hehhh canım sen şimdi güçlendirmede biri 5 kilo almış dedin ya ben artık zor yerim o tostu:18:
Canımmm napıyosun, özledim seni. Okudum bebişin hastaymış geçmiş olsun, umarım şimdi daha iyidir.
hislerim kuvvetlidir çok daha önce anlamıştım zaten de neyseanlamadı sanmasın diye yazdım, ilgi alanımdan çıkartıyorum zatı muhteremi
hehhh canım sen şimdi güçlendirmede biri 5 kilo almış dedin ya ben artık zor yerim o tostu:18:
:)) Valla fıstığım benim, güçlendirmede 5 kilo allmış olması için her hafta bir kuzu yemesi lazım arkadaşın, tam olarak dikkat ettiğinde kesinlikle almıyor, veriyorsun.
Sen zaten olmuşsun artık canım, maşallahın var, yaptın ve oldu
Demin yazmışsın unuttum canım, ben şimdi eski halimi buldum, sonra yeni halimi de resmettireyim ondan sonra ikisini birinize göndericem, göz kulak yapar koyarsınız buraya :))
Sağol tatlım. Yüksek ateş. Boğazı şiş.Olmasınlar hasta yaaa. Ben dayanamıyorum..
Bende demiyorum cunku burdakı herkes de senı cok özledi… yokluğun çok belli oluyor iyilik meleği..
Haha, nasıl biliyorum ben fıstığımı, hemen üstteki mesaja yazdım senin için :)) zaten zor ikna oluyor, okuyunca ödü patlayacak dedim hemen yettim
İvetKıskanırım ben öyle işte, unutmayın beni fıstıklarım, ben sizi yirim yirim :)) Sen yine mail at bakalım, belki başka şeyler vardır merak ettim :))
Canımm, tatile gidiyormuşsun çok sevindim, beycazının romantikliğinden de bahsetmişsin alıntı yapamadım ama çok güldüm :) ben kamp yazmıştım bi güzel, tarih geldi ama izin almamıştım ne olcek ki üstümde bir tek kişi var hallederim dedim, o da aynı anda izin kullanmayacak mıymış,:18: benim izin yalan oldu tabi :)) sen bayramı birleştirdim dedin ya aklıma geldi :))
Hele tartıya ne diyim canım, valla hemide 2 gün üst üste görmüşsün valla
Kuzum benim, biliyorum beni unutmazsınız takıldım sadece :)) Beni anmanıza da sevindim tabisağolun, hiç eksik olmayın inşallah.
Bizim telif melif yalan olmuş ama dediğin gibi izmire gidelim gari ya da sen oyun oynar biz bilet satarız olmamı :)) Medesa da oynar valla, o potansiyel var, artık yeni planımız bu olsun madem.
........
..........
E gesseneeeeNe güzel bildirimler vermişsin kıslar hepinize tebrikler.Daha başlayamayan sadece sizleri okuyan(((
Ay sor sor canıımm. Ben de yararlaniyim :) Gece gelemem sanırım, ama yarın okurum sanırsamcanım nerelerdesin yaaa,merak etmiştim cidden,neyse ki iş yoğunluğuymuş
biz dely ile güçlendirmeye geçiyoruuzzzz pek yakında yanınızda olacağızzzz çok az kaldııııı
bu arada kitabım yanımda nöbette tekrar okuyup takıldığım yer varsa yazıcam size,siz de artık yarın okursunuz,gelsenize bu gece de yaaa burdayım ben kaynatalım azcık
...........
......
Biraz daha sabret, Senelik dünya turuna çıkarsın.........
biliyor musunuz daha hala 5 senelik yıllık iznim içerde,kullanamadım
bu sene de 6.yıla giriyorum,artık 21 gün olacak.
önümüzdeki yaz 3 ay yaz tatili yapmayı planlıyorum,nasıl ama
.......
.........
