Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hehhh canım sen şimdi güçlendirmede biri 5 kilo almış dedin ya ben artık zor yerim o tostu:18:

Haha, nasıl biliyorum ben fıstığımı, hemen üstteki mesaja yazdım senin için :)) zaten zor ikna oluyor, okuyunca ödü patlayacak dedim hemen yettim

Canımmm napıyosun, özledim seni. Okudum bebişin hastaymış geçmiş olsun, umarım şimdi daha iyidir.

Sağol tatlım. Yüksek ateş. Boğazı şiş. Olmasınlar hasta yaaa. Ben dayanamıyorum..
Bende demiyorum cunku burdakı herkes de senı cok özledi… yokluğun çok belli oluyor iyilik meleği..

hislerim kuvvetlidir çok daha önce anlamıştım zaten de neyse anlamadı sanmasın diye yazdım, ilgi alanımdan çıkartıyorum zatı muhteremi

Ama söylemezsen bılmezkı oda. Şahsen bensem bilmiyorum…
Söyleki yanlış anlaşılma varsa duzelsın yoksada ınceldıgı yerden :26:kopmasın yıne duzelsın:13::13::13:

kizlar,
bildirimim gec kaldi biliyorum.(lilyumcum kusura bakma)
niyahet 10 gunden beri ilk defa eksi gordum tardiyi.
3 gundur yumruk harekati :) yapiyorum.
ise yaradi sonunda.
dukan yolu zorlu yol ama vazgecmek yok.
Başlangıç 02/09/2012
Başlangıç Kilo 68
Hedef 56
Geçen perşembe 63
Bugün 62.30

hehhh canım sen şimdi güçlendirmede biri 5 kilo almış dedin ya ben artık zor yerim o tostu:18:

korkunun ecele faydası yok cnm.eger yemezsen guclenemıcek vucudun we korumaya gectıgınde gerı kılo alıcaksın vucudun alısmamıs oldugu için.ee o zmn ya butun emeklerın bosa gıdecek yada omur boyu seyırde dolasacan..walla bende onun abarttıgını dusunuorum,,cunku bende ara sıra abartmalarıma ragmen,kılo werdım.yanı 1-2 kg anlarım ama 5 kg banada cok abartı geldi.

ewt bencede o biraz abartmıs ama işte 2.yarı yınede biraz urkutuor benı..ama bıktımda artk bu psıkolojıden napıcam bilmiorum.sen son cekıldıgımız fotoları gordunmukı kızlarla olanı? kımın faceden baktın gizli gizli deee bakemmm

Sağol tatlım. Yüksek ateş. Boğazı şiş. Olmasınlar hasta yaaa. Ben dayanamıyorum..
Bende demiyorum cunku burdakı herkes de senı cok özledi… yokluğun çok belli oluyor iyilik meleği..

Canımm, çok sağol, hepiniz çok iyisiniz, iyi ki varsınız.

Kuzucuklarımız da hasta olmasın tabi, benimki danacık oldu da, 1,75 boyla, tepemden bakıyor maşallah ama çocuklar işte sonuçta, hiç büyümüyorlar analara.

Haha, nasıl biliyorum ben fıstığımı, hemen üstteki mesaja yazdım senin için :)) zaten zor ikna oluyor, okuyunca ödü patlayacak dedim hemen yettim

ayyy sorma ekim ,ben de senin o hergün 1 kuzu yemesi lazımı okuyunca biraz rahatladım cidden
ama bişey söyleyeyim mi inanın aklım çıkıyor,abartmıyorum yani cidden yeniden oturan boğaya dönüşmek istemiyorum
neyseki artık ok da yay da bizde kuralları biliyoruz,1 gram bile artsam hemen dikkat ederim.gerçi siz de ilk geçerken kilo almaktan korkuyordunuz aksine verdiniz bile
inşallah bizim için de öyle olur

İvet Çok romantiktir de hihihi
Üzüldüm senin tatil olayınaa. Keşke gidebilsen sen dee..
Tartı beni de şaşırttı canım saolsun Aslında regl öncesi olmam gerekiyor ve şişmiş olmam gerekiyor :S Yoksa gerçekte daha mı azım :S :76: yok değilim kesin de :)) Regl nerdeee Onu bekliyom
Tamam, artık orta oyunundan falan kazancaz

Ne güzel bildirimler vermişsin kıslar hepinize tebrikler.Daha başlayamayan sadece sizleri okuyan (((
E gesseneeee

Ay sor sor canıımm. Ben de yararlaniyim :) Gece gelemem sanırım, ama yarın okurum sanırsam

