Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

mrb cnm..seni hatırlıorum ama uzun suredir yoktun sanırım forumda..walla şimdi senle en son konustugumuzda nerdeydik hiç hatırlamıorum ama dukana basladıgımdan bu yana,13 kg werdim,ameliyat oldum,işimi değiştim,2 yıllık kangren ilişkimden ayrıldım :KK52: :KK52: değişiklik sayarsan bunlar war işte :KK1: sen şimdi hangi evredesin? ne kdr kaldı hedefe??

Evet, uzun süredir yoktum canım,ticker bile atmış beni o derece yani :)) hayal meyal hatırlaman bile güzel.:KK19:

Cenım ameliyatını biliyorum, sonrası yeni benim için :) İşin ve eşin yeni haber benim için. İşin hayırlı olsun, ilişkin için de seni haketmemiş ki bitmiş, inşallah çok daha iyisi çıksın karşına canım.

Benim de iş güç, okul derken geçti vakit. Güçlendirmem bitiyor ekim ortaları gibi sanırım :)) Alıştım ya artık hiç saymıyorum bile. :)) Ben 10 kilo verdim 100 gündü, temmuz başı geçtim güçlendirmeye bitti bitecek yani :) Sen de güçlendirmede olmalısın değil mi?

kızlar bu arada ben dün bintaşta pınarın süt tozunu buldum ama yağsız yazmıyodu diye almadım :44:
yağsız alanlar resmini paylaşabilirmi acaba birde realde bulabilirmiyim ki ben onun yağsızını??:78:

Sağol canım, eşimi hiç sorma gitsin :) Bi değişti, kendine güven geldi, meğer ne kadar takıyormuş da çaktırmıyormuş :)) Allahtan ben de verdim de kaptırmıcam kocayı :) Gerçi belli olmaz be kuzum, seni sevmedikten sonra dünya güzeli olsan ne fayda. Ne yapsam, ne desem zorla tutamam ya yanımda, ama beni istemeyeni ben de istemem. :26: Amaaan ben de neler diyorum ya, 17 seneyi devirdik, tazelendik ama iyi oldu :)) Birbirimizi kıskanır olduk valla :))

Senin bir tenefüse ihtiyacın vardı tatil iyi olmuş canım, çünkü hiç kaçamaksız veremez hale gelmiştin en son. Şimdi 58 i de kırdığına göre bişey kalmadı artık.
E bide sahnelerde efor sarfederken anlamadan gider kilocukların. :KK16:
Haa tanışmaya gelince e yapmak lazım tabi, hiç görüştünüz mü bu zamana kadar?
Ay ne güzeeell :KK16: 17 sene.. Maşallah :nazar: Darısı başımıza.. Bakalım vericem inşallah :) Hala inşallah diyom ama.. :KK1:

Buluşmadık canım yaa.. Belki bu haftasonu :KK34:

Kızlar benim bulantım arttı ya :KK43::KK43: , kahvaltı yapmıştım sadece poğaça ve hindi füme ile şimdi de meyveli yoğurt yedim, zaten yiyecek bişey yok evde markete sipariş verecektim onu verecek bile halim yok, Allahtan ki kuzum uslu uslu oynuyo :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: evin her köşesinde yatış yaptım herhalde bugün :KK53::KK53:
.......
Gelsin bir an önce ya, çok sıkıldım, çoook :KK43::KK43::KK43::KK43: çok gerdi beni bu olay, gerile gerile çatlıycaam :84::84::84::84:
........
Perçemi kendim kestim, saçımı da kendim kesiyorum ben, perçemi tam ortadan ters v şeklinde ayırıp kestim ama istediğim gibi olmadı kısa oldu biraz, neyse uzar kökü bende :KK1::KK1:
Geçmiş olsun canım.. Gelir inşallah artık yaaa!! Gel geeell :))

Saçların da hayırlı olsun :KK1: Çocukken keserdim ben de öyle. Düzlücem diye sonra kısalta kısalta bi parmak kalırdı hahah :KK9: Sen artık tecrübelisindir :KK66:

mrb cnm..seni hatırlıorum ama uzun suredir yoktun sanırım forumda..walla şimdi senle en son konustugumuzda nerdeydik hiç hatırlamıorum ama dukana basladıgımdan bu yana,13 kg werdim,ameliyat oldum,işimi değiştim,2 yıllık kangren ilişkimden ayrıldım :KK52: :KK52: değişiklik sayarsan bunlar war işte :KK1: sen şimdi hangi evredesin? ne kdr kaldı hedefe??
Hahahhaa :KK9::KK9: Çok az değişiklik olmuş hihiih :KK1::KK1:

Nisanduru bizim çıtır hatunlar, yağlarıyla beraber sevgililerini de postalıyolar :KK66: İnşallah o konuda da en doğrusu en güzeli çıkacak karşılarına :127: :132: :123:

Biz seve seve soruları cevaplıyoruz ama; bu kadr da hiç bir şey bilmeden değil.. Şimdi biz sana bunu sayfalarca anlatabiliriz. ama kitap varken neden böyle bir şey gereksin ki.. Önce bi oku.. Bi aklına yatsın.. Sonra burda herkes birbirine yardımcı ve destek..

Ve ayrıca "hayır". Kitabı okumayan arkadaş yok burda. Senin gibi yeni başlayanlara başlamadan önce okumasını tavsiye ediyoruz ve ancak diyet hakkında bilgi sahibi olduktan sonra yardım edebiliyoruz. Öbür türlü çünkü biz ne anlatsak da karşıdakinin tamamı ile anlaması çok zor. Hem bunun hastalığı var bişeyi var. Kimse öyle bilmiş bilmiş anlatıp da böyle bişeyi göze alamaz. Kendini en iyi sen tanırsın. Kitabı okuduktan sonra, kesin bi karar vermelisin başlamak konusunda. Öyle basit bi diyet değil. Ömür boyu süren bişey bu. Ezbere başlanmamalı. Beslenme tarzı, hayat tarzı..

Aynen katılıyorum. Burada kitapsız diyet yapan hiç kimse yok.

Aaa! Nasıl laf öyle o! Allah inşallah gösterecek o güzel günleri.. :KK16:

İnşallah canım, inşallah. Hem belli mi olur, düğünümüze sen de ünlü biri olarak katılırsın, sonra magazin bölümünde okuruz. Ne güzel ya, hayali bile güzel. Herkese kısmet olmaz canım, imkan bulmuşken git hayallerinin peşinden, ayy ne güzel. :KK19:

Ay ne güzeeell :KK16: 17 sene.. Maşallah :nazar: Darısı başımıza.. Bakalım vericem inşallah :) Hala inşallah diyom ama.. :KK1:

Buluşmadık canım yaa.. Belki bu haftasonu :KK34:

Nisanduru bizim çıtır hatunlar, yağlarıyla beraber sevgililerini de postalıyolar :KK66: İnşallah o konuda da en doğrusu en güzeli çıkacak karşılarına :127: :132: :123:

Evet canım, 17 sene ama dün gibi, eşim hiç üzmedi beni, ben de onu tabi. Birbirimizin gözünün içine baktık hep, o önce beni, ben önce onu düşündüm. Sevgi kadar saygı da çok önemli elbette. Sen yeni evliydin, inşallah siz de öyle olursunuz, okulun bitince bebişini de alırsın kucağına. :emir_bebek:Allah herkesi sağlıcakla, huzurla bir yastıkta kocatsın. :KK16:

Valla canım, ben de ondan dedim baksana, semblante de ayrılmış, love01 de, 1 günde 2 tane duydum bak. Eee medesacık zaten postalamıştı en son, değişiklik var mı onda acaba ? Bi de bilmediğim kimler var ki :44:

Kambur gibi sırtında taşımaktansa seni üzene katlanmamak gerek. Ama şundan eminim ki insan kilo verince kendine güveni artıyor. İnşallah dediğin gibi hayırlısını çıkarsın Allahım herkesin karşısınz, yalnız bırakmasın. :KK70:

Kızlar yaaaa bu hafta bakanlık denetiminden dolayı mahvolduk.motorları pervaneleri taktım deli gibi çalışıyorum,bir de her gün öğleden sonra müşteri ziyaretleri pofffff:KK50:
bugün sizle hiç ilgilenemedim,var mı öenmli birşey.herkes iyi mi,herşey yolunda mı,benim dışımda herkes eksilerde mi:KK9:
söz veriyorum yarınki yevmiyemi sizinle kaynatarak hak etmiş olacağım :KK60:

merhabaa
seyirde 5. günüm.
tartı hala 60.5 gösteriyor ama tartı hala bozuk :KK43:
dijitali tamire götürdüm tamiri yokmuş
nasıl olacak böyle bozuk tartıyla bilmiyorum. :KK43:
bu arada sebze günümde olduğumu unutup öğlen yemeğinde balık yedim,
akşam ne yesem sizce :)

Kızlar yaaaa bu hafta bakanlık denetiminden dolayı mahvolduk.motorları pervaneleri taktım deli gibi çalışıyorum,bir de her gün öğleden sonra müşteri ziyaretleri pofffff:KK50:
bugün sizle hiç ilgilenemedim,var mı öenmli birşey.herkes iyi mi,herşey yolunda mı,benim dışımda herkes eksilerde mi:KK9:

Kolay gelsin canımmm, ben geldim sen yoksun. Kambersiz düğün olur mu hiç. Yarın ola hayrola bakalım :))) Sen güzel güzel çalış, görüşürüz yine. Kolay gelsinnnnn.:KK55::KK55:

Selam kızlar :))
biraz mola verdik toplanmaya, baktımki bildirimimi eksik yapmışım, tamamlamakta fayda var...

Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 77,9 kg
Bu hafta; 76,4 kg
Fark; 1,5 kg

(-) leri görenlere aynı olanlara koccaman bi maşallahhhhhhhhhhhhh

:)) Allah kolaylık versinnn

merhabaa
seyirde 5. günüm.
tartı hala 60.5 gösteriyor ama tartı hala bozuk :KK43:
dijitali tamire götürdüm tamiri yokmuş
nasıl olacak böyle bozuk tartıyla bilmiyorum. :KK43:
bu arada sebze günümde olduğumu unutup öğlen yemeğinde balık yedim,
akşam ne yesem sizce :)

Canım, sen yeni çıtırlardansın demek.

Öncelikle bir tartı alman gerekiyor bence :) Sonra da sebze günü diye birşey yok canım bir protein günü bir de protein+sebze günü var. Yani sebze günü dediğin günde de protein yemen gerekiyor. İyi yapmışsın işte, balık yemişsin. Akşam da dukan usulü sebze yemeğinin yanında biraz yoğurt, ayran vs. ya da etli sebze yemeği gibi bişeyler yiyebilirsin. :KK56:

Evet canım, 17 sene ama dün gibi, eşim hiç üzmedi beni, ben de onu tabi. Birbirimizin gözünün içine baktık hep, o önce beni, ben önce onu düşündüm. Sevgi kadar saygı da çok önemli elbette. Sen yeni evliydin, inşallah siz de öyle olursunuz, okulun bitince bebişini de alırsın kucağına. :emir_bebek:Allah herkesi sağlıcakla, huzurla bir yastıkta kocatsın. :KK16:

Valla canım, ben de ondan dedim baksana, semblante de ayrılmış, love01 de, 1 günde 2 tane duydum bak. Eee medesacık zaten postalamıştı en son, değişiklik var mı onda acaba ? Bi de bilmediğim kimler var ki :44:

Kambur gibi sırtında taşımaktansa seni üzene katlanmamak gerek. Ama şundan eminim ki insan kilo verince kendine güveni artıyor. İnşallah dediğin gibi hayırlısını çıkarsın Allahım herkesin karşısınz, yalnız bırakmasın. :KK70:

oyyy kuzuuum hoşgelmişin be yaa :KK9:
amma uzun zaman oldu ama yine de arada bile uğramanız çok mutlu ediyor cidden,daha sık uğrayın ama yaaa :KK34:
heee ben onu en son postaladıktan sonra biz tekrar barışmıştık ama neyseki tekrar ayrıldık :KK60:
bişey söyleyeyim mi resmen hayatımın en doğru kararını verdim bu sefer.bu yavrum yine çok ağlayıp zırlayıp mesajlar maillerle yalvarmalara başlayıp kendini iyice küçük düşürünce de yakamdan düşsün diye hayatıma girmek isteyen başka biri var dedim.niye böyle yaptım bilmiyorum ama çok iyi oldu.3-5 gün şoklardaydı,çok şükür 1 haftadır falan sesi çıkmıyor.umarım ilelebet bitmiştir.
beni asla haketmediğinden çok eminim.bi kere donanım olarak bile elverişli değildi yani nasıl diiim biraz böyle boş yani genel kültür sıfır falan.beni taşıyamazdı amaaan sefam olsun.fıstık gibi olduk be hepimiz,nolacak bize adam mı yok ama şaka maka da yok nolcak böyle bilmiyorum :KK9:

bu arada migrosta bir ekmek gördüm roggen hafer brot diye,
yulaf-çavdar ve ruşeymli tam tahıl ekmeği yazıyor.
bu bize yasak dimi?

Evet, uzun süredir yoktum canım,ticker bile atmış beni o derece yani :)) hayal meyal hatırlaman bile güzel.:KK19:

Cenım ameliyatını biliyorum, sonrası yeni benim için :) İşin ve eşin yeni haber benim için. İşin hayırlı olsun, ilişkin için de seni haketmemiş ki bitmiş, inşallah çok daha iyisi çıksın karşına canım.

Benim de iş güç, okul derken geçti vakit. Güçlendirmem bitiyor ekim ortaları gibi sanırım :)) Alıştım ya artık hiç saymıyorum bile. :)) Ben 10 kilo verdim 100 gündü, temmuz başı geçtim güçlendirmeye bitti bitecek yani :) Sen de güçlendirmede olmalısın değil mi?

sekerim ewt bende güçlendirmenin 1.yarısını bitiriorum aslında bu hafta ama geçmicem 2.yarıya korkumdan..biraz daha gidicem 1.yarıda..artk benim güçlendirme bu gidişle ne zmn biter hiç bilmiorum.bakalım Allah Kerim :KK1:

cnm walla ben ona olan salakça sevgimden postalamamak için 2 sene sabrettim düşün ama ne zmnki bana artk el kaldırma boyutlarına taşındı olay güle güle dedimm ama bu süre zarfında benim içimde biçok şeyede hoşçakal dedim tabii :2: neyse boşwerin benim dertlerimi :KK1:

hadi benim mesai bitti,,yeşil çayımı içip kaçıcam..ayy kendi kendime nazar değiricem bu gidişle her gün 5 te paydos etmek ne güsel bi duygu die çıkıorum işten,devlet dairesi gibi,,hoho :KK1:

Arkadaşlar merhaba kk yı uzun süredir takip ediyorum hatta üye bile oldum sürekli bugün başlarım ya rın başlarım derken zaman öyle akıp gitti.Dün ilk defa büyük bir azimle başladım ilk günü kazasız atlattım amma bugün öğlen bir arkadaşın tayini çıktığı için vedalaşmaya geldi mecburen yemeğe katıldım yesen bir türlü yemesen müdürün suratı yerde oturup hepsinden yemek zorunda kaldım çünkü devlet meselesi haline gelebiliyor bizim okulda ama çok pişmanım ne güzel sabah -700 ile uyanmıştım atağı bir gün uzatsammı bilemedim:18:

Canım, sen yeni çıtırlardansın demek.

Öncelikle bir tartı alman gerekiyor bence :) Sonra da sebze günü diye birşey yok canım bir protein günü bir de protein+sebze günü var. Yani sebze günü dediğin günde de protein yemen gerekiyor. İyi yapmışsın işte, balık yemişsin. Akşam da dukan usulü sebze yemeğinin yanında biraz yoğurt, ayran vs. ya da etli sebze yemeği gibi bişeyler yiyebilirsin. :KK56:

sayılır 10 gün oldu başlayalı. :)
kısaltmak için sebze günü dedim bide :)

1 haftada toplam 24,6 kilo veren 21 Dukancan'ı kutlarım :KK9::KK9: Medesa ve benim +400'ümüzü de mazur görün artık :KK1::KK1: Veremeyenler de alanlar da haftaya eksi olsun inşallaahh.. :KK12:

$Çizelge - 20.09.2012.jpg

Son düzenleme:
oyyy kuzuuum hoşgelmişin be yaa :KK9:
amma uzun zaman oldu ama yine de arada bile uğramanız çok mutlu ediyor cidden,daha sık uğrayın ama yaaa :KK34:
heee ben onu en son postaladıktan sonra biz tekrar barışmıştık ama neyseki tekrar ayrıldık :KK60:
bişey söyleyeyim mi resmen hayatımın en doğru kararını verdim bu sefer.bu yavrum yine çok ağlayıp zırlayıp mesajlar maillerle yalvarmalara başlayıp kendini iyice küçük düşürünce de yakamdan düşsün diye hayatıma girmek isteyen başka biri var dedim.niye böyle yaptım bilmiyorum ama çok iyi oldu.3-5 gün şoklardaydı,çok şükür 1 haftadır falan sesi çıkmıyor.umarım ilelebet bitmiştir.
beni asla haketmediğinden çok eminim.bi kere donanım olarak bile elverişli değildi yani nasıl diiim biraz böyle boş yani genel kültür sıfır falan.beni taşıyamazdı amaaan sefam olsun.fıstık gibi olduk be hepimiz,nolacak bize adam mı yok ama şaka maka da yok nolcak böyle bilmiyorum :KK9:

Çok özledim seni be ya:)

Artık çok ara vermem zannımca :)

Valla en son ağlayıp zırlıyordu, sen kıyamıyordun ona, tekrar şans verip gördün en azından kararının doğru olduğunu :) Ohh iyi yapmışsın canım.:114:

Valla sen fıstık gibi olmuşsundur eminim, boyun 1,76 mıydı neydi, e çimento torbası kadar da kilo vermişsin, daha ne taşıyacaksın sırtında. Hakedene hakettiği kadar değer vereceksin, baktın anlamıyor, eyvallah. E adam mı yok diyorsun ya, gerçek adam seyrek de ondan zaman alıyor. İyi ki kocamı bulmuşum zamanında :)) Zaman alır ama olacak, Allah hepinizin gönlüne göre versin canım. :KK16::KK16::KK16:

Arkadaşlar merhaba kk yı uzun süredir takip ediyorum hatta üye bile oldum sürekli bugün başlarım ya rın başlarım derken zaman öyle akıp gitti.Dün ilk defa büyük bir azimle başladım ilk günü kazasız atlattım amma bugün öğlen bir arkadaşın tayini çıktığı için vedalaşmaya geldi mecburen yemeğe katıldım yesen bir türlü yemesen müdürün suratı yerde oturup hepsinden yemek zorunda kaldım çünkü devlet meselesi haline gelebiliyor bizim okulda ama çok pişmanım ne güzel sabah -700 ile uyanmıştım atağı bir gün uzatsammı bilemedim:18:

Merhaba hoşgeldin canım,

Bana sorarsan sen yarın sıfırdan başla atağa, yarın 1 olsun :)

sayılır 10 gün oldu başlayalı. :)
kısaltmak için sebze günü dedim bide :)

Hayırlı olsun canım o zaman :)

Az önce eksik yazdım, kısaca sebze gününde bile olsan yediğin protein her zaman sebzeden daha çok olacak :))

X