Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tatlandırıcılı olduğu için oluyor canım, ben hiç koymadım ne tatlandırıcı ne de aromasını üstünü tamamen tarçına bulayıp öylesine mıçmıç yiyorum hevesim geçiyor. Sen de kendine göre ayarla tadını, dümdüz yemek zor gelebilir.

Su Muhallebisi
- 1 su bardağı su
- 1 su bardağı süt
- 3 çorba kaşığı tatlandırıcı
- 1 su bardağı su + 2 çorba kaşığı jelatin
- Birkaç damla vanilya aroması

Su, süt tencereye alınır, tatlandırıcı ilave edilerek kaynatılır. Ayrı kapta 1 su bardağı su içine 2 kaşık jelatin eritilir, o da yavaşça kaynayan karışıma ilave edilir. Vanilya aroması eklendikten sonra altı kapatılır ve ıslatılmış borcama dökülür, soğuyunca servis edilir. 4 kase çıkıyor.

Ben acemi aşçı olunca bilmiyordum sen kesin biliyorsundur ama: Jelatini de ısınmış suyla erit ki muhallebi kesilmesin, ben kestim büyük bir beceriyle. 2 faza ayrıldı muhallebi öyle yiyorum artık ne yapacaksın. :KK1:
evet canım kesilme sebebi o olabilir birde sürekli aynı yönde karıştırmak gerekiyor sütlü tatlıları. bu arada tatlandırıcı yerine tatlının içine tamamen tarçın da koyulabilir. o zaten şeker tadını verir

Ay ben ne salağım cidden içine bol bol dökebilirdim tarçını. Herhalde kesilişini görünce bir anlık panikle hiçbir şey düşünemedim. :KK9: Teşekkürler, bir dahaki sefere jelatini de ısıtma+tek yönde karıştırma+ içine tarçın koyma aşamalarıyla birlikte yapacağım tarifi, inşallah o zaman beceririm.

Evlendirseler kocam kapıya koyar herhalde, bu mutfak becerilerini halletmem lazım artık. :KK1:

Ay ben ne salağım cidden içine bol bol dökebilirdim tarçını. Herhalde kesilişini görünce bir anlık panikle hiçbir şey düşünemedim. :KK9: Teşekkürler, bir dahaki sefere jelatini de ısıtma+tek yönde karıştırma+ içine tarçın koyma aşamalarıyla birlikte yapacağım tarifi, inşallah o zaman beceririm.

Evlendirseler kocam kapıya koyar herhalde, bu mutfak becerilerini halletmem lazım artık. :KK1:

hehehehehe bende öyleydim yumurta kırmayı bilmezdim şimdi börek bile açabiliyorum 14 ay oldu evleneli öğrenirsin. ya düşünüyorum burada jelatini nereden bulabilirim diye :KK43:((

Kızlar günaydın nasılsınız,
Dün iş yoğunluğumdan dolayı pek aranızda olamadım ama bugün telafi edeceğim.Ben bir geçmişi okuyup geleyim :KK34:
Bu arada size birşey danışmak istiyorum,bu sabah da 73.4 falan çıktım yani her sabaha daha bir + ile uyanıyorum.
Acaba her ne kadar ben kendimi kandırmaya devam etsem de vücudu kandıramıyor muyum,aslında ben 1 aydan fazladır güçlendirmeciyim de boşuna mı kendimi ödüllendirmiyorum.Sanırım 1.5 aydır falan aynı kilolarda takılı kaldım.Gitmiyor mu artık 69 göremeyecek miyim ben,69.9 olsaydı bari :KK50:
Şimdi diyorum ki önümüzdeki hafta yumruk,beyaz gün falan yapayım baktım hiç bir şey değişmiyor öbür hafta geçeyim mi güçlendirmeye yoksa bayrama kadar bekleyeyim mi.Bekle derseniz beklerim,ben sıkılmadım da hani daha fazla kilo veremeyeceksem boşuna güçlendirme sürecimi de uzatmış oluyorum şu an ondan şeetttimmmmm :KK34:
sizi seviyorum kuzularrrr :KK54:

hehehehehe bende öyleydim yumurta kırmayı bilmezdim şimdi börek bile açabiliyorum 14 ay oldu evleneli öğrenirsin. ya düşünüyorum burada jelatini nereden bulabilirim diye :KK43:((

canım ben bu diyete ilk başladığım zamanlar almıştım jelatini,hala da hiç kullanmadım kapağını dahi açmadım niye aldığımı ve nerede kullanacağımı bile bilmiyorum.ilk heves almışım işte :KK9: gurmenette var ben ordan almıştım,şimdiden ellerine sağlık:KK56:

canım ben bu diyete ilk başladığım zamanlar almıştım jelatini,hala da hiç kullanmadım kapağını dahi açmadım niye aldığımı ve nerede kullanacağımı bile bilmiyorum.ilk heves almışım işte :KK9: gurmenette var ben ordan almıştım,şimdiden ellerine sağlık:KK56:

jelatin yerine alternatif ne kullanabilirim diye düşünüyorum

Benim alışım da tesadüf oldu aslında, dukanı okumadan önce almıştım. Doğal protein tozu, kolajen üretimini destekliyor, kahvenize katıp her gün için diyen siteler okumuştum, sıkılaşma hevesiyle almıştım, Dukan'a kısmetmiş meğer.
Aktardan aldım ben 100 gr kadar. İnternette gittigidiyorda, hammaddelerde falan var. Hatta gittigidiyorda 11 liralık 250 gr gördüydüm aklım kaldıydı... Helal sertifikalı olduğunu söylüyorlar, güveniyorum ben de.

Toparlayıcı olarak diğer muhallebi tariflerinde mısır nişastası görmüştüm belki bunda da tutar? Her gün olmamak kaydıyla 1 yemek kaşığı hakkımız varmış, ama tabii sınırlılardan olduğu için duraklama yapar mı nolur bilemiyorum.

Dukandiyetim sitesindeki kaymaçina tarifi de uygun atak evresine, o tatlıda da gözüm var. :)
Malzemeler

1 kilo süt
5 yumurta
Tatlandırıcı

Hazırlanışı

Süt iyice kaynatılır ve soğumaya bırakılır. Yumurta ve tatlandırıcı yumurtalar köpük köpük olana kadar çırpılır. Soğumuş süte yumurtalı karışım ilave edilir. Cam bir kaba karışım dökülüp, içinde su olan başka bir kabın içine yerleştirilir. Isıtılmış fırında 170 derecede üzeri göz göz olana kadar pişirilir. Buzdolabında 1 gece bekletilir.

Son düzenleme:
buldummmm :)))) her zaman yaptığım muhallebiyi dukana uyarlayacağım bakalım nolcak :)))
ya ben atak evresini okudum şimdi seyir evresini okuyacağım kitapta o kadar işim var ki oturup okuyamadım kızmayın bana. bir yandan da yetiştirmem gereken dualar var ayyy çok tembelim ben :KK43:((
aliye görecek bağıracak bana ama sormam lazım ben ne zaman meyve yiyeceğim yaaaaaa

Günaydın bebeklerim :KK16::KK16::KK16:
Hala gelen giden yok bana :KK50::KK50: biraz da üşütmüşüm galiba, yarın doktra gidicem randevu alabilirsem. Midem bulanıyor hala :KK50::KK50::KK50: protein günü yapamıyorum sabah domates yedim, dün de yapamadım zaten :KK53::KK53: neyse şu hal bi geçsin de toptan yaparım proteinleri :KK14::KK14::KK14:

Kendinize dikkat edin bebekler, hava çok garip, buraya kış geldi, ben aslında çok korkarım ama 1 haftadır oğlumla yatıyorum gece emiyor beni dönüp dönüp oram buram açık yatıyorum hep, oramdan buramdan soğuk girdi galiba :2::2::2:

buldummmm :)))) her zaman yaptığım muhallebiyi dukana uyarlayacağım bakalım nolcak :)))
ya ben atak evresini okudum şimdi seyir evresini okuyacağım kitapta o kadar işim var ki oturup okuyamadım kızmayın bana. bir yandan da yetiştirmem gereken dualar var ayyy çok tembelim ben :KK43:((
aliye görecek bağıracak bana ama sormam lazım ben ne zaman meyve yiyeceğim yaaaaaa

53 kilo olduğun zaman yiyeceksin...

Benim alışım da tesadüf oldu aslında, dukanı okumadan önce almıştım. Doğal protein tozu, kolajen üretimini destekliyor, kahvenize katıp her gün için diyen siteler okumuştum, sıkılaşma hevesiyle almıştım, Dukan'a kısmetmiş meğer.
Aktardan aldım ben 100 gr kadar. İnternette gittigidiyorda, hammaddelerde falan var. Hatta gittigidiyorda 11 liralık 250 gr gördüydüm aklım kaldıydı... Helal sertifikalı olduğunu söylüyorlar, güveniyorum ben de.

Toparlayıcı olarak diğer muhallebi tariflerinde mısır nişastası görmüştüm belki bunda da tutar? Her gün olmamak kaydıyla 1 yemek kaşığı hakkımız varmış, ama tabii sınırlılardan olduğu için duraklama yapar mı nolur bilemiyorum.

Dukandiyetim sitesindeki kaymaçina tarifi de uygun atak evresine, o tatlıda da gözüm var. :)
Malzemeler

1 kilo süt
5 yumurta
Tatlandırıcı

Hazırlanışı

Süt iyice kaynatılır ve soğumaya bırakılır. Yumurta ve tatlandırıcı yumurtalar köpük köpük olana kadar çırpılır. Soğumuş süte yumurtalı karışım ilave edilir. Cam bir kaba karışım dökülüp, içinde su olan başka bir kabın içine yerleştirilir. Isıtılmış fırında 170 derecede üzeri göz göz olana kadar pişirilir. Buzdolabında 1 gece bekletilir.

mısır nişastası koyuluk verir canım olabilir denemem lazım ama ben atağın 2. günündeyim ve ağzıma tatlı namına bişey girmedi haftaya bende yaparım bişeyler:)))) başım dönüyor çok fena ayrıca da ağrıyor aslında normalde de çok yemezdim ama demekki canım abur cubur istemeye başladı

53 kilo olduğun zaman yiyeceksin...

güzel cevaptı ve teşekkür ederim yani daha en az 3 ay var. olsun napalım beklerim
ya meyveyi hiç aramazdım şimdi gözümden üzümler geçiyor:KK43:(((
dün kaynana diyorki oğlumu neden aç bırakıyorsun :))) ulennn ben yemiyorum ama ona yaptığım yemekler maşaallah miss gibi. dün akşam maç seyrediyor diye mısır bile patlattım bu kadını alıp uzak bir adaya bırakasım var:)))

Dukan kitabını okuyarakmı uyguladın diyetini?Bende başlıyacağımda Aliye arkadaşımız kitap almam gerektiğini söylüyor neden herkezin bünyesinemi göremi oluyor bu diyet ?Benim okuduğum kadarıyla mesela 20 kg fazlanmı var 10 gün atak dönemi yapıyorsun sadece protein ağırlıklı sonra seyir dönemi ardından güçlendirme ve koruma bunlara göre olmuyormu?Menüyüde listedeki uygun olan yiyeceklerden herhangi birini seçiyoruzdur?Yani bunlara göre yapılacaksa kitaba gerek varmı?Daha farklı bilgilerdemi oluyor oyüzdenmi kitap almam lazım:44:Mesela ben yarın sabah başlıyorum desem kitap almadan olmazmı:KK1:

Sen çözmüşsün olayı arkadaş :KK9::KK9::KK9: böyle devam et ama burada etme :KK45::KK45::KK45::KK45: git kendine başka bir topik aç BAHAR27 DİYETİ DENEYİMLERİM diye oradan devam et :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Malzemeler

1 kilo süt
5 yumurta
Tatlandırıcı

Hazırlanışı

canım senin bu tatlı krem vanilyaya benziyor.al bakalım bu tarifle deneyin,dely ve ben yapıyoruz bunu çok güzel oluyor.siz de deneyin,afiyetle yiyin :KK56:

KREM VANİLYA(her evre)

Malzemeler:
dr.oetker vanilya-butter aroması(pasta malzemeleri bölümünde minicik şişelerde satılıyor)3-4 damla yeterli.yoğun bir tadı var.
3 çorba kaşığı splenda
3 yumurta
1/2 litre yağsız süt

Yapılışı:splenda ,vanilyayı ve yumurtayı Çırpın.Karışımı Önceden ısıtılmış sütle karıştırın.

Sonra hazırlamış olduğumuz karışımın üzerindeki köpükleri alarak cam kaselere paylaştırın.
180 derece fırında içi su dolu başka bir tepsiye dizerek 25-30 dk pişirin.

Servis ederken kapları ters çevirek başka bir tabağa çıkartın. veya çıkarmadan tarçınla servis edin.(dolapta 1 gece kalırsa daha rahat çıkar)

*Bu tarif krem karamelin dukan'a uyarlanmış hali.Tatlandırıcıyla karamel denemelerim güzel olmadığından karameli tamamen çıkarıp yerine vanilya aroması ekledim.

canım ama senn şimdiden meyve sayıklarsan olmaz ki,daha çok uzun zaman yiyemeyeceksin taa ki güçlendirmeye kadar.
sana tavsiyem kaçamaksız bir şekilde bir an önce hedef kilona ulaş,sonra afiyetle yersin meyveleri :KK34:

Hala gelen giden yok bana :KK50::KK50: biraz da üşütmüşüm galiba, yarın doktra gidicem randevu alabilirsem. Midem bulanıyor hala :KK50::KK50::KK50: protein günü yapamıyorum sabah domates yedim, dün de yapamadım zaten :KK53::KK53: neyse şu hal bi geçsin de toptan yaparım proteinleri :KK14::KK14::KK14:

Kendinize dikkat edin bebekler, hava çok garip, buraya kış geldi, ben aslında çok korkarım ama 1 haftadır oğlumla yatıyorum gece emiyor beni dönüp dönüp oram buram açık yatıyorum hep, oramdan buramdan soğuk girdi galiba :2::2::2:

canım dikkat et kendine,buralar da serinledi.sabah resmen üşüyerek uyanıyorum.bugün boydan uzun elbise giydim altına sandalet ama üşüdüm,öyle çıkamayacaktım sokağa kpştum hemen kot ceketimi giydim.otobüslerde de hala klima açıyorlar,resmen buz kestim.çok tehlikeli bir mevsim dikkat et kuzum,hele senin bebişin var çok daha dikkat etmelisin kendine :emir_bebek:
mısır nişastası koyuluk verir canım olabilir denemem lazım ama ben atağın 2. günündeyim ve ağzıma tatlı namına bişey girmedi haftaya bende yaparım bişeyler:)))) başım dönüyor çok fena ayrıca da ağrıyor aslında normalde de çok yemezdim ama demekki canım abur cubur istemeye başladı

canım meyve şokunu atlatmadan tatlı demeye başladın ama,2 gün ağzına tatlı namına bişey girmeyince bişey olmuyor.bizim de çoook uzun zaman girmedi ama çook güzel kilocuklar verdik :KK49:
bak sen biraz sabret,seyire geçtiğin zaman sana çok güzel tatlı tarifleri vericem söz :KK34:

güzel cevaptı ve teşekkür ederim yani daha en az 3 ay var. olsun napalım beklerim
ya meyveyi hiç aramazdım şimdi gözümden üzümler geçiyor:KK43:(((
dün kaynana diyorki oğlumu neden aç bırakıyorsun :))) ulennn ben yemiyorum ama ona yaptığım yemekler maşaallah miss gibi. dün akşam maç seyrediyor diye mısır bile patlattım bu kadını alıp uzak bir adaya bırakasım var:)))

canım bak kitabın bir yerinde yazıyor 5.günden sonra tatlı krizlerinizin geçtiğini göreceksiniz diye.ben de ilk başladığımda inadına tatlı krizim tutar sanıyordum,inan bana cidden ilk 5 günden sonra tatlı isteğim azaldı.tabi şu an arada zero ve tatlandırıcı ile o krizleri kesiyoruz.

canım senin bu tatlı krem vanilyaya benziyor.al bakalım bu tarifle deneyin,dely ve ben yapıyoruz bunu çok güzel oluyor.siz de deneyin,afiyetle yiyin :KK56:

KREM VANİLYA(her evre)

Malzemeler:
dr.oetker vanilya-butter aroması(pasta malzemeleri bölümünde minicik şişelerde satılıyor)3-4 damla yeterli.yoğun bir tadı var.
3 çorba kaşığı splenda
3 yumurta
1/2 litre yağsız süt

Yapılışı:splenda ,vanilyayı ve yumurtayı Çırpın.Karışımı Önceden ısıtılmış sütle karıştırın.

Sonra hazırlamış olduğumuz karışımın üzerindeki köpükleri alarak cam kaselere paylaştırın.
180 derece fırında içi su dolu başka bir tepsiye dizerek 25-30 dk pişirin.

Servis ederken kapları ters çevirek başka bir tabağa çıkartın. veya çıkarmadan tarçınla servis edin.(dolapta 1 gece kalırsa daha rahat çıkar)

*Bu tarif krem karamelin dukan'a uyarlanmış hali.Tatlandırıcıyla karamel denemelerim güzel olmadığından karameli tamamen çıkarıp yerine vanilya aroması ekledim.

canım ama senn şimdiden meyve sayıklarsan olmaz ki,daha çok uzun zaman yiyemeyeceksin taa ki güçlendirmeye kadar.
sana tavsiyem kaçamaksız bir şekilde bir an önce hedef kilona ulaş,sonra afiyetle yersin meyveleri :KK34:
canım dikkat et kendine,buralar da serinledi.sabah resmen üşüyerek uyanıyorum.bugün boydan uzun elbise giydim altına sandalet ama üşüdüm,öyle çıkamayacaktım sokağa kpştum hemen kot ceketimi giydim.otobüslerde de hala klima açıyorlar,resmen buz kestim.çok tehlikeli bir mevsim dikkat et kuzum,hele senin bebişin var çok daha dikkat etmelisin kendine :emir_bebek:

canım meyve şokunu atlatmadan tatlı demeye başladın ama,2 gün ağzına tatlı namına bişey girmeyince bişey olmuyor.bizim de çoook uzun zaman girmedi ama çook güzel kilocuklar verdik :KK49:
bak sen biraz sabret,seyire geçtiğin zaman sana çok güzel tatlı tarifleri vericem söz :KK34:

canım kız banaa bağırr :))) ama lafta kalıyor bak dün aldığım light meyveli yoğurdumu bile yemedim seyir dönemine sakladım. bende reaktif hipoglisemi var canım şekerim düşüveriyor ondan böyleyim yoksa istikrarlı bir diyetçiyimdir
medesam canımmm sana sorma gereken bişey var atakta 2. gün yani ilk günde 1 kilo kaybettim bu normalmi? birde benim dukan amcaya göre yarın atak dönemim bitiyor acaba 5 güne tamamlasammı?

Burada olmak güzel, hele de bu yağmurlu günde sıcaklığınızla ısınıyor içim. :KK16:

çizelge neyse de gülen yüz yapamayanlarla asla konuşmayız :-)

:)))))

kalmasın elin böğründe, müşteri hizmetleri değil ki burası dellenme öyle :) herkes sen gibi.. valla ilk cevaplamadığın mesajda topa tutarız seni haberin ola:KK53:

Ne kadan tatlısın sen, çok güldüm müşteri hizmetlerine :)))

DELYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY güzeller güzeli arkadasim yaaa cok tebrik ederim cani gönülden umarim hersey gönünce olur:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

rachelfinecanim arkadsim eksik olma hemen bildiririmimi yapiyor:KK16:, senin regl gelmedi ama benimkisi erkenden geldi ne olacka bizim bu halimiz:KK31:

medesam güzelim ya cok güzelsin akillisin erkekler utaniyor cekiniyor senden baska aciklamasi yok :KK23:

nisanduru
arkadasimiz gelmis henüz tanisamadik ama oda bizden baya sicak kanli:KK9:

ipektoshum
ne oldu bulusma var mi hafta sonu?

Bana gelince söyle birsey oldu.....Seminerim vardi bugün gittim evde bir bardak süt ictim ciersine yulaf kepegimi katarak...öglen bi baktim menülere salata ve sebze :KK52::KK52::KK52::KK52: salatayi yedim yogurtla sebze bi geldi kizartma iki catal aldim vicdan yapip geri biraktim :KK50:hic protein almadim ben bugün :KK50::KK50::KK50:

kacamak sayildigi icin dukancima göre sinirli izinliler yasak 2 gün ve iki gün protein yapayimda balik ile toparlayayim bunu ben:KK47:

Evet canım, ben buranın eskilerindenim ama epey oldu gelmeyeli, sen de gelmişsin. Sen de çok sıcakkanlısın canım :)

Bravo canım, çok azimlisin. Tam dukancan olmuşsun sen, balık çok işe yarıyor.:104:

Canım teşekkür ederim sende içtenliğinden dolayı çok güzelsin :KK16:

Elimden geleni yaptım evet, aslında o da yaptı. Bu ayrılık kararında ben haksızım ama zaten sonumuz yoktu en büyük sebepte bu. Çok iyi değilim, uzun bir süre de olamam fakat kendimi bırakmayacağım. Pazartesiden itibaren yoğun bir dönem beni bekliyor. Oyalanacağım şeylerin olması iyi :-) Amin... İnşallah.. Gelecek hayalleri yaptığım biri çıkar karşıma. :KK31:

İnanamasamda fıstık oldum cidden. Bugün geçtiğim yerlerde kendime şöyle bir baktırdım zaten. :21:

Evet geçmişler olsun ona artık. Gerçi bana yaptığı kötü birşey yok, olmadı da. Ayrılık sebebi haksızca. Ama sonumuz yoktu. Hayırlısı...

Medesam ben de benimkini postaladım :KK33:

Garibim o da çok yalvardı. Hem telefonda hem karşımda ağladı. Etrafımda dolandı falan. Hala alışma sürecinde. Öğlen 2,5 ta konuşmuştuk en son ses çıkmıyor diyecektim tam aradı kısa tuttu kapattı. Kendini mi hatırlatmaya çalışıyor ne :) Genel kültür olarak bakarsak benimkide benden bayağı aşağıda kalıyordu. Benim gibi birini taşıyamazsın demişliğim bile var. :KK35: Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :KK12:

Gençlik güzel bişey yaw, tadını çıkarın, özgürlüğünüzün, güzelliğinizin, gençliğinizin, ekonomik özgürlüğünüzün. Elinizde bir sürü bileziğiniz var. Bakın keyfinize canlarım :))

Günaydın :KK3: Hava çok fena yine puufff :KK31: ama bugün çalışasım var. Bi kendime gelem de çalışam :) Cuma yani sonuçta. Hava kötü olsa ne olur :21::KK1:

Bi de 2 gündür Callan yapmıyom :KK43: Bana kızmayın ve başa dönmeyin lütfen :26: Cumartesi Pzar yapıcam, telafi etmeye de çalışcam..

ya hep bişeyler gördüğümde yemek yemiyorum aslında ama başka gün olsa yemeğe oturmazdım yada krebimi yerdim .Ama bizim okulda öyle bir durumda uymazsan başta müdür olmak üzere bazı kişiler tarafından ortamı bozan kişi ilan edilirsin vede acayip bir psikolojik baskı uygulanıyor oturmak zorundaydım ve fena kaçırdım birinden birini yemezsen bile acayip baskı olur:KK25::KK25::KK25:
Ne ilginç bi yermiş sizin orası ben anlamadım :44: Belki canın istemiyo yani :S zorla mı yicen.. Sevmediğin bi yemek belki :44:

selam dun sormustum, madonun light dondurmasini yiyebilir miyiz diye. Cevap gelmedi.
Ama icinde seker icermiyormus, yagida %50 azaltilmis. Ben de yedim, tabi gercek dondurmasi kadar iyi degil ama, yine de guzel. Kendimi Vedat Milor gibi hissettim. Geldim denedim:)
Bu arada dun kilo bildiriminde bulunmustum, bugun giremem diye, ama heralde gozden kacmis. bende bi dahaki hafta tekrar bildiririm napalim.
Geçmişi okuyorum genelde ama gözümden kaçmış heralde yaa, kusura bakma valla :26: Haftaya bildirirsin artık.. Yediğin dondurmada da şeker yoksa sorun olmayabilir heralde, ki yemişsin zaten.. yine de light meyveli yoğurt gibi düşünüp 2 top falan yeseydin, fazla yemeseydin.. Bi de sen ne zaman başlamıştın? Hani yeniyse, biraz erken başlamışsın tatlı yemeye gibi gibi geldi, ondan.. ama sen bilirsin tabi.

...............
...................Dely tablo için ayrıca teşekkürler. :KK16:
Rica ederim..

Ben aranıza sevinç ve neşeyle yeni katılıyorum :)) Dolayısıyla ne bir çizelge yapmayı becerebildim ne de gülen yüz koyabilmeyi.Durum vahim arkadaşlar:KK43: Umarım beni de aranıza kabul edersiniz ve ben de sizinle güzelce kilo verebilirim :)
Hoşgeldin. Kitabı oku, öyle gel ama olur mu :KK66: O zaman kocaman açarız kolları =) Çizelgeni bile yaparız beee :KK66:

DELYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY güzeller güzeli arkadasim yaaa cok tebrik ederim cani gönülden umarim hersey gönünce olur:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
......
.............
Bana gelince söyle birsey oldu.....Seminerim vardi bugün gittim evde bir bardak süt ictim ciersine yulaf kepegimi katarak...öglen bi baktim menülere salata ve sebze :KK52::KK52::KK52::KK52: salatayi yedim yogurtla sebze bi geldi kizartma iki catal aldim vicdan yapip geri biraktim :KK50:hic protein almadim ben bugün :KK50::KK50::KK50:

kacamak sayildigi icin dukancima göre sinirli izinliler yasak 2 gün ve iki gün protein yapayimda balik ile toparlayayim bunu ben:KK47:
Çok teşekkürler canımcım :KK16: Amin amin..

Bence sen en az hasarla atlatmışsın o semineri ve hiç kendine eziyet etme canım.. Takdir bilem ediyorum seni :)) Çok iyisin, aferin be sanaaa :KK9::KK9: Olur öyle arada. Sadece sebze yemek kaçamak bile sayılmaz.. Sınırlı izinlileri kesersin işte dediğin gibi, oldu da bitti.. Eksi görmeye devam edeceğine eminim :nazar:

Dely'cim tebrik ederim güzelim. :KK9:
Geçmişi anca okuma fırsatım oldu da, inşallah herşey gönlüne göre olur canım. :nazar:
...........
Elimden geleni yaptım evet, aslında o da yaptı. Bu ayrılık kararında ben haksızım ama zaten sonumuz yoktu en büyük sebepte bu. Çok iyi değilim, uzun bir süre de olamam fakat kendimi bırakmayacağım. Pazartesiden itibaren yoğun bir dönem beni bekliyor. Oyalanacağım şeylerin olması iyi :-) Amin... İnşallah.. Gelecek hayalleri yaptığım biri çıkar karşıma. :KK31:
..........

İnanamasamda fıstık oldum cidden. Bugün geçtiğim yerlerde kendime şöyle bir baktırdım zaten. :21:
.............

Evet geçmişler olsun ona artık. Gerçi bana yaptığı kötü birşey yok, olmadı da. Ayrılık sebebi haksızca. Ama sonumuz yoktu. Hayırlısı...
...........

Ya ben bu süttozunu ne migrosta bulabildim ne kipada. Bugün kipadaydım yine baktım yok. Damla sakızlı vanilya bile aldım ama süttozu nasip olmadı.
............
............[/COLOR][/B]
Çok saol canım :KK16: Aminnn =))
Fıstık olduğuna da eminim :KK23: :KK1:
Kendini bırakmama konusunda da alıkışı hak ettin :KK1::KK9::nazar: Ayrılıkla ilgili de; sonuçta senin içine sinmiyorsa ille bi haksızlık olmasına da gerek yok canım zaten. Sonumuz yoktu diyorsan sen, o iş bitmiştir zaten.. En hayırlısı neyse o olsun inşallah senin için..

Süt tozunu sanırım 1-2 paket falan anca getiriyolar :S :100: Hemen bitiyo sanırım. Ya da Dukancanlar saldırıyo :KK70: Ben de teee ne zaman bulmuştum bi kere Migrosta, bi daha bulamadım. Kipada hiç bulamıyorum zaten.. İnternetten sipariş veriyorum canım ben. Gurmenet'ten.

günaydın kızlar

nasılsınız, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı olsun bir an önce kurtulursunuz kilolardan inşallah

benim güçlendirmem iyi gidiyor 2. yarının sonuna geldim nerdeyse 15 günüm kaldı korumaya bazen çok kaçırdığım günler oluyor ama her sabah tartılmaya devam ediyorum böylece kontrolüm kolay oluyor biraz fazlalık görünce o gün daha dikkat ediyorum ama tek eksiğim yürüyüş yapamıyorum ve yeşil çay içemiyorum çok ihmal ettim bu sabah itibari ile 57.4 kiloyum güçlendirmedeki kg kaybım 1.6 kg.

ekinsu merhaba, ben hedefimin yarım kilo aşağısındayım sadece.
Nasıl başlayacağım, yapabilir miyim derken şaka maka güçlendirme bile bitiyor, sonrası Allah kerim.

Kızlar günaydın nasılsınız,
Dün iş yoğunluğumdan dolayı pek aranızda olamadım ama bugün telafi edeceğim.Ben bir geçmişi okuyup geleyim :KK34:
Bu arada size birşey danışmak istiyorum,bu sabah da 73.4 falan çıktım yani her sabaha daha bir + ile uyanıyorum.
Acaba her ne kadar ben kendimi kandırmaya devam etsem de vücudu kandıramıyor muyum,aslında ben 1 aydan fazladır güçlendirmeciyim de boşuna mı kendimi ödüllendirmiyorum.Sanırım 1.5 aydır falan aynı kilolarda takılı kaldım.Gitmiyor mu artık 69 göremeyecek miyim ben,69.9 olsaydı bari :KK50:
Şimdi diyorum ki önümüzdeki hafta yumruk,beyaz gün falan yapayım baktım hiç bir şey değişmiyor öbür hafta geçeyim mi güçlendirmeye yoksa bayrama kadar bekleyeyim mi.Bekle derseniz beklerim,ben sıkılmadım da hani daha fazla kilo veremeyeceksem boşuna güçlendirme sürecimi de uzatmış oluyorum şu an ondan şeetttimmmmm :KK34:
sizi seviyorum kuzularrrr :KK54:

günaydın canım,

Bugün acısını çıkarmalısın karışmam, alışık değilim ben senin yokluğuna :))

Valla gördüm şaşırdım senin hedefi zaten, dediğin gibi o son mermileri de at aklında kalmasın, olmuyorsa geç yeter artık. Bu güdişle ömrünün sonuna kadar dukan yapacaksın :) Güçlendirme başlamadan nasıl bitsin :))

Canım, hala gelmedimi o uyuz dönem. Açık yatıyorsan geceleri üşütmüş olabilirsin. Benim koskoca kocam bile senin gibi şu an. Mızmızlık da ediyor ama midesi kötü belli, sen bide çocuğuna bakmaya çalışıyorsun, kıyamam. Yarın uzatmadan git canım doktora. :KK19:

canım bak kitabın bir yerinde yazıyor 5.günden sonra tatlı krizlerinizin geçtiğini göreceksiniz diye.ben de ilk başladığımda inadına tatlı krizim tutar sanıyordum,inan bana cidden ilk 5 günden sonra tatlı isteğim azaldı.tabi şu an arada zero ve tatlandırıcı ile o krizleri kesiyoruz.

Ben diyete başladığım ilk günler başım çok ağrıyordu, atak süresinde halsizlik de vardı. İlk hafta da anormal tatlı krizi, ev halkı çayın yanında abur cubur yerken ölüyordum, çareyi goji berry de buldum. Onlar mamalarını yerken ben ağzıma bir kaç tane ondan atıp 2 tane çayı da tatlandırıcılı içtim ve atlattım. Sonra da senin gibi geçti zaten. Tatlıyı belki ayda 2 defa yapıyorumdur, zero da toplasan marttan beri 3 olmamıştır.

canım kız banaa bağırr :))) ama lafta kalıyor bak dün aldığım light meyveli yoğurdumu bile yemedim seyir dönemine sakladım. bende reaktif hipoglisemi var canım şekerim düşüveriyor ondan böyleyim yoksa istikrarlı bir diyetçiyimdir
medesam canımmm sana sorma gereken bişey var atakta 2. gün yani ilk günde 1 kilo kaybettim bu normalmi? birde benim dukan amcaya göre yarın atak dönemim bitiyor acaba 5 güne tamamlasammı?

Canım 1 günde 1 kilo vermek çok güzel, normal:KK9:
açıkçası ben de bu diyete başlarken diğer diyetler gibi önce bir denerim demiştim,çok da ümitli falan değildim.
testte dukan bana hedef 17 kilo öngörmüştü.yok artık dedim.hayatım boyunca hep 10 kilo vermek istemiştim ama hiç bir yöntemle bunu başaramamıştım.değil 17 kilo vermek,10 kilo bile veremem zannetmiştim.şu an toplam 20 kilo verdim.bunu hayal bile edemezdim doğrusu.
şöyle söyleyeyim dukan müneccim gibi bişey,adam ne derse o.bana da 5 gün atak dedi,7 gün yaptım ama skoru değiştirmedi:KK34:
yani 3 gün dediyse 3 gün yap,bilemedin 4.haa sıkılmam diyorsan 5 de yap,sen bilirsin.
ataktaki en güzel şey sana çok hızla kilo kaybettiriyor olması.ben 5 gün gibi kısa bir sürece 3.5 kilo vermiştim.her sabah tartıya çıktığımda şoka giriyordum resmen,yok artık diyordum:KK53:
işte bu süreç,insanı diyete sıkı sıkıya bağlıyor ve devam etme arzunu arttırıyor.
mesela bana 17 kilo dedi,onu verdikten sonra hırs yaptım 20 kilo olsun istedim.zorladım,devam ettim seyire 20 kilo verdim gerçekten de.ama şimdi de 69 olmak için zorluyorum,yok mesela olmuyor :KK50: adam herkesin hikayesine göre olabilecek en mantıklı haritayı çiziyor bence.ben mesela onu kandırdım 17 yerine 20 kilo verdim,3 kilo kardayım diyorum ama belki bu şekilde yapmasaydım o 3 kiloyu güçlendirmede de verebilirdim.bu arada burda hiç birimizin yaptığı size kızmak ,bağırmak değil aslında umarım bunun farkındasınız.burda ne diyorsak hep sizin iyiliğiniz için.yoksa bize ne ister meyve ye,ister tatlı ye,ister kilo al,ister kilo ver.ama biz cidden üzülüyoruz siz yanlış yaptıkça.istiyoruz ki sizler de bir an evvel bizim yaşadığımız güzellikleri yaşayabilin.
mesela bazı arkadaşlar geliyor,sözüm sana değil kesinlikle ama kitabı almamış durmadan bize soruyor.yaaa arkadaş Allahın salağı bizler miydik,biz niye alıp hatmettik bu kitapları ? inan benim 2 tane kitabım var,biri ofisimde biri evimde hala takıldığım bişey olunca açıp açıp bakıyorum ve ömrümün sonuna kadar da başucu kitabım olacak.yani yıllarca diyetisyenlere,zayıflama haplarına ona buna tomarla para harcıyor insanlar ama üç kuruşluk kitabı almıyorlar.böyle olunca da bana çok samimiyetsiz geliyorlar.yada başlayalı 2 gün olmuş ayy ben kaçamak yaptım,şunu da yedim bunu da yedim diyorlar.insanın içinden inan bana ne halin varsa gör demek geliyor.bana mı yapıyorsun,kendine yapıyorsun.daha 2 günde dayanamadım diyorsa bu diyet zaten o kişiye uygun değildir.herşeyin bir bedeli var.yıllarca yiyip yiyip şiştiysek ve bu uzuun yıllar aldıysa bu kiloları vermek de 1 ay sürmeyecek elbette bu da uzun bir süreç.
çok uzun yazdım ama umarım yardımcı olabilmişimdir bi nebze de olsa :KK34:

X