Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

atakta tatlı oluyormuydu bende mi yapsam tarifini yazarmısın canım

sınırlı izinliler olmadan tatlı yapman zor. atakda da sınırlı izinlileri kullanmasan iyi olur. ama tatlandırıcı, süzme yoğurt ve aromayla bişeyler yapabilirsin. süt tatlandırıcı ve tarçın da tatlı isteğini bastırır

Kızlar günaydın nasılsınız,
Dün iş yoğunluğumdan dolayı pek aranızda olamadım ama bugün telafi edeceğim.Ben bir geçmişi okuyup geleyim :KK34:
Bu arada size birşey danışmak istiyorum,bu sabah da 73.4 falan çıktım yani her sabaha daha bir + ile uyanıyorum.
Acaba her ne kadar ben kendimi kandırmaya devam etsem de vücudu kandıramıyor muyum,aslında ben 1 aydan fazladır güçlendirmeciyim de boşuna mı kendimi ödüllendirmiyorum.Sanırım 1.5 aydır falan aynı kilolarda takılı kaldım.Gitmiyor mu artık 69 göremeyecek miyim ben,69.9 olsaydı bari :KK50:
Şimdi diyorum ki önümüzdeki hafta yumruk,beyaz gün falan yapayım baktım hiç bir şey değişmiyor öbür hafta geçeyim mi güçlendirmeye yoksa bayrama kadar bekleyeyim mi.Bekle derseniz beklerim,ben sıkılmadım da hani daha fazla kilo veremeyeceksem boşuna güçlendirme sürecimi de uzatmış oluyorum şu an ondan şeetttimmmmm :KK34:
sizi seviyorum kuzularrrr :KK54:

bence öyle atraksiyonlara gerek yok. güçlendirme öncesi vücudu sıkılarsan, güçlendirmeye geçince kilo alabilirsin. yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, az daha sabret...

buldummmm :)))) her zaman yaptığım muhallebiyi dukana uyarlayacağım bakalım nolcak :)))
ya ben atak evresini okudum şimdi seyir evresini okuyacağım kitapta o kadar işim var ki oturup okuyamadım kızmayın bana. bir yandan da yetiştirmem gereken dualar var ayyy çok tembelim ben :KK43:((
aliye görecek bağıracak bana ama sormam lazım ben ne zaman meyve yiyeceğim yaaaaaa

güçlendirmede meyve yiyeceksin. testini yaptıysan, söyley sana zamanını. yapmadıysan da yap, söylesin ne zaman meyve yiyeceğini

Kızlar merhaba benide aranıza lırmısınız? Kitabı dün akşam okumaya başladım. Bugünde alışveriş yapıp yarın diyete başlayayım diyorum.5 kilo fazlam var ama kilo verme konusunda metobolizmam oldukça inatçı.Bu ilk diyet denemem olacak inşallah sonuna kadar gidebilirim:)

biraz kendinize gelin lütfen.
yok atakta 2. günüm ağzıma tatlı girmedi,
yok atakta 5 günüm ben ne zaman meyve yiyeceğim,
nedir bu?
seyire bile gelmeden tatlı krizine girmeler, diyetten sıkılmalar, meyve istemeler, ekmek aranmalar, 3 gündür kilo veremedim diye krize girmeler.
yapmayın lütfen. biraz dayanıklı olun, dirayetli olun. uzun bir yola girdiniz. eşe dosta söylediniz ben dukana başladım diye. böyle bir ruh haliyle hareket ederseniz, 3-5 gün sonra pes edip milletin ağzına sakız olacaksınız. kendinize gelin. biraz daha sabır lütfen. işte öyle yani.

Başöğretmen Aliye :KK60:

slmss millet..hawalar cok fena,,bende üşüttüm sanırım bogazım dunden bu yana cok fenaa..kış geldi ya malesef daha yazı anlayamadan :2:

Canım ben neşelen diye öyle dedim, sen de iyice dertlere büründün amaa... Senin dertlerini boşvermeyiz de biz, sen boşver canım :KK66: İyi etmişsin. Ağzına sağlııkkk!! Allah gönlüne göre versin inşallah..

5'te mi çıkyon bee :KK70: Vay vayyyy!! Aman maşallah!:nazar::nazar: Darısı başımıza :KK1::KK1: İyi akşamlaarr..

.

2. yarıya da geç canım, daha zevkli valla, süper ötesi :)

O insan müsvettesinden de kurtulmuşsun şükret. İleride daha kötü olabilirdi, nereden dönsen kardır canım.:KK19: İçinde bişeyle de gitmez öyle hemen, uyuyorlardır şimdi. Ayağını yerden kesen biri çıkar karşına uyanırlar. :KK16:

İyi akşamlar canım. :KK19:

Bişeycik olmaz love01 e, şimdi çıkıyor madem, salına salına çıksın, keyfine baksın :))))

tşk ederim kızlarr saolun güsel sözleriniz içinnn...inş öle olur,,yeniden sewebilirim birilerini suan pek umudum olmasadaaa..

Arkadaşım kusura bakma da saçmalamışsın resmen.
20 kg fazlalığa 10 gün atak dönemi kuralı gibi birşey nerden çıktı allah aşkına?

