Kızlar bu gün sabah tartıldığımda 200 gr daha verdiğimi gördüm şu an 51.500 gr çekmekteyim, bu gün atak evresinde son günüm...Toplamda 1.300 gr vermiş oluyorum 4. gün itibarı ile :) İyi ki yapmışım bu diyeti kızlar ayrıca yardımları için nightwinglover'a da teşekkür ederim...
Çok başarılı bir şekilde uyguladın, tebrik ederim
Umarım istediğin kiloya ulaşırsın :)
Yardımcı olabildiysem mutlu olurum :)
hiç bişey anlayamadım ben yaaaaaaaaaaa oof
günaydın kızlar ben karbonhidrat diyeti yapıyorum dukan diyetini ilk defa duydum evrelerden falan bahsetmişsiniz merak ettim bilgilendirirseniz kafama yatarsa uygulamak isterim ..
Hiç kaçamak yapmadım, suyumu içtim sporumu yaptım ve bu gün son gün bakalım yarın sabah tartıldığımda tartı kaçı gösterecek...Yarın sabah itibarı ile seyir aşamasına geçiyorum, bir kaç hafta evvel buharda pişirme makinesi almıştım, pişirilmesi gerekenler için buharda pişirici ile veya fırın poşedi ile fırında pişirmeyi düşünüyorum...Yalnız ciddi manada bu gün artık yorulduğumu hissettim ayağa kalktığımda hafiften gözüm karardı ama zaten bitti :) Yarın yeni bir gün ve yeni bir evre :) Tekrar teşekkür ediyorum umarım seyir evresi içinde desteğini esirgemezsin
selam,
yörsanın light yoğurdunu tavsiye ederim.
Gerçekten tebrik ediyorum bu kadar kusursuz bir şekilde uygulayabildiğin için :)
Seyir evresinde de elimden gelen yardımı seve seve yaparım canım
Diyete devam edenler liste paylaşımında bulunabilir mi?
Çok teşekkür ederim :) Bu sabah tartıldığımda 50.900 olduğumu gördüm yani son günü itibarı ile 600 gr daha vererek atak evresini sonlandırmış bulunuyorum.Toplamda 1.900 zayıflamış oldum ve hedefime 900 gr kaldı gibi :) Neden gibi yazdım dersen, 2 gündür bende tık yok, boşaltım yapamıyorum sanırım düğümlendi hahaha :)
Menüyü akşam paylaşacağım, bu gün yayla çorbası falanda yapmayı düşünüyorum proteine ek olarak, birde minik karnıbahar yiyeceğim buharda pişirilmiş olacak ama kesin listeyi akşam yazacağım :) Hatta bildiğimiz çin yemeklerini bu diyete özel olarak revize etmeyi düşünüyorum eğer tadı başarılı olursa paylaşacağım tarifi :)
Kilonla verdiğin kilo kıyaslandığında çok başarılı bir sonuç çünkü vermek istediğin kilo zaten çok azdı :)
Değişik tarifler paylaşılırsa hepimiz için çok iyi olur.
Ben birkaç tarif denedim ama hiç de güzel olmadı o yüzden paylaşamadım
Bu gün bir daha bakim carrefoura.
Merhaba, ben Erenköy Ethemefendi tren köprüsünün olduğu yerdeki Aktar/baharatçıdan buluyorum yulaf kepeğini. Oradan alabilirsiniz. Tabii ki eğer İstanbul'da iseniz.
Bu arada ben 21 Kasım'dan bu güne kadar yani 55 günde tam 9 kilo verdim. Vermem gereken 5 kilo kaldı ve bunun için de 34 günüm kaldı. Sanırım başaracağım gibi görünüyor.
Bir süre bu diyeti uygulayamicam, çünkü yoğunluk ve hızlı yaşam nedeniyle birebir uygulayamıyorum.
Sonra tekrar dönüş yaparım.
arkadaşlar atak evresinde tere roka marul maydonoz yiyebiliyormuyuz
Kızlar dün seyir evresinin 2. günü ve protein günüydü, 100 gr almışım :) kitapta normal olduğu yazıyor ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?