Geldik seyir evresine :)
Seyir evresinde mutsuz olmak istemiyorsan her gün tartıya çıkma.
İlk önceliğin bu olsun, 4-5 günde bir tartıya çık.
Seyir evresinde ilk başta kiloda biraz artış görmen normal ama bu geçicidir.
Tartıya çıkarsan şevkin kırılabilir :97:
kızlar ben çarşamba günü diyete başlıyorum istediğim kiloya ulaşabilmem için yaklaşık 15 20 kilo vermem gerek ve yaza kadar bu kiloların hepsini vermem gerek nasıl yapıcam olacak mı? ipeksir sen çok güzel kilo veriyorsun lütfen bana yardım et pancake yapmak için unu nasıl bulacağım bursada tatlı ihtiyacını nasıl durduracağım ve en önemlisi istediğim kiloya ulaşabilecek miyim lütfen yardım eedinnnnn:44:
iki gündür forumunuzu okuyorum. 1. gününün sonunda gidip kitabı aldım 2. gün okumaya basladım ve cok umutluyum. 32 yaşındayım ve hayatımda hiç diyet yapmadım çükü 3 yıl öncesine kadar kilo problemim olmadı. 3 yıl öncesine kadar 38 bedenden yukarı gıyısı alma sıkıntım olmadı şimdiyse 40-42 giyiyorum ve cok mutsuzumcok yemek yiyen biri değilim çikolatayı hep cok sevmişimdir, tam bir tatlı canavarıyımdır ama kilo almamın asıl sebebi 3 yıldır tiroid hastası olmam. aşırı sitresli bir iş ve genetik faktöerler sonucu malsefes hastayım ve her sabah ilaç kullanmak zorundayım. Fırast buldukçe yürüyüş yaparım. Daha ço otoburumdur.vs. vs.....
Neyse kilolarımdan kurtulmak istiyorum artık ama nerden başlamalıyım nasıl yapmalıyım diye düşünürken gazetede okduğum küçük bir habr bana umut ışığı verdi. Haberin başılığı DUKAN DİYETİ tabiki, ama o kadar cok diyet seceneği varki doru sekide yapmak ve ac kalmak istemiyor verdiğim kilolarıda almak istemiyordum. Başladım araştırmaya karşıma bu forum cıktı önce iyice bir okuyayım yapanlar ne kadar memnun bir göreyim dedim. Böyle bir paylaşımda bulunmanız beni çok mutlu etti. Daha başlamadım ama başlamak için sabırsızlanıyorum.
İpeksir arkadaşımızı çok tebrik ediyorum ve bu diyeti uygulamakda olan ve başlayacak olan arkadaşlardan tavsiyelerini ve tecrübelerini eksik etmemesini diliyorum. Zira benim ihtiyacım olacak. Önce okuyayım haftasonu başlamış olmayı düşünüyorum. Hepinizden öneri ve destek bekliyorum. Hiç diyet uygulamaış bir olarak zorlu bir süreç olablilir beni için(hedef 18 kilo vermek)
Arkadaşlar bir şey merak ettim seyr evresi için kitapta istediğiniz zamanda ve istediğiniz miktarda ve karıştırarak diyor ama sadece bir yada iki öğünlemi kısıtlıyor her ögünde olmamak kaydıyla derken, yani her öğünde sebze yenemiyor mu ? Seyir dönemimde nasıl yiyorsunuz yarın seyir dönemine geçiyorum, merak ettim.
Hoşgeldin, aramızda tiroit ve insulin direnci olupda bu rejim sayesnde kilo veren bir çok insan var tatlım, hedefşne ualaşacağına eminim :)
Kitapta yazan yürüyüşlere sadık kaldım ben. yani atak evresinde 20 dakika, seyir evresinde 30 dakika. Yaklaşık 35 günde 6,5 kilo verdim. (10 Ağustosta başladım)
ben nerdeyse hergün spor salonuna gidiyorum 15 dk ısınma ağırlıklar yer hareketleri ve son olarak 20 25 dk yürüyorum bu sporu yapsam kilo veremez miyim ?kitap yarın elime geçecek yardım et lütfen ve yulaf kepeği yerine ne kullanacağım??
Bu hamur işi durumu kötü olmuş, bir daha yapma yoksa rüyanda seni hamurişleri kovalarrrrmerabalar!!!
ben yine daldan dala atlayarak dukan diyetine dönmeye karar verdim
68 kiloyum şuan. 65 e inmiştim 4 günlük atak evresi ile ama kendimi tutamadım ve baya hamurişi yedim tüü bana. sonra da vazgeçtim diyetten.
ama bugün yine atak evresi ile başladım 3 gün yapıp daha sonra 1+1 şeklinde devam etmek istiyorum.
bu arada tekrar yazıyım;
boyum 1.70
kilom 68
yaşım 24 (bu cumartesi 24 oluyorum)
bugün kahvaltıda peynir yedim sadece (yumurta vs. yemek istemedi canım)
öğlen körili tavuk göğsü ve yanında zero.
ara olarak tatlandırıcı eklenmiş yoğurt.
akşam inegöl köfte yine yanında zero ve light yoğurt.
az önce de Doğa'nın mate çayını içtim bi fincan.
