canım senin bu tatlı krem vanilyaya benziyor.al bakalım bu tarifle deneyin,dely ve ben yapıyoruz bunu çok güzel oluyor.siz de deneyin,afiyetle yiyin
KREM VANİLYA(her evre)
Malzemeler:
dr.oetker vanilya-butter aroması(pasta malzemeleri bölümünde minicik şişelerde satılıyor)3-4 damla yeterli.yoğun bir tadı var.
3 çorba kaşığı splenda
3 yumurta
1/2 litre yağsız süt
Yapılışı:splenda ,vanilyayı ve yumurtayı Çırpın.Karışımı Önceden ısıtılmış sütle karıştırın.
Sonra hazırlamış olduğumuz karışımın üzerindeki köpükleri alarak cam kaselere paylaştırın.
180 derece fırında içi su dolu başka bir tepsiye dizerek 25-30 dk pişirin.
Servis ederken kapları ters çevirek başka bir tabağa çıkartın. veya çıkarmadan tarçınla servis edin.(dolapta 1 gece kalırsa daha rahat çıkar)
*Bu tarif krem karamelin dukan'a uyarlanmış hali.Tatlandırıcıyla karamel denemelerim güzel olmadığından karameli tamamen çıkarıp yerine vanilya aroması ekledim.
canım ama senn şimdiden meyve sayıklarsan olmaz ki,daha çok uzun zaman yiyemeyeceksin taa ki güçlendirmeye kadar.
sana tavsiyem kaçamaksız bir şekilde bir an önce hedef kilona ulaş,sonra afiyetle yersin meyveleri
canım dikkat et kendine,buralar da serinledi.sabah resmen üşüyerek uyanıyorum.bugün boydan uzun elbise giydim altına sandalet ama üşüdüm,öyle çıkamayacaktım sokağa kpştum hemen kot ceketimi giydim.otobüslerde de hala klima açıyorlar,resmen buz kestim.çok tehlikeli bir mevsim dikkat et kuzum,hele senin bebişin var çok daha dikkat etmelisin kendine
canım meyve şokunu atlatmadan tatlı demeye başladın ama,2 gün ağzına tatlı namına bişey girmeyince bişey olmuyor.bizim de çoook uzun zaman girmedi ama çook güzel kilocuklar verdik
bak sen biraz sabret,seyire geçtiğin zaman sana çok güzel tatlı tarifleri vericem söz