Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nolur bana bir akıl verin ben 16 gün önce başladım dukana 5 kilo verdim bu arada kaçamaklarda yaptım çünkü emziriyorum ona rağmen 10 günde 5 kilo verdim 6 gündürde hiçkaçamak yapmadım ama gram kilo vermedim pes etmek üzereyim nolur yardım edin
kızlar nolur bana bir akıl verin ben 16 gün önce başladım dukana 5 kilo verdim bu arada kaçamaklarda yaptım çünkü emziriyorum ona rağmen 10 günde 5 kilo verdim 6 gündürde hiçkaçamak yapmadım ama gram kilo vermedim pes etmek üzereyim nolur yardım edin
iyi akşamlar kuzularım.. ben son 4 hafta içinde galiba 3 kere akşam yatmadan önce diyeti niyeti bozup ufaktan tatlı yedim.. Neden yedim bilmiyorum:26:
neyse garip olan şu ki, her yatarayak yediğim tatlının akabinde, bacaklarıma şiddetli kramplar girdi.. şeker şoku mudur sizce?? yoksa dukan mı çarpmıştır??![]()
öğleden sonra tartıda 70.4. iftar öncesi tartıda 70.5. üstelik 2 defa da tuvalete gittim yahu. ne iştir anlamadım...
iyi akşamlar kuzularım.. ben son 4 hafta içinde galiba 3 kere akşam yatmadan önce diyeti niyeti bozup ufaktan tatlı yedim.. Neden yedim bilmiyorum:26:
neyse garip olan şu ki, her yatarayak yediğim tatlının akabinde, bacaklarıma şiddetli kramplar girdi.. şeker şoku mudur sizce?? yoksa dukan mı çarpmıştır??![]()
6 günde kaçamak yapmadım ama gram da vermedim diye pes edilmez. o 6 gün 6 hafta olursa belki. ben 6 hafta duraklamanın ardından boşvermiştim diyete. ama 2 gün sonra yine baaşlamıştım.
canım sen bu kiloyu ne kadar sürede verdin tebrik ederim
Hayırlı olsun canım.. Dukan'a güvenBi daha da almazsın inşallah..
Bir sürü saçmalık oluyo, bizler de mecburiyetten katlanıyoruz işte.. Yapacak bir şey yok maalesef.. Değişmesi gereken çok şey var ama.. Nafile.. İnşallah kızın kazanmıştır.
Bayrmdan sonra bekliyoruuzzz :112: + çıksak da bildircez.. El mahkum![]()
![]()