Bi zahmet kitabı okuyuver.

seyirde olduğunu ben de biliyorum arkadaşım. ama ben bu forumun kitap okutma canavarıyım. kitabı okumadan, "menü yazın, bir günde neler yiyorsunuz, öğlen ne yediniz, akşam ne yediniz, şu serbest mi, bu yasak mı" gibi sorularla diyet yapmaya çalışan birini bulunca, hemen başının etini yemeye başlıyorum kitabı oku diye. sana da öyle söylemek yerine, dikkatini çekmek için böyle bir şaşırtmaca yaptım işte...:KK1:

ben artk böle kitap okumadan karsıdakını enayı yerine koymaya calısan insanlara cvp werme gereği duymuorum kızlar.kimsenin kötülüğünü istediğimiz yok,,bişi diosak sanırım bildiğimiz war ama hala ısrarla olmaz mı kıtapsız,,olmaz mıı....eee yap o zmn,,ne halin warsa gör diesim gelior artk hakkaten üzgünümmm :KK47:

Dün iş yoğunluğumdan dolayı pek aranızda olamadım ama bugün telafi edeceğim.Ben bir geçmişi okuyup geleyim :KK34:
Bu arada size birşey danışmak istiyorum,bu sabah da 73.4 falan çıktım yani her sabaha daha bir + ile uyanıyorum.
Acaba her ne kadar ben kendimi kandırmaya devam etsem de vücudu kandıramıyor muyum,aslında ben 1 aydan fazladır güçlendirmeciyim de boşuna mı kendimi ödüllendirmiyorum.Sanırım 1.5 aydır falan aynı kilolarda takılı kaldım.Gitmiyor mu artık 69 göremeyecek miyim ben,69.9 olsaydı bari :KK50:
Şimdi diyorum ki önümüzdeki hafta yumruk,beyaz gün falan yapayım baktım hiç bir şey değişmiyor öbür hafta geçeyim mi güçlendirmeye yoksa bayrama kadar bekleyeyim mi.Bekle derseniz beklerim,ben sıkılmadım da hani daha fazla kilo veremeyeceksem boşuna güçlendirme sürecimi de uzatmış oluyorum şu an ondan şeetttimmmmm :KK34:

ben herzmn dediğimi tekrarlıorum we gec artk diorum.çünkü güçlendirmedede kilo weriosun.

Canım 1 günde 1 kilo vermek çok güzel, normal:KK9:
açıkçası ben de bu diyete başlarken diğer diyetler gibi önce bir denerim demiştim,çok da ümitli falan değildim.
testte dukan bana hedef 17 kilo öngörmüştü.yok artık dedim.hayatım boyunca hep 10 kilo vermek istemiştim ama hiç bir yöntemle bunu başaramamıştım.değil 17 kilo vermek,10 kilo bile veremem zannetmiştim.şu an toplam 20 kilo verdim.bunu hayal bile edemezdim doğrusu.
şöyle söyleyeyim dukan müneccim gibi bişey,adam ne derse o.bana da 5 gün atak dedi,7 gün yaptım ama skoru değiştirmedi:KK34:
yani 3 gün dediyse 3 gün yap,bilemedin 4.haa sıkılmam diyorsan 5 de yap,sen bilirsin.
ataktaki en güzel şey sana çok hızla kilo kaybettiriyor olması.ben 5 gün gibi kısa bir sürece 3.5 kilo vermiştim.her sabah tartıya çıktığımda şoka giriyordum resmen,yok artık diyordum:KK53:
işte bu süreç,insanı diyete sıkı sıkıya bağlıyor ve devam etme arzunu arttırıyor.
mesela bana 17 kilo dedi,onu verdikten sonra hırs yaptım 20 kilo olsun istedim.zorladım,devam ettim seyire 20 kilo verdim gerçekten de.ama şimdi de 69 olmak için zorluyorum,yok mesela olmuyor :KK50: adam herkesin hikayesine göre olabilecek en mantıklı haritayı çiziyor bence.ben mesela onu kandırdım 17 yerine 20 kilo verdim,3 kilo kardayım diyorum ama belki bu şekilde yapmasaydım o 3 kiloyu güçlendirmede de verebilirdim.bu arada burda hiç birimizin yaptığı size kızmak ,bağırmak değil aslında umarım bunun farkındasınız.burda ne diyorsak hep sizin iyiliğiniz için.yoksa bize ne ister meyve ye,ister tatlı ye,ister kilo al,ister kilo ver.ama biz cidden üzülüyoruz siz yanlış yaptıkça.istiyoruz ki sizler de bir an evvel bizim yaşadığımız güzellikleri yaşayabilin.
mesela bazı arkadaşlar geliyor,sözüm sana değil kesinlikle ama kitabı almamış durmadan bize soruyor.yaaa arkadaş Allahın salağı bizler miydik,biz niye alıp hatmettik bu kitapları ? inan benim 2 tane kitabım var,biri ofisimde biri evimde hala takıldığım bişey olunca açıp açıp bakıyorum ve ömrümün sonuna kadar da başucu kitabım olacak.yani yıllarca diyetisyenlere,zayıflama haplarına ona buna tomarla para harcıyor insanlar ama üç kuruşluk kitabı almıyorlar.böyle olunca da bana çok samimiyetsiz geliyorlar.yada başlayalı 2 gün olmuş ayy ben kaçamak yaptım,şunu da yedim bunu da yedim diyorlar.insanın içinden inan bana ne halin varsa gör demek geliyor.bana mı yapıyorsun,kendine yapıyorsun.daha 2 günde dayanamadım diyorsa bu diyet zaten o kişiye uygun değildir.herşeyin bir bedeli var.yıllarca yiyip yiyip şiştiysek ve bu uzuun yıllar aldıysa bu kiloları vermek de 1 ay sürmeyecek elbette bu da uzun bir süreç.
çok uzun yazdım ama umarım yardımcı olabilmişimdir bi nebze de olsa :KK34:

