su toplamis olabilir misin?
o neden ? ya cok su ıcıyorum.ondan olabılır mı? normaldede cok su ıcerım.yarında ataga devam etsem mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuz tuketimin nasil?
basit bir tuz tuketiminde dahi elin ayagin sisiyorsa, o zaman su tutmaya vucudun cok musait. bir doktorla bunun icin konusabilirsin. neden suyu vucudun tutabilir aydinlatilmali. idrar ve kan analizi yaptirip bir de ure kreatin seviyeni olctur bence. biraz su tutulumu gibi.
Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım bu diyeti uyguluyorum bugün 7. günüm ve 3 kilo verdim. Yarın seyir evresine geçmeyi düşünüyordum ama bugün dışarda çok acıktığımdan- ve yanımda yemek için sadece 5 tl vardı- beyaz peynirli tost yemek zorunda kaldım. bozdum yani. Ve moralim bozuldu şuanda hiç yapamayacakmışım gibi geliyor nedense. Sizce 2.evreye devam etmeli miyim? Bikerelik bozmuş olmam seyir evresinde kilo vermemi etkiler mi?
arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım bu diyeti uyguluyorum bugün 7. Günüm ve 3 kilo verdim. Yarın seyir evresine geçmeyi düşünüyordum ama bugün dışarda çok acıktığımdan- ve yanımda yemek için sadece 5 tl vardı- beyaz peynirli tost yemek zorunda kaldım. Bozdum yani. Ve moralim bozuldu şuanