Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar arkadaşlar,

sabah 1 yumurta, light peynir, kek ve çay

ara neskayfe

öğlen: kırmızı et ve yoğurt

ara neskayfe

akşam: tavuk göğsü ve yoğurt

canım tatlı bişiler istiyor. zero içeyim bari. bu akşam yürüyüş yok evde hareket yapayım bari.

rakamlar farklılık gösterse de bu bir şekilde çoğumuzun başına gelen bir durum.. belki yağ oranı azaldığı içindir, belki eskiden kalma yağlara sıra gelmiştir, belki sadece o son parti yağlar gıcıktır.. belki hava değişimleri yüzünden bünyenin başka öncelikleri vardır.. mutlaka bir nedeni vardır yani arkadaşım..

ben senin yerinde olsam önce bir kan değerlerimi falan kontrol ederdim.. eğer orada bir sıkıntı yoksa diyette işe yarayacak olan kozları kullanmaya başlardım.. onlar da işte biliyorsun ki yeşilçay başta olmak üzere sıvı alımını yükseltmek, proteini fqazlalaştırmak gerekirse yumruk yapmak, moralini yüksek tutmak vs)
Arkadaşlar soruma cevap veren olmadı. Ben de burda insanlardan yardım bulurum diye düşünmüştüm ama elim böğrümde kaldı resmen.
kalmasın elin böğründe, müşteri hizmetleri değil ki burası dellenme öyle :) herkes sen gibi.. valla ilk cevaplamadığın mesajda topa tutarız seni haberin ola

Son düzenleme:
iyi aksamlar..:) Bugün bildirim günün de bol bol eksi görmüssünüzdür insallah..Ben haftaya bildirim yapacagim.Regelim hafta sonu bitmis olursa pazartesi tekrardan kaldigim yerden devam edecegim insallah..Gecmisi okumaya firsatim olmadi ara ara bakip okumaya calisacagim..

DELYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY güzeller güzeli arkadasim yaaa cok tebrik ederim cani gönülden umarim hersey gönünce olur

rachelfinecanim arkadsim eksik olma hemen bildiririmimi yapiyor, senin regl gelmedi ama benimkisi erkenden geldi ne olacka bizim bu halimiz

medesam güzelim ya cok güzelsin akillisin erkekler utaniyor cekiniyor senden baska aciklamasi yok

nisanduru
arkadasimiz gelmis henüz tanisamadik ama oda bizden baya sicak kanli

ipektoshum
ne oldu bulusma var mi hafta sonu?

var mi baska unuttugum gözümden kacan önemli konularrrrr:18:

Bana gelince söyle birsey oldu.....Seminerim vardi bugün gittim evde bir bardak süt ictim ciersine yulaf kepegimi katarak...öglen bi baktim menülere salata ve sebze salatayi yedim yogurtla sebze bi geldi kizartma iki catal aldim vicdan yapip geri biraktim hic protein almadim ben bugün

kacamak sayildigi icin dukancima göre sinirli izinliler yasak 2 gün ve iki gün protein yapayimda balik ile toparlayayim bunu ben

Dely'cim tebrik ederim güzelim.

Geçmişi anca okuma fırsatım oldu da, inşallah herşey gönlüne göre olur canım.

Canım teşekkür ederim sende içtenliğinden dolayı çok güzelsin

Elimden geleni yaptım evet, aslında o da yaptı. Bu ayrılık kararında ben haksızım ama zaten sonumuz yoktu en büyük sebepte bu. Çok iyi değilim, uzun bir süre de olamam fakat kendimi bırakmayacağım. Pazartesiden itibaren yoğun bir dönem beni bekliyor. Oyalanacağım şeylerin olması iyi Amin... İnşallah.. Gelecek hayalleri yaptığım biri çıkar karşıma.
ay çok imrendim sana :109:
tebrik ederim , çok da iyi şeyler söylemişsin bu ara böyle sözlere ihtiyacım vaar :97:
sen artık fıstık olmuşsun tabi peşinden koşar erkek milleti -_-

Sağolasın canım.

İnanamasamda fıstık oldum cidden. Bugün geçtiğim yerlerde kendime şöyle bir baktırdım zaten.

Tebrik ederiimm.. Hem çok güzel anlatmışsın, hem çok çıtır olmuşsun Eski sevgiline de geçmişler olsun zaten Çok daha mutlu olursun inşallah...

Dely'cim sağolasın canım.

Evet geçmişler olsun ona artık. Gerçi bana yaptığı kötü birşey yok, olmadı da. Ayrılık sebebi haksızca. Ama sonumuz yoktu. Hayırlısı...

Nisanduru bizim çıtır hatunlar, yağlarıyla beraber sevgililerini de postalıyolar İnşallah o konuda da en doğrusu en güzeli çıkacak karşılarına :127: :132: :123:

Ehehe :) İnşallah.. Amin amin... :)

Açık yeşil bi paket.. Yağı azaltılmış yazıyor sanırım yanında bi yerinde.. Hehhh! Bulduummm :128:
Eki Görüntüle 514437

Ya ben bu süttozunu ne migrosta bulabildim ne kipada. Bugün kipadaydım yine baktım yok. Damla sakızlı vanilya bile aldım ama süttozu nasip olmadı.

Medesam ben de benimkini postaladım

Garibim o da çok yalvardı. Hem telefonda hem karşımda ağladı. Etrafımda dolandı falan. Hala alışma sürecinde. Öğlen 2,5 ta konuşmuştuk en son ses çıkmıyor diyecektim tam aradı kısa tuttu kapattı. Kendini mi hatırlatmaya çalışıyor ne :) Genel kültür olarak bakarsak benimkide benden bayağı aşağıda kalıyordu. Benim gibi birini taşıyamazsın demişliğim bile var. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık

Bu atak döneminin menüsü değilmi?Kaç gün yapıcaksın atak dönemini?Böyle örnek menüler paylaşılırsa daha güzel olur bence

evettt buluşuyoruz kısmetse. yer sanırım sultanahmet yakınları. hiç olmadı e 5 e çıkacağız. elbet denk gelirizzz. Hadi varmı dukancan macerası yaşamak isteyen.
Bu arada herkesin posta yaptığı bir günde size özel haberlerim olabilir. Azıcık sabırr ben bii karar vereyim. Olmazsa düğünde buluşuruz gibi iddealı bir laf etmeyeceğim tabiii :)

hayır bu güçlendirme menüzü. arkadaşımız güçlendirmede. tatlı olarak da tavuk göğsü yemiş.

Aliyecim o bildiğimiz tavuk göğsü olmasın o. Hem bak yoğurtla yemişş. Hem o arkadaş daha yenii güçlendirmede olduğunu sanmıyorum.

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. Yengem kalktı bile yataktan. Yarın çıkacak hastaneden kızmetse. Bende 4 gibi evimde oldum şükür. Tam uyuyacaktım ki telefonum çaldı. Haızrlandım çıktım bi heyecanla. Ayrıntılar cumartesi buluşmasında.
Benim tanıdığım MEDESA sırf bunu öğrenmek ve buluşmayı kaçırmamak için sabah ilk uçakkla gelir istanbula...

Ya ben bu süttozunu ne migrosta bulabildim ne kipada. Bugün kipadaydım yine baktım yok. Damla sakızlı vanilya bile aldım ama süttozu nasip olmadı.

Canım süt tozu kutu sütlerin yanında oluyor, sen yanlış yere bakıyorsun sanırım, migroslarda oluyor genellikle.

hayır bu güçlendirme menüzü. arkadaşımız güçlendirmede. tatlı olarak da tavuk göğsü yemiş.
Seyir dönemindeymiş canım arkadaş
yok canım seyir dönemindeyim. ama bugün protein günüydü.
Hımm tahmin ettim hep protein olunca.Ben yeniyimde bu konuda oyüzden öğrenmeye çalışıyorum dukan kitabın varmı?Kitabı okuyarakmı yapıyorsun diyetini?
yok aliyecim ben daha seyirdeyim. tatlı felan değil bildiğin tavuğun göğsü nerde tatlııııı

Bende başlıcamda arkadaş kitap almam gerektiğini söyledi kitap almadan buradaki bilgileri okuyarak yapsam olmuyormu yani:44:

sorun neydi arkadaşım
Yaklaşık olarak 50 gündür diyetteyim. 62.5 kilodan 55 kiloya düşebildim. Hedef kilom 48. Ancak kilo vermem yaklaşık olarak 20 gündür durdu. Neden olabilir? Diyeti bozmuyorum. Ama neden neden diye isyanlar içerisindeyim. Vaz mı geçsem bu sevdadan???

Dukan kitabını okuyarakmı uyguladın diyetini?Bende başlıyacağımda Aliye arkadaşımız kitap almam gerektiğini söylüyor neden herkezin bünyesinemi göremi oluyor bu diyet ?Benim okuduğum kadarıyla mesela 20 kg fazlanmı var 10 gün atak dönemi yapıyorsun sadece protein ağırlıklı sonra seyir dönemi ardından güçlendirme ve koruma bunlara göre olmuyormu?Menüyüde listedeki uygun olan yiyeceklerden herhangi birini seçiyoruzdur?Yani bunlara göre yapılacaksa kitaba gerek varmı?Daha farklı bilgilerdemi oluyor oyüzdenmi kitap almam lazım:44:Mesela ben yarın sabah başlıyorum desem kitap almadan olmazmı

evet öncelikle kitabı aldım ve okudum, hatta bilgisayarıma da yükledim. birşey aklıma takılırsa açıp kontrol ediyorum.

buradaki bilgilerle olacağını sanmıyorum. koca kitaptaki bilgileri burada nasıl bulacaksın?
ama burası motivasyon için harika. aklına takılan soruları sorduğunda yardımcı oluyorlar. seninle aynı yolda ilerleyenleri, bu yolda başarıya ulaşanları görünce insan daha azimli oluyor.

Ben kitabı okumuştum öncelikle. Sonra Dukan'ın sitesinden bakındım birazda. Oradaki formu doldurarak çizelge yaptım kendime. Benim için 5 gün atak demişti. 5 gün yaptım evet sadece protein ve muhakkak yulaf kepeği yiyerek. Ancak etlerin hazırlanmasında veya yumurtalarn yağdan uzak durarak, tuzdan kaçınarak, mümkün olduğunca yağsız ürünler tercih ederek ve et konusunda yağsız bölgeleri tercih ederek ve bol su tğketerek geçirmiştim o dönemi. Ancak sizin için benim birşey demem doğru olmaz sanıyorum. En kısa zamanda kitabı okumanız yararınıza olacaktır. Hiçbirzaman kulaktan dolma bilgilerle diyete girmeyin derim ben kendi adıma...
Şİmdiden vereceğiniz kilolar hayırlı olsun diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…