- 9 Ekim 2007
- 718
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rakamlar farklılık gösterse de bu bir şekilde çoğumuzun başına gelen bir durum.. belki yağ oranı azaldığı içindir, belki eskiden kalma yağlara sıra gelmiştir, belki sadece o son parti yağlar gıcıktır.. belki hava değişimleri yüzünden bünyenin başka öncelikleri vardır.. mutlaka bir nedeni vardır yani arkadaşım..Arkadaşlar merhaba;
Forumda konuyu yeni gördüm. Baktım o kadar çok uygulayan var ben be bir bilen çıkar umuduyla soruyorum.62,5 kg olarak başladım diyete. Şimdi 54,5-55 arasında değişiyor kilom. Bu kiloyu 1 ay içinde verdim ve son 15-20 gündür diyeti bozmuyor olmama rağmen kilomda azalma olmuyor.Neden dersiniz? Önerisi olan var mı? Hedef kilom 48.
kalmasın elin böğründe, müşteri hizmetleri değil ki burası dellenme öyle :) herkes sen gibi.. valla ilk cevaplamadığın mesajda topa tutarız seni haberin olaArkadaşlar soruma cevap veren olmadı. Ben de burda insanlardan yardım bulurum diye düşünmüştüm ama elim böğrümde kaldı resmen.
Günaydın güzeller
Yazılanları hiiçç okumadım. Dün öğleden sonra yoktum. Hemencik birikmişş :) Okucam amaa
Şimdik size bişi dicem. Face'e de yazdım ama ordan herkes göremiyo ya, burdan da paylaşiyim dedim..
Ben bi kaç aydır tiyatro kursuna gidiyorum Küçük Çekmece Belediyesi'nin açtığı. Devlet Tiyatrolarıyla bağlantılı bir kurs. Hevesli olduğum için, öylesine, içimde kaldı diye girmiştim ama sonra öğrendim ki, Küçük Çekmece Belediyesinin Akademisi de varmış. Sınavla alacaklarmış. Akademi, 2 sene sürecek bildiğin okul :) Sınavlı mınavlı. 1in sonundaki sınavları geçmeden 2. sınıfa geçemediğin :)) Ciddi bişey yani. Aklıma yattı. Amaan dedim, sonunda da ne olacak ki.. Ben daha çocuk yapiyim diyorum bilmem ne.. Girmesem mi acaba.. Sonra dedim içimde kalmasın yaa, zaten hep içimde.. Bi şanstır belki bu.. giriyim yani. Jüride ünlü isimlerin olması da bunu tetikledi tabi
Her biri 3-4 dakikalık bi dram bi komedi olmak üzere 2 tirad ezberledim, çalıştım ettim falan.. Baya hazırlandım.. Dün 17.00-22.00 arası sınav vardı. Ben 7'de falan girdim. Jüride Emra Kınay, Levent Tülek, Pelin Su Pir.. ve çok medyatik olmayan 3-5 kişi daha :) Elimde oyunda kullanacağım malzemelerin olduğu torba. Girer girmez Emre Kınay "ne o, alışverişten mi geliyosun" dedi zaten Neyse öyle esprili falanlı filanlı muhabbetler.. Oynadım. Çıkarken de ellerini sıktım öpüştük ettik Oyyy Normalde kalabalık olduğu için hemen yeni birini alıyolar biri bitince, öyle bi fırsat olmuyor ama; benden sonra ara vereceklerdi. Bu da benim şansım oldu
Veeeeeeee.... Öğrendim kiiiii..... Kazanmışıımm kazanmışııımmm kazandııımm (Face de smiley yapamadım şimdi rahat rahat yapiyim :)) ) :119: :118: Oh ohh!!
