• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aah çok sevindim.hadi gözün aydın.evet canım 5'e tamamla istersen ama ben de 5+5'i deneyip başaramayınca hemen geçmiştim1+1'e:1:hadi bakalım görelim seni direnci kırdın gerisi gelir artık

çok teşekkür ederim bende inanamadım tartıya bakınca 5+5 iyi ama sadece kabızlık sorun oluyo birde sizin gibi 1+1 deneyeyim bakalım ne değişecek

Kızlar ben galıba dıyetı bırakacagım.tıkır tıkır sureklı 12 8 olarak ısleyen tansıyonum dusuyor.
Sızce dıyetlemı alakalı yoksa sıcaklardanmı? Ne yapsam kı :26:

cnm tabi sağlık herşeyden önemli ama umarım problem devam etmez sende bırakmazsın diyeti:( tuzu çokmu kestin ondan olabilirmi,sıcaklarında etkisi vardır muhakkak

Son düzenleme:
cnm tabi sağlık herşeyden önemli ama umarım problem devam etmez sende bırakmazsın diyeti:( tuzu çokmu kestin ondan olabilirmi,sıcaklarında etkisi vardır muhakkak

normaldede tuz kullanimim cok azdir benim.
aliskanlik haline geldi.tuz tukettigimde ellerim ve ayaklarim dev gibi olur.anlamadim ki yani.
birde oglumu gunde 6 7 defa emziriyorum.

aliskanlik haline geldi.tuz tukettigimde ellerim ve ayaklarim dev gibi olur.anlamadim ki yani.

hem diyet,hem az tuz bide emzirme hepsi birarada iyice güçten düşürmüş seni,sık sık ye cnm en azından aralarda süt yogurt falan atıştır,acıkmasanda vücüt enerji kaybediyo,umarım en kısa zamanda tansiyonun düzene girer:16:

hem diyet,hem az tuz bide emzirme hepsi birarada iyice güçten düşürmüş seni,sık sık ye cnm en azından aralarda süt yogurt falan atıştır,acıkmasanda vücüt enerji kaybediyo,umarım en kısa zamanda tansiyonun düzene girer:16:

iki defa gondermisim mesaji :1:
birrde bunlara ek olarak oglum cok kudurup duruyor bu aralar :1:
umarim canim cok tesekkurler

Arkadaslar cok uzun zamandir siteye giremiyorum,kosturmacam cok..bizim oglanin sunnet dugunu var...ugrasmam gereken bir suru is var..umarim herkesin keyfi yerindedir..ben bir sevimsiz haber verecegim..bu siparis verdigim kadincagiz biraz yaslica bir teyze yanlis anlamis..siparisi daha gec bir tarihe almis..ben bulabildigim 21 adet yulaf kepegini aldim yolladim..Dukan burada goji berry'nin kilosu 47 liraymis o yuzden almadim..internet fiyati farkli oluyormus..magazadan alinca fiyat fark ediyormus..o yuzden yollamadim..ama iki ya da uc kutu sanirim cay var ve 21 paket yulaf kepegi var..Ben haziran ortasi gelecegim insallah..arzu eden memnun kalan olursa getiririm..bana ozelden size ulasabilecegim msn filan yazin..kepekleri nasil alacaginizi yazarim..simdilik hoscakalin..sevgiler.

ay yakalandım :17:dün öyle bir yedim ki artık sana nie yiyorsun vuvuu diyecek yüzüm yok ne desen haklısın valla:17:ama işin ilginci sabah 59.1 çıktım önceki gün 59.0dım e o kadar da olur dedim hatta olsun ki ben bidaha yapmiim dedim ki bugün zeytinyağlı fasulyemden gene 1-2 kaşık aldım yemekte.ama öle pişmaniyeymiş çikolataymış yok artık.hatta gidip marketten kendime light kola ve şekersiz sakız aldım.bunlarla idare ederim artık

Küçük kaçamaklardan çok ciddi sonuçlar olmuyor oyle bır ıkı kasıktan ama onemlı olan nasılsa bozdum dıyıp devamını getırmemek ama sen zaten basarılısın kendıne cok haksızlık yapma kolay dııl dıet psıkolojısı arada ufak kacamak olur onu vucut erıtıyor ama sakın bır öğün kaçamak olmasın ıste o zmn kılo dıye yansıyor

Kızlar ben galıba dıyetı bırakacagım.tıkır tıkır sureklı 12 8 olarak ısleyen tansıyonum dusuyor.
Sızce dıyetlemı alakalı yoksa sıcaklardanmı? Ne yapsam kı :26:

benimde atak evremin 3 cü günüydü dün ama akşam fenalaşınca eşim bozdurdu rejimi. domates yedim bitek.yediklerim çok midemi bulandırıyodu. atak evresinin içine sadece domates salatalık ekleyip eşime belli etmeden devam etsem diyorum. kendimi iyi hissedersem 1+1 uygularım. en kötüsü rejimi bozsamda yağı, karbonhidratı, şekeri, nişastayı sıfırlıycam hayatımda.

devam eden arkadaşlara başarılar

Günaydın herkese,
Bugün itibarı ile atak evremin 1. gününü geride bırakmış bulunuyorum. ve bir günde -800 oldum. sonunda 61 kiloyu gördüm şükürler olsun.:16::16::16:

mide bulantısı bende de oluyor. özellikle sabah kahvaltısından sonra. az önce büyükçe bir kasede haşlanmış yumurtalar ile kahvaltı yaptım. şimdi türk kahvemi içiyorum.
normalde tüketmediim kadar süt tükettiğim için tuvalet sıkıntım olmadı. umarım yien olmaz.

dukan amca sitesinde 2 gün atak yapmamı ve bunun sonucunda 700 gr kaybedicemi sölemişti. ama ben bir günde bunu da geçtim.

