- 12 Eylül 2012
- 33
- 0
Yaklaşık olarak 50 gündür diyetteyim. 62.5 kilodan 55 kiloya düşebildim. Hedef kilom 48. Ancak kilo vermem yaklaşık olarak 20 gündür durdu. Neden olabilir? Diyeti bozmuyorum. Ama neden neden diye isyanlar içerisindeyim. Vaz mı geçsem bu sevdadan???
1 haftada toplam 24,6 kilo veren 21 Dukancan'ı kutlarımMedesa ve benim +400'ümüzü de mazur görün artık Veremeyenler de alanlar da haftaya eksi olsun inşallaahh..
Eki Görüntüle 514442
boyunuz kaç? 48 çok düşük gibi geldi bana..
dukan amcanın bana uygun gördüğü kilo 56 ama ben 54'e falan düşmek istiyorum
2 kilo için seyiri 20 gün daha mı uzatayım napıyım?
Sanırım kitabı okumakta fayda var teşekkür ederim cevabın için inşallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz.evet öncelikle kitabı aldım ve okudum, hatta bilgisayarıma da yükledim. birşey aklıma takılırsa açıp kontrol ediyorum.
buradaki bilgilerle olacağını sanmıyorum. koca kitaptaki bilgileri burada nasıl bulacaksın?
ama burası motivasyon için harika. aklına takılan soruları sorduğunda yardımcı oluyorlar. seninle aynı yolda ilerleyenleri, bu yolda başarıya ulaşanları görünce insan daha azimli oluyor.
Ben kitabı okumuştum öncelikle. Sonra Dukan'ın sitesinden bakındım birazda. Oradaki formu doldurarak çizelge yaptım kendime. Benim için 5 gün atak demişti. 5 gün yaptım evet sadece protein ve muhakkak yulaf kepeği yiyerek. Ancak etlerin hazırlanmasında veya yumurtalarn yağdan uzak durarak, tuzdan kaçınarak, mümkün olduğunca yağsız ürünler tercih ederek ve et konusunda yağsız bölgeleri tercih ederek ve bol su tğketerek geçirmiştim o dönemi. Ancak sizin için benim birşey demem doğru olmaz sanıyorum. En kısa zamanda kitabı okumanız yararınıza olacaktır. Hiçbirzaman kulaktan dolma bilgilerle diyete girmeyin derim ben kendi adıma...
Şİmdiden vereceğiniz kilolar hayırlı olsun diyelim...
Canım süt tozu kutu sütlerin yanında oluyor, sen yanlış yere bakıyorsun sanırım, migroslarda oluyor genellikle.
Seyir dönemindeymiş canım arkadaş
Hımm tahmin ettim hep protein olunca.Ben yeniyimde bu konuda oyüzden öğrenmeye çalışıyorum dukan kitabın varmı?Kitabı okuyarakmı yapıyorsun diyetini?
Bende başlıcamda arkadaş kitap almam gerektiğini söyledi kitap almadan buradaki bilgileri okuyarak yapsam olmuyormu yani:44:
Dukan kitabını okuyarakmı uyguladın diyetini?Bende başlıyacağımda Aliye arkadaşımız kitap almam gerektiğini söylüyor neden herkezin bünyesinemi göremi oluyor bu diyet ?Benim okuduğum kadarıyla mesela 20 kg fazlanmı var 10 gün atak dönemi yapıyorsun sadece protein ağırlıklı sonra seyir dönemi ardından güçlendirme ve koruma bunlara göre olmuyormu?Menüyüde listedeki uygun olan yiyeceklerden herhangi birini seçiyoruzdur?Yani bunlara göre yapılacaksa kitaba gerek varmı?Daha farklı bilgilerdemi oluyor oyüzdenmi kitap almam lazım:44:Mesela ben yarın sabah başlıyorum desem kitap almadan olmazmı
Açık yeşil bi paket.. Yağı azaltılmış yazıyor sanırım yanında bi yerinde.. Hehhh! Bulduummm :128:
Eki Görüntüle 514437
Kızlar yaaaa bu hafta bakanlık denetiminden dolayı mahvolduk.motorları pervaneleri taktım deli gibi çalışıyorum,bir de her gün öğleden sonra müşteri ziyaretleri pofffff
bugün sizle hiç ilgilenemedim,var mı öenmli birşey.herkes iyi mi,herşey yolunda mı,benim dışımda herkes eksilerde mi
söz veriyorum yarınki yevmiyemi sizinle kaynatarak hak etmiş olacağım
perakende olarak satılan tek süt tozu var zaten. pınarın yeşil paketli süttozu. yağsız değil yağı azaltılmış yazıyor üstünde. bu ürün.
