• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım vuvuucumm; 12 gündür yasadıgımı biliyorsun yok gram oynamıyor tartıda; bır taraftan sızler sabret ınecek dıyorsunuz beklıyorum beklıyorum hanı 100 gramcık oynasa moral olacak dıyorum; ama kızlar tecrubelı onları dınlemelıyım dıyorum.

Ve bak bir gunde 700 gr gitti benim. Bak yarın obursu gun de senın gıdecek. Sakın moralını bozma birlikte sabır edecegiz baska yolu yok:13:

sağol canım yaaa...inşallah ben de kısa zamanda yaşarım bu sevinci...ama vücudum bayağı inceldi..sanki 67 kiloykenki vücudum gibi duruyor diyebilirim,bu da sporun etkisi herhalde....ama tartıya yansımadığı sürece motive olamıyor insan biliyorsun...

shahdarobacım tesekkur ederim; seninle hedef kilolarımız asagı yukarı aynı, inşallah ben de senin gibi devam edebilirim de son 1 kg nın kaldıgı gunu gorurum yakında :nazar:

canım şunun şurasında 3.5 kilo kaldı hedefine.yolun sonuna yaklaşıyorsun demektir.umarım biran önce varırsın hedefine ve hedefine vardığın günü görürsün en yakın zamanda

bugün güçlendirmede 15. gün ama hala kilo veresim var heran 2. aşamaya geri dönsem düşüncesindeyim güçlendirme hernekadar kolay gibi görünsede bana zor geldi çünkü bir rahatlama içine girip sallayabiliyorsunuz allahtan çok kilo artışları yaşamıyorum :1::1:

evet evet bence de güçlendirme daha zor.seyirde herşeyin bir miktarı yolu yordamı vardı da uymayınca ne olacağını da biliyorduk ama şimdi nerden ne gelir ne yaparsam nolur pek bilemiyoruz ve o yüzden insan şundan bişi olmaz falan diye diye yiyor.
ssoleilcim senin en fazla kilo artışın ne kadar oldu ama ödül ertesi günleri saymıyorum onun dışındaki kaçamaklarında.benim 6. günüm bugün ama 400 gr fazlayım yarını dört gözle bekliyorum

canım kaç gündür yapıyosun ve ne kadar kilo verdin? körükörüne dukana uymamak işe yarıyo mu merak ettim

Canım Ben 16 pazartesi malesef 83 kg. ile başladım:-((( Dukana göre eylül ortası 20 kg.vermiş olacağım. İlk hafta sadece proteinden olan atak ı yaptım. 7 gün.Sonra da sebze eklemeye başladım. 7 günün sonunda 3 kg. vermiştim. Ağız kuruluğu dışında bir şikayetim olmadı. Aslında sebze de eklendikten sonra tahat ryapılan bir diyet. Ama tüm karbonhidtarlı yiyeceklerden ve bazı sebzelerden uzak durmak bazen zor geliyor.... Özellikle iç baklalı zeytinyağlı eninar ve barbunya pilaki... Yummmm
Çokk severim:-)))

oo walla süper yolanda..ne yalan söyleyeyim başka bir diyetten çıktığın için ben böyle bir performans beklemiyordum senden maşallah:nazar::nazar:
sen 1-2 kilo arası vereceksin gibi duruyor atakda ama tabi hergün böyle devam etmeyebilir sakın moralini bozma:)

aslında tam diyet değildi benim ki sadece yediklerime dikkat ediyorum ve haftasonları nerdeyse normal yeme düzenine geri dönüyordum. ama haftaiçi çok dikkat ediyordum işe de yarıyordu yavaş yavaş saglıklı gitti sanırım. geçen hafta kan testi için kan verdim sonuçları doktora okutucam yarın inşallah. bakalım en çıkıcak. doktor uzun zamana yaydığım için kilo vermeyi bişi çıkmaz dedi ama sanırım kansızlık çıkaiblirmiş. çok klo verenlerde sağlıklı verilmiş bile olsa çinko eksiklii demir eksiklii çıkabiliyormuş

teşekkür ederim vuvucum valla 500 gr bekliyordum da 800 benim için de sürpriz oldu. ama son 10 gündür mehter takımı gibi bir ileri iki geriydi kilo durumum ve sanırım saf pro bu direnci kırdı. bi süre bu moral beni idare eder. ah birde bana şu 5 li rakamlar görüneydi ahh ah
oda olur inşallah. neredeyse 14 kilo olacak verdiim kilolar. :nazar::nazar::nazar:

Günaydın herkese,
Bugün itibarı ile atak evremin 1. gününü geride bırakmış bulunuyorum. ve bir günde -800 oldum. sonunda 61 kiloyu gördüm şükürler olsun.:16::16::16:

mide bulantısı bende de oluyor. özellikle sabah kahvaltısından sonra. az önce büyükçe bir kasede haşlanmış yumurtalar ile kahvaltı yaptım. şimdi türk kahvemi içiyorum.
normalde tüketmediim kadar süt tükettiğim için tuvalet sıkıntım olmadı. umarım yien olmaz.

dukan amca sitesinde 2 gün atak yapmamı ve bunun sonucunda 700 gr kaybedicemi sölemişti. ama ben bir günde bunu da geçtim.

3 gün atak yapmak istiyorum. ondan sonra haftasonu geliyor ve benim tehlikeli zamanlarım. haftasonları eşime uyayım diye hep kaçamak yapıyorum yapmadığım haftasonu yok gibi.

verdiklerim geri gelcek diye çok korkuyorum. umarım bu kez nefsime hakim olabilirim.

senin adına çok sevindim böyle güzel haberleri okuyunca insan daha bir motive oluyor.ama hafta sonları sen eşine uyacağına o sana uysun ama dimi:9: kendini bu düzene alıştırmalısın yoksa her misafir gelişinde her pikniğe gidişinizde alışkanlık haline gelip kaçamak yapabilirsin.:50:

senin adına çok sevindim böyle güzel haberleri okuyunca insan daha bir motive oluyor.ama hafta sonları sen eşine uyacağına o sana uysun ama dimi:9: kendini bu düzene alıştırmalısın yoksa her misafir gelişinde her pikniğe gidişinizde alışkanlık haline gelip kaçamak yapabilirsin.:50:

teşekkür ederim yağmurcum ama işte en büyük sorun haftasonlarım.. eşimle dışarı çıkınca hep salata da yenmiyor. ekmek arası kokoya bayılırım. hatta midye dolma hatta ve hatta bira. ama yoook 38 beden pantolona kadar dikkat etmem lazım diyorumm veee...
aman nolcak bitanecikten diyorum. ama tartı asla ve kat'a affetmiyor hiç sapmadı hep geri geldi pazartesileri :43::43::43:

teşekkür ederim yağmurcum ama işte en büyük sorun haftasonlarım.. eşimle dışarı çıkınca hep salata da yenmiyor. ekmek arası kokoya bayılırım. hatta midye dolma hatta ve hatta bira. ama yoook 38 beden pantolona kadar dikkat etmem lazım diyorumm veee...
aman nolcak bitanecikten diyorum. ama tartı asla ve kat'a affetmiyor hiç sapmadı hep geri geldi pazartesileri :43::43::43:

dün akşam arkadaslarla dısarı çıktık onlar kumpir yediler bense tavuk köfte:25:yanında patates,turşu ve azcık rus salatası vardı.turşu ve rus salatasından edim ama patatese dokunamadım öyle bakakaldık birbirimize:59: yemekle konustum yerken az kaldı seni yiycem yakında diye ve herkes güldü bana :43::43: ya saçmalama azcık kaçamaktan bişey olmaz dediler ama dukan amcayı anlatınca kendilerine o tabağımı elimden aldılar.herkesin seni desteklemesi çok güzel böyle dönemlerde:9::9:

aynen canım bendede en fazla 400 artış var 200 le 400 arası gidip geliyor artış bir iki kez başlangıcın 100 gr altına indim o kadar ama gerçekten çok abarttım hiç yapmadıklarımı yapıyorum ya geçen hafta normalde 1 yılda bile yemediğim kadar pasta yedim önceden önüme gelmese aklıma gelmezdi :D
çok şımardım galiba zayıflayınca:1::1: çokk dün akşam yine oturup koca tabak mantı yedim bide çokoprens nasılsa bugün protein günü diye yine çok artmadı bu hafta kaçıncı ödül yemeği bu bilmiyorum valla hergün artık kaçamak bitti diye başlıyorum yok yani arada 1 2 birşey gidiyor allahtan protein günlerinde yapmıyorum

evet evet bence de güçlendirme daha zor.seyirde herşeyin bir miktarı yolu yordamı vardı da uymayınca ne olacağını da biliyorduk ama şimdi nerden ne gelir ne yaparsam nolur pek bilemiyoruz ve o yüzden insan şundan bişi olmaz falan diye diye yiyor.
ssoleilcim senin en fazla kilo artışın ne kadar oldu ama ödül ertesi günleri saymıyorum onun dışındaki kaçamaklarında.benim 6. günüm bugün ama 400 gr fazlayım yarını dört gözle bekliyorum

aynen canım bendede en fazla 400 artış var 200 le 400 arası gidip geliyor artış bir iki kez başlangıcın 100 gr altına indim o kadar ama gerçekten çok abarttım hiç yapmadıklarımı yapıyorum ya geçen hafta normalde 1 yılda bile yemediğim kadar pasta yedim önceden önüme gelmese aklıma gelmezdi :D
çok şımardım galiba zayıflayınca:1::1: çokk dün akşam yine oturup koca tabak mantı yedim bide çokoprens nasılsa bugün protein günü diye yine çok artmadı bu hafta kaçıncı ödül yemeği bu bilmiyorum valla hergün artık kaçamak bitti diye başlıyorum yok yani arada 1 2 birşey gidiyor allahtan protein günlerinde yapmıyorum

yaaaaa bende onlardan yemek istiyorummm:43::43:

Günaydın ssoleil.-)) Ne kadar sürede kaç kg verdiğini sorabilir miyim?

dün akşam arkadaslarla dısarı çıktık onlar kumpir yediler bense tavuk köfte:25:yanında patates,turşu ve azcık rus salatası vardı.turşu ve rus salatasından edim ama patatese dokunamadım öyle bakakaldık birbirimize:59: yemekle konustum yerken az kaldı seni yiycem yakında diye ve herkes güldü bana :43::43: ya saçmalama azcık kaçamaktan bişey olmaz dediler ama dukan amcayı anlatınca kendilerine o tabağımı elimden aldılar.herkesin seni desteklemesi çok güzel böyle dönemlerde:9::9:

kesinlikle öyle. eşim hem destek hem köstek. bazen diyo ne güzel oldun aynen devam bazende suratn kemik torbası gibi oldu :53::53: oysaki öyle çökme flan yok. zayfılamamı kıskanıyor çünkü ben hep şişmandım. o şimdi kilo aldı ben zayıfladım.:1::1:
eşim izmirde çalışıyo haftasonu da yemek yiyek zaman geçirek diyorum o zaman da yeniyor bişiler ister istemez ama eskisi kadar yiyemiyorum zaten :27::27::27:

yok canım yeme sen tüü piss acı bunlar uyma sen bana ben arada yaramazlık yapıyorum :1::1: yakında dukan beni iyi bir çarpacak ya bakalım ne zaman:1::1:

ama kaçamak yapmayım diyorum ama burda herkes şunu yedim yarın pp yaparım düzenlerim diyo bende acaba bende yapsam nolur diye düşünmüyo değilim hani:9::9:

Back