3 gün atak yapmak istiyorum. ondan sonra haftasonu geliyor ve benim tehlikeli zamanlarım. haftasonları eşime uyayım diye hep kaçamak yapıyorum yapmadığım haftasonu yok gibi.

verdiklerim geri gelcek diye çok korkuyorum. umarım bu kez nefsime hakim olabilirim.

ay yakalandım :17:dün öyle bir yedim ki artık sana nie yiyorsun vuvuu diyecek yüzüm yok ne desen haklısın valla:17:ama işin ilginci sabah 59.1 çıktım önceki gün 59.0dım e o kadar da olur dedim hatta olsun ki ben bidaha yapmiim dedim ki bugün zeytinyağlı fasulyemden gene 1-2 kaşık aldım yemekte.ama öle pişmaniyeymiş çikolataymış yok artık.hatta gidip marketten kendime light kola ve şekersiz sakız aldım.bunlarla idare ederim artık

ayy ne güzel shahdaroba yaaa güçlendirmede o kadar şey yerken bile verebiliyorsun,ben 10 gündür 69,8 :59::59:
walla son 3 gündür kaçamak da yapmıyorum...neden neden neden....
neyse cnm sana maşallah kutlarım:nazar::nazar:

Herkese günaydın hanımlar :3:

Dun dahil yaklaşık 12 gundur yasadıgım durgunlugumu biliyorsunuz.

Dun 1 paket puding kacamagım oldugunu onu bılmıyordunuz ama onu da sımdı bılıyorsunuz :17:

Ama dun o pudıngı yedıkten sonra 2 kere tuvalete cıkabıldım belki 10 gündür çıkamamıştım.

Veee kızlar sabah kalktıgımda; tartıda ne goreyım gunlerdır durgunlugun sonucu yaptıgım kacamaga ragmen 700 gr gitmiş :64:

Cok moral oldu valla; iyi ki varsınız da duragan doneme gırınce bırakmamısım ıyı kı; saolun kızlarr

Son düzenleme:
vuuuu selamm bende anadolu yakasındaki soylu baharattan aldım yulaf kepeği esmer un gibi bişey kek kurabiye yapılabilir yani, sen nasıl yapıyorsun bana bi tarif edebilir misin :69:

sonraki sayfada vermişsin zaten hemen deniycem teşekkürler :69:

rica ederim afiyet olsun...beğenirsin umarım...yulaf kepeği öyle un gibi değil aslında ama ben de başlarda bulamamıştım ve yulaf unu ile yulaf ezmesi ve buğday kepeği kullanmıştım...yulaf kepeği bulana kadar abartmadan kullan bence...

benimde atak evremin 3 cü günüydü dün ama akşam fenalaşınca eşim bozdurdu rejimi. domates yedim bitek.yediklerim çok midemi bulandırıyodu. atak evresinin içine sadece domates salatalık ekleyip eşime belli etmeden devam etsem diyorum. kendimi iyi hissedersem 1+1 uygularım. en kötüsü rejimi bozsamda yağı, karbonhidratı, şekeri, nişastayı sıfırlıycam hayatımda.

devam eden arkadaşlara başarılar

Glss, ben de o şekilde yapıyorum, proteine haşlanmış veya çiğ sebze ekleyerek.. Sıfır yağ, sıfır karbonhidrat sıfır şeker.Sebzeye başladıktan sonra kabızlık problemim de halloldu, kepek falan da yemedim.Vitamin alıyorum , bir de sabahları 1 ceviz.. Hem metabolizmayı hareete geçirmek hem de omega 3 açısından..

şimdiden hayırlı olsun diyorum oğluna :) güzel koşturmalar bunlar kolay gelsin

teşekkürler zahmet verdik arakadaşlar bu kepeklerden alacak olanlar durumunu netleştirsin kısıtlı olduğu için hiç olmayanlar yada alamayanlar öncelikli olsun isterseniz elimde kepek olduğu için ben haziranı bekleyebilirim sizlerin durumuna göre alım yapacağım tabi çaylar benim :1::1:

Arkadaslar cok uzun zamandir siteye giremiyorum,kosturmacam cok..bizim oglanin sunnet dugunu var...ugrasmam gereken bir suru is var..umarim herkesin keyfi yerindedir..ben bir sevimsiz haber verecegim..bu siparis verdigim kadincagiz biraz yaslica bir teyze yanlis anlamis..siparisi daha gec bir tarihe almis..ben bulabildigim 21 adet yulaf kepegini aldim yolladim..Dukan burada goji berry'nin kilosu 47 liraymis o yuzden almadim..internet fiyati farkli oluyormus..magazadan alinca fiyat fark ediyormus..o yuzden yollamadim..ama iki ya da uc kutu sanirim cay var ve 21 paket yulaf kepegi var..Ben haziran ortasi gelecegim insallah..arzu eden memnun kalan olursa getiririm..bana ozelden size ulasabilecegim msn filan yazin..kepekleri nasil alacaginizi yazarim..simdilik hoscakalin..sevgiler.

o aldığınız yulaf kepeği değildir bence.yulaf kepeği tahıllar içinde en sert kabuklara sahip olan.o yüzden yemeside biraz zor tabii.baharat öğütücüsüyle öğütmek çözüm olabilir.o zaman nispeten yenebilir oluyor.ama bu diyetinde olmassa olmazı.

gerçek yulaf kepeğini bulduğunda daha rahat edeceksin..çünkü tadı da güzel..kendisi de küçük..öyle boş bile yenir neredeyse..sendeki şu saman gibi olanlardan sanırım di mi...onlar da faydalı ama çok lezzetsiz işte...sen kepeği mecburen kullanıyorsun...ama mesela ben severek kullanıyorum...

Back