MEDESAAAAm ayagina adimi yazsilinsin bende geceyim güclendirmeye bir an önce ama bayramin ilk gününe istiyorum ben onu benim olacak o 65 kilo
kuzum siz ikiniz de iradeliydiniz sonradan bir haller gedi size,oysaki ben sizde gençliğimi,ilk dukan heyecanlarımı görüyordum.niye böyle oldunuz toparlanın artık bakalım.ramazan falan da biteli yıl oldu,hadi sıkı tutun da bayrama saklayın heveslerinizi.haftaya lütfen bütün çıtırlar güzel eksilerle gelsin.aslında ne kadar sıkı tutarsanız,o kadar çabuk özgür olacaksınız.ızatmayın süreci küçük kaçamaklarla yahuu
kim o yaaa,yoktur öyle bişey yada isteyerek üzmemiştir seni eminim.kırılmayın birbirinize lütfeeennn
ayyy sorma ekim ,ben de senin o hergün 1 kuzu yemesi lazımı okuyunca biraz rahatladım cidden
ama bişey söyleyeyim mi inanın aklım çıkıyor,abartmıyorum yani cidden yeniden oturan boğaya dönüşmek istemiyorum
neyseki artık ok da yay da bizde kuralları biliyoruz,1 gram bile artsam hemen dikkat ederim.gerçi siz de ilk geçerken kilo almaktan korkuyordunuz aksine verdiniz bile
inşallah bizim için de öyle olur
Kızanlar, bu hafta bildirimde geçen haftaya göre azalma var. 2 hafta üstüste bildirim yapmayanları da çıkarıyorum. Hani eski arkadaşlar bazen gelemeyince, bildiremecek olunca falan söylüyolar da silmiyorum ama, bi kere bildirim yapıp sonra bi daha uğramayanlar vaarrE ben uğraşıyorum amaaa ( Lütfen devamını da getirin yahuuu!! bi anlık heves miyim beeennn :86::86:
canım folbiol var evde folik asit kullanırken yanında b12 içmek zorundamıyım peki
Bu arada ne zamandır söyliycem fırsatım olmuyor, bana karşı tavırlı olan arkadaş sana sesleniyorum, bu güne kadar tavrını görmezden geldim çünkü böylesine güzel bir ortama bu yaklaşımı uygun görmedim, yani burada bir destek ortamı var araya ayrımcılık girsin istemedim ama sen devam ediyorsun, arkamdan ne saf kız bu da hiç cevap vermediğim halde ordan burdan yazıyor bana diye düşünme diye söylüyorum, tepkinin farkındayım belki bu tavrın kırılır diye ısrarla yazmıştım ordan burdan sana ama artık yazmayacağım merak etme
Elbette kimse kimseyi sevmek zorunda değil, daha çok sevdiklerimiz kanımızın kaynadığı insanlar olacak ama böyle bir ortama insan ayırmayı ben şahsen hiç uygun bulmuyorum
90.0 oldum ama 89 olamadım hala.
ama regl olmak üzereyim, bitince 88.8 falan olur muyum ki haftaya :)
facebook grubuna beni ekleyen nesli'ye bir de buradan tesekkur edeyim.
ayyyy medesam dogru nasil gurur duyuyordun benimleeeyok yok bayrama bende istiyorum güclendirme bana ne banane hergün 8 km yine baslatiyorum
sagol canim benim...yaa aynen aynen aynen eskiden sabahlari uyanmakta zorluk cekiyordum simdi hemen uyaniyorum bir an evvel tartilayim diye su günlerde pek yüzüme gülmesede tartim olsun buna da sükür
MEDESAAAAm ayagina adimi yazsilinsin bende geceyim güclendirmeye bir an önce ama bayramin ilk gününe istiyorum ben onu benim olacak o 65 kilo
Canımm, çok sağol,hepiniz çok iyisiniz, iyi ki varsınız.
Kuzucuklarımız da hasta olmasın tabi, benimki danacık oldu da, 1,75 boyla, tepemden bakıyor maşallah ama çocuklar işte sonuçta, hiç büyümüyorlar analara.
Ay fıstıkıımmmm:)) Valla fıstığım benim, güçlendirmede 5 kilo allmış olması için her hafta bir kuzu yemesi lazım arkadaşın, tam olarak dikkat ettiğinde kesinlikle almıyor, veriyorsun.
Sen zaten olmuşsun artık canım, maşallahın var, yaptın ve oldu
Demin yazmışsın unuttum canım, ben şimdi eski halimi buldum, sonra yeni halimi de resmettireyim ondan sonra ikisini birinize göndericem, göz kulak yapar koyarsınız buraya :))
Heehhh!! Ben de seni bekliyordumkizlar,
bildirimim gec kaldi biliyorum.(lilyumcum kusura bakma)
niyahet 10 gunden beri ilk defa eksi gordum tardiyi.
3 gundur yumruk harekati :) yapiyorum.
ise yaradi sonunda.
dukan yolu zorlu yol ama vazgecmek yok.
Başlangıç 02/09/2012
Başlangıç Kilo 68
Hedef 56
Geçen perşembe 63
Bugün 62.30
Hahahha........
ayy dely Allah cızırtını wermesinnnn..tam sümüklü böcek burnumu siliordum senın iletiyi okurken,,bi anlık hewes mıyım ben sözunu okudum,,kriz geldi resmen ya afedersiniz sumugum resmen takıldı bogazımda,,bogulmakla kalmak gülmek arasında gittim geldim yaaaa,gözümdennn yas geldi yasssssnerden buluosun bu sozlerı yaaaaa
Ay çok merak ettim o tavırlı şahsı yada senin bunu nerden anladığını özelden yazsana walla merak ettim hem sana anlatacaklarım var benimmm. Belki de yanlış anlamışsındırr. Takılmaaa
:)
Kızlaaaar, bugün öğleden sonra özellikle keyfim iyi çok şükür :)) konuşturmak için 5 lira, susturmak için 10 lira vereceksiniz yakında, o aşamaya geldim yani.
Bu arada yine keyiflendiğim şeyi paylaşmak istiyorum sizinle. Zayıfladığımdan beri spor günlerin dışında işte giyebildiğim pantolon alamamıştım, hep elbise, etek. O da olmuyor artık, pantolon şarttı. Ben de geçen akşam gittim pantolon alayım diye, 38 beden giydim bol geldi, kız 36 beden getirdi cuk oturdu valla inanamadım. Hayatımda ilk defa 36 giydim sayın siz, üst giydiğim olmuştur ama armuttum ben önceden, ondan ötürü alt 36 hiç olmamıştı.Hemen de paçalarını yaptılar verdiler ertesi sabah giyeyim dedim ama kız ölçüyü yanlış almış, uzun oldu, hevesim kursağımda kaldı ama olsun, evde duruyo işte, yaptırabilirsem giycem.
korkunun ecele faydası yok cnm.eger yemezsen guclenemıcek vucudun we korumaya gectıgınde gerı kılo alıcaksın vucudun alısmamıs oldugu için.ee o zmn ya butun emeklerın bosa gıdecek yada omur boyu seyırde dolasacan..walla bende onun abarttıgını dusunuorum,,cunku bende ara sıra abartmalarıma ragmen,kılo werdım.yanı 1-2 kg anlarım ama 5 kg banada cok abartı geldi.
ewt bencede o biraz abartmıs ama işte 2.yarı yınede biraz urkutuor benı..ama bıktımda artk bu psıkolojıden napıcam bilmiorum.sen son cekıldıgımız fotoları gordunmukı kızlarla olanı? kımın faceden baktın gizli gizli deee bakemmm
Canımm, çok sağol,hepiniz çok iyisiniz, iyi ki varsınız.
Kuzucuklarımız da hasta olmasın tabi, benimki danacık oldu da, 1,75 boyla, tepemden bakıyor maşallah ama çocuklar işte sonuçta, hiç büyümüyorlar analara.
İvetÇok romantiktir de hihihi
Üzüldüm senin tatil olayınaa. Keşke gidebilsen sen dee..
