• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bence gayet sağlıklı canım.annende hakkı o kadar çok abuk subuk zayıflama ilaçları çıktıki doğal olarak onlarda etkileniyor.burada bir arkadaşın doktor arkadaşı tavsiye etmiş.bu diyet harika nerede fazlalık var onları götürüyo:)

saol tatlım içimi rahatlattın walla:71::71:

sana da merhaba canım millet aşık olunca verir sen aldın mı::1::1::1:
şaka bir yana kilon bunalımın kadar fazla değil kendini bu kadar kasma aksini düşündükçe veremezsin zahten moralimizi bozmayın yaaaaaa:59::59::59::59::59:

şimdi iş çıkışı kursum var ordan geldim oyy ne güsel sayfalarca yazmışsınızz..
evet canım bizimki mutlu aşktı. eşim her gece gelir beni alırdı her akşam özsütlerde çay ve yanında yaş pastalar. eve gidince cumba yatak ne beklenir ki başka .. bunalımım artık yüzüp yüzüp kuyruuna gelip adam akıllı vermemiş olmak. yarın dukana başlıyorum. umarım aç kalmam. iş yerine bol süt yoort et götürüyorum bakalım yarın :1::1::1:

kızlar bana bişi diyin yaa bu akşam ipin ucunu iyice kaçırdım.3 yada 4 tane pişmaniye , 1 küçük parça çikolata.3-4 tane grissini yedim.ayrıca akşam yemeğinde çok az zeytinyağıyla yaptığım neredeyse 1bçuk yemek kaşığı zeytin yağıyla yarım kilo taze fasulye pişirmiştim ondan yedim 1 tabak.allahım ya nie böyle coştum ki sanki ben aslında reglim yaklaşıyor ondan da olabilir bu açlık krizleri.bilemiyorum ama biri beni durdursun lütfeen:57::57::4::4:

Son düzenleme:
kızlar bana bişi diyin yaa bu akşam ipin ucunu iyice kaçırdım.3 yada 4 tane pişmaniye , 1 küçük parça çikolata.3-4 tane grissini yedim.ayrıca akşam yemeğinde çok az zeytinyağıyla yaptığım neredeyse 1bçuk yemek kaşığı zeytin yağıyla yarım kilo taze fasulye pişirmiştim ondan yedim 1 tabak.allahım ya nie böyle coştum ki sanki ben aslında reglim yaklaşıyor ondan da olabilir bu açlık krizleri.bilemiyorum ama biri beni durdursun lütfeen:57::57::4::4:

evet reglden dolayı olabilir bende aynı sorunu yaşadım ama kendini kontrol altına al lütfen o kadar emek verdik.iş yerinde 5çayı muhabbeti yapıyorlar ister istemez canım çekiyor ama tartıda gördüğüm rakamları düşününce vazgeçiyorum.hepimizin kulağıni çekmek lazım:41:

shahdaroba cim bugun bende aynisini yaptim
hani zaten kac haftadir normal yiyordum ama bugun hamur isi tatli falan cok kacirdim
benimde regl gunum yakin 2 gun sonra ve ben tatli krizindeyim
artik yazicam uzaktan takip edince diyete dikkat edemiyorum buraya yazinca nedense daha ciddi sekilde yapicagimi hissediyorum
sen kilolarini vermissin zaten hedefine ulasmissin bugunu kendine odul vermis say
yarin yeni bir gun ve daha dikkat edersin

regl zamanları zaten tam kaçamak zamanı oluyo aman cnm dikkat daha yaklaşıyomus bide başlayacak neredeyse toplam 1 haftalık bi süreç var öööleee pişmaniyeleri götürürsen hop diye 60 ı geçiverirsin Allahmuhafaza:20: canın çok tatlı istediğinde tatlandırıcılı sakızlardan çiğne uzun bi süre bastırır en azından isteğini ya da sadece bi parça çikolata

Kızlarr ıyı aksamlar;

Gunlerdir sabitlenen kılomdan moralım o kadar bozulmustu ki bugun de dayanamayıp ben de kacamak yaptım; doner ve bıtter tadelle yedım. Ve karnım nasıl sıstı; cok pısmanım cokkk:17:

kızlar noluyo size herkes kaçamaklarda aaaa kızıorum hepinize :20::19: verdiğiniz emekler boşa mı gitsin benim de yeri geldi 1 hafta hiç değişmediği oldu inatla diyete devam ettim buna rağmen tartının arttığı oldu yine devam ettim ve eninde sonunda düşmeye başladı hemde hızlı bi şekilde,hadi sizde toplarlanın ilk zamanki azminize dönün bedeninizle inatlaşın ve emin olun siz galip geliceksiniz,incecik olduğunuz zaman duyacağınız hazzı düşünün ve kaçamak yaparken onu düşünerek yeyin yiyecekseniz :1:

