Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Evet canım, 17 sene ama dün gibi, eşim hiç üzmedi beni, ben de onu tabi. Birbirimizin gözünün içine baktık hep, o önce beni, ben önce onu düşündüm. Sevgi kadar saygı da çok önemli elbette. Sen yeni evliydin, inşallah siz de öyle olursunuz, okulun bitince bebişini de alırsın kucağına. :emir_bebek:Allah herkesi sağlıcakla, huzurla bir yastıkta kocatsın. :KK16:

Valla canım, ben de ondan dedim baksana, semblante de ayrılmış, love01 de, 1 günde 2 tane duydum bak. Eee medesacık zaten postalamıştı en son, değişiklik var mı onda acaba ? Bi de bilmediğim kimler var ki :44:

Kambur gibi sırtında taşımaktansa seni üzene katlanmamak gerek. Ama şundan eminim ki insan kilo verince kendine güveni artıyor. İnşallah dediğin gibi hayırlısını çıkarsın Allahım herkesin karşısınz, yalnız bırakmasın. :KK70:
Biz arada celalleniyoruz, üzüyoruz birbirimizi malesef.. Öyle böyle geçiyo işte.. Gittikçe tabi kavgalar azalıyo. İnşallah sizin gibi oluruz biz de :KK16: Bebiş duan için de "amiiinnnn" diyorum canı gönülden :KK16:

Kızlar yaaaa bu hafta bakanlık denetiminden dolayı mahvolduk.motorları pervaneleri taktım deli gibi çalışıyorum,bir de her gün öğleden sonra müşteri ziyaretleri pofffff:KK50:
bugün sizle hiç ilgilenemedim,var mı öenmli birşey.herkes iyi mi,herşey yolunda mı,benim dışımda herkes eksilerde mi:KK9:
söz veriyorum yarınki yevmiyemi sizinle kaynatarak hak etmiş olacağım :KK60:
E ben tiyatrocu neyim olcam :KK70: Onu kaçırmışın.. Olmaz ki amaaa :KK1::KK1:

Kolay gelsin canım.. Yarın bekliyoz :KK55::KK54: Bi de ben de +200 üm tabiki beni unuttun :KK70::KK70: Baş artıcı :KK35::KK9:

bu arada migrosta bir ekmek gördüm roggen hafer brot diye,
yulaf-çavdar ve ruşeymli tam tahıl ekmeği yazıyor.
bu bize yasak dimi?
Sen kitabı okumuşsundur di miii :44: Ekmeğin "E" si bile yasak amaaa... Osu busu zaten yasak :)

...........
cnm walla ben ona olan salakça sevgimden postalamamak için 2 sene sabrettim düşün ama ne zmnki bana artk el kaldırma boyutlarına taşındı olay güle güle dedimm ama bu süre zarfında benim içimde biçok şeyede hoşçakal dedim tabii :2: neyse boşwerin benim dertlerimi :KK1:

hadi benim mesai bitti,,yeşil çayımı içip kaçıcam..ayy kendi kendime nazar değiricem bu gidişle her gün 5 te paydos etmek ne güsel bi duygu die çıkıorum işten,devlet dairesi gibi,,hoho :KK1:
Canım ben neşelen diye öyle dedim, sen de iyice dertlere büründün amaa... Senin dertlerini boşvermeyiz de biz, sen boşver canım :KK66: İyi etmişsin. Ağzına sağlııkkk!! Allah gönlüne göre versin inşallah..

5'te mi çıkyon bee :KK70: Vay vayyyy!! Aman maşallah!:nazar::nazar: Darısı başımıza :KK1::KK1: İyi akşamlaarr..

Arkadaşlar merhaba kk yı uzun süredir takip ediyorum hatta üye bile oldum sürekli bugün başlarım ya rın başlarım derken zaman öyle akıp gitti.Dün ilk defa büyük bir azimle başladım ilk günü kazasız atlattım amma bugün öğlen bir arkadaşın tayini çıktığı için vedalaşmaya geldi mecburen yemeğe katıldım yesen bir türlü yemesen müdürün suratı yerde oturup hepsinden yemek zorunda kaldım çünkü devlet meselesi haline gelebiliyor bizim okulda ama çok pişmanım ne güzel sabah -700 ile uyanmıştım atağı bir gün uzatsammı bilemedim:18:
Evet. Uzatsan iyi olur. Hatta 2 gün daha yap bence. Ama hep böyle bir şeyler olduğunda yiyecek misin? Bir çözüm bulmalısın buna.. Neler yedin ki.. Az yeseydin bari.