.........
biliyor musunuz daha hala 5 senelik yıllık iznim içerde,kullanamadım
bu sene de 6.yıla giriyorum,artık 21 gün olacak.
önümüzdeki yaz 3 ay yaz tatili yapmayı planlıyorum,nasıl ama
Biraz daha sabret, Senelik dünya turuna çıkarsın Maşallah Ağzımın suları aktı o izinlere hihiihh Ama kullanmayınca bi anlamı yok tabi. Kullanırsın inşallah en güzel şekilde geçirirsin

.......
.........
MEDESAAAAm ayagina adimi yaz silinsin bende geceyim güclendirmeye bir an önce ama bayramin ilk gününe istiyorum ben onu benim olacak o 65 kilo
Nerden de aklına geldi Güçlendirme kurdelesinden de yutabilirsin :76:

Kızanlar, bu hafta bildirimde geçen haftaya göre azalma var. 2 hafta üstüste bildirim yapmayanları da çıkarıyorum. Hani eski arkadaşlar bazen gelemeyince, bildiremecek olunca falan söylüyolar da silmiyorum ama, bi kere bildirim yapıp sonra bi daha uğramayanlar vaarr E ben uğraşıyorum amaaa ( Lütfen devamını da getirin yahuuu!! bi anlık heves miyim beeennn :86::86:

Haftasonları ve regl dönemleri benim için çok tehlikeli, karar verdim haftasonları evde olduğum sürece protein yapıcam, protein günlerini asla bozmuyorum ama sebze girdi mi işin içine mutlaka bir sapıtma durumu oluyor bende, güçlendirmeye geçinceye kadar haftasonlarını evde geçirmeye çalışacağım :44::44::44: 3 gündür protein yapıyorum toparlayacağım inşallah tekrar

olacak olacak merak etmeeee,dont worry-be happy sekerım

ayy dely Allah cızırtını wermesinnnn..tam sümüklü böcek burnumu siliordum senın iletiyi okurken,,bi anlık hewes mıyım ben sözunu okudum,,kriz geldi resmen ya afedersiniz sumugum resmen takıldı bogazımda,,bogulmakla kalmak gülmek arasında gittim geldim yaaaa,gözümdennn yas geldi yasssss nerden buluosun bu sozlerı yaaaaa

Hay sizin dedikodunuzaa. Oku oku canım çıktı yaaa. Gerçi çok keyif aldım yaa neysee :)
Çok yoğunum kızlarrr bildiğiniz gibi değil.
Öğlende pikniğe gittik ben üretim proje bölümünün misafiri olarak katıldım. Bölüm bölüm gideceğiz bundan sonra her ay. Her birim beni çağırır tek bayan olduğum için
Yemek şirketi diettre olduğumu biliyor. Etlerin tavukların derilerini ayırmış bana diete özel mangal yapmışlar sağolsunlar. Salatam bile ayrı geldi. Satınalmacı olmak böle bişeyy
Bu akşamda iş çıkışı gemi servisimizle istanbula geçeceğim. Akşam müdürümüzün tenis maçı var gece yarısı ancak dönerim heralde eve. Daha benim oğlana demedim bile ne tepki verecek bilemiyorum. Alın işte bendeki rutin atraksiyon bu şimdilik özel hayat açısından. Merak edenlere duyurulur :)
Ayrıca evlilik teklifi almadan hep böle rutin adıyla adlandırılacak sanırım benim durum. Hayırlısı artık.

Ay çok merak ettim o tavırlı şahsı yada senin bunu nerden anladığını özelden yazsana walla merak ettim hem sana anlatacaklarım var benimmm. Belki de yanlış anlamışsındırr. Takılmaaa

90.0 oldum ama 89 olamadım hala.

ama regl olmak üzereyim, bitince 88.8 falan olur muyum ki haftaya :)

facebook grubuna beni ekleyen nesli'ye bir de buradan tesekkur edeyim.

aaa adım soy adım sana da selam olsunnn :)

ay beni yazın yawwww

özledim seni ciddenn gel artıkkk....

:)

Kızlaaaar, bugün öğleden sonra özellikle keyfim iyi çok şükür :)) konuşturmak için 5 lira, susturmak için 10 lira vereceksiniz yakında, o aşamaya geldim yani.

Bu arada yine keyiflendiğim şeyi paylaşmak istiyorum sizinle. Zayıfladığımdan beri spor günlerin dışında işte giyebildiğim pantolon alamamıştım, hep elbise, etek. O da olmuyor artık, pantolon şarttı. Ben de geçen akşam gittim pantolon alayım diye, 38 beden giydim bol geldi, kız 36 beden getirdi cuk oturdu valla inanamadım. Hayatımda ilk defa 36 giydim sayın siz, üst giydiğim olmuştur ama armuttum ben önceden, ondan ötürü alt 36 hiç olmamıştı. Hemen de paçalarını yaptılar verdiler ertesi sabah giyeyim dedim ama kız ölçüyü yanlış almış, uzun oldu, hevesim kursağımda kaldı ama olsun, evde duruyo işte, yaptırabilirsem giycem.

Ay fıstıkıımmmm Ben sana buluşma fotolarını gönderecektiimm :S Bu akşam söözzz

Heehhh!! Ben de seni bekliyordum Geç olsun güç olmasın Bildirim gelince sevinir oldum yaaa Boş bir listeeeee istemiyoruummm (Ordaki pankarta bunu yazcam işte )

Hahahha Ay ben de sana güldüm yaa Ne bilim, böyle bi hevesle bildirim yapcam bildirim yapcam diyolar. Ben özeniyom bezeniyom, süslüyom ediyom.. Eneee.. Sonra bi daha yoklar.. Öyle bi heveslerini alıyolar ya Ordan geldi aklıma işte

Bildirim ciddi bir iştir.
Bildirim bizim işimiz.. Dely bildirimleri Heh bu da amblem Ahuhaha

Oyyyy ne şahane bir durumdur, darısı başımıza olsun , benim de altım hiç bir zaman 36 olmadı gerçi ben düşük bel sevdiğim için hep beli bol almışımdır pantolon etek vs, ama üstüm hep 36 olmuştur, hamileliğe kadar tabi

Son düzenleme:

korku dağları sardı,durun bakalım hep beraber görücez ama bu kadarını yaptıktan sonra tam rahat edecekken tökezlemeyiz heralde

hey maaşallahh benim kadar olmuş kuzum senin minnak prensin

yaa hep hayalim şuydu madem kullanamadım bu izinleri,gün gelip de beyaz atlı beyaz saçlı artık neyse o prens bozuntumla yuvamı kurarken alırım izinlerimin bir kısmını yada uzun bir balayı yaparım yada gerekirse kullanmam izinler bonus olarak birikmeye devam eder,evlenince belki başla işe geçer bunca yıllık evlilik tazminatımı alır üstüne de yıllık izinlerimi paracıklara dönüştürürüm diyordum
gelin görün ki geçen dün denetlemeye geldiler ya izinler paraya dönüşmeyecek,izin olarak kullanılacak demiş müfettişler.yaw arkadaş sanane ki belki ben evlendim paraya daha çok ihtiyacım var.ayy bi de canımı sıkan benden önceki bütün uyanıklar böyle aldılar paralarını,olan yine bana oldu.hep böyle olur zaten.boşuna güzel uzunn yaz tatilleri yapamadım yıllarca yani
neyse artık önümüzdeki yaz ben de cıstak cıstak yapıcam

okkk,üzülmüyorum mutluyummm amann en büyük derdimiz bu olsun
ayy kızlarr şu bob'u boşadım yaa valla nirvanaya ermiş gibi bir huzur dolu içim uzun zamandır,adam enerjimi çekiyormuş.kan emici şey

ya valla istifa ettirceniz haaa,ne biçim işlerde çalışıyosunuz arkadaşım siz yaaa ohoooo mangallar piknikler,len millet de bizim işi keyifli sanır valla sektör değiştirtceksiniz yada istanbul'a geleyim en iyisi,izmir mi böyle köle miyim ben anlamadım ki
çok şanslısın kuzummmm

Ne anlatcaan kızzzz

Allah keyfini daim etsin kuzummmm
ayy çok sevindim,36 beden ne demek yaaa bildiğin zayıfsın yaniii
şaka gibi,sen yakında sıfır beden oldum da dersin
uwww fıstık seni,hadi ekle artık şu resimlerini de görelim değişimi

Tebrikleeerrr kızlaaarrr

Hadi daha çok çalışalım hadiiiii

Eki Görüntüle 519230

delyyyyyyyy süppersinnn ellerine sağlık kuzummmmm
geçen haftayı telafi ettik,açığı kapadık vallahi oyyy birkaç arkadaş olmasa şampiyon bile olabilirmişim,aliye'den sonra en çok kilo veren insanım süpper bişey buuu hala inanamıyorum
Allah hepinize nasip etsin inşallahhh
arkadaşlarr herkesi tebrik ediyorum, _ göremeyen arkadaşlar da umarım haftaya güzel _ler görürler
ohhhh gitti yine herkesten paket paket margarinlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…