agzına saglık sekerimmm :KK16:

Yaklaşık olarak 50 gündür diyetteyim. 62.5 kilodan 55 kiloya düşebildim. Hedef kilom 48. Ancak kilo vermem yaklaşık olarak 20 gündür durdu. Neden olabilir? Diyeti bozmuyorum. Ama neden neden diye isyanlar içerisindeyim. Vaz mı geçsem bu sevdadan???
Yok artııkk! Ne isyanıymış o 20 günde..! Örnek arıyorsan bana bak. Bozuk plak gibi tekrarlıyorum ama; 6 ayda 10 kilo verdim ben.. Arada kaçamaklar da oldu, insan veremedikçe sinir oluyor çünkü.. Bak kaçamak da yapmıyorum diyorsun sen.. Öyle kolay değil bu kiloları vermek.. Hemen pes etmek yok öyle :KK20: Hareketi arttırmanı tavsiyeni ederim :KK66: Spor spor..

Sanırım kitabı okumakta fayda var teşekkür ederim cevabın için inşallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz.

Ben dün marketten yulaf kepeği aldım:KK1:Sanırım sıra geldi dukan diyeti kitabına yarında o kitaba bakarım alırım inşallah.Sonrada aranızda dukancı olarak bulunurum bende.Teşekkür ederim bilgilerin için.Herkez için hayırlısı olsun ve istediğimiz kiloya ulaşırız inşallah:KK16::KK34:
Okudum yazdıklarını okudum okudum.. Okudukça sinirlendim.. Kusura bakma ama; tam ters bi cevap verecektim.. Neyse ki doğru yolu bulmuşsun..
Kendin için yapacağın böyle bişey için bir kitap almaya değmez mi? Kitabı okuyunca sorduğun sorulara sen de şaşıracaksın..
Bizim burda kimseyi dışlama istememe falan gibi bi lüksümüz yok, bi hakkımız yok, zaten "biz" kimiz yani..? Forumun da topicin de kurucusu falan değiliz.. Burda bi başkan yok, sen gel sen git diyecek.. "Biz" hep baraber "biz"iz işte.. Herkesler istediği gibi gelebilir, bizimle biz olabilir. Ama en önemlisi, bu işi ciddiye alanlarız "biz". Bu kadar ciddiye alıp, üzerinde düşünerek uğraşarak didinerek bişeyler yapmaya çalışırken, takdir edersin ki bizim böylesine ciddiye aldığımız bi konuda birilerinin çıkıp, "amaan ne olacak, ben okumucam, sorarım , cevabımı alırım.. " gibi hiç bir emek vermeyen ve ciddiyetsiz tavırları ters kaçıyor. Sen kitabı okursan, "hoşgeldin" deriz canıgönülden..

........
...........
........
çok ısrarcı gördüm seni arkadaşım en güzel bilgiyi sana ilk mesajında cevapladılar kitabı okuman şart ben diyete karar verdim geldim araştırma yaptım ona rağmen aklıma takılanları sordum ve diyete karar vediğim gece kitabı netten sipariş verdim ve şimdi atak evresini yapıcak kadar okudum kendini kasma diyeti yapıcaksan hemen kitabı al derim netten burdan şurdan öğrendiklerin yetersiz ve yanlış olabilir bilgine :)))

henüz aranıza katılmadım ama listenize bayıldım inşallah bende sizin gibi verdiğim kiloları bildiricem çok kıskandım yahuuuu:KK52::KK52:
kısa zamanda başlayıp eksileri bildirmek üzere iyi geceler :):21:
Hoşgeldin arkadaşıımm :)) Ne güzel anlatmışsın sen öyle :) Aferin be sanaa :KK1::KK9::KK9: Hadi bir an önce başla da, haftaya bildirimini bekliyoruz :KK66:

kizlar diyeti bozmadim regl bitti gr da olsa eksilme var bu sabah :KK52:artik kendime aciyip ayyyyy biraksammi yok alti ustu 13,5 kilo vercem millet 20 30 kilo veriyor ben 14 kilo vermekten acizim ya cok kizdim kendime :KK1:sisliklerde indi karnimda keyfim yerinde sutlu kahvemi soylesem soyle light olandan acaba kendime:KK53:regl bitti tutmayin beni patir patir vercem kilolari:KK37:
İnşallah inşallah :)) Hoşgeldin.. Hayırlı olsuunn..

