Çenesi kopmayasıca Dukaniçeler siziiiiiii,amma çok yazmışsınız dünden beri bir türlü bugüne gelemedim oku oku helak oldum
ekinsu merhaba, ben hedefimin yarım kilo aşağısındayım sadece.
Nasıl başlayacağım, yapabilir miyim derken şaka maka güçlendirme bile bitiyor, sonrası Allah kerim.
günaydın canım,
Bugün acısını çıkarmalısın karışmam, alışık değilim ben senin yokluğuna :))
Valla gördüm şaşırdım senin hedefi zaten, dediğin gibi o son mermileri de at aklında kalmasın, olmuyorsa geç yeter artık. Bu güdişle ömrünün sonuna kadar dukan yapacaksın :) Güçlendirme başlamadan nasıl bitsin :))
Canım, hala gelmedimi o uyuz dönem. Açık yatıyorsan geceleri üşütmüş olabilirsin. Benim koskoca kocam bile senin gibi şu an. Mızmızlık da ediyor ama midesi kötü belli, sen bide çocuğuna bakmaya çalışıyorsun, kıyamam. Yarın uzatmadan git canım doktora.
Ben diyete başladığım ilk günler başım çok ağrıyordu, atak süresinde halsizlik de vardı. İlk hafta da anormal tatlı krizi, ev halkı çayın yanında abur cubur yerken ölüyordum, çareyi goji berry de buldum. Onlar mamalarını yerken ben ağzıma bir kaç tane ondan atıp 2 tane çayı da tatlandırıcılı içtim ve atlattım. Sonra da senin gibi geçti zaten. Tatlıyı belki ayda 2 defa yapıyorumdur, zero da toplasan marttan beri 3 olmamıştır.
evet yaa artık son kozlarımı da oynayıp geçeyim bari yaaa kış geliyor bi mercimek çorbası içeyim,bir patates püresi yiyeim dimi hele heleee offf kaşarlı domatesli tost yiyeceğim en büyük hayalim buuu
marttan beri 3 zero muu,hehehehe ben günde içiyorum kız o kadar
evettt buluşuyoruz kısmetse. yer sanırım sultanahmet yakınları. hiç olmadı e 5 e çıkacağız. elbet denk gelirizzz. Hadi varmı dukancan macerası yaşamak isteyen.
Bu arada herkesin posta yaptığı bir günde size özel haberlerim olabilir. Azıcık sabırr ben bii karar vereyim. Olmazsa düğünde buluşuruz gibi iddealı bir laf etmeyeceğim tabiii :)
canım geçmiş olsun yaaa,geç oldu kusura bakma ama anca okuyabildim işte
yaaa ne buluşması ama ben yokum,sen bana ihanet etmezsin,offf azcık daha bekleyin yaw kudurdunuz mu,1 ay daha beklesenize hem daha çok kilo vermiş olursunuz he olma mı len
ne sürprizi,ne düğünü noluyo yaaa daha geçen hafta bişey yoktu,beni mi kekledin
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. Yengem kalktı bile yataktan. Yarın çıkacak hastaneden kızmetse. Bende 4 gibi evimde oldum şükür. Tam uyuyacaktım ki telefonum çaldı. Haızrlandım çıktım bi heyecanla. Ayrıntılar cumartesi buluşmasında.
Benim tanıdığım MEDESA sırf bunu öğrenmek ve buluşmayı kaçırmamak için sabah ilk uçakkla gelir istanbula...
kız Allah sizi napmasın,ben yarın çalışıyorum.yapmayın etmeyin yaaa lütfen beee anaaaaaa bir söz dinleyin ama yaaaaa,hem ben bunu daha yeni okudum yoksa izin alırdım bariii.gümbür gümbür yağmur yağsın da evlerinizden çıkamayın emii
1 haftada toplam 24,6 kilo veren 21 Dukancan'ı kutlarım Medesa ve benim +400'ümüzü de mazur görün artık Veremeyenler de alanlar da haftaya eksi olsun inşallaahh.. Eki Görüntüle 514442
ellerine sağlık kuzum benim
ayyy arkadaşlar kusuruma bakmayın valla ya +200 çıktım ama biliyorsunuz ben yanlış bişey yaptığımdan yada size ihanet ettiğimden değil,su mu tuttum noldumsa yada belki de toplamda 80 paketten fazla margarini vücudumdan attığım için pek margarin kalmadı anlaşılan
Çok özledim seni be ya:)
Artık çok ara vermem zannımca :)
Valla en son ağlayıp zırlıyordu, sen kıyamıyordun ona, tekrar şans verip gördün en azından kararının doğru olduğunu :) Ohh iyi yapmışsın canım.:114:
Valla sen fıstık gibi olmuşsundur eminim, boyun 1,76 mıydı neydi, e çimento torbası kadar da kilo vermişsin, daha ne taşıyacaksın sırtında. Hakedene hakettiği kadar değer vereceksin, baktın anlamıyor, eyvallah. E adam mı yok diyorsun ya, gerçek adam seyrek de ondan zaman alıyor. İyi ki kocamı bulmuşum zamanında :)) Zaman alır ama olacak, Allah hepinizin gönlüne göre versin canım.
aferim kız valla 1.76 unutmamışsın
ve bişey söyleyeyim mi hayatımın en doğru kararı o kan emiciyi hayatımdan çıkartmak oldu bence.şimdi dışardan bakınca ayyy diyorum yaa ne salakmışım,onun gibi bir tip beni riyasında bile göremezdi,hayal bile edemezdi.ne salakmışım ki 2 kere şans verdim ona,ahh kafam yaaa bu yaşta bile akıllanmıyor demekki insan.neyse geç de olsa doğru yolu bulup,ondan ayrıldığım için çok ama çoook mutluyum.adam daha kendi çocuk,ufacık bişeyde gidip anasına anlatıyor,zırıl zırıl ağlıyor.düşündüm de bu adam mı benim çocuğuma baba olacak ! ömür boyu bekar kalırım daha iyi ,çok şükür rabbime
sekerim ewt bende güçlendirmenin 1.yarısını bitiriorum aslında bu hafta ama geçmicem 2.yarıya korkumdan..biraz daha gidicem 1.yarıda..artk benim güçlendirme bu gidişle ne zmn biter hiç bilmiorum.bakalım Allah Kerim
cnm walla ben ona olan salakça sevgimden postalamamak için 2 sene sabrettim düşün ama ne zmnki bana artk el kaldırma boyutlarına taşındı olay güle güle dedimm ama bu süre zarfında benim içimde biçok şeyede hoşçakal dedim tabii :2: neyse boşwerin benim dertlerimi
hadi benim mesai bitti,,yeşil çayımı içip kaçıcam..ayy kendi kendime nazar değiricem bu gidişle her gün 5 te paydos etmek ne güsel bi duygu die çıkıorum işten,devlet dairesi gibi,,hoho
ayyy sevgi ne diyosun yaaaa.bu nasıl bir cesaret,bu adamlar kendilerini ne sanıyorlar
canım en doğru kararı vermişsin,hiiiç üzülme giden 2 senene de.ben de biten ilişkimde giden 5 seneme acımıştım ama sonra düşündüm giden sadece 5 sene ama önümde daha belki 30-40 sene hayat var.neden bu geri kalan hayatımı dilediğim gibi yaşamayayım ki,hakettiğim gibi diye düşündüm.sen de boşver giden 2 senen olsun,ya bütün hayatın zehir olsaydı bu adamla.
kız hem sen çook güzelsin.üstelik bak yeni bir işin de oldu,üstelik anladığım kadarıyla daha mutlusun burda.inşallah yeni bir aşk da olacak.2013 senin için çoooook güzel olacak,içime doğdu
geçer inş yaw :26:
o poğaçayı bende biraz önce yaptım nefis olduuu!!!!!!
teşekkürler medesacımmm
afiyet olsun canım
Yok artııkk! Ne isyanıymış o 20 günde..! Örnek arıyorsan bana bak. Bozuk plak gibi tekrarlıyorum ama; 6 ayda 10 kilo verdim ben.. Arada kaçamaklar da oldu, insan veremedikçe sinir oluyor çünkü.. Bak kaçamak da yapmıyorum diyorsun sen.. Öyle kolay değil bu kiloları vermek.. Hemen pes etmek yok öyle Hareketi arttırmanı tavsiyeni ederim Spor spor.. Okudum yazdıklarını okudum okudum.. Okudukça sinirlendim.. Kusura bakma ama; tam ters bi cevap verecektim.. Neyse ki doğru yolu bulmuşsun..