evet reglden dolayı olabilir bende aynı sorunu yaşadım ama kendini kontrol altına al lütfen o kadar emek verdik.iş yerinde 5çayı muhabbeti yapıyorlar ister istemez canım çekiyor ama tartıda gördüğüm rakamları düşününce vazgeçiyorum.hepimizin kulağıni çekmek lazım:41:
ay evet evet çekin benim kulağımı.hakettim.bidaha yapmicam söz veriyorum

shahdaroba cim bugun bende aynisini yaptim
hani zaten kac haftadir normal yiyordum ama bugun hamur isi tatli falan cok kacirdim
benimde regl gunum yakin 2 gun sonra ve ben tatli krizindeyim
artik yazicam uzaktan takip edince diyete dikkat edemiyorum buraya yazinca nedense daha ciddi sekilde yapicagimi hissediyorum
sen kilolarini vermissin zaten hedefine ulasmissin bugunu kendine odul vermis say
yarin yeni bir gun ve daha dikkat edersin
ama ben güçlendirmeye de yeni geçtim ehemen geri alma olsaılığım çok yüksek.hem zaten c.tesi gecesi ödül günü yapmıştım ben kendime o yüzden bu besbelli kaçamak.kesinlikle burada yazarken ve okurken ben de motive oluyorum.hatta dün de kaçamak yapıp dolma yemştim ya off 2 gün üst üste olmadı şimdi
regl zamanları zaten tam kaçamak zamanı oluyo aman cnm dikkat daha yaklaşıyomus bide başlayacak neredeyse toplam 1 haftalık bi süreç var öööleee pişmaniyeleri götürürsen hop diye 60 ı geçiverirsin Allahmuhafaza:20: canın çok tatlı istediğinde tatlandırıcılı sakızlardan çiğne uzun bi süre bastırır en azından isteğini ya da sadece bi parça çikolata

aman aman allah korusun öyle deme gözüm alıştı 59'a 60 görürsem kahrolurum.aslında dün dolma yedim de bugün gene düştü ya ben rehavete kapıldım.bir de protein kesinlikle tok tutyor.ben 2 dilim ekmek hakkımı 1 dilim sabah 1dilim akşam die planlamıştım.sabah peynir yumurta bol protein yani ama akşam et yemeyince sebze +1 dilim ekmek hemen acıkıyor insan.en iyisi ben ekmeği sabahları tüketeyim akşam proteine yükleneyim.tamam yeni stratejim bu

hepinize teşekkürler kızlar.iyi ki varsınız:16:

bendede insilün direnci var canım. doktorlara gittim bir çözüm yok belli ilaçları kullanıp duruyorum. sen nasıl bir tedavi gördün yada sana nasıl bir tavsiyede bulundular? dotor bana ne kadar yersen ye kilo alman kaçınılmaz dedi ama bi öneride bulunmadı. yardımcı olabilirsen gerçekten çok sevinirim. anlattınğın durumları bende yaşadım birden şekerimin düşmesi titreme gelmesi serem gibi hissetmem. zayıf arkadaşlarımın 3 de 1 i kadar yemek yiyip onlardan 20 kg fazla olmam ve kilo almamı durduramamam. çok can sıkıcı şeyler bunlar. ilaçları bırakınca 14 kilo vermiştim 3 ayda kendiliğimden şimdi ilaçlarla 13 kilo aldım 10 ayda :(( normal bi insan olmak istiyorum. az ve sık yemenin benimde işime yaramasını istiyorum. ve bu kiloları vermek istiyorum! bu aralar bu konudan dolayı bunalımdayım :43:

bana diaformin 1000 lik önermişti doktorum.ilk 2-3 hafta yarım yarım sabah akşam kullandım.alışırken bayağı bi sarsmıştı.hep öyle olacağını zannedip bunalıma bile girdim inan.ama alışıyorsun yavaş yavaş.insülin direnci olan kişilerde malesef yağ olarak depolanıyo.ağzımıza aldığımız her gıda çiğnendikten sonra şekere dönüşüyor.insülin inteloransı olanlarda kaslara geçiş yapamayan şeker yağ olarak depolanıyor ve kiloya dönüşüyo.üstelik vücut yakıt aldığı halde yakıp enerji elde edemediği için hep yorgun.şimdi çok acıkmaya pek fırsat tanımıyorum çünki ozaman önüne çıkanı yiyorsun oysa fazla karbonhidrat ve şeker tüketmemen gerekiyor.hatta hiç şeker alınmamalı.bu kısır döngüyü ancak böyle kırabiliyorsun glisemik indeksi düşük gıdalar tüketilmeli ve yürüyüş bu direnci kırmak için birebir.çok uzattım neyse doktorun ilaç verdiyse ilacını kullan tip 2 diyabet olmamak için önlem olarak bunları yapman gerekiyo.geçmiş olsun

kızlar noluyo size herkes kaçamaklarda aaaa kızıorum hepinize :20::19: verdiğiniz emekler boşa mı gitsin benim de yeri geldi 1 hafta hiç değişmediği oldu inatla diyete devam ettim buna rağmen tartının arttığı oldu yine devam ettim ve eninde sonunda düşmeye başladı hemde hızlı bi şekilde,hadi sizde toplarlanın ilk zamanki azminize dönün bedeninizle inatlaşın ve emin olun siz galip geliceksiniz,incecik olduğunuz zaman duyacağınız hazzı düşünün ve kaçamak yaparken onu düşünerek yeyin yiyecekseniz :1:

canım yaa benim yaklasık 12 gun oldu ve gram oynamıyor hanı arada 100 gr bıle gıtse moral olacak ama yok :(

burada tıcker ım bıle 61,1 kg da kaldı; ama ben 61,5 a gerı donup orda kalakaldım 12 gundur :14:

şimdi iş çıkışı kursum var ordan geldim oyy ne güsel sayfalarca yazmışsınızz..
evet canım bizimki mutlu aşktı. eşim her gece gelir beni alırdı her akşam özsütlerde çay ve yanında yaş pastalar. eve gidince cumba yatak ne beklenir ki başka .. bunalımım artık yüzüp yüzüp kuyruuna gelip adam akıllı vermemiş olmak. yarın dukana başlıyorum. umarım aç kalmam. iş yerine bol süt yoort et götürüyorum bakalım yarın :1::1::1:

yolu kısa olan arkadaşlardan birisin yani.başarılar

herkese merhabaaaa:kkk:

bugün aslında seyirin 2. gününde olmam gerekirken 2 gün atakta kaçamak yaptıgım için seyire geçmemiştim yarın baslıyorum seyire.. sonucumu söyleyeyim istedim. perşembe-salı arası atak döneminde 55ten 52 ye indim ama aç karnına sabah tartıldıgımda suanda da 52.500 üm :3::3::3

yarın itibari ile seyirde ise biraz önce hazırladıgım haşlanmış kabakları yogurt eşliğinde yemeyi düşünüyorum yanına da 5-6 ızgara köfte 2 ögünde de bunları yemeyi planlıyorum, kahvaltı ise atakta yaptıgım gibi sadece 1 katı yumurta baska birsey yok..
paylaşmak istedim kolay gelsiiiiiin:54:

:))) Doğru zaten denemedim...
Peki ya yulaf kepeği? Atak aşamasında yulaf kepeği var mı?
Yulaf kepekli galeta diyor, demek müsade var değil mi?

evet diyetin boyunca hatta ömrün boyunca günde 2-3 kaşık yemeni öneriyor dukan amcamız.galeta dediğide yulaf kepeğine yağsız yoğur yada süt yağsız peynir yumurta katarak yapacağın çöreğimsi şeyler.istersen tatlandırıcıyla tarçın vs ekleyerek tatlısınıda yapabilirsin ama çok yememek gerek günde 1-2 parça.zaten tıkıyor istesende çok yiyemessin sanırım.

evet canım öyle diyor kitapta ama arkadaş diyete başalyalı henüz 16 gün olmuş yanlış hatırlamıyorsam ve 3 kilo atakta vermiş seyir dönemi boyunca verememiş. zaten dukan da seyir döneminde kilonun artabileceğini söylemiş kitapta.ve atakta okadar hızlı veriyorken seyirde aynı performansı beklememek lazım.benim de kilom takıldığında 3 gün atak yapmıştım ama seyirde 1.5 ayımı doldurmuştum.atak'ın yumruk etkisi yaratması için bunu sürekli kullanmamalı arada çok uzun süre takıldığında atak yapılamlı ki işe yarasın yoksa 1 hafta 10 günlük takılmalarda hemen uygulanırsa vücut beklenen tepkiyi vermeyebilir.bir de arkadaş zaten 5+5yapıyormuş o yüzden 3 günlük atak onda işe yaramayabilir.
haklısın arkadaşın detaylarını atlamışım.duraklamalar hepimizde oluyor.ben hiç yaramazlık yapmıyorum ,kaçamaklarım yok ama arada takılıyorum birkaçgün sabredince halloluyor.bence herkesin kitabı kesin okuması gerek.en sağlıklısı bu...

slm arkadaşlar bu konu baya hızlı ilerliyor :66: bende 4 günlük atak evremi bir gün daha uzattım. çünkü 4. günümün sonunda akşam 10 gibi tavuk kızartıp yedim. ve sabah kalktığımda 500 gram almışım çok moralim bozuldu bende 1 gün daha ekledim:1:
bu arada bugün bizim yıl sonu sergimiz ve gösterilerimiz vardı. bende görevliydim. ve açılış sonunda sınırsız pasta kurabiye ikram edildi. ve ben 1 tanesini bile yemedim:66: bugün irademi koruduysam bu ş tamamdır dedim ama bakalım hayırlısı:))
yarın seyir evreme geçeceğim.
sabah domates salatalık ve lor peynirinden oluşan salata yapmayı düşünüyorum.
öğlende bol marul salatası yanında da yağsız ton balığı
akşamda taze fasulye yapmayı düşünüyorum(domates, soğan fasulye ve bir şeker kaşığı zeytin yağ) sizce uygun mu?

Back