arkadaşım bende yeniyim senin gibi
cuma gününden beri buralarda geziniyorum Aliye banada aynısını söyledi kitappp kitapp diye ben zaten cuma günü siparişi vermiştim ama çarşamba günü geldi o güne kadar başlasam diyordum kızlar bekle diyordu ve ne kadar saçma sorular sormuşum örnek;
-yemekte yulaf ekmeği yenince kepek yeniyormu
benim ekmekten kastım marketlerde satılan ekmekti Allahtan kimse dalga geçmedi yahu ne alaka diyette ekmek yokki. (ama ben dün günlük kepek hakkımı ekmek yaptım yağsız tuzsuz)
yani eksik çok oluyor elimin altında kitap var açıyorum şu yenirmi bu nasıl tüketilir bakıyorum
1 gün oldu 1 kilo verdim ama anormal bir baş ağrısı az yiyor olabilirim hemen açıp kitaba bakıyorum. çok pahalı bir kitap değil hatta yulaf kepeğinden daha ucuz:KK1::KK1: elinin altında olması gereken bir kitap.
Yeni Dukancanlar çok güzel anlatmış valla :KK1: İnşallah emeğinin karşılığını alacaksın.. "Yulaf kepeğinden daha ucuz" demişsin çok hoşuma gitti valla hahaha :KK9: Haklısın..
Atakta baş ağrısı olabilir.. Ama sabret.. Sebze yemeğe başlayınca geçer... ve tabi tatlı isteğinden oluyor. Vücudun alışacak çok yakında.. Sabır sabıırr :KK66:

Günaydınnn! :KK3:

Bugün son atak günüm olacak inşallah, tarçınlı su muhallebim ve sütlü neskafemle başladığım 5. atak günüm. Sabah tartıda -400 gramı görünce 5 güne tamamlamaya karar verdim. Cumartesi bol soğan, patlıcan, kabak, Allah ne verdiyse ps günü yapar bayram ederim artık.

Herkesin azmi daim olsun, bizi yoldan çıkarmaya çalışanlara aldırmayın. Şu an ev pastane gibi yahu, normal zamanda arasam böyle olmazdı. Ama yok bu sefer yoldan dönmek yok! :KK36:

Kitap konusunda: İngilizceniz varsa internette bayağı bol bulunuyor pdf hali, ben terbiyesizce korsan okuyorum şu an. :) Türkçe pdf ler de olabilir, o kadar ayrıntılı bakmadım. Daha doğrusu biraz baktım, indirdiğim kitap sanırım İspanyolca çıkınca direkt İngilizce aramalara döndüm :KK70:
Günaydın korsancı :KK1: Hayırlı olsun, kolay gelsin.. Tariflere bile başlamışsın, tuzaklara da düşmemişsin.. maşallah maşalah.. :nazar: hızlı bi giriş olmuş :)) İnşallah çabucak verirsin kiloları :KK8:

Günaydın canım..
Bence de sen atak yap şöyle bi kaç gün.. Seyirin sp günlerinde de beyaz gün yap. Sonra da artık fazla zorlama :KK66: Zaten eminim gçlendirmede de vereceksin. beni bekle demiyorum bak.. Ben başımın çaresine bakarım.. Sen kendini düşün Nnnalaaannn!!! :KK1::KK9::KK9: Bayrama da bişi kalmadı ama :KK1::KK1: Bekliyim dersen de, seyir uzadıkça güçlendirme uzamıyor ki.. Verdiğin kiloya bağlı ya.. Sen uzatıp uzatıp da yine kilo veremezsen, kaç kilo verdiysen ona göre yapcan yani yine.. He güçlendirmeye geçme sürecimi uzatıyorum diyosan, e haklısın bak o uzuyo :KK66: Fıstıksın ya, fıpfıstık :) olmak istiyon, ondan :KK23::KK23:

Günaydınnnn fıstıklaaaarrr..:KK3:

Gec oldu ama hepınıze booosssbooooll eksıler dılıyorum..:21: Güne istediğiniz en güzel şekilde başlarsınız umarım.:KK16:
Kaçamaksız bomba gibi bir gün olması dileğiyle..

buldummmm :)))) her zaman yaptığım muhallebiyi dukana uyarlayacağım bakalım nolcak :)))
ya ben atak evresini okudum şimdi seyir evresini okuyacağım kitapta o kadar işim var ki oturup okuyamadım kızmayın bana. bir yandan da yetiştirmem gereken dualar var ayyy çok tembelim ben :KK43:((
aliye görecek bağıracak bana ama sormam lazım ben ne zaman meyve yiyeceğim yaaaaaa
:KK9::KK9: Ay öğrenci gibi söylemişsin tam :KK70:

Düşünmemen gereken uzun bi zaman sonra :KK34: Güçlendirmede.

Günaydın bebeklerim :KK16::KK16::KK16:
Hala gelen giden yok bana :KK50::KK50: biraz da üşütmüşüm galiba, yarın doktra gidicem randevu alabilirsem. Midem bulanıyor hala :KK50::KK50::KK50: protein günü yapamıyorum sabah domates yedim, dün de yapamadım zaten :KK53::KK53: neyse şu hal bi geçsin de toptan yaparım proteinleri :KK14::KK14::KK14:

Kendinize dikkat edin bebekler, hava çok garip, buraya kış geldi, ben aslında çok korkarım ama 1 haftadır oğlumla yatıyorum gece emiyor beni dönüp dönüp oram buram açık yatıyorum hep, oramdan buramdan soğuk girdi galiba :2::2::2:
Ay asıl sen dikkat et kendinee.. Geçmiş olsuun.. Ama senin neden miden bulanıp duruyor yaa :44: Bek ben bile strese girdim şimdi.. Üşetmektendir di mii.. Mutlaka doktora git canıımm..

güzel cevaptı ve teşekkür ederim yani daha en az 3 ay var. olsun napalım beklerim
ya meyveyi hiç aramazdım şimdi gözümden üzümler geçiyor:KK43:(((
dün kaynana diyorki oğlumu neden aç bırakıyorsun :))) ulennn ben yemiyorum ama ona yaptığım yemekler maşaallah miss gibi. dün akşam maç seyrediyor diye mısır bile patlattım bu kadını alıp uzak bir adaya bırakasım var:)))
Hahahha :60 Ay hiç güleceğim yoktu gerçekten de yaa :KK9::KK9: Hay Allah razı olsun :KK9: Uzak bi adaya bırakası varmış puhahah :KK60:

canım kız banaa bağırr :))) ama lafta kalıyor bak dün aldığım light meyveli yoğurdumu bile yemedim seyir dönemine sakladım. bende reaktif hipoglisemi var canım şekerim düşüveriyor ondan böyleyim yoksa istikrarlı bir diyetçiyimdir
medesam canımmm sana sorma gereken bişey var atakta 2. gün yani ilk günde 1 kilo kaybettim bu normalmi? birde benim dukan amcaya göre yarın atak dönemim bitiyor acaba 5 güne tamamlasammı?
Medesacık çok güzel anlatmış :KK66: Bence hiç gerek yok uzatmana.. Çok da bi işe yarayacağını sanmıyorum zaten uzatmanın. Sonuçta en fazla bi kaç yüz gram daha verirsin, o da senin diyetini 2-3 gün mü kısaltır yani sonuçta..? Hatta sebze yiyince de onları geri alırsan, kısaltmaz bile.. 3 gün atak yeter bence.. E Dukan'a göre de tabii..

Burada olmak güzel, hele de bu yağmurlu günde sıcaklığınızla ısınıyor içim. :KK16:
...........
...............
Günaydıınnn :KK3: Bugün de buralardasın demek :107: O senin sıcaklığıınn :KK16:

seyirde 6. günüm
60'ın bir mm altını gördüm (malum tartı dijital değil) :)
Dijital olsaydı kilo verdiğini daha net görecektin ve daha azimli olacaktın böylece :KK34: İmkanın varsa al bence yaa.. He tabi artıları da daha net göreceksin :KK1: ama inşalah hiç artı görmezsin :KK34:

Kızlar merhaba benide aranıza lırmısınız? Kitabı dün akşam okumaya başladım. Bugünde alışveriş yapıp yarın diyete başlayayım diyorum.5 kilo fazlam var ama kilo verme konusunda metobolizmam oldukça inatçı.Bu ilk diyet denemem olacak inşallah sonuna kadar gidebilirim:)
Merhaba.. Hem daha önce hiç diyet yapmamışsın, hem sadece 5 kilo fazlan var, hemen verirsin bence sen.. Kitabı hemen almana da sevindim. Bu diyet inadını kırar inşallah kilolarının, ama 5 kilo için böyle bi diyete başlaman gerekmeyebilirdi belki.. Ömrünüze en fazla 2 kere tekrarlayın bu diyeti diyor Dukan.. Sonraki şanlarını yok etme :) Neyse.. Kitabı oku da, öyle karar ver bence.. Kolay gelsin şimdiden..

Son düzenleme:
jelatin kıvam artırıcı olark kullanılıyor. yerine ancak un, nişasta v.b. tutar. açıkcası jelatin sağlıklı birşey değil. ayrıca domuz jelatini riski de var...

agar agar alın jelatinden daha az kullanılır bitkiseldir daha az kalorilidir ısıya daha çok dayanır

