• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

anladım cnm ozaman bende zaten sabaları 1 saat yürüorum akşamda egzersiz yapıorum inş faydasını görürüm birde bişi sorucam önceki sayfalarda sucukdan kıymadan filan bahsedilmiş onlardandamı yenilio uff kitabım olsaydı ne güzel bende okurdum yaa :14:

sucuk mu külliyen yasak yağ oranı %40 nediyosun kıymada yağsız olacak

bana kalırsa ramazanda bu şekilde beslensen hem kilonu verir hem aç hissetmezsin önemli olan ramazanda yada şimdi olayı önce kafanda bitirmen çelişkileri ortadan kaldırman eğer umutsuzluğu yok edemezsen o sana hep çelme takacak ben geçenlerde eski sayfalara falan gözattım evdede ilk zamanlar günlük kilomu yazıyordum onlara baktım 5 5.5 kilo verdikten sonra sürekli artmış inmiş yada tartı oynamamış 20 gün kadar böyle sürmüş ama diyeti hiç bırakmadım arada umutsuzlaşsamda hemen kendimi toparladım ve o günlerde 5+5 yaptığım için hiç atak yapamadım ama başardım işte gitti kilolar :64:

ve şuan düğündeki kilona geri döndün ne kadar güzel yaaa...:nazar::nazar::nazar:
ben de 61 kilo filandım düğünümde...o kadar da gözüm bile yok dediğin gibi 65 olsam yeter...
bu arada aynı yaşlarda evlenmişiz ve aynen ben de ilk 6 ayı 8 kilo aldım zaten,ve hep öyle zannediyordum kendimi 2 sene sonra tartıya çıkana kadar..sen önlemini erken almışsın aferin...ben bende 2 sene yerleşmesine izin verdim kiloların..belki de ondan çok veremiyorum..ne bileyim...baksana sen süper 2 ayda 11 kilo...benim de düşüncem oydu aslında işte başlarken...tamam senin kadar disiplinli değilim ama ben de iyi spor yapıyorum diyorum ya...e bir de önceden öküz gibi yerdim nasıl 100 kilo olmamışım ona hayret ediyorum şuan...eskiden yediğimin 10 da birini yiyorum ve 100 gram verebilsem seviniyorum ne garip di mi...
bir de ramazanda geri gelmesinden korkar oldum kiloların...amaaannn bugün affedin beni kızlar hepinizin kafasını şişirdim walla...

adet dönemin yaklaşmış olabilir mi.ya da kabızlık problemi yaşıyormusun.bunlarda çok fazla etkiliyor.bir süre daha bekle bakalım düşmeye başlayacaktır

adet bitti sorun yok ama kabızlık müthiş durumda ama diyeti doğru uyguluyorum değilmi ondan değildir yani hiç su içmeyi sevmeyen biri olarak 1,5lt tüketiyorum bazen daha fazla kepekte tüketiyorum gebzeden aldım goji berry de aldım ne gerekiyorsa yapıyorum

peki bu yediklerimizin bir limiti varmi acaba:17::16:

yok canım ama yağsız tutsuz şeyleri ne kadar yiyebilirsen bugüne kadar gelişen damak tadımıza bir anda değiştirmek zor zamanla alışıyorsun ben neredeyse 1,5 ayda alıştım canım ama azıcık ucundan tadıyım dediğin şey seni ele geçiriyor aynen içkiyi sigarayı bırakıp bikereden bişey olmaz dediklerinde olanlar gibi neyse zamanla kendine en uygun yöntemi keşfedeceksin:56::56::56::56::56::56:

yardııımmmmm :84::84::84:

ya arkadaşlar 1 saattir leslie indirmeye çalışıyorum ama beceremedim nasıl yapıcam :44::44:

bazen yürüyüş için dışarı çıkamıyorum ve ben bana yürüyüşün çok iyi geldiğine inanıyorum çıkamadığım zamanlar bunu yaparım die düşünmüştüm:50: siteden yapıım dedim zirt pırt takılıo gıcık oldum:95::95:

ben birazdan dışarı çıkıcam öğleden sonra 2 saat kursum var hergün ama öğleden sonra burdayım öpüyorum şekerler:54::54:

dukaaaaaannnn bu akşam geliyodun yanlış hatırlamıyosammmm :59:başka yapan arkadaşlar varmı bilmiyorum:69: ama dukan yapıodu bunu yardımmmm şekeriiimmmm çabuk geelllll :84:
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/leslie-sansone-yuru-ve-incel-programi-t9096.html?