PINAR SÜT TOZU 200 g | Adepo.com
evet öncelikle kitabı aldım ve okudum, hatta bilgisayarıma da yükledim. birşey aklıma takılırsa açıp kontrol ediyorum.
buradaki bilgilerle olacağını sanmıyorum. koca kitaptaki bilgileri burada nasıl bulacaksın?
ama burası motivasyon için harika. aklına takılan soruları sorduğunda yardımcı oluyorlar. seninle aynı yolda ilerleyenleri, bu yolda başarıya ulaşanları görünce insan daha azimli oluyor.
Ben kitabı okumuştum öncelikle. Sonra Dukan'ın sitesinden bakındım birazda. Oradaki formu doldurarak çizelge yaptım kendime. Benim için 5 gün atak demişti. 5 gün yaptım evet sadece protein ve muhakkak yulaf kepeği yiyerek. Ancak etlerin hazırlanmasında veya yumurtalarn yağdan uzak durarak, tuzdan kaçınarak, mümkün olduğunca yağsız ürünler tercih ederek ve et konusunda yağsız bölgeleri tercih ederek ve bol su tğketerek geçirmiştim o dönemi. Ancak sizin için benim birşey demem doğru olmaz sanıyorum. En kısa zamanda kitabı okumanız yararınıza olacaktır. Hiçbirzaman kulaktan dolma bilgilerle diyete girmeyin derim ben kendi adıma...
Şİmdiden vereceğiniz kilolar hayırlı olsun diyelim...
Rachel'cim en son migrosa baktığımda kalmamıştı, bir daha uğrayamadım oraya. Bugün kipaya baktım işte, kutu sütlerin oraya da baktım canım ama bulamadım.
Arkadaşım kusura bakma da saçmalamışsın resmen.
20 kg fazlalığa 10 gün atak dönemi kuralı gibi birşey nerden çıktı allah aşkına?
Bi zahmet kitabı okuyuver.
Aliyecim o bildiğimiz tavuk göğsü olmasın o. Hem bak yoğurtla yemişş. Hem o arkadaş daha yenii güçlendirmede olduğunu sanmıyorum.
Yaklaşık olarak 50 gündür diyetteyim. 62.5 kilodan 55 kiloya düşebildim. Hedef kilom 48. Ancak kilo vermem yaklaşık olarak 20 gündür durdu. Neden olabilir? Diyeti bozmuyorum. Ama neden neden diye isyanlar içerisindeyim. Vaz mı geçsem bu sevdadan???
Seyir dönemindeymiş canım arkadaş
Hımm tahmin ettim hep protein olunca.Ben yeniyimde bu konuda oyüzden öğrenmeye çalışıyorum dukan kitabın varmı?Kitabı okuyarakmı yapıyorsun diyetini?
Bende başlıcamda arkadaş kitap almam gerektiğini söyledi kitap almadan buradaki bilgileri okuyarak yapsam olmuyormu yani:44:
İnternetten okumuştum böyle yazıyordu demekki saçmalayan onlarmış ben değilKafama göre yazmadım bunları yani Kitabı alınca okuyacağım merak etme
magrenta: Reglin bitmesini bekleme bence, en güzel kilolarımı hep regl zamanı vermişimdir ben şahsen. Metabolizma daha hızlı oluyor, beslenme birazcık düzene girse vücut büyük cevap veriyor. En azından benim bünye şimdiye kadar hep böyle davrandı, o yüzden diyet fırsatı olarak değerlendiriyorum o günleri. :)
teşekkür ederim atak kısmını kitapta okuyunca bunlarıda öğrenmiş oldum :)Tabii ki etkili oluyor, ancak bunu regl döneminde tartıda göremeyebilirsin çünkü bu dönemde vücut su tutuyor, regl şişkinliği geçtikten sonra verdiğin kilolarla birlikte büyük bir fark görebilirsin.
sorbitrol şekeri içeren sakızları almaman lazım arkadaşlar yazmış ama ben eklemiştim mesajı :)))) yeni okudum kitapta da :)slm kızlar bende bıldırım yapayım ıstedım
başlangıç tarihi: 28-082012
başlangıç kilo: 71 kg
hedef: 60
bugün :67.2
kılo bende cok yavas gıdıyor spor yapamıyorum ondan olabılır dımı:26: bıde bırsey soracam kızlar sakız cıgneyebılıyormuyuz fırst un sekersız tatlandırıcılı sakızlarından:26:
teşekkkür ederim regl dönemini geçircem sanırım beklerken ben çok su içiyorum zaten bünyemde hep ödem oluyor bide regl döneminde iyice çoalıyor :)alişim değildir fakat sen yine de bir doktora görün, öyleyse bile yeniden başlatıyorlar, yaşın daha çok genç.
kuzenim benden 3,5 ay küçük ona da dr menapoza giriyor olabilirsin demiş, şimdi takip altında,
genetik aslında fakat hayatın sıkıntıları da neden olabiliyor erken menapoza
öpüyorum
daha da iyisi olacak
oyy kuzum Allah sabır versin, ben dayanamadım ama sen başarırsın inşaallah
aynen
hemen hemen seninle aynıymışız ben de 54 te 3 hafta kalmıştım , sanırım en güçlü kırılma noktası, 52 de de epeyce zorlandı ama devam edersen aşacaksın illaki
aslında regl döneminde bünye çok daha fazla yakıyor ancak su tuttuğu için bunu farkedemiyoruz. regl bittikten 2-3 gün sonra muhteşem sonucu görebilirsin.
benim nacizane tavsiyem regl de başlaman ancak tatlı krizi v.b. endişe ediyorsan sonra başla, zira bozmak da negatif etki edebilir bu dönem.
başarılar.
balık hertürlü var ve çok yemek çok kilo vermek demek tabii yağda olmayacak
89.9u kısa zamanda göreceksin zaten , hatta daha da azını inşaallah
tatlımmmmm çoşkulu çoşkulu alkışlıyorum seni
kısmetse oyunlarına da geliriz inşallah
sen kendine inan göreceksin hayat da inanacak
evet elbette , içinde sorbitol olan sakızlar tavsiye ediliyor,
şekersiz falımların içinde sorbitol göremedim ben (şu tek ya da 6lı paketlerde olanlardan)
fakat kutu olanlarda sorbitol var örn: fist, oneo
hoş geldin dukancan, ben hatırladım mesela
kilosundan memnunsa geçsin, uzun sürünce de bıkabilir, ayrıca her evre bir ödül olduğundan bu motivasyonunu da artırabilir. hem sen de varsın işte
ahahha ben de sıfıra vurmayı düşünüyorum saçımı
valla gerçek bu, bu gün acayip canım sıkıldı ama neyseki değmeyecek şeylere değmeyi çok sürdürmüyorum
neyse sanırım boyatmakla yetineceğim
Dukan kitabını okuyarakmı uyguladın diyetini?Bende başlıyacağımda Aliye arkadaşımız kitap almam gerektiğini söylüyor neden herkezin bünyesinemi göremi oluyor bu diyet ?Benim okuduğum kadarıyla mesela 20 kg fazlanmı var 10 gün atak dönemi yapıyorsun sadece protein ağırlıklı sonra seyir dönemi ardından güçlendirme ve koruma bunlara göre olmuyormu?Menüyüde listedeki uygun olan yiyeceklerden herhangi birini seçiyoruzdur?Yani bunlara göre yapılacaksa kitaba gerek varmı?Daha farklı bilgilerdemi oluyor oyüzdenmi kitap almam lazım:44:Mesela ben yarın sabah başlıyorum desem kitap almadan olmazmı
Günaydınnn!
Bugün son atak günüm olacak inşallah, tarçınlı su muhallebim ve sütlü neskafemle başladığım 5. atak günüm. Sabah tartıda -400 gramı görünce 5 güne tamamlamaya karar verdim. Cumartesi bol soğan, patlıcan, kabak, Allah ne verdiyse ps günü yapar bayram ederim artık.
Herkesin azmi daim olsun, bizi yoldan çıkarmaya çalışanlara aldırmayın. Şu an ev pastane gibi yahu, normal zamanda arasam böyle olmazdı. Ama yok bu sefer yoldan dönmek yok!
Kitap konusunda: İngilizceniz varsa internette bayağı bol bulunuyor pdf hali, ben terbiyesizce korsan okuyorum şu an. :) Türkçe pdf ler de olabilir, o kadar ayrıntılı bakmadım. Daha doğrusu biraz baktım, indirdiğim kitap sanırım İspanyolca çıkınca direkt İngilizce aramalara döndüm
atakta tatlı oluyormuydu bende mi yapsam tarifini yazarmısın canım