• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

rosmanın tüm şubelerini aradım ama hiçbirinde kalmamış malesef :50: nezaman gelecegıde bılınmıyor yurt dısından getırme cabası ıcındeyım gıttıgıdıyordakı benimde gözüme hiç heş gözükmedi. bir arkadaş istanbulda bir aktar önerdi şidilik onunla idare etmeye calısıcam yurtdışından gelene kadar. bilgi vediğin için sağol

Yulaf kepeği Ankarada antares adlı avm ve istanbulda da gebzede yeni açılan büyük bir alışveriş merkezinde ki rossman mağazalarında bulunabiliyor. Karton kutu içinde 500 gr lık poşete konmuş durumda.. Üzerinde bleib gesund yazılı. Sorulunca mağazadakiler gösteriyor zaten.

Gittigidiyordaki yulaf kepeğini hem pahalı hem de çok samansı görünüyor diye almamıştım. rossman da satılan çok hoş. Bununla yaptığınız krepte hiç saman tadı yok. Kendinizi at gibi hissetmiyorsunuz :)

Sessiz sedasiz takipcilerinizdenim..yurtdisinda yasadigim icin kitabi edinemedim hala...buradan sizlerin paylasimiyla baslamaya karar verdim..

vermem gereken 7-8 kilo fazlaligim icin bugün bende dukan diyetine baslamis bulunmaktayim,kurdelemi kestim,hayirli olmasi dilegiyle :9:

elimden geldigince tabi dogru yorumladiysam tarifler konusunda da katkida bulunmaya calisacagim...

175 cm 63.700 ile basliyorum..20.01.2011

hedefim 56 kiloda sabitlemek..

zaten 3 haftadir günlük 1 saat düzenli yürüyorum kosu bandimda..ancak SIKILasmama ragmen hic kilo veremedim :63:

sabah kahvaltimda;

light labne ve 2 yumurtayla omlet
yagsiz yogurda bir tatli kasigi yulaf kepegi ekleyerek yedim..sekersiz cay..

arada tatlandiriciyla türk kahvesi ictim...tabi yanimda sürekli suyum..

öglen kiymayla köfte yapip mangalda pisirmeyi planliyorum..

ancak kafama takilan köfteye sogan,sarimsak ekleyebiliyor muyum ??:26:

Son düzenleme:
Sessiz sedasiz takipcilerinizdenim..yurtdisinda yasadigim icin kitabi edinemedim hala...buradan sizlerin paylasimiyla baslamaya karar verdim..

vermem gereken 7-8 kilo fazlaligim icin bugün bende dukan diyetine baslamis bulunmaktayim,kurdelemi kestim,hayirli olmasi dilegiyle :9:

elimden geldigince tabi dogru yorumladiysam tarifler konusunda da katkida bulunmaya calisacagim...

175 cm 63.700 ile basliyorum..20.01.2011

hedefim 56 kiloda sabitlemek..

zaten 3 haftadir günlük 1 saat düzenli yürüyorum kosu bandimda..ancak SIKILasmama ragmen hic kilo veremedim :63:

sabah kahvaltimda;

light labne ve 2 yumurtayla omlet
yagsiz yogurda bir tatli kasigi yulaf kepegi ekleyerek yedim..sekersiz cay..

arada tatlandiriciyla türk kahvesi ictim...tabi yanimda sürekli suyum..

öglen kiymayla köfte yapip mangalda pisirmeyi planliyorum..

ancak kafama takilan köfteye sogan,sarimsak ekleyebiliyor muyum ??:26:

Hadi bakalım hayırlı olsun sana da dukan diyetin :71:
köfteye soğan ve sarımsak ekleyebiliyorsun hatta yulaf kepeği ekleyenleri de duydum.
ama yürüyüş olarak atak evresinde 20 dk, seyir evresinde 30 dk olmalı. bence bu şekilde başlayıp devam et ki diyetin seyri istediğin gibi sürsün. yani ben öyle düşünüyorum :71:

Hadi bakalım hayırlı olsun sana da dukan diyetin :71:
köfteye soğan ve sarımsak ekleyebiliyorsun hatta yulaf kepeği ekleyenleri de duydum.
ama yürüyüş olarak atak evresinde 20 dk, seyir evresinde 30 dk olmalı. bence bu şekilde başlayıp devam et ki diyetin seyri istediğin gibi sürsün. yani ben öyle düşünüyorum :71:

:71:tesekkür ederim:71:

köfteyi sogan sarimsakla tatlandirdim,yagsiz mangal yaptim...yaninda ayran...

