliyecim valla sırf bu yüzden ne gideyim ne gelsinler yane evde pek güzel idare ediyorumda bi yere gdince olmuyor işte tatsam dahi farkediyor uyuz oluyorum sonra
en kötüsüde ergl dönemi geliyor tatlı krizi başladı bile yarın yapıcam tatlıları ben yaparken çok tadarım işimzor habire el yıkıcam bulaşanı yalamak yok heheheheh neyse maçı idare edicez :) şimdi evi toparlayım sonra gezmeğe gidicem daha allah bana sabır versin :))))))))):KK56::KK36:

anam herkesler neden gevşemiş böle.hadi arkadaşlar canlanın biraz.bu arada nesli nin msajı bi hayli eğitici olmuş.Türkçeci olarak da üslubunu tuttum vesselam.neyse ben öğlen tavuk döner ayran domat ye dim. herkeslere afiyetler olsun

-yok öyle olmuyor.
-kalori hesabı değil.
-salata ye bari
-yok yağ var onda
-ben iyiyim böyle
zuhaaaaa... evet aynen boyle oluyor:)
bı de en cok şuna sınır oluyorum...
-aaaaaaaaaaa hocaaam ne cok zayıflamıssın ne yaptın
ben: dukan dıyetı
-ay o zararlıymıssssss
-yok ya ne zararı
e bız de yapalım bı anlatsana ne yıyosun ne ıcıyısun
zıkkımın kokunu yıyorum ayak ustu anlatacam...artık bana dukan dıyetı zararlıymıs dıyenlere ''heeee evet ben de cok halsızım zaten'' dıyorum bıktım usandım
-

bende yiyip gidiyorum ama herkese laf anlatmak çok zor ısrarcı toplumuz malum ucundan yavaş yavaş yiyorum çayla geçiştiriyorum ama yinede yemiş oluyorum az da olsa ertesi gün hemen protein günü yapıyorum ona rağmen kilo verdim ama daha çok vermiş olurdum bu haftayıda bir atlatalım geriye bayram kalıcak o da her yerde tatlı poffffffff allah yardımcımız olsun :)

bayram korkulu rüyam ne yapıcam bilmiyorum yaaa irade irade irade:44:

62.2 gram olarak dukana başlamıştım.4.cü gunun sabahında hiçbirsey yemeden tartıldım 60.5 gram cıktım.Dukanın bı faydasını gorememekten korkuyordum öyle olmadı =)

süpersin yaa ne güzel vermişsin bende 2 kilodan bahsediyorum metabolizmam yavaş çalışıyor sanırım.

aslında herkes geliyor topiğe ama bir bakıp çıkıyor. kalabalık görmeyince de bişey yazmadan çıkıyor. birbirimize denk gelemiyoruz. bu arada senin durumlar nedir ipekom? ben meraktayım. bi gelişme var mı?

Eski heyecanında olmasamda gidiyor işte. Bu ara yurt dışındaa kendilerii :KK43:

-yok öyle olmuyor.
-kalori hesabı değil.
-salata ye bari
-yok yağ var onda
-ben iyiyim böyle

Walla ben çok şanslıyım sanırım bu konuda. Kimse ısrar falan etmiyorr. Her biri bir tepki aldı zamanındaa tabii şerrimden korkuyorlar..

zuhaaaaa... evet aynen boyle oluyor:)
bı de en cok şuna sınır oluyorum...
-aaaaaaaaaaa hocaaam ne cok zayıflamıssın ne yaptın
ben: dukan dıyetı
-ay o zararlıymıssssss
-yok ya ne zararı
e bız de yapalım bı anlatsana ne yıyosun ne ıcıyısun
zıkkımın kokunu yıyorum ayak ustu anlatacam...artık bana dukan dıyetı zararlıymıs dıyenlere ''heeee evet ben de cok halsızım zaten'' dıyorum bıktım usandım
-

İyi taktikkk.

bayram korkulu rüyam ne yapıcam bilmiyorum yaaa irade irade irade:44:

Ben kurban bayramından hiç kokmuyoryumm. Evde sarma yapılmayacakk özel isteğim üzerinee. Tatlıyla zaten zorum yok. Bol bol şiş kebappp :)
Çiğköfte olayına da girmemesi lazım ev halkınınnn. Bak şimdi canım istediii. Simitsiz çiğköftemi yaptırsammmm neye benzer kiii ??
Neslii cannn bi dener belkiiiii :)

Kızlar KURBAN BAYRAMI adı uzerınde tam bızlık bol protein :KK70:
kavurma yıyebılıyor muyuz acabaaaaaaaaaaaağ:KK37:

Canlarım iyi haftalar,nasılsınız bakalım.
Geçmişi okuyamadım henüz.İşteyim ne yazıkki.
Umarım bu haftaya hepiniz bomba gibi başlamışsınızdır.
Şimdi size uzmanlık sorusu hadi bakalım.Ben güçlendirmeye ne zaman ve kaç kiloda başladım:KK53:

X