Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

boyunuz kaç? 48 çok düşük gibi geldi bana..

dukan amcanın bana uygun gördüğü kilo 56 ama ben 54'e falan düşmek istiyorum
2 kilo için seyiri 20 gün daha mı uzatayım napıyım?

1 haftada toplam 24,6 kilo veren 21 Dukancan'ı kutlarım Medesa ve benim +400'ümüzü de mazur görün artık Veremeyenler de alanlar da haftaya eksi olsun inşallaahh..

Eki Görüntüle 514442

Listede adımı görünce sevindim

aslında ben dukanda ikinci ve son hakkımı deniyorum

2012 yılı ocakta 102 kg ile başladım

mart 15 te 85.7 idim

biraz yaramazlık yaptım çok pişmanım

ve yeni başlangıça bir o kadar azimliyim

şimdi 14.9.2012 başlangıç 92

bugün 89.9

hedef 68(gönlüm 64 te)

boy 1.68

herşey güzel olacak

boyunuz kaç? 48 çok düşük gibi geldi bana..

dukan amcanın bana uygun gördüğü kilo 56 ama ben 54'e falan düşmek istiyorum
2 kilo için seyiri 20 gün daha mı uzatayım napıyım?

Boyum 1.52. Dolayısıyla düşük değil. Bu da bana uygun görülen kilo ... Valla ne bileyim ben duraklamadayım ya yapınn gitsin anasını satayım diyesim var ama siz bilirsiniz tabi. Sağlığınız tehlikeye düşmüyorsa yapın gitsin :)

Sanırım kitabı okumakta fayda var teşekkür ederim cevabın için inşallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz.

Ben dün marketten yulaf kepeği aldımSanırım sıra geldi dukan diyeti kitabına yarında o kitaba bakarım alırım inşallah.Sonrada aranızda dukancı olarak bulunurum bende.Teşekkür ederim bilgilerin için.Herkez için hayırlısı olsun ve istediğimiz kiloya ulaşırız inşallah

Canım süt tozu kutu sütlerin yanında oluyor, sen yanlış yere bakıyorsun sanırım, migroslarda oluyor genellikle.

Rachel'cim en son migrosa baktığımda kalmamıştı, bir daha uğrayamadım oraya. Bugün kipaya baktım işte, kutu sütlerin oraya da baktım canım ama bulamadım.

Arkadaşım kusura bakma da saçmalamışsın resmen.
20 kg fazlalığa 10 gün atak dönemi kuralı gibi birşey nerden çıktı allah aşkına?

Bi zahmet kitabı okuyuver.

Açık yeşil bi paket.. Yağı azaltılmış yazıyor sanırım yanında bi yerinde.. Hehhh! Bulduummm :128:
Eki Görüntüle 514437

teşekkür ederimm

allah kolaylık versin canım
ben eksilerde değilim maaalesef ama kızlar ne güzel vermişler
biz de haftaya eksilerde oluruz inş

perakende olarak satılan tek süt tozu var zaten. pınarın yeşil paketli süttozu. yağsız değil yağı azaltılmış yazıyor üstünde. bu ürün.
PINAR SÜT TOZU 200 g | Adepo.com

evet buydu ama emin olmadığım için almadım teşekkür ederimm bi ara gidip aliyim

İnternetten okumuştum böyle yazıyordu demekki saçmalayan onlarmış ben değilKafama göre yazmadım bunları yaniKitabı alınca okuyacağım merak etme

yağın çok az kalmıştır. vücut vermek istemez artık, zor günler için saklamaya gayret eder, direnir v.b

seyirde olduğunu ben de biliyorum arkadaşım. ama ben bu forumun kitap okutma canavarıyım. kitabı okumadan, "menü yazın, bir günde neler yiyorsunuz, öğlen ne yediniz, akşam ne yediniz, şu serbest mi, bu yasak mı" gibi sorularla diyet yapmaya çalışan birini bulunca, hemen başının etini yemeye başlıyorum kitabı oku diye. sana da öyle söylemek yerine, dikkatini çekmek için böyle bir şaşırtmaca yaptım işte...

İnternetten okumuştum böyle yazıyordu demekki saçmalayan onlarmış ben değilKafama göre yazmadım bunları yaniKitabı alınca okuyacağım merak etme

keşke kafana göre yapmış olsan. internetten okuduklarınla yaptığın iş, kendi kafana göre bile değil, başkasının kafasına göre oluyor. işte bunun için kitap kitap diye yırtınıyoruz. yoksa kimseye okuma alışkanlığı kazandırma derdinde değiliz ki. sizin iyiliğinize birşey bu.

kitabı okudum bi kilo vermen reglden dolayı yavaşlar vücut çok su tutar bu dönemde yapmayın diyor bir de bu dönemde yapın bir anda çok kilo verebilirsiniz diyor regl bitince kafam karıştı zaten karışsada yapıcak bişeyim yok eşim seyehatte bende annemde kalyorum bugünde regl oldum hazırlıklarımı yapıp en kısa zamanda başlıcam yarın evime geçip alışveriş yapıcam benişm bünye biraz ters kilo vermyi sevmiyor bakalım bende ne olucak saol bilgi için :)

Tabii ki etkili oluyor, ancak bunu regl döneminde tartıda göremeyebilirsin çünkü bu dönemde vücut su tutuyor, regl şişkinliği geçtikten sonra verdiğin kilolarla birlikte büyük bir fark görebilirsin.
teşekkür ederim atak kısmını kitapta okuyunca bunlarıda öğrenmiş oldum :)
sorbitrol şekeri içeren sakızları almaman lazım arkadaşlar yazmış ama ben eklemiştim mesajı :)))) yeni okudum kitapta da :)

teşekkkür ederim regl dönemini geçircem sanırım beklerken ben çok su içiyorum zaten bünyemde hep ödem oluyor bide regl döneminde iyice çoalıyor :)

çok ısrarcı gördüm seni arkadaşım en güzel bilgiyi sana ilk mesajında cevapladılar kitabı okuman şart ben diyete karar verdim geldim araştırma yaptım ona rağmen aklıma takılanları sordum ve diyete karar vediğim gece kitabı netten sipariş verdim ve şimdi atak evresini yapıcak kadar okudum kendini kasma diyeti yapıcaksan hemen kitabı al derim netten burdan şurdan öğrendiklerin yetersiz ve yanlış olabilir bilgine :)))

henüz aranıza katılmadım ama listenize bayıldım inşallah bende sizin gibi verdiğim kiloları bildiricem çok kıskandım yahuuuu
kısa zamanda başlayıp eksileri bildirmek üzere iyi geceler :)

kizlar diyeti bozmadim regl bitti gr da olsa eksilme var bu sabah artik kendime aciyip ayyyyy biraksammi yok alti ustu 13,5 kilo vercem millet 20 30 kilo veriyor ben 14 kilo vermekten acizim ya cok kizdim kendime sisliklerde indi karnimda keyfim yerinde sutlu kahvemi soylesem soyle light olandan acaba kendimeregl bitti tutmayin beni patir patir vercem kilolari

kizlar diyet diyet icim kiyildi durun size komik animi anlatayim diyette bal kaymak olsun simdi benim kuzenim 12 yada 13 yaslarindaydi okulun son haftasi babasindan izin almis bizde kalmaya geldi onu duyan diger kuzenlerde geldi bunu goren annem kiz ne halt yiyeceksinizde butun kizlar toplandiniz demeye basladi bende sizinle ayni odada yaticam yoksa hepinizi eve yollarim dedi bizde zar zor kabul ettik oda dar gelince e kuzenim kardesim annem ayri odada yattilar neyse e kuzenim sabaha kadar gezinmis arasira aglamis balkona cikmis uflenmis puflenmis sabah etmis annemde sabahleyin babama anlatmis babamda bunun bir sorunu var harhalde hanim demis sabahladi kiz gr uyumadi deyince annem kuzenime sormaya karar vermis kizda yok birsey demis aradan 1 saat gecmis kuzen iki gozu cesme aglaya aglaya teyze sera ablam nerde demis annemde bakkala kadar gitti ne oldu yavrum sana deyince kuzende teyze cok utaniyorum kimseye diyemiyorum ondan sera ablami ariyorum deyince neolur soyle yavrum derman olayim carene deyince kizda kirlendim teyze ben yaaaaaaaa demis annem panik halinde tam sirada ben geldim sera al su kiza odaya gidin ben cikin deyene kadar cikmayin dedi ne oldugunu anlamadim annem teyzemi aramis nerdesin oda komsuda enistemle birlikte kahvalti yapiyorlrmis annem kizzzzzzzzzzzzz kahvalti yapilcak zamanmi kos hemen gel hayirdir abla demesine kalmadan annem kizini kirletmisler teyzem kalp hastasi zavallim duse kalka yollarda enistemin destegiyle gelmisler aglaya aglaya her ikiside sonra kizi cagirdilar ilk babasi yavrum bak anlat bana kim neden kirletti teyzemde annecim yapan utansin soyle evladim kuzende neyi anne baba kim neyi kirletmis dedi bende aaaaaaaaaaaaaaaaannnnaaaaaaaaaaaaa kiz sen adet oldun kirlendim deyince annem yanlis anlamis aaaaaaaaaaaaa dedi kuzen teyze yaaaaaaaa annem patttttttttt ettirdi tokadi kizakirlendim ne okuz adet oldum de ingilizcesini fransizca almancasini ogren gerizekali ne kirlendim diyorsun kimin yaninda desen oyle anlar istemeye gelenlerin yaninda desen arkalarina bakmadan kacarlar dedi anneme bakin ya hem suclu hemde kizi sucluyor ne gulmustik yaaaaaaaaaaaahalen konusur guleriz

arkadaşım bende yeniyim senin gibi
cuma gününden beri buralarda geziniyorum Aliye banada aynısını söyledi kitappp kitapp diye ben zaten cuma günü siparişi vermiştim ama çarşamba günü geldi o güne kadar başlasam diyordum kızlar bekle diyordu ve ne kadar saçma sorular sormuşum örnek;
-yemekte yulaf ekmeği yenince kepek yeniyormu
benim ekmekten kastım marketlerde satılan ekmekti Allahtan kimse dalga geçmedi yahu ne alaka diyette ekmek yokki. (ama ben dün günlük kepek hakkımı ekmek yaptım yağsız tuzsuz)
yani eksik çok oluyor elimin altında kitap var açıyorum şu yenirmi bu nasıl tüketilir bakıyorum
1 gün oldu 1 kilo verdim ama anormal bir baş ağrısı az yiyor olabilirim hemen açıp kitaba bakıyorum. çok pahalı bir kitap değil hatta yulaf kepeğinden daha ucuz elinin altında olması gereken bir kitap.

Günaydınnn!

Bugün son atak günüm olacak inşallah, tarçınlı su muhallebim ve sütlü neskafemle başladığım 5. atak günüm. Sabah tartıda -400 gramı görünce 5 güne tamamlamaya karar verdim. Cumartesi bol soğan, patlıcan, kabak, Allah ne verdiyse ps günü yapar bayram ederim artık.

Herkesin azmi daim olsun, bizi yoldan çıkarmaya çalışanlara aldırmayın. Şu an ev pastane gibi yahu, normal zamanda arasam böyle olmazdı. Ama yok bu sefer yoldan dönmek yok!

Kitap konusunda: İngilizceniz varsa internette bayağı bol bulunuyor pdf hali, ben terbiyesizce korsan okuyorum şu an. :) Türkçe pdf ler de olabilir, o kadar ayrıntılı bakmadım. Daha doğrusu biraz baktım, indirdiğim kitap sanırım İspanyolca çıkınca direkt İngilizce aramalara döndüm

Son düzenleme:

atakta tatlı oluyormuydu bende mi yapsam tarifini yazarmısın canım

günaydın kızlar

nasılsınız, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı olsun bir an önce kurtulursunuz kilolardan inşallah

benim güçlendirmem iyi gidiyor 2. yarının sonuna geldim nerdeyse 15 günüm kaldı korumaya bazen çok kaçırdığım günler oluyor ama her sabah tartılmaya devam ediyorum böylece kontrolüm kolay oluyor biraz fazlalık görünce o gün daha dikkat ediyorum ama tek eksiğim yürüyüş yapamıyorum ve yeşil çay içemiyorum çok ihmal ettim bu sabah itibari ile 57.4 kiloyum güçlendirmedeki kg kaybım 1.6 kg.

atakta tatlı oluyormuydu bende mi yapsam tarifini yazarmısın canım

Tatlandırıcılı olduğu için oluyor canım, ben hiç koymadım ne tatlandırıcı ne de aromasını üstünü tamamen tarçına bulayıp öylesine mıçmıç yiyorum hevesim geçiyor. Sen de kendine göre ayarla tadını, dümdüz yemek zor gelebilir.

Su Muhallebisi
- 1 su bardağı su
- 1 su bardağı süt
- 3 çorba kaşığı tatlandırıcı
- 1 su bardağı su + 2 çorba kaşığı jelatin
- Birkaç damla vanilya aroması

Su, süt tencereye alınır, tatlandırıcı ilave edilerek kaynatılır. Ayrı kapta 1 su bardağı su içine 2 kaşık jelatin eritilir, o da yavaşça kaynayan karışıma ilave edilir. Vanilya aroması eklendikten sonra altı kapatılır ve ıslatılmış borcama dökülür, soğuyunca servis edilir. 4 kase çıkıyor.

Ben acemi aşçı olunca bilmiyordum sen kesin biliyorsundur ama: Jelatini de ısınmış suyla erit ki muhallebi kesilmesin, ben kestim büyük bir beceriyle. 2 faza ayrıldı muhallebi öyle yiyorum artık ne yapacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…