Sonu ne olur bilmiyorum. İşle beraber zor falan.. ama düşünmek de istemiyorum çünkü hayalimdi bu benim :)) Oyuncu olmak hayalim aslında.. Daha bişey olmadım tabi.. Yaşım da bu işlere başlamak için biraz büyük olabilir.. ama umut.. Belki bir gün bir filmden, bi diziden, bir tiyatro sahnesinden size gülümserim :107:
Canıııım, ne güzelsin sen öyle :))
Tanışmadık da seninle, ben buranın dinazorlarındanım.
Hem zayıflama serüvenini hem de özel hayatını ne kadar içten anlatmışsın.
Sen o ilişki için elinden geleni yapmışsan ve hala değişen birşey yoksa kangren olan bölümü kesmek en iyisi. Çünkü u dünyada en değerli olan önce sensin. Ayrılık sonrası süreci anlatmana da bayıldım. Bravo canım, Allah karşına değerini bilenleri çıkarsın inşallah.
ay çok imrendim sana :109:
tebrik ederim , çok da iyi şeyler söylemişsin bu ara böyle sözlere ihtiyacım vaar :97:
sen artık fıstık olmuşsun tabi peşinden koşar erkek milleti -_-
Tebrik ederiimm.. Hem çok güzel anlatmışsın, hem çok çıtır olmuşsun Eski sevgiline de geçmişler olsun zaten Çok daha mutlu olursun inşallah...
Nisanduru bizim çıtır hatunlar, yağlarıyla beraber sevgililerini de postalıyolar İnşallah o konuda da en doğrusu en güzeli çıkacak karşılarına :127: :132: :123:
Açık yeşil bi paket.. Yağı azaltılmış yazıyor sanırım yanında bi yerinde.. Hehhh! Bulduummm :128:
Eki Görüntüle 514437
heee ben onu en son postaladıktan sonra biz tekrar barışmıştık ama neyseki tekrar ayrıldık
bişey söyleyeyim mi resmen hayatımın en doğru kararını verdim bu sefer.bu yavrum yine çok ağlayıp zırlayıp mesajlar maillerle yalvarmalara başlayıp kendini iyice küçük düşürünce de yakamdan düşsün diye hayatıma girmek isteyen başka biri var dedim.niye böyle yaptım bilmiyorum ama çok iyi oldu.3-5 gün şoklardaydı,çok şükür 1 haftadır falan sesi çıkmıyor.umarım ilelebet bitmiştir.
beni asla haketmediğinden çok eminim.bi kere donanım olarak bile elverişli değildi yani nasıl diiim biraz böyle boş yani genel kültür sıfır falan.beni taşıyamazdı amaaan sefam olsun.fıstık gibi olduk be hepimiz,nolacak bize adam mı yok ama şaka maka da yok nolcak böyle bilmiyorum
iyi akşamlar arkadaşlar,
sabah 1 yumurta, light peynir, kek ve çay
ara neskayfe
öğlen: kırmızı et ve yoğurt
ara neskayfe
akşam: tavuk göğsü ve yoğurt
canım tatlı bişiler istiyor. zero içeyim bari. bu akşam yürüyüş yok evde hareket yapayım bari.
Bu atak döneminin menüsü değilmi?Kaç gün yapıcaksın atak dönemini?Böyle örnek menüler paylaşılırsa daha güzel olur bence
DELYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY güzeller güzeli arkadasim yaaa cok tebrik ederim cani gönülden umarim hersey gönünce olur
rachelfinecanim arkadsim eksik olma hemen bildiririmimi yapiyor, senin regl gelmedi ama benimkisi erkenden geldi ne olacka bizim bu halimiz
medesam güzelim ya cok güzelsin akillisin erkekler utaniyor cekiniyor senden baska aciklamasi yok
nisanduruarkadasimiz gelmis henüz tanisamadik ama oda bizden baya sicak kanli
ipektoshumne oldu bulusma var mi hafta sonu?
var mi baska unuttugum gözümden kacan önemli konularrrrr:18:
Bana gelince söyle birsey oldu.....Seminerim vardi bugün gittim evde bir bardak süt ictim ciersine yulaf kepegimi katarak...öglen bi baktim menülere salata ve sebze salatayi yedim yogurtla sebze bi geldi kizartma iki catal aldim vicdan yapip geri biraktim hic protein almadim ben bugün
kacamak sayildigi icin dukancima göre sinirli izinliler yasak 2 gün ve iki gün protein yapayimda balik ile toparlayayim bunu ben
hayır bu güçlendirme menüzü. arkadaşımız güçlendirmede. tatlı olarak da tavuk göğsü yemiş.