ben bu sayfadan indirdim her çeşidi mevcut :8:
bugün hiç giremediğim için daha yeni okumaya başladım bu konuda cvp yazıldımı bilmiyorum ama benim bukadar sayfayı okumam biraz uzun sürecek biran önce veriyim linki dedim :10:

adet bitti sorun yok ama kabızlık müthiş durumda ama diyeti doğru uyguluyorum değilmi ondan değildir yani hiç su içmeyi sevmeyen biri olarak 1,5lt tüketiyorum bazen daha fazla kepekte tüketiyorum gebzeden aldım goji berry de aldım ne gerekiyorsa yapıyorum

kepek ve goji tüketmene rağmen kabızlık yaşaman şaşılası doğrusu.bugünkü listende bir sorun yok yarın da yaz.bir de su oranını biraz daha arttır istersen düzenli yürüyüş yapan arkadaşlar yürüyüşün de kabızlığı geçirdiğini söylemişlerdi.bence sen yarın önce sabah goji ye üstüne 3-4 bardak su iç yarım saat sonra da yulaf kepeğini süte karıştırıp iç(buğday kepeğini de 1 tatlı akşığı tüketebilirsin kabızlığın çok olduğu dönemlerde) sora kahvaltını yap bakalım hala kabızlık sürecek mi.hım şu da var daha önceki sayfalarda okumuştum kilo vermenin durduğu dönemlerde gojiye ara verilmeli demiş dukan.önce kabızlığı çöz de olmadı gji'yi de 3-4 gün yemezsin bakalım öyle değişiklik olacak mı:34::34:

kepek ve goji tüketmene rağmen kabızlık yaşaman şaşılası doğrusu.bugünkü listende bir sorun yok yarın da yaz.bir de su oranını biraz daha arttır istersen düzenli yürüyüş yapan arkadaşlar yürüyüşün de kabızlığı geçirdiğini söylemişlerdi.bence sen yarın önce sabah goji ye üstüne 3-4 bardak su iç yarım saat sonra da yulaf kepeğini süte karıştırıp iç(buğday kepeğini de 1 tatlı akşığı tüketebilirsin kabızlığın çok olduğu dönemlerde) sora kahvaltını yap bakalım hala kabızlık sürecek mi.hım şu da var daha önceki sayfalarda okumuştum kilo vermenin durduğu dönemlerde gojiye ara verilmeli demiş dukan.önce kabızlığı çöz de olmadı gji'yi de 3-4 gün yemezsin bakalım öyle değişiklik olacak mı:34::34:

kitap yumruk hareketi demiş ,duraklama dönemlerinde2-3gün atak ve yürüyüşü2-3 günlüğüne arttırmayı öneriyor.yani vücudu şaşırtmalıymış .yulaf kepeksiz kalmayın çok önemli bvitamini deposu aynı zamanda.kolay gelsin arkadaşlar.incelin incelelim,incelsinler dünya incecik olsun.:))

bu nasıl bir program indirmeden önce bilgi almak istedim özel bir alet gerekiormu ??

evde videoyu izlerken sadece adım hareketleriyle yürüyüş etkisi yapıyo,verdiğim linkte her video hakkında uzunlukları ve yapılışlarıyla ilgili detaylar var.ben hepsini incelemedim bazılarında lastik falan kullanılıyomus sanırım

hoşgeldin aramıza ama keşke bir tahlil yaptırsaydın önce.ben yıllarca azıcık yiyerek nasıl kilolu olunacağını çözememiş biri olarak 20 yıl sonra sağolsun osman müftüoğlu sayesinde insülin direnci diye bişeyden haberdar oldumda test yaptırdım.herzaman klasik açlık tokluk şekerine ve şeker yüklemesine gidiyorum sınırda ama şeker hastasısınız diyemeyiz diyorlardı.bu kez kendim insülin direnci testi istiyorum dedim de şükür tespit edildi.hem şeker var hem de az yiyorum derken hipoglisemi oluşuyormuş krize giriyordum sersemliyordum iyice ve yıllarca kadın hastalıklarıyla boğuştum sular seller gibi regl olurdum anlıyacağın pko miyom kist ne ararsan vardı.normal yemeklerini yeyip 2 ,3 gün sonra aç karnına git ve bu testleri yaptır polikovere bu hastalarda çok rastlanıyor hatta ilk önce rastlanıyor

bendede insilün direnci var canım. doktorlara gittim bir çözüm yok belli ilaçları kullanıp duruyorum. sen nasıl bir tedavi gördün yada sana nasıl bir tavsiyede bulundular? dotor bana ne kadar yersen ye kilo alman kaçınılmaz dedi ama bi öneride bulunmadı. yardımcı olabilirsen gerçekten çok sevinirim. anlattınğın durumları bende yaşadım birden şekerimin düşmesi titreme gelmesi serem gibi hissetmem. zayıf arkadaşlarımın 3 de 1 i kadar yemek yiyip onlardan 20 kg fazla olmam ve kilo almamı durduramamam. çok can sıkıcı şeyler bunlar. ilaçları bırakınca 14 kilo vermiştim 3 ayda kendiliğimden şimdi ilaçlarla 13 kilo aldım 10 ayda :(( normal bi insan olmak istiyorum. az ve sık yemenin benimde işime yaramasını istiyorum. ve bu kiloları vermek istiyorum! bu aralar bu konudan dolayı bunalımdayım :43:

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
Kitabı okuyorum ama tam manasıyla yorumlayamadım, atak evresinde de yulaf kepeği yeniyor mu?
Bir de örnek menülerde mayonezli yumurta var, mayonez yağlı değil mi yasak değil mi atak evresinde?

mayonez,bizim bildiğimiz yağdan yapılan değil kitaba iyi bakın ,farklı bir tarif o aman sakın hazır mayonez denemeyin yazık olur emeklere.zaten bunca uğraşıyoruz mayonezimiz eksik kalabilir bence:))

mayonez,bizim bildiğimiz yağdan yapılan değil kitaba iyi bakın ,farklı bir tarif o aman sakın hazır mayonez denemeyin yazık olur emeklere.zaten bunca uğraşıyoruz mayonezimiz eksik kalabilir bence:))

:))) Doğru zaten denemedim...
Peki ya yulaf kepeği? Atak aşamasında yulaf kepeği var mı?
Yulaf kepekli galeta diyor, demek müsade var değil mi?

atak evresinde yulaf kepeği 1.5 kaşık seyirde 2 kaşık güçlendirmede 2.5 kaşık korumada 3 kaşık

kitapda mayonez tarifi var o serbest hiç yapmadım ama mayonez yemek istiyorsan onu denemelisin dışardan aldıklarını değil

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
Kitabı okuyorum ama tam manasıyla yorumlayamadım, atak evresinde de yulaf kepeği yeniyor mu?
Bir de örnek menülerde mayonezli yumurta var, mayonez yağlı değil mi yasak değil mi atak evresinde?

Son düzenleme:
kızlar annem beni deli etmeye basladı. yok bu diyet sağlıksızmış, karbonhidrat almassam beynim çalışmazmış tv de duymuş falan filan en son bozim diye para teklif etti:52: Bende sussun diye gittim yulaf ezmesi aldım peynirli kek yaptım arada onu yiyorum. bugün rossman a gittim kepek kalmamış deli oldum. sizce de sağlıksız mı bu diyet:53:

kitap yumruk hareketi demiş ,duraklama dönemlerinde2-3gün atak ve yürüyüşü2-3 günlüğüne arttırmayı öneriyor.yani vücudu şaşırtmalıymış .yulaf kepeksiz kalmayın çok önemli bvitamini deposu aynı zamanda.kolay gelsin arkadaşlar.incelin incelelim,incelsinler dünya incecik olsun.:))

evet canım öyle diyor kitapta ama arkadaş diyete başalyalı henüz 16 gün olmuş yanlış hatırlamıyorsam ve 3 kilo atakta vermiş seyir dönemi boyunca verememiş. zaten dukan da seyir döneminde kilonun artabileceğini söylemiş kitapta.ve atakta okadar hızlı veriyorken seyirde aynı performansı beklememek lazım.benim de kilom takıldığında 3 gün atak yapmıştım ama seyirde 1.5 ayımı doldurmuştum.atak'ın yumruk etkisi yaratması için bunu sürekli kullanmamalı arada çok uzun süre takıldığında atak yapılamlı ki işe yarasın yoksa 1 hafta 10 günlük takılmalarda hemen uygulanırsa vücut beklenen tepkiyi vermeyebilir.bir de arkadaş zaten 5+5yapıyormuş o yüzden 3 günlük atak onda işe yaramayabilir.

kızlar annem beni deli etmeye basladı. yok bu diyet sağlıksızmış, karbonhidrat almassam beynim çalışmazmış tv de duymuş falan filan en son bozim diye para teklif etti:52: Bende sussun diye gittim yulaf ezmesi aldım peynirli kek yaptım arada onu yiyorum. bugün rossman a gittim kepek kalmamış deli oldum. sizce de sağlıksız mı bu diyet:53:

bence gayet sağlıklı canım.annende hakkı o kadar çok abuk subuk zayıflama ilaçları çıktıki doğal olarak onlarda etkileniyor.burada bir arkadaşın doktor arkadaşı tavsiye etmiş.bu diyet harika nerede fazlalık var onları götürüyo:)

Back