20dk hizli tempoda yürüdüm..

bugün 3 ögün yapamadim malesef,kahvalti ve aksam yemegi seklinde oldu...ilerleyen saatlerde acikirsam,yogurda yine 1 tatli kasigi yulaf kepegi ekleyip yemegi düsünüyorum ve yine kahve tatlandiricili kahve veya zero kola..

yarini iple cekiyorum :)

aslinda benim icin en zor ögün sabah kahvaltisi oldu bugün..zevk alarak yedigim söylenemez acikcasi yumurta ve labneden yaptigim omlet agrimda cogaldi :(

farkli alternatif deneyecegim yarin...sanirim yogurt corbasi yaparim pirinc yerine yulaf kepegi ekleyerek..

atak evresini 3 gün yapmayi düsünüyorum...sonra 1+1 seklinde devam ederim...

hic kilo problemi yasamazdim bu güne kadar 27 yasindayim...bu sene ne ara nasil bu kadar kilo aldim hic farketmedim bile :4:

aslinda benim icin en zor ögün sabah kahvaltisi oldu bugün..zevk alarak yedigim söylenemez acikcasi yumurta ve labneden yaptigim omlet agrimda cogaldi :(

farkli alternatif deneyecegim yarin...sanirim yogurt corbasi yaparim pirinc yerine yulaf kepegi ekleyerek..

atak evresini 3 gün yapmayi düsünüyorum...sonra 1+1 seklinde devam ederim...

hic kilo problemi yasamazdim bu güne kadar 27 yasindayim...bu sene ne ara nasil bu kadar kilo aldim hic farketmedim bile :4:

ben de 3 gün atak sonra 1+1 yapıcam canım. hatta bugün atak evremin 3. günü yarın sebzelere başlıcam oh be!
en büyük sorunum kabızlık oldu. zaten normalde de çok sorun yaşarım ama bu diyet baya zorladı barsaklarımı :78::43:

yediğimiz öğünleri buraya yazıp yardımcı olabiliriz birbirimize :71:

az önce light yoğurta splenda ekledim tatlı kaşığının ucuyla. şimdi büyük zevkle yiyorum :61:

ben de 3 gün atak sonra 1+1 yapıcam canım. hatta bugün atak evremin 3. günü yarın sebzelere başlıcam oh be!
en büyük sorunum kabızlık oldu. zaten normalde de çok sorun yaşarım ama bu diyet baya zorladı barsaklarımı :78::43:

yediğimiz öğünleri buraya yazıp yardımcı olabiliriz birbirimize :71:

az önce light yoğurta splenda ekledim tatlı kaşığının ucuyla. şimdi büyük zevkle yiyorum :61:

bende az önce 0,1 yaglik yogurta 1 tatli kasigi yulaf kepegi ekleyip yedim...

dedigim gibi kahvalti disinda problem yasamadim ilk gün oldugu halde..

kabizlik icin ben büyük bir bardagin yarisina kadar maden suyu diger koyuyorum,üzerine kaynamis sicak suyu ekleyip büyük bir bardak suyu iciyorum...sabah acken,gözümü ilk actigimda bunu iciyorum...yine gün boyu ara ara su..gece yatmadan 1 saat önce falan ayni sekilde,yari maden suyu+yari kaynar su dolusu büyük bir bardak suyu iciyorum...

bir dene istersen,bende ise yariyor..

haydi bismillah başlıyorum kızlar :52: ben atak evresini 5 gün diye düşünüyorum ama bellide olmaz çünki 20 ye kın bir kilo vermek istiyorum. tarif ve laternatiflere acığım :27:

bu arada evde karısık demleme bitki çayım var bir sürü ottan oluşan fakat içinde kuşburnuda mevcut içinden çıkarmalımıyım yoksa öyle demlesem olurmu:26:

bende az önce 0,1 yaglik yogurta 1 tatli kasigi yulaf kepegi ekleyip yedim...

dedigim gibi kahvalti disinda problem yasamadim ilk gün oldugu halde..

kabizlik icin ben büyük bir bardagin yarisina kadar maden suyu diger koyuyorum,üzerine kaynamis sicak suyu ekleyip büyük bir bardak suyu iciyorum...sabah acken,gözümü ilk actigimda bunu iciyorum...yine gün boyu ara ara su..gece yatmadan 1 saat önce falan ayni sekilde,yari maden suyu+yari kaynar su dolusu büyük bir bardak suyu iciyorum...

bir dene istersen,bende ise yariyor..

teşekkür ederim canım bunu denicem :54: umarım işe yarar :30:

haydi bismillah başlıyorum kızlar :52: ben atak evresini 5 gün diye düşünüyorum ama bellide olmaz çünki 20 ye kın bir kilo vermek istiyorum. tarif ve laternatiflere acığım :27:

bu arada evde karısık demleme bitki çayım var bir sürü ottan oluşan fakat içinde kuşburnuda mevcut içinden çıkarmalımıyım yoksa öyle demlesem olurmu:26:

5 gün atak sıkılmazsan eğer süper canım. zaten kitapta fazla kilo vermek isteyenler için bu öneriliyor. eğer et yemeyi seviyorsan sıkılmadan 5 gün yaparsın :)
çay hakkında benim bilgim yok malesef. ben yeşil çay ya da mate içiyorum sadece.

et. balık, tavukla bir sorunum yok cok şükür ama yomurtayı bır tek omlet olarak tukarabılıyorum ba sabah lo peynirli yulaf kepekli bır krep yaptım ve yine yagsız peybır ve sekersız cayla affıyetle yedım ama krebin yarısını yedım sabahları cok yıyemem zaten öğlende bır kutu light ton balıgı yicem katkısız ve yagsız akşamada ızgara biftek hazırlıcam ama calıstıgım ıcın cok tarif hazırlama fırsatım yok o yuzden sızden gelecek tarıflerı heycanla beklıyorum :27:

72,3kg layla başladım hedefim 55kg uarım sizler gibi başarılı olurum:66:

5 gün atak sıkılmazsan eğer süper canım. zaten kitapta fazla kilo vermek isteyenler için bu öneriliyor. eğer et yemeyi seviyorsan sıkılmadan 5 gün yaparsın :)
çay hakkında benim bilgim yok malesef. ben yeşil çay ya da mate içiyorum sadece.

günaydınnnn!
biraz geç bir günaydın oldu ama ancak açabildim bilgisayarı :61:
bu sabah yine tartıldım ve 66 kilo olduğumu gördüm yine sevindirik oldum :52:
2. günün sonunda tam 2 kilo vermişim yani. bu gün atak evresinin son günü benim için. artık sebze de yemek istiyorum :92:
seyir evresinde olanlar gün içerisinde neler yediğinizi paylaşırsanız ben de bundan örnek alırım çok iyi olur :71:
hadi bakalım herkese güzel bir gün dilerim :71:
merhaba
ben bu gün ilk defa başladım
sabah 1 rafadan yumurta yedim
öğlen biftek
akşamda ızgara tavuk yedim arada yanlışlıkla 1 tane ülkerin susamlı çubuğundan yedim b i daha tabi ki yemicem menüm uygunmudur bide tatlandırıcılı sütlü kahve içtim ama kahvenin sütü yağlıydı çok fazla bozmuşmuyum? bu arada gün boyunca işe yürüyerek, azıcık koşarak gittim:84:

gayet iyi canım :34: o susamlı çubuk da nazar boncuğun olsun :54:
ama light yoğurt bol tüket bence göbek eritmede birebirmiş çünkü.
kabızlık sorunu çekebilirsin sen de bu atak dönemi boyunca benim gibi. ben bi çözüm bulamadım çok karın ağrısı çekiyorum şuan :( müsil falan da içmek istemiorum bünyem alışır diye napıcam bilmiorum :43:

merhaba arkadaşlar
39 yaşındayım zayıflamak için her türlü yolu denedim.bir kaç defa amacıma ulaştım ama daha sonra kiloları geri aldım.
dukan diyetini 10 gün önce duydum.kitabını aldım burada yazılanları okudum ve 3 gün önce başladım.atak evresini5 gün düşünüyorum.dediğim gibibugün 3.günüm 67.800 le başladım bu sabah 66 yı gördüm.hedefim 10 kilo vermek.
ankara da yaşıyorum yulaf kepeği için rossmann gittim kalmadı dediler.almanyadan geliyormuş bu ürün.tekrar gelir ama uzun zaman alır dediler.ankara da bir kaç yere daha baktım ama böyle bir ürün mü var dediler.
bende yaşadığım gelişmeleri sizinle paylaşmak istedim.yanlışlarımı doğrularımı bu şekilde görürüm diye düşünüyorum:)
hepimize kolay gelsin.

Arkadalar selam,

bende bir arkadaşımın 20 kilo vermesi sonucunda dukan diyetini merak ettim ve kitabı alıp okudum. Cumartesi günü başladım diyete Atak döneminde 4 kilo verdim bile. Yarın itibariyle 2. aşamaya geçiyorum. Ben çok zorlanmıyorum açıkçası.

Herkese kolay gelsin diyorum ve iradeli olun :)

merhaba arkadaşlar
39 yaşındayım zayıflamak için her türlü yolu denedim.bir kaç defa amacıma ulaştım ama daha sonra kiloları geri aldım.
dukan diyetini 10 gün önce duydum.kitabını aldım burada yazılanları okudum ve 3 gün önce başladım.atak evresini5 gün düşünüyorum.dediğim gibibugün 3.günüm 67.800 le başladım bu sabah 66 yı gördüm.hedefim 10 kilo vermek.
ankara da yaşıyorum yulaf kepeği için rossmann gittim kalmadı dediler.almanyadan geliyormuş bu ürün.tekrar gelir ama uzun zaman alır dediler.ankara da bir kaç yere daha baktım ama böyle bir ürün mü var dediler.
bende yaşadığım gelişmeleri sizinle paylaşmak istedim.yanlışlarımı doğrularımı bu şekilde görürüm diye düşünüyorum:)
hepimize kolay gelsin.

Arkadalar selam,

bende bir arkadaşımın 20 kilo vermesi sonucunda dukan diyetini merak ettim ve kitabı alıp okudum. Cumartesi günü başladım diyete Atak döneminde 4 kilo verdim bile. Yarın itibariyle 2. aşamaya geçiyorum. Ben çok zorlanmıyorum açıkçası.

Herkese kolay gelsin diyorum ve iradeli olun :)

Hepimize kolay gelsin arkadaşlar :54:
burada tariflerimizi ve yaptığımız sporu vs paylaşarak birbirimize çok yardımcı olacağız. mutlaka yazın ben elimden geldiğince yazıyorum bu sayfaya her yediğimi.
:71:

Back