Tartı beni de şaşırttı canım saolsunAslında regl öncesi olmam gerekiyor ve şişmiş olmam gerekiyor :S Yoksa gerçekte daha mı azım :S :76: yok değilim kesin de :)) Regl nerdeee Onu bekliyom
Tamam, artık orta oyunundan falan kazancaz
E gesseneeee
Ay sor sor canıımm. Ben de yararlaniyim :) Gece gelemem sanırım, ama yarın okurum sanırsam
Biraz daha sabret, Senelik dünya turuna çıkarsınMaşallah Ağzımın suları aktı o izinlere hihiihh Ama kullanmayınca bi anlamı yok tabi. Kullanırsın inşallah en güzel şekilde geçirirsin
Nerden de aklına geldi Güçlendirme kurdelesinden de yutabilirsin :76:
Kızanlar, bu hafta bildirimde geçen haftaya göre azalma var. 2 hafta üstüste bildirim yapmayanları da çıkarıyorum. Hani eski arkadaşlar bazen gelemeyince, bildiremecek olunca falan söylüyolar da silmiyorum ama, bi kere bildirim yapıp sonra bi daha uğramayanlar vaarrE ben uğraşıyorum amaaa ( Lütfen devamını da getirin yahuuu!! bi anlık heves miyim beeennn :86::86:
olacak olacak merak etmeeee,dont worry-be happy sekerım
ayy dely Allah cızırtını wermesinnnn..tam sümüklü böcek burnumu siliordum senın iletiyi okurken,,bi anlık hewes mıyım ben sözunu okudum,,kriz geldi resmen ya afedersiniz sumugum resmen takıldı bogazımda,,bogulmakla kalmak gülmek arasında gittim geldim yaaaa,gözümdennn yas geldi yasssssnerden buluosun bu sozlerı yaaaaa
Hay sizin dedikodunuzaa. Oku oku canım çıktı yaaa. Gerçi çok keyif aldım yaa neysee :)
Çok yoğunum kızlarrr bildiğiniz gibi değil.
Öğlende pikniğe gittik ben üretim proje bölümünün misafiri olarak katıldım. Bölüm bölüm gideceğiz bundan sonra her ay. Her birim beni çağırır tek bayan olduğum için
Yemek şirketi diettre olduğumu biliyor. Etlerin tavukların derilerini ayırmış bana diete özel mangal yapmışlar sağolsunlar. Salatam bile ayrı geldi. Satınalmacı olmak böle bişeyy
Bu akşamda iş çıkışı gemi servisimizle istanbula geçeceğim. Akşam müdürümüzün tenis maçı var gece yarısı ancak dönerim heralde eve. Daha benim oğlana demedim bile ne tepki verecek bilemiyorum. Alın işte bendeki rutin atraksiyon bu şimdilik özel hayat açısından. Merak edenlere duyurulur :)
Ayrıca evlilik teklifi almadan hep böle rutin adıyla adlandırılacak sanırım benim durum. Hayırlısı artık.
Ay çok merak ettim o tavırlı şahsı yada senin bunu nerden anladığını özelden yazsana walla merak ettim hem sana anlatacaklarım var benimmm. Belki de yanlış anlamışsındırr. Takılmaaa
aaa adım soy adım sana da selam olsunnn :)
ay beni yazın yawwww
özledim seni ciddenn gel artıkkk....
:)
Kızlaaaar, bugün öğleden sonra özellikle keyfim iyi çok şükür :)) konuşturmak için 5 lira, susturmak için 10 lira vereceksiniz yakında, o aşamaya geldim yani.
Bu arada yine keyiflendiğim şeyi paylaşmak istiyorum sizinle. Zayıfladığımdan beri spor günlerin dışında işte giyebildiğim pantolon alamamıştım, hep elbise, etek. O da olmuyor artık, pantolon şarttı. Ben de geçen akşam gittim pantolon alayım diye, 38 beden giydim bol geldi, kız 36 beden getirdi cuk oturdu valla inanamadım. Hayatımda ilk defa 36 giydim sayın siz, üst giydiğim olmuştur ama armuttum ben önceden, ondan ötürü alt 36 hiç olmamıştı.Hemen de paçalarını yaptılar verdiler ertesi sabah giyeyim dedim ama kız ölçüyü yanlış almış, uzun oldu, hevesim kursağımda kaldı ama olsun, evde duruyo işte, yaptırabilirsem giycem.
Ne anlatcaan kızzzz