- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
Biz arada celalleniyoruz, üzüyoruz birbirimizi malesef.. Öyle böyle geçiyo işte.. Gittikçe tabi kavgalar azalıyo. İnşallah sizin gibi oluruz biz de Bebiş duan için de "amiiinnnn" diyorum canı gönüldenEvet canım, 17 sene ama dün gibi, eşim hiç üzmedi beni, ben de onu tabi. Birbirimizin gözünün içine baktık hep, o önce beni, ben önce onu düşündüm. Sevgi kadar saygı da çok önemli elbette. Sen yeni evliydin, inşallah siz de öyle olursunuz, okulun bitince bebişini de alırsın kucağına. Allah herkesi sağlıcakla, huzurla bir yastıkta kocatsın.
Valla canım, ben de ondan dedim baksana, semblante de ayrılmış, love01 de, 1 günde 2 tane duydum bak. Eee medesacık zaten postalamıştı en son, değişiklik var mı onda acaba ? Bi de bilmediğim kimler var ki :44:
Kambur gibi sırtında taşımaktansa seni üzene katlanmamak gerek. Ama şundan eminim ki insan kilo verince kendine güveni artıyor. İnşallah dediğin gibi hayırlısını çıkarsın Allahım herkesin karşısınz, yalnız bırakmasın.
E ben tiyatrocu neyim olcam Onu kaçırmışın.. Olmaz ki amaaaKızlar yaaaa bu hafta bakanlık denetiminden dolayı mahvolduk.motorları pervaneleri taktım deli gibi çalışıyorum,bir de her gün öğleden sonra müşteri ziyaretleri pofffff
bugün sizle hiç ilgilenemedim,var mı öenmli birşey.herkes iyi mi,herşey yolunda mı,benim dışımda herkes eksilerde mi
söz veriyorum yarınki yevmiyemi sizinle kaynatarak hak etmiş olacağım
Kolay gelsin canım.. Yarın bekliyoz Bi de ben de +200 üm tabiki beni unuttun Baş artıcı
Sen kitabı okumuşsundur di miii :44: Ekmeğin "E" si bile yasak amaaa... Osu busu zaten yasak :)bu arada migrosta bir ekmek gördüm roggen hafer brot diye,
yulaf-çavdar ve ruşeymli tam tahıl ekmeği yazıyor.
bu bize yasak dimi?
Canım ben neşelen diye öyle dedim, sen de iyice dertlere büründün amaa... Senin dertlerini boşvermeyiz de biz, sen boşver canım İyi etmişsin. Ağzına sağlııkkk!! Allah gönlüne göre versin inşallah.............
cnm walla ben ona olan salakça sevgimden postalamamak için 2 sene sabrettim düşün ama ne zmnki bana artk el kaldırma boyutlarına taşındı olay güle güle dedimm ama bu süre zarfında benim içimde biçok şeyede hoşçakal dedim tabii :2: neyse boşwerin benim dertlerimi
hadi benim mesai bitti,,yeşil çayımı içip kaçıcam..ayy kendi kendime nazar değiricem bu gidişle her gün 5 te paydos etmek ne güsel bi duygu die çıkıorum işten,devlet dairesi gibi,,hoho
5'te mi çıkyon bee Vay vayyyy!! Aman maşallah! Darısı başımıza İyi akşamlaarr..
Evet. Uzatsan iyi olur. Hatta 2 gün daha yap bence. Ama hep böyle bir şeyler olduğunda yiyecek misin? Bir çözüm bulmalısın buna.. Neler yedin ki.. Az yeseydin bari.Arkadaşlar merhaba kk yı uzun süredir takip ediyorum hatta üye bile oldum sürekli bugün başlarım ya rın başlarım derken zaman öyle akıp gitti.Dün ilk defa büyük bir azimle başladım ilk günü kazasız atlattım amma bugün öğlen bir arkadaşın tayini çıktığı için vedalaşmaya geldi mecburen yemeğe katıldım yesen bir türlü yemesen müdürün suratı yerde oturup hepsinden yemek zorunda kaldım çünkü devlet meselesi haline gelebiliyor bizim okulda ama çok pişmanım ne güzel sabah -700 ile uyanmıştım atağı bir gün uzatsammı bilemedim:18:
Son düzenleme: