• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kesinlikle öyle. eşim hem destek hem köstek. bazen diyo ne güzel oldun aynen devam bazende suratn kemik torbası gibi oldu :53::53: oysaki öyle çökme flan yok. zayfılamamı kıskanıyor çünkü ben hep şişmandım. o şimdi kilo aldı ben zayıfladım.:1::1:
eşim izmirde çalışıyo haftasonu da yemek yiyek zaman geçirek diyorum o zaman da yeniyor bişiler ister istemez ama eskisi kadar yiyemiyorum zaten :27::27::27:

zaten bu erkekler ne istediğini bilmiyolar ki.abimde yengeme kilo ver diyo kilo verince bu ne böyle çok zayıfladın ben sana kilo ver dediysem abartmadan zayıfla dedim diyo:9::9::9:

eşinle dukan amcamızı tanıştırsaydın o da faydalansın :66::66:

ama kaçamak yapmayım diyorum ama burda herkes şunu yedim yarın pp yaparım düzenlerim diyo bende acaba bende yapsam nolur diye düşünmüyo değilim hani:9::9:

hayıııırrr onların hepsi güçlendirmede,istedikleri kiloları verdiler bile...sen de dayanamıyorsan 1 lokmalık kaçamaklar yap...ama abartmadan...

hayıııırrr onların hepsi güçlendirmede,istedikleri kiloları verdiler bile...sen de dayanamıyorsan 1 lokmalık kaçamaklar yap...ama abartmadan...

gel güçlendirme geeell geeellll:43::43:

bugün aç kaldım zaten öğle yemeğinde yiyebileceğim birşey yok.marketten alabileceğim bana önerileriniz var mı peki?

gel güçlendirme geeell geeellll:43::43:

bugün aç kaldım zaten öğle yemeğinde yiyebileceğim birşey yok.marketten alabileceğim bana önerileriniz var mı peki?

sebze gününde değilsen light ton balığı,yoğurt,cola zero vs...sebze günündeyse domates biber salatalık alırsın balığın yanına...
ya da jambon,peynir cola filan...

bende diyetimin ilk 15 günü kepek bulamamıştım,daha sonra orjinal dukan kepeği buldum aldım ama onuda her gün kullanmıyorum haftada 1-2 kere falan anca,kilo vermem üzerinde bi etkisi yok diye düşünüyorum. ama k.hidrat ihtiyacı için alınması iyi olur tabi ama napıyım çok fazla tüketemiyorum

ben yulaf kepeğini bazen üşenip yemedim ve şunu gözlemledim yulaf kepeği yediğim günler daha iyi kilo veriyorum . Bence var bu yulaf kepeğnde birkaç keramet :)

kızlar sizce kırmızı et yemeyi kesmeli miyim? bence kilo azalmasını engelliyor.tavuk ve balık tuketmek daha iyi sanırım.

Kırmızı etin kalori değeri daha fazla, benim kolesterol problemim var, uzak duruyorum...Tavuk gögsünü şnitsel yapacakmiş gibi kestirip bol limon suyunda tavada yapıyorum. Karabiberi de ekledim mi ( tuz koymuyorum) güzel oluyor

aynen canım bendede en fazla 400 artış var 200 le 400 arası gidip geliyor artış bir iki kez başlangıcın 100 gr altına indim o kadar ama gerçekten çok abarttım hiç yapmadıklarımı yapıyorum ya geçen hafta normalde 1 yılda bile yemediğim kadar pasta yedim önceden önüme gelmese aklıma gelmezdi :D
çok şımardım galiba zayıflayınca:1::1: çokk dün akşam yine oturup koca tabak mantı yedim bide çokoprens nasılsa bugün protein günü diye yine çok artmadı bu hafta kaçıncı ödül yemeği bu bilmiyorum valla hergün artık kaçamak bitti diye başlıyorum yok yani arada 1 2 birşey gidiyor allahtan protein günlerinde yapmıyorum

ayy şımarıklık bu şımarıklık doğru diosun başka adı yok bunun ama dukan cezamızı vercek die de korkuyorum valla.dün evdeki çikolataların eşime yediremediğim kısmını sakladım.ve pişmaniyeleri çöpe attım:59::59::59:.çünkü pişmaniyeye bayılırım.neyse ki bugün protein günüm de kaçamaklara ara vermiş oldum.belki de bugün saf protein yaparsam yine eski disiplinime geri dönerim

teşekkürler ee senin takipçiniz:1: ınsallah bugunü seyırle gecırecegım. 4 -4.5 kılom kaldı hazıran ayı son dönemeç temmuzda denız dönemi hemmen vermelıyım:))

teşekkür ederim canım beni onure ediosun(şımartıosun)
oooo 4 kg bunu kaçamaksız bir ayda hemcecik halledersin bence ve haziran sonu gibi güçlendirmeye geçersin.valla bu yediklerimle emin ol .hadi görelim seni.ben bu kaçamaklarla devam edrsem sen güçlendirmeye geçtiğinde benim verecek 4 kilom olacak sanırım(aman allah korusun:53:korktum birden yaa)

Herkes ticker'ıma baksın! :D dün 78.2yi gördükten sonra diyeti bırakmaya karar vermiştim. ama bugün ne göreyim! 77.2! dün 2kere tuvalete çıktım :) bırakma der gibi 1 günde 1 kilo gitmiş :) atak yapıyorum 3.günü bugün :) yaşasın o zamansa!:64:

:62::62:kendim vermiş gibi sevindim inan ki.ne güzel bundan sonrada aramızda olacaksın.çok sevindim.tebrikleeer:52:

Herkes ticker'ıma baksın! :D dün 78.2yi gördükten sonra diyeti bırakmaya karar vermiştim. ama bugün ne göreyim! 77.2! dün 2kere tuvalete çıktım :) bırakma der gibi 1 günde 1 kilo gitmiş :) atak yapıyorum 3.günü bugün :) yaşasın o zamansa!:64:

ohhhh çok şükür...77.7 değişmeyecek sanmıştım bende...inşallah böyle devam eder de sen de motivasyonunu kazanırsın tekrar..tebrikler..:65::65::65:

:62::62:kendim vermiş gibi sevindim inan ki.ne güzel bundan sonrada aramızda olacaksın.çok sevindim.tebrikleeer:52:

ohhhh çok şükür...77.7 değişmeyecek sanmıştım bende...inşallah böyle devam eder de sen de motivasyonunu kazanırsın tekrar..tebrikler..:65::65::65:

Teşekkürler :) İnşallah kırmışımdır şu duraklama evresini. 76yı görmek için çok sabırsızlanıyorum :)

bu aradaaaaaaa bugünn 400 gr daha vermişim yani bu hafta 4-5 günde 1,7 kg vermiş oldum :))):nazar::nazar::nazar:
sakın yılmayın arkadaşlar oluyor valla, yani Mayısın 8 inden 22 sine kadar hiç kaçamak yapmama rağmen hiç kilo vermemiştim.

oo süpermiş 700 - 400 derken geçiriyorsun günleri ne güzel tebrik ederim.zaten 10-15 gün duraklamalar hepimizde oluyor.tabi biz 1 hafta kilo veremeyince hemen sapıtıyoruz gözümüz ona buna kayıyor kaçamak yapıp artışa geçiyoruz.halbuki kaçamaksız devam edildiğinde direncin kırıldığı noktadan sonra 1.5-2 kiloya yakın birden gidiyor sonraki 1 hafta içinde.işte sen örnek vatandaşsın.durağanlık döneminde aynen devam.tebrikler tekrar.

Back