Canım 1 günde 1 kilo vermek çok güzel, normal:KK9:
açıkçası ben de bu diyete başlarken diğer diyetler gibi önce bir denerim demiştim,çok da ümitli falan değildim.
testte dukan bana hedef 17 kilo öngörmüştü.yok artık dedim.hayatım boyunca hep 10 kilo vermek istemiştim ama hiç bir yöntemle bunu başaramamıştım.değil 17 kilo vermek,10 kilo bile veremem zannetmiştim.şu an toplam 20 kilo verdim.bunu hayal bile edemezdim doğrusu.
şöyle söyleyeyim dukan müneccim gibi bişey,adam ne derse o.bana da 5 gün atak dedi,7 gün yaptım ama skoru değiştirmedi:KK34:
yani 3 gün dediyse 3 gün yap,bilemedin 4.haa sıkılmam diyorsan 5 de yap,sen bilirsin.
ataktaki en güzel şey sana çok hızla kilo kaybettiriyor olması.ben 5 gün gibi kısa bir sürece 3.5 kilo vermiştim.her sabah tartıya çıktığımda şoka giriyordum resmen,yok artık diyordum:KK53:
işte bu süreç,insanı diyete sıkı sıkıya bağlıyor ve devam etme arzunu arttırıyor.
mesela bana 17 kilo dedi,onu verdikten sonra hırs yaptım 20 kilo olsun istedim.zorladım,devam ettim seyire 20 kilo verdim gerçekten de.ama şimdi de 69 olmak için zorluyorum,yok mesela olmuyor :KK50: adam herkesin hikayesine göre olabilecek en mantıklı haritayı çiziyor bence.ben mesela onu kandırdım 17 yerine 20 kilo verdim,3 kilo kardayım diyorum ama belki bu şekilde yapmasaydım o 3 kiloyu güçlendirmede de verebilirdim.bu arada burda hiç birimizin yaptığı size kızmak ,bağırmak değil aslında umarım bunun farkındasınız.burda ne diyorsak hep sizin iyiliğiniz için.yoksa bize ne ister meyve ye,ister tatlı ye,ister kilo al,ister kilo ver.ama biz cidden üzülüyoruz siz yanlış yaptıkça.istiyoruz ki sizler de bir an evvel bizim yaşadığımız güzellikleri yaşayabilin.
mesela bazı arkadaşlar geliyor,sözüm sana değil kesinlikle ama kitabı almamış durmadan bize soruyor.yaaa arkadaş Allahın salağı bizler miydik,biz niye alıp hatmettik bu kitapları ? inan benim 2 tane kitabım var,biri ofisimde biri evimde hala takıldığım bişey olunca açıp açıp bakıyorum ve ömrümün sonuna kadar da başucu kitabım olacak.yani yıllarca diyetisyenlere,zayıflama haplarına ona buna tomarla para harcıyor insanlar ama üç kuruşluk kitabı almıyorlar.böyle olunca da bana çok samimiyetsiz geliyorlar.yada başlayalı 2 gün olmuş ayy ben kaçamak yaptım,şunu da yedim bunu da yedim diyorlar.insanın içinden inan bana ne halin varsa gör demek geliyor.bana mı yapıyorsun,kendine yapıyorsun.daha 2 günde dayanamadım diyorsa bu diyet zaten o kişiye uygun değildir.herşeyin bir bedeli var.yıllarca yiyip yiyip şiştiysek ve bu uzuun yıllar aldıysa bu kiloları vermek de 1 ay sürmeyecek elbette bu da uzun bir süreç.
çok uzun yazdım ama umarım yardımcı olabilmişimdir bi nebze de olsa :KK34:
yazdıklarını öyle bir hevesle okudum ki sabah gözümün önünde gezen tatlılar şimdi uzaklara gittiler
birşeyi yapmak için bedel ödemek lazım. ben o kitaba yada aldıklarıma verdiğim paraya acımıyorum çünkü zaten bir yerde oturup bir pizza yemem 15 liraya mal oluyordu o da en az. kitapla diyetmi olur diyenlerde oldu aaa o kitapla arkadaşım şu kadar kilo verdi diyende. biliyormusun bilmiyorum ben karatay diyeti yapacaktım babam engel oldu. babadan dolayı kronik bir kolestrol problemim olduğu için "hayırr kızım izin veremem o kadın kolestrolü yok sayıyor" dedi bana. ondan gizli yaparım dedim ama canım anneciğim bana dukan diyeti yapsana dedi. o ne ki dedim sonra aklıma annemin düğünüme 3 ay kala gazetede Dukanın zayıflattığı Kate Middleton ve onun hikayesini okuttuğu geldi. yapabilirmiyim anne dedim "sen yaparsın" dedi. tabi iş buraya gelene kadar 14 aylık evliliğimin eziyet dolu ilk 7 ayı ve bebek istemeye başladığım son 7 ayı ve bebeğimin olmaması çok kötü yaptı beni. neden bekarken düzenli olan adetim evlendikten birkaç ay sonra bozuldu diye düşündüm. işte güzel bir sebep KİLO ALDIM VE YUMURTLAMIYORUM :KK43:(
şimdi iyiki annemin sözünü dinlemişim diyorum eşimin çok kilo aldın diye kayınvalidemin yanında bile yaptığı dalgalarından kurtulmak için bu diyete ve sizlere ihtiyacım var. dediğim gibi hipoglisemi nedeni ile zorlanıyorum yemek saatlerim gelmesine yakın acıkıyorum ama dün de aynısını yaptım DOYMADIM başımda ağrıdı karnımda ama her diyet ilk başlarda baş ağrısı yapar.
önceden yazmıştım 40 kilo verip onun 15-17 kilosunu geri almış bir kişiyim ama yine verebilirim. bunu kendim için ya da güzelliğim için değil aslında doğacak bebeğim için yapıyorum.
işte böyle bende uzun yazdım ne de dertliymişim meğerse :))

yazdıklarını öyle bir hevesle okudum ki sabah gözümün önünde gezen tatlılar şimdi uzaklara gittiler
birşeyi yapmak için bedel ödemek lazım. ben o kitaba yada aldıklarıma verdiğim paraya acımıyorum çünkü zaten bir yerde oturup bir pizza yemem 15 liraya mal oluyordu o da en az. kitapla diyetmi olur diyenlerde oldu aaa o kitapla arkadaşım şu kadar kilo verdi diyende. biliyormusun bilmiyorum ben karatay diyeti yapacaktım babam engel oldu. babadan dolayı kronik bir kolestrol problemim olduğu için "hayırr kızım izin veremem o kadın kolestrolü yok sayıyor" dedi bana. ondan gizli yaparım dedim ama canım anneciğim bana dukan diyeti yapsana dedi. o ne ki dedim sonra aklıma annemin düğünüme 3 ay kala gazetede Dukanın zayıflattığı Kate Middleton ve onun hikayesini okuttuğu geldi. yapabilirmiyim anne dedim "sen yaparsın" dedi. tabi iş buraya gelene kadar 14 aylık evliliğimin eziyet dolu ilk 7 ayı ve bebek istemeye başladığım son 7 ayı ve bebeğimin olmaması çok kötü yaptı beni. neden bekarken düzenli olan adetim evlendikten birkaç ay sonra bozuldu diye düşündüm. işte güzel bir sebep KİLO ALDIM VE YUMURTLAMIYORUM :KK43:(
şimdi iyiki annemin sözünü dinlemişim diyorum eşimin çok kilo aldın diye kayınvalidemin yanında bile yaptığı dalgalarından kurtulmak için bu diyete ve sizlere ihtiyacım var. dediğim gibi hipoglisemi nedeni ile zorlanıyorum yemek saatlerim gelmesine yakın acıkıyorum ama dün de aynısını yaptım DOYMADIM başımda ağrıdı karnımda ama her diyet ilk başlarda baş ağrısı yapar.
önceden yazmıştım 40 kilo verip onun 15-17 kilosunu geri almış bir kişiyim ama yine verebilirim. bunu kendim için ya da güzelliğim için değil aslında doğacak bebeğim için yapıyorum.
işte böyle bende uzun yazdım ne de dertliymişim meğerse :))
Çok kızıyorum ve sinirleniyorum bu kilo konusunu dalga yapan eşlere, sevgililere... vs.
Ya karşındaki sevdiğin bir insan ve sevginin yanında kilo sorununun s'si bile geçmemeli kesinlikle.

Ayrıldığım adam 78 kiloluk halimle bile çok seksi olduğumu ve bana deli olduğunu söylüyordu.
Niye sevgi ve değer vardı çünkü.

Şaşkınanne yerinde olsam tatlıymış, meyveymiş, kaçamakmış bunların zerresini düşünmem ve son gaz diyetimi sporumu yaparım.
Şanslısın ki yinede aşırı kilolu değilsin ve istediğin kiloyada bir güzel inersin.
Yeter ki iradeli ve kararlı ol!

jelatin kıvam artırıcı olark kullanılıyor. yerine ancak un, nişasta v.b. tutar. açıkcası jelatin sağlıklı birşey değil. ayrıca domuz jelatini riski de var...

güçlendirmede meyve yiyeceksin. testini yaptıysan, söyley sana zamanını. yapmadıysan da yap, söylesin ne zaman meyve yiyeceğini
Aliyecim senden korkuyorum senin korkuna dikkat ediyorum diyete:KK1::KK1: arada beni de kaynatmışsın meyve sordum diye. çok derdim değil meyve ama başım dönüyor ondan alışana kadar olacak olsun. ben birşeye karar vermeden başlamam zaten olurda ciddi bir problemim olmazsa gitmeyeceğim bir yere işte

Yok artııkk! Ne isyanıymış o 20 günde..! Örnek arıyorsan bana bak. Bozuk plak gibi tekrarlıyorum ama; 6 ayda 10 kilo verdim ben.. Arada kaçamaklar da oldu, insan veremedikçe sinir oluyor çünkü.. Bak kaçamak da yapmıyorum diyorsun sen.. Öyle kolay değil bu kiloları vermek.. Hemen pes etmek yok öyle :KK20: Hareketi arttırmanı tavsiyeni ederim :KK66: Spor spor..

Okudum yazdıklarını okudum okudum.. Okudukça sinirlendim.. Kusura bakma ama; tam ters bi cevap verecektim.. Neyse ki doğru yolu bulmuşsun..
Kendin için yapacağın böyle bişey için bir kitap almaya değmez mi? Kitabı okuyunca sorduğun sorulara sen de şaşıracaksın..
Bizim burda kimseyi dışlama istememe falan gibi bi lüksümüz yok, bi hakkımız yok, zaten "biz" kimiz yani..? Forumun da topicin de kurucusu falan değiliz.. Burda bi başkan yok, sen gel sen git diyecek.. "Biz" hep baraber "biz"iz işte.. Herkesler istediği gibi gelebilir, bizimle biz olabilir. Ama en önemlisi, bu işi ciddiye alanlarız "biz". Bu kadar ciddiye alıp, üzerinde düşünerek uğraşarak didinerek bişeyler yapmaya çalışırken, takdir edersin ki bizim böylesine ciddiye aldığımız bi konuda birilerinin çıkıp, "amaan ne olacak, ben okumucam, sorarım , cevabımı alırım.. " gibi hiç bir emek vermeyen ve ciddiyetsiz tavırları ters kaçıyor. Sen kitabı okursan, "hoşgeldin" deriz canıgönülden..

Hoşgeldin arkadaşıımm :)) Ne güzel anlatmışsın sen öyle :) Aferin be sanaa :KK1::KK9::KK9: Hadi bir an önce başla da, haftaya bildirimini bekliyoruz :KK66:

İnşallah inşallah :)) Hoşgeldin.. Hayırlı olsuunn..

Yeni Dukancanlar çok güzel anlatmış valla :KK1: İnşallah emeğinin karşılığını alacaksın.. "Yulaf kepeğinden daha ucuz" demişsin çok hoşuma gitti valla hahaha :KK9: Haklısın..
Atakta baş ağrısı olabilir.. Ama sabret.. Sebze yemeğe başlayınca geçer... ve tabi tatlı isteğinden oluyor. Vücudun alışacak çok yakında.. Sabır sabıırr :KK66:

Günaydın korsancı :KK1: Hayırlı olsun, kolay gelsin.. Tariflere bile başlamışsın, tuzaklara da düşmemişsin.. maşallah maşalah.. :nazar: hızlı bi giriş olmuş :)) İnşallah çabucak verirsin kiloları :KK8:

Günaydın canım..
Bence de sen atak yap şöyle bi kaç gün.. Seyirin sp günlerinde de beyaz gün yap. Sonra da artık fazla zorlama :KK66: Zaten eminim gçlendirmede de vereceksin. beni bekle demiyorum bak.. Ben başımın çaresine bakarım.. Sen kendini düşün Nnnalaaannn!!! :KK1::KK9::KK9: Bayrama da bişi kalmadı ama :KK1::KK1: Bekliyim dersen de, seyir uzadıkça güçlendirme uzamıyor ki.. Verdiğin kiloya bağlı ya.. Sen uzatıp uzatıp da yine kilo veremezsen, kaç kilo verdiysen ona göre yapcan yani yine.. He güçlendirmeye geçme sürecimi uzatıyorum diyosan, e haklısın bak o uzuyo :KK66: Fıstıksın ya, fıpfıstık :) olmak istiyon, ondan :KK23::KK23:

:KK9::KK9: Ay öğrenci gibi söylemişsin tam :KK70:

Düşünmemen gereken uzun bi zaman sonra :KK34: Güçlendirmede.

Ay asıl sen dikkat et kendinee.. Geçmiş olsuun.. Ama senin neden miden bulanıp duruyor yaa :44: Bek ben bile strese girdim şimdi.. Üşetmektendir di mii.. Mutlaka doktora git canıımm..

Hahahha :60 Ay hiç güleceğim yoktu gerçekten de yaa :KK9::KK9: Hay Allah razı olsun :KK9: Uzak bi adaya bırakası varmış puhahah :KK60:

Medesacık çok güzel anlatmış :KK66: Bence hiç gerek yok uzatmana.. Çok da bi işe yarayacağını sanmıyorum zaten uzatmanın. Sonuçta en fazla bi kaç yüz gram daha verirsin, o da senin diyetini 2-3 gün mü kısaltır yani sonuçta..? Hatta sebze yiyince de onları geri alırsan, kısaltmaz bile.. 3 gün atak yeter bence.. E Dukan'a göre de tabii..

Günaydıınnn :KK3: Bugün de buralardasın demek :107: O senin sıcaklığıınn :KK16:

Dijital olsaydı kilo verdiğini daha net görecektin ve daha azimli olacaktın böylece :KK34: İmkanın varsa al bence yaa.. He tabi artıları da daha net göreceksin :KK1: ama inşalah hiç artı görmezsin :KK34:

Merhaba.. Hem daha önce hiç diyet yapmamışsın, hem sadece 5 kilo fazlan var, hemen verirsin bence sen.. Kitabı hemen almana da sevindim. Bu diyet inadını kırar inşallah kilolarının, ama 5 kilo için böyle bi diyete başlaman gerekmeyebilirdi belki.. Ömrünüze en fazla 2 kere tekrarlayın bu diyeti diyor Dukan.. Sonraki şanlarını yok etme :) Neyse.. Kitabı oku da, öyle karar ver bence.. Kolay gelsin şimdiden..

baş ağrılarım geçecek diye bekliyorum yahu kendimi öyle bir hissettim ki böyle mız mız amannn diyetteyim dokunmayın ölüyorum der gibi yanlış tanıttım kendimi öyle değilim ben. iyiyim mutluyum 3 ay sonra gireceğim pantolanlarımı salına salına yürüdüğüm yolları ve ağlattığım asfaltalrı düşünüyorum diyetimi bozmuyorum bozmam da:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

selamlar hepinize dukan testi diye giriyorum acaba benmi beceremiyorum siz testi hangi adresten giriyorsunuz ben bugün atak evresinin 5 ci günündeyim başlangıç 94.7idi şimdi ise91.7sizce nasıl nekadar daha devam edeceğimi bilemediğim için dukan amcaya sormak istiyorum hepinizi:KK54:

X