bugünlük bu kadar
Bu hamur işi durumu kötü olmuş, bir daha yapma yoksa rüyanda seni hamurişleri kovalarrrr
Şaka bir yana canım benim, kaçamak yapmamaya çalış çünkü sonrasında ödülün çok büyük olacak inan bana :) Bu arada şimdiden mutlu yıllar sana umarım incecik bir yıl ve bir ömür geçirirsin
ben de bu diyeti 2 gündür yapıyorum. düşük tansiyon problemim var o nedenle karbonhidrat miktarını biraz arttırmam gerekiyor bayılmamak için ve günde 1 elma 1 portakal yiyorum. bu nedenle kilo vermem yavaş ama 2 gündür 500 gram vermişim. 59 un altına inmek müthiş:)))
Merhaba Herkese
Ben bu diyeti 4 ekim 2010 dan beri 3.5 aydır yapıyorum. 10 kilo verdim ve hedefime ulaştım. 73.5 kilodan bu sabah itibariyle 63.3 kg ya indim. Sporu düzenli yapamadığım ve arada tatlı kaçamaklarım olduğu halde yağsız yemeye özen gösterdim, ekmek ve hamur işinden de kaçınmayı başardım ve hiç meyve yemedim. 44 bedenden 38 bedene indim.
Yulaf kepeğini Ankaradaki rossmann mağazasından getirtmiştim (üzerinde bleib gesund yazılı karton kutuda). Bunu kullanmakta zorlananları okuyunca kendi uygulamamı aktarmak istedim.
Ben sabahları kahvaltıda 2 yumurta 2 çorba kaşığı yulaf kepeği ve içine biraz yağsız beyaz peyniri rendeleyerek küçük krep tavasında arkalı önlü pişirip iki parça halinde yine light beyaz ya da labne ya da taze kaşar ile çay eşliğinde yiyorum. neredeyse 3 aydır bu şekilde kahvaltı ediyorum. İyice alıştım ve bana pratik gelmeye başladı. Eskiden rafadan yumurta yapardım şimdi aklıma bile gelmiyor. Krebin çok lezzetli olduğunu düşünüyorum.
Yani yulaf kepeğini hiç çiğ yemedim (yoğurta süte katmayı denemedim)
Spor yapamasam da kalça ve bacaklar için haftada bir powerplate, arada 6 seans kavitasyon ve şimdilerde haftada 1-2 pasif jimnastik ve masaj uygulamaları yaptırdım. Grupofoni indirimleri olmasaydı normalde çok pahalı olan bu uygulamalara girişmezdim ama bu sayede fazla sarkma olmadan toparladığımı düşünüyorum.
Son 1 aydır forumdaki yazılara baktığımda diyete yeni başlayacakların forumun daha eski sayfalarını hiç okumadan sorular yönelttiğini görüyorum. Bu konuların çoğu 4-5 ay önce hep yazılmış durumda bunu bildirmek istedim. Herkese diyetinde sabır ve başarı dilerim
Merhaba Herkese
Ben bu diyeti 4 ekim 2010 dan beri 3.5 aydır yapıyorum. 10 kilo verdim ve hedefime ulaştım. 73.5 kilodan bu sabah itibariyle 63.3 kg ya indim. Sporu düzenli yapamadığım ve arada tatlı kaçamaklarım olduğu halde yağsız yemeye özen gösterdim, ekmek ve hamur işinden de kaçınmayı başardım ve hiç meyve yemedim. 44 bedenden 38 bedene indim.
Yulaf kepeğini Ankaradaki rossmann mağazasından getirtmiştim (üzerinde bleib gesund yazılı karton kutuda). Bunu kullanmakta zorlananları okuyunca kendi uygulamamı aktarmak istedim.
Ben sabahları kahvaltıda 2 yumurta 2 çorba kaşığı yulaf kepeği ve içine biraz yağsız beyaz peyniri rendeleyerek küçük krep tavasında arkalı önlü pişirip iki parça halinde yine light beyaz ya da labne ya da taze kaşar ile çay eşliğinde yiyorum. neredeyse 3 aydır bu şekilde kahvaltı ediyorum. İyice alıştım ve bana pratik gelmeye başladı. Eskiden rafadan yumurta yapardım şimdi aklıma bile gelmiyor. Krebin çok lezzetli olduğunu düşünüyorum.
Yani yulaf kepeğini hiç çiğ yemedim (yoğurta süte katmayı denemedim)
Spor yapamasam da kalça ve bacaklar için haftada bir powerplate, arada 6 seans kavitasyon ve şimdilerde haftada 1-2 pasif jimnastik ve masaj uygulamaları yaptırdım. Grupofoni indirimleri olmasaydı normalde çok pahalı olan bu uygulamalara girişmezdim ama bu sayede fazla sarkma olmadan toparladığımı düşünüyorum.
Son 1 aydır forumdaki yazılara baktığımda diyete yeni başlayacakların forumun daha eski sayfalarını hiç okumadan sorular yönelttiğini görüyorum. Bu konuların çoğu 4-5 ay önce hep yazılmış durumda bunu bildirmek istedim. Herkese diyetinde sabır ve başarı dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?