• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaslar cok uzun zamandir siteye giremiyorum,kosturmacam cok..bizim oglanin sunnet dugunu var...ugrasmam gereken bir suru is var..umarim herkesin keyfi yerindedir..ben bir sevimsiz haber verecegim..bu siparis verdigim kadincagiz biraz yaslica bir teyze yanlis anlamis..siparisi daha gec bir tarihe almis..ben bulabildigim 21 adet yulaf kepegini aldim yolladim..Dukan burada goji berry'nin kilosu 47 liraymis o yuzden almadim..internet fiyati farkli oluyormus..magazadan alinca fiyat fark ediyormus..o yuzden yollamadim..ama iki ya da uc kutu sanirim cay var ve 21 paket yulaf kepegi var..Ben haziran ortasi gelecegim insallah..arzu eden memnun kalan olursa getiririm..bana ozelden size ulasabilecegim msn filan yazin..kepekleri nasil alacaginizi yazarim..simdilik hoscakalin..sevgiler.

canım selam ben özelden mesaj atamıyorum nasıl yapsak :((( mecidiyeköyde cevahirin yanında çalışıyorum ben.

ya arkadaşlar şimdi bir sitede okudum. biri bu diyetle tam 9 kilo vermiş fotolarınıda koymuş..oda diyeti nasıl yaptığını yazmış forumda ve demişki ben yulaf kepeği bulamadığım için kullanamadım ama yinede kilo verdim.
sanırım bu vücudun karbonhidrat isteğini biraz hafifletmek ve suyla birlikte şiştiği için tok hissetmemmizi sağlamak içinmiş ben bulamadığım için atak evremde kullanmadım ama buna rağmen 2.5 kilo verdim.

işte yulaf kepeği zaten dukanın izin verdiği en sağlıklı tek karbonhidrat..olmazsa olmaz değil zaten...ama o olmasaydı ben diyetten sıkılır ya da aç kalırdım ve bırakırdım...yararı bu zaten..bir de bağırsakları çalıştırabilmesi..yoksa zayıflatıcı bir etkisi yok..hatta karbonhidrat neticede,fazla yendiğinde verdirmiyordur bile..

ayy ne güzel shahdaroba yaaa güçlendirmede o kadar şey yerken bile verebiliyorsun,ben 10 gündür 69,8 :59::59:
walla son 3 gündür kaçamak da yapmıyorum...neden neden neden....
neyse cnm sana maşallah kutlarım:nazar::nazar:

canım vuvuucumm; 12 gündür yasadıgımı biliyorsun yok gram oynamıyor tartıda; bır taraftan sızler sabret ınecek dıyorsunuz beklıyorum beklıyorum hanı 100 gramcık oynasa moral olacak dıyorum; ama kızlar tecrubelı onları dınlemelıyım dıyorum.

Ve bak bir gunde 700 gr gitti benim. Bak yarın obursu gun de senın gıdecek. Sakın moralını bozma birlikte sabır edecegiz baska yolu yok:13:

Herkese günaydın hanımlar :3:

Dun dahil yaklaşık 12 gundur yasadıgım durgunlugumu biliyorsunuz.

Dun 1 paket puding kacamagım oldugunu onu bılmıyordunuz ama onu da sımdı bılıyorsunuz :17:

Ama dun o pudıngı yedıkten sonra 2 kere tuvalete cıkabıldım belki 10 gündür çıkamamıştım.

Veee kızlar sabah kalktıgımda; tartıda ne goreyım gunlerdır durgunlugun sonucu yaptıgım kacamaga ragmen 700 gr gitmiş :64:

Cok moral oldu valla; iyi ki varsınız da duragan doneme gırınce bırakmamısım ıyı kı; saolun kızlarr

ooh ne güzel haberler alıyoruz bugün.
tebrik ederim gözün aydın .. demek ki sabrın sonu selamet :34::34:

helal sana açık gizli pudingleri yiye yiye zayıflıyorsun :)bende kaçamak yapa yapa az artışlarla 3. aşamayı götürüyorum :1:protein günlerinde gidiyor artan bugünde protein günü bakalım yarın ne olacak

ama kaçamak yaptımda verdim diye çok güvenme :D durgunluktan sonra tartı tıkır tıkır iniyor o yüzden özellikle bu hafta bence çok dikkatli olki eğer vücudun birden çözülme noktasına gelmişse bundan en iyi şekilde faydalanabilesin

bugün güçlendirmede 15. gün ama hala kilo veresim var heran 2. aşamaya geri dönsem düşüncesindeyim güçlendirme hernekadar kolay gibi görünsede bana zor geldi çünkü bir rahatlama içine girip sallayabiliyorsunuz allahtan çok kilo artışları yaşamıyorum :1::1:

Dun 1 paket puding kacamagım oldugunu onu bılmıyordunuz ama onu da sımdı bılıyorsunuz :17:

Ama dun o pudıngı yedıkten sonra 2 kere tuvalete cıkabıldım belki 10 gündür çıkamamıştım.