Kendin için yapacağın böyle bişey için bir kitap almaya değmez mi? Kitabı okuyunca sorduğun sorulara sen de şaşıracaksın..
Bizim burda kimseyi dışlama istememe falan gibi bi lüksümüz yok, bi hakkımız yok, zaten "biz" kimiz yani..? Forumun da topicin de kurucusu falan değiliz.. Burda bi başkan yok, sen gel sen git diyecek.. "Biz" hep baraber "biz"iz işte.. Herkesler istediği gibi gelebilir, bizimle biz olabilir. Ama en önemlisi, bu işi ciddiye alanlarız "biz". Bu kadar ciddiye alıp, üzerinde düşünerek uğraşarak didinerek bişeyler yapmaya çalışırken, takdir edersin ki bizim böylesine ciddiye aldığımız bi konuda birilerinin çıkıp, "amaan ne olacak, ben okumucam, sorarım , cevabımı alırım.. " gibi hiç bir emek vermeyen ve ciddiyetsiz tavırları ters kaçıyor. Sen kitabı okursan, "hoşgeldin" deriz canıgönülden.. Hoşgeldin arkadaşıımm :)) Ne güzel anlatmışsın sen öyle :) Aferin be sanaa Hadi bir an önce başla da, haftaya bildirimini bekliyoruz İnşallah inşallah :)) Hoşgeldin.. Hayırlı olsuunn.. Yeni Dukancanlar çok güzel anlatmış valla İnşallah emeğinin karşılığını alacaksın.. "Yulaf kepeğinden daha ucuz" demişsin çok hoşuma gitti valla hahaha Haklısın..
Atakta baş ağrısı olabilir.. Ama sabret.. Sebze yemeğe başlayınca geçer... ve tabi tatlı isteğinden oluyor. Vücudun alışacak çok yakında.. Sabır sabıırr Günaydın korsancı Hayırlı olsun, kolay gelsin.. Tariflere bile başlamışsın, tuzaklara da düşmemişsin.. maşallah maşalah.. hızlı bi giriş olmuş :)) İnşallah çabucak verirsin kiloları Günaydın canım..
Bence de sen atak yap şöyle bi kaç gün.. Seyirin sp günlerinde de beyaz gün yap. Sonra da artık fazla zorlama Zaten eminim gçlendirmede de vereceksin. beni bekle demiyorum bak.. Ben başımın çaresine bakarım.. Sen kendini düşün Nnnalaaannn!!! Bayrama da bişi kalmadı ama Bekliyim dersen de, seyir uzadıkça güçlendirme uzamıyor ki.. Verdiğin kiloya bağlı ya.. Sen uzatıp uzatıp da yine kilo veremezsen, kaç kilo verdiysen ona göre yapcan yani yine.. He güçlendirmeye geçme sürecimi uzatıyorum diyosan, e haklısın bak o uzuyo Fıstıksın ya, fıpfıstık :) olmak istiyon, ondan
Güçlendirme uzuyor dememdeki durum şu yani :
şimdi ben yaklaşık 1.5 aydır bu kiloda çakılıp kaldım ya.diyorum ki güçlendirmeye geçmiş olsam 200 gün _45 gün olacaktı.
şu an güçlendirmemin çeyreği bitmiş olacaktı.neyse artık yaaa şu son kozlarımı da oynayayım sonra da geçeyim artık yoksa bekleyeyim mi kız seni,anca beraber kanca beraber fosil fosil takılırız buralarda
yazdıklarını öyle bir hevesle okudum ki sabah gözümün önünde gezen tatlılar şimdi uzaklara gittiler
birşeyi yapmak için bedel ödemek lazım. ben o kitaba yada aldıklarıma verdiğim paraya acımıyorum çünkü zaten bir yerde oturup bir pizza yemem 15 liraya mal oluyordu o da en az. kitapla diyetmi olur diyenlerde oldu aaa o kitapla arkadaşım şu kadar kilo verdi diyende. biliyormusun bilmiyorum ben karatay diyeti yapacaktım babam engel oldu. babadan dolayı kronik bir kolestrol problemim olduğu için "hayırr kızım izin veremem o kadın kolestrolü yok sayıyor" dedi bana. ondan gizli yaparım dedim ama canım anneciğim bana dukan diyeti yapsana dedi. o ne ki dedim sonra aklıma annemin düğünüme 3 ay kala gazetede Dukanın zayıflattığı Kate Middleton ve onun hikayesini okuttuğu geldi. yapabilirmiyim anne dedim "sen yaparsın" dedi. tabi iş buraya gelene kadar 14 aylık evliliğimin eziyet dolu ilk 7 ayı ve bebek istemeye başladığım son 7 ayı ve bebeğimin olmaması çok kötü yaptı beni. neden bekarken düzenli olan adetim evlendikten birkaç ay sonra bozuldu diye düşündüm. işte güzel bir sebep KİLO ALDIM VE YUMURTLAMIYORUM
(
şimdi iyiki annemin sözünü dinlemişim diyorum eşimin çok kilo aldın diye kayınvalidemin yanında bile yaptığı dalgalarından kurtulmak için bu diyete ve sizlere ihtiyacım var. dediğim gibi hipoglisemi nedeni ile zorlanıyorum yemek saatlerim gelmesine yakın acıkıyorum ama dün de aynısını yaptım DOYMADIM başımda ağrıdı karnımda ama her diyet ilk başlarda baş ağrısı yapar.
önceden yazmıştım 40 kilo verip onun 15-17 kilosunu geri almış bir kişiyim ama yine verebilirim. bunu kendim için ya da güzelliğim için değil aslında doğacak bebeğim için yapıyorum.
işte böyle bende uzun yazdım ne de dertliymişim meğerse :))
canım senin daha önce yazdıklarını ve kolestrol sorununu hatırlıyorum.en doğrusunu yapmışsın,doğru yoldasın
sevdim seni ben,azimli ve istekli görünüyorsun.burdan ayrılmazsan inan bana önce senin çabanla sonra da bizlerin desteğiyle çok kısa bir zamanda bütün kilolarından kurtulursun.önemli olan bu işi ciddiye alman ki sen de onu yapacaksın ben sana inandım.
nedense bana pressevgilisinin ilk başladığı günleri hatırlattın.o da istekli ve kararlı bir çekirgeydi
inşallaah bebişine de kavuşursun tez vakitte
ayrıca yazdıklarımdan kendine çıkartacağın kısmı aldıysan ne mutlu bana.
istersen motive olman adına sana resim yollayabilirim,bana özelden mail adresini atarsan hemen gönderirim
mesela bişey anlatayım dukana başlayacağım ya cuma gecesi kitap siparişini verdim cumartesi arkadaşlarına gittik çay yanında çikolata kaplamalı çerez falan getirmiş yedim bende nasıl olsa 3 ay yok mantığı ile herkesin içinde tabağımı önümden aldı o anki rezilliğimi anlatamam. evet seviyordur seviyor da ama neden korumaya mı çalışıyor anlamıyorum ki rencide ediyor beni.
pazar günü pikniğe gittik kaynana falan var herkesin içinde haydi git otla gel diyor bana yani bir nevi inek muamelesi yaptı. annemde kızıyor söyle kilonu dalga konusu yapmasın diyor
benim kilom çok anormal durmuyor bacaklarım ince zaten. ama dediğin gibi aklımdan herşeyi çıkarıp en azından bayrama kadar 4-5 kilo versem süper olacak
eşin seni sevdiği için şaka yapıyordur takılıyordur bence,sen sakın üzülme e mi
benim de ayrıldığım 5 senelik sevgilim kurban bayramı yaklaştığında;kurbanda seni kesecez derdi
ve bunu ortamda da söylerdi ama ben kızmazdım,sevdiğinden takılıyordu biliyorum.biz onunla hala telefonda konuşup,aynı şehirde olursak görüşüyoruz.yakın zamanda da görüştük ve verdiğim kiloya inanamıyor.ben onunla birlikteyken yıllarca bu yaza 10 kilo vericem derdim ,o da he he derdi,inanmazdı artık bana.haklıydı da.çünkü hiç bir girişimim başarılı olmamıştı.şimdi gözlerine inanamıyor