Son düzenleme:
kızlar bu arada ben dün bintaşta pınarın süt tozunu buldum ama yağsız yazmıyodu diye almadım :44:
yağsız alanlar resmini paylaşabilirmi acaba birde realde bulabilirmiyim ki ben onun yağsızını??:78:

perakende olarak satılan tek süt tozu var zaten. pınarın yeşil paketli süttozu. yağsız değil yağı azaltılmış yazıyor üstünde. bu ürün.
PINAR SÜT TOZU 200 g | Adepo.com

sekerim ewt bende güçlendirmenin 1.yarısını bitiriorum aslında bu hafta ama geçmicem 2.yarıya korkumdan..biraz daha gidicem 1.yarıda..artk benim güçlendirme bu gidişle ne zmn biter hiç bilmiorum.bakalım Allah Kerim :KK1:

cnm walla ben ona olan salakça sevgimden postalamamak için 2 sene sabrettim düşün ama ne zmnki bana artk el kaldırma boyutlarına taşındı olay güle güle dedimm ama bu süre zarfında benim içimde biçok şeyede hoşçakal dedim tabii :2: neyse boşwerin benim dertlerimi :KK1:

hadi benim mesai bitti,,yeşil çayımı içip kaçıcam..ayy kendi kendime nazar değiricem bu gidişle her gün 5 te paydos etmek ne güsel bi duygu die çıkıorum işten,devlet dairesi gibi,,hoho :KK1:

2. yarıya da geç canım, daha zevkli valla, süper ötesi :)

O insan müsvettesinden de kurtulmuşsun şükret. İleride daha kötü olabilirdi, nereden dönsen kardır canım.:KK19: İçinde bişeyle de gitmez öyle hemen, uyuyorlardır şimdi. Ayağını yerden kesen biri çıkar karşına uyanırlar. :KK16:

İyi akşamlar canım. :KK19:

Hayırlı olsun canım o zaman :)

Az önce eksik yazdım, kısaca sebze gününde bile olsan yediğin protein her zaman sebzeden daha çok olacak :))

ilk iki sebze günümde öğlen sebze yemeği, akşam protein yapmıştım.
bu sefer tersi olacak ama fark yok demek ki :)
bu arada kitapta zeytinle ilgili bir şey göremedim ama yasaktır herhalde?

Biz arada celalleniyoruz, üzüyoruz birbirimizi malesef.. Öyle böyle geçiyo işte.. Gittikçe tabi kavgalar azalıyo. İnşallah sizin gibi oluruz biz de :KK16: Bebiş duan için de "amiiinnnn" diyorum canı gönülden :KK16:

Canımmm ilk zamanlar birbirinizi tanıyana kadar olur öyle şeyler, biz de alınganlık yapar, olmadık şeylere küserdik. Sonra sonra hiç kalmıyor, en iyi dostun oluyor eşin. Siz de olacaksınız inşallah, azalmış bile bak :KK16::KK16:

Sen kitabı okumuşsundur di miii :44: Ekmeğin "E" si bile yasak amaaa... Osu busu zaten yasak :)

Aynen :)))

Canım ben neşelen diye öyle dedim, sen de iyice dertlere büründün amaa... Senin dertlerini boşvermeyiz de biz, sen boşver canım :KK66: İyi etmişsin. Ağzına sağlııkkk!! Allah gönlüne göre versin inşallah..

5'te mi çıkyon bee :KK70: Vay vayyyy!! Aman maşallah!:nazar::nazar: Darısı başımıza :KK1::KK1: İyi akşamlaarr..

Bişeycik olmaz love01 e, şimdi çıkıyor madem, salına salına çıksın, keyfine baksın :))))

İnşallah canım, inşallah. Hem belli mi olur, düğünümüze sen de ünlü biri olarak katılırsın, sonra magazin bölümünde okuruz. Ne güzel ya, hayali bile güzel. Herkese kısmet olmaz canım, imkan bulmuşken git hayallerinin peşinden, ayy ne güzel. :KK19:
:KK1: İnşallah canım inşallah :KK9::KK9: Sonunda da bi yere varırım inşallah =) :KK54:

İyi akşamlar kızlar,

Kilo veren herkesleri kutluyorum, veremeyenler de (dely ve medesa) haftaya verirler inşallah :)

Sizinle yeniden yazışmak çook güzeldi. Gelemesem de burada olduğunuzu bilmek güzel. İyi ki varsınız :KK16:

Canımmm ilk zamanlar birbirinizi tanıyana kadar olur öyle şeyler, biz de alınganlık yapar, olmadık şeylere küserdik. Sonra sonra hiç kalmıyor, en iyi dostun oluyor eşin. Siz de olacaksınız inşallah, azalmış bile bak :KK16::KK16:

Bişeycik olmaz love01 e, şimdi çıkıyor madem, salına salına çıksın, keyfine baksın :))))

Hehh! Biz de öyle yapıyoruz işte. Yılalr yılı birbirimizi tanıyorduk ama; aynı evi paylaşmak başka.. İnşallah bizde de kalmaz canım.. Dost olmak çok önemli.. Saol :KK16::KK54:

Salına salına çıksın dabiiiii :KK12::KK23: :KK34:

İyi akşamlar kızlar,

Kilo veren herkesleri kutluyorum, veremeyenler de (dely ve medesa) haftaya verirler inşallah :)

Sizinle yeniden yazışmak çook güzeldi. Gelemesem de burada olduğunuzu bilmek güzel. İyi ki varsınız :KK16:
Saol tatlım :)) İnşallah.. Sen de sen deee :KK34: Gel artık çok uzak kalmaa.. iyi akşamlaarrr..

Ve de herkeslere iyi akşamlaaarrr..... :92::80:

Son düzenleme:
ya hep bişeyler gördüğümde yemek yemiyorum aslında ama başka gün olsa yemeğe oturmazdım yada krebimi yerdim .Ama bizim okulda öyle bir durumda uymazsan başta müdür olmak üzere bazı kişiler tarafından ortamı bozan kişi ilan edilirsin vede acayip bir psikolojik baskı uygulanıyor oturmak zorundaydım ve fena kaçırdım birinden birini yemezsen bile acayip baskı olur:KK25::KK25::KK25:

selam dun sormustum, madonun light dondurmasini yiyebilir miyiz diye. Cevap gelmedi.

Ama icinde seker icermiyormus, yagida %50 azaltilmis. Ben de yedim, tabi gercek dondurmasi kadar iyi degil ama, yine de guzel. Kendimi Vedat Milor gibi hissettim. Geldim denedim:)

Bu arada dun kilo bildiriminde bulunmustum, bugun giremem diye, ama heralde gozden kacmis. bende bi dahaki hafta tekrar bildiririm napalim.

Bugün niyeyse atıştırmacı kişiliğim baskın çıktı, bayağı bir beyaz peynir yedim sonum hayır olsun.. :18: Dukan tariflerinin çoğunluğunda da yulaf kepeği geçiyor, birini denesem öteki kalıyor... Bilemedim. Limonlu kurabiye tarifi de işe yaramadı, malum ben tatlandırıcısız yapmaya uğraşıyorum bunları. Tabii tatsız şeye 5 damla limon aroması koysan noluuur koymasan nooolur. :KK1: Gene de kakaolu tariflerden ümitliyim, tatlandırıcı eklemesem de kendimi kandırırım belki. Tabii bunun için o süt tozundan almalıyım, bugün gördüm de almadım "şimdi dursun" dedim, keşke alaymışım. Yumurta+süt tozundan ekmekçik tarifi de gördüm, kepek hakkımı saklı tutarak birşeyler yemek güzel olacak.

Ucuz protein kaynağı olarak ciğere yöneldim, seyir zamanına saklıyorum. Korktuğum kadar para harcamıyorum diye teselli ediyorum kendimi, yulaf gibi pahalı ürünler de uzun zamanda harcanıyor zaten. Diyorum ya kendimi tesellideyim, ama bir yandan da aburcuburlara göre daha ucuzmuş gibi geliyor tüm bunlar. Hayırlısı.

Hepinize iyi akşamlar, atağın 4. gününü sonlandırıyorum bu mesajımla. Kilo kaybeden/kaybetmeyenden öte, yoldan çıkmayıp azimle devam eden herkese tebrikler. :KK9: Dely tablo için ayrıca teşekkürler. :KK16:

Arkadaşlar soruma cevap veren olmadı. Ben de burda insanlardan yardım bulurum diye düşünmüştüm ama elim böğrümde kaldı resmen.

Ben aranıza sevinç ve neşeyle yeni katılıyorum :)) Dolayısıyla ne bir çizelge yapmayı becerebildim ne de gülen yüz koyabilmeyi.Durum vahim arkadaşlar:KK43: Umarım beni de aranıza kabul edersiniz ve ben de sizinle güzelce kilo verebilirim :)

Ben aranıza sevinç ve neşeyle yeni katılıyorum :)) Dolayısıyla ne bir çizelge yapmayı becerebildim ne de gülen yüz koyabilmeyi.Durum vahim arkadaşlar:KK43: Umarım beni de aranıza kabul edersiniz ve ben de sizinle güzelce kilo verebilirim :)

çizelge neyse de gülen yüz yapamayanlarla asla konuşmayız :-)

X