Veee kızlar sabah kalktıgımda; tartıda ne goreyım gunlerdır durgunlugun sonucu yaptıgım kacamaga ragmen 700 gr gitmiş :64:

Cok moral oldu valla; iyi ki varsınız da duragan doneme gırınce bırakmamısım ıyı kı; saolun kızlarr

ayy ne güzel shahdaroba yaaa güçlendirmede o kadar şey yerken bile verebiliyorsun,ben 10 gündür 69,8 :59::59:
walla son 3 gündür kaçamak da yapmıyorum...neden neden neden....
neyse cnm sana maşallah kutlarım:nazar::nazar:
valla artık -lerden +lara geçtim eğer böyle devam edersem sonuç benim için çok kötü olabilir.
sana gelince bikaç gün içinde tıpkı atak döneminde olduğu gibi günde 400-500 gidecek eminim bak bundan yeter ki bikaç gün bekle ve sonuçları beraberce görelim
Küçük kaçamaklardan çok ciddi sonuçlar olmuyor oyle bır ıkı kasıktan ama onemlı olan nasılsa bozdum dıyıp devamını getırmemek ama sen zaten basarılısın kendıne cok haksızlık yapma kolay dııl dıet psıkolojısı arada ufak kacamak olur onu vucut erıtıyor ama sakın bır öğün kaçamak olmasın ıste o zmn kılo dıye yansıyor
tam da dediğin gibi oldu tweett ben 3 gündür üst üste kaçamak yapıyorum ve diyet öncesinde de biraz dikkat edeyim artık derdim kendi kendime sonra da aman şundan ne çıkar,şu kadarcıktan ne çıkar die yerdim habire.anca dukanla disiplin göründü bana ama onu da kırıyorum sanırım.gene aynı psikolojiyle şundan bişi olmaz diyip duruyorum:58:

eveeet dün yemeğimi yedim uyudum üstüne.sonra uyandım vee gene 4 tane pişmaniye yi götürdüm.vee 3tane de çikolata ama çok kçk boylarada ve gene uyudum ve bugün kilom 59.4 çıktı çok canım sıkıldı:17:
ama neyseki bugün protein perşembesi.belki yarına o 400 gr gitmiş olur(mu acaba)

:26:0:26:0QUOTE=glss;19372659]benimde atak evremin 3 cü günüydü dün ama akşam fenalaşınca eşim bozdurdu rejimi. domates yedim bitek.yediklerim çok midemi bulandırıyodu. atak evresinin içine sadece domates salatalık ekleyip eşime belli etmeden devam etsem diyorum. kendimi iyi hissedersem 1+1 uygularım. en kötüsü rejimi bozsamda yağı, karbonhidratı, şekeri, nişastayı sıfırlıycam hayatımda.

devam eden arkadaşlara başarılar[/QUOTE]

BUYUK BIR AZIMLE DEVAM EDIYORUM.SEVIYORUM SAGLIKLI BESLENMEYI.AMA NEDEN BOYLE OLDU ANLAMADIM.BU DIYETIDE SEVIYORUM.SABAH TARTILDIGIMDA 1 KILO ALMIS GORDUM.BU NASIL IS ANLAMADIM.REGLIM YAKLASIYOR ONDAN OLABILIR MI ACABA?

Glss, ben de o şekilde yapıyorum, proteine haşlanmış veya çiğ sebze ekleyerek.. Sıfır yağ, sıfır karbonhidrat sıfır şeker.Sebzeye başladıktan sonra kabızlık problemim de halloldu, kepek falan da yemedim.Vitamin alıyorum , bir de sabahları 1 ceviz.. Hem metabolizmayı hareete geçirmek hem de omega 3 açısından..

canım kaç gündür yapıyosun ve ne kadar kilo verdin? körükörüne dukana uymamak işe yarıyo mu merak ettim

azimle devam edersen düşersin hiç merak etme hatta benim metobolizmam bıraz yavas oyuzden daha bıle cok verebılırsın,ama gercekten giyemedıgın kıyafetlerının yeniden olması,aynada kendine bakınca mutlu olman,insanların sen zayıfladın baya ya falan demeleriin yerini hiç bişey tutmuyo :21:

ben de 4 nisanda başladım goldenvenüs,neredeyse aynı verdiğimiz kilolar...sen benden daha iyisin benden daha az fazlalığın olmasına rağmen...walla ben geç veriyorum yaw....spor da yapıyorum üstelik...sanırım bu kepeği azaltmam gerekecek benim de...

canım tebrik ederim yaa 700 gr çook güzell:65:tebrik ederim devamı gelir inşallah

65.2 den 64.5 a düştüm:1::1: yine 63lerime yaklaştım.neyse ucuz atlattım yıne kendımı frenleyıp kılo vermelerıme başladım. haslanmış tavuk güzel kurtarıcı onu yemeyı arttırdıgımda kılolar guzelce ınıyor.arkadaslar kacamkalra ara vermeler sonucu alınan kılolar hemen ınıyormuş bızzat test ettim.o yuzden benım gıbı bır hafta bozduysanız kı uzun bır sure sız bu kadar yapmayın sakın eskı dıyetleırmızde oldugumzu gıbı uzatmayın umutsuzluga kapılmayın.ben kacamka sonucu alınan kıloları hızlı verdım dıyete devam edin mutlaka iyi diyetlerrrrr

65.2 den 64.5 a düştüm:1::1: yine 63lerime yaklaştım.neyse ucuz atlattım yıne kendımı frenleyıp kılo vermelerıme başladım. haslanmış tavuk güzel kurtarıcı onu yemeyı arttırdıgımda kılolar guzelce ınıyor.arkadaslar kacamkalra ara vermeler sonucu alınan kılolar hemen ınıyormuş bızzat test ettim.o yuzden benım gıbı bır hafta bozduysanız kı uzun bır sure sız bu kadar yapmayın sakın eskı dıyetleırmızde oldugumzu gıbı uzatmayın umutsuzluga kapılmayın.ben kacamka sonucu alınan kıloları hızlı verdım dıyete devam edin mutlaka iyi diyetlerrrrr

süpeeerrrrr tebriklerrr:71:bugün ne güzel haberler alıyoruz böle.devamını diliyorum tweettcim

sevgili ssoleil cim o kadar haklısın ki; birden tepetaklak donuverir valla ki bundan oncekı puding kacamagımda oyle olmustu 61,1 e inmişken puding yuzunden 61,5 civarına cıktım ve 12 gun orda kaldım..

Kacamak yokk hatta cok dikkatli olacagım ve sımdı spora gideceğim bu moralle baya spor yaparım artık :1:

helal sana açık gizli pudingleri yiye yiye zayıflıyorsun :)bende kaçamak yapa yapa az artışlarla 3. aşamayı götürüyorum :1:protein günlerinde gidiyor artan bugünde protein günü bakalım yarın ne olacak

ama kaçamak yaptımda verdim diye çok güvenme :D durgunluktan sonra tartı tıkır tıkır iniyor o yüzden özellikle bu hafta bence çok dikkatli olki eğer vücudun birden çözülme noktasına gelmişse bundan en iyi şekilde faydalanabilesin

bugün güçlendirmede 15. gün ama hala kilo veresim var heran 2. aşamaya geri dönsem düşüncesindeyim güçlendirme hernekadar kolay gibi görünsede bana zor geldi çünkü bir rahatlama içine girip sallayabiliyorsunuz allahtan çok kilo artışları yaşamıyorum :1::1:

Günaydın herkese,
Bugün itibarı ile atak evremin 1. gününü geride bırakmış bulunuyorum. ve bir günde -800 oldum. sonunda 61 kiloyu gördüm şükürler olsun.:16::16::16:

mide bulantısı bende de oluyor. özellikle sabah kahvaltısından sonra. az önce büyükçe bir kasede haşlanmış yumurtalar ile kahvaltı yaptım. şimdi türk kahvemi içiyorum.
normalde tüketmediim kadar süt tükettiğim için tuvalet sıkıntım olmadı. umarım yien olmaz.

dukan amca sitesinde 2 gün atak yapmamı ve bunun sonucunda 700 gr kaybedicemi sölemişti. ama ben bir günde bunu da geçtim.

3 gün atak yapmak istiyorum. ondan sonra haftasonu geliyor ve benim tehlikeli zamanlarım. haftasonları eşime uyayım diye hep kaçamak yapıyorum yapmadığım haftasonu yok gibi.

verdiklerim geri gelcek diye çok korkuyorum. umarım bu kez nefsime hakim olabilirim.

oo walla süper yolanda..ne yalan söyleyeyim başka bir diyetten çıktığın için ben böyle bir performans beklemiyordum senden maşallah:nazar::nazar:
sen 1-2 kilo arası vereceksin gibi duruyor atakda ama tabi hergün böyle devam etmeyebilir sakın moralini bozma:)

süper süper süper kutlarım...:65::65::65:
walla sevindim...senin verememenin sebebi tualet problemiymiş bence...onu çözmeye çalış derim ben...

Back