Ya ben bu süttozunu ne migrosta bulabildim ne kipada. Bugün kipadaydım yine baktım yok. Damla sakızlı vanilya bile aldım ama süttozu nasip olmadı.
Bu atak döneminin menüsü değilmi?Kaç gün yapıcaksın atak dönemini?Böyle örnek menüler paylaşılırsa daha güzel olur bence
hayır bu güçlendirme menüzü. arkadaşımız güçlendirmede. tatlı olarak da tavuk göğsü yemiş.
Aliyecim o bildiğimiz tavuk göğsü olmasın o. Hem bak yoğurtla yemişş. Hem o arkadaş daha yenii güçlendirmede olduğunu sanmıyorum.
Seyir dönemindeymiş canım arkadaşhayır bu güçlendirme menüzü. arkadaşımız güçlendirmede. tatlı olarak da tavuk göğsü yemiş.
Hımm tahmin ettim hep protein olunca.Ben yeniyimde bu konuda oyüzden öğrenmeye çalışıyorum dukan kitabın varmı?Kitabı okuyarakmı yapıyorsun diyetini?yok canım seyir dönemindeyim. ama bugün protein günüydü.
yok aliyecim ben daha seyirdeyim. tatlı felan değil bildiğin tavuğun göğsü nerde tatlııııı
Yaklaşık olarak 50 gündür diyetteyim. 62.5 kilodan 55 kiloya düşebildim. Hedef kilom 48. Ancak kilo vermem yaklaşık olarak 20 gündür durdu. Neden olabilir? Diyeti bozmuyorum. Ama neden neden diye isyanlar içerisindeyim. Vaz mı geçsem bu sevdadan???sorun neydi arkadaşım
Yaklaşık olarak 50 gündür diyetteyim. 62.5 kilodan 55 kiloya düşebildim. Hedef kilom 48. Ancak kilo vermem yaklaşık olarak 20 gündür durdu. Neden olabilir? Diyeti bozmuyorum. Ama neden neden diye isyanlar içerisindeyim. Vaz mı geçsem bu sevdadan???
Seyir dönemindeymiş canım arkadaş
Hımm tahmin ettim hep protein olunca.Ben yeniyimde bu konuda oyüzden öğrenmeye çalışıyorum dukan kitabın varmı?Kitabı okuyarakmı yapıyorsun diyetini?
Bende başlıcamda arkadaş kitap almam gerektiğini söyledi kitap almadan buradaki bilgileri okuyarak yapsam olmuyormu yani:44:
Dukan kitabını okuyarakmı uyguladın diyetini?Bende başlıyacağımda Aliye arkadaşımız kitap almam gerektiğini söylüyor neden herkezin bünyesinemi göremi oluyor bu diyet ?Benim okuduğum kadarıyla mesela 20 kg fazlanmı var 10 gün atak dönemi yapıyorsun sadece protein ağırlıklı sonra seyir dönemi ardından güçlendirme ve koruma bunlara göre olmuyormu?Menüyüde listedeki uygun olan yiyeceklerden herhangi birini seçiyoruzdur?Yani bunlara göre yapılacaksa kitaba gerek varmı?Daha farklı bilgilerdemi oluyor oyüzdenmi kitap almam lazım:44:Mesela ben yarın sabah başlıyorum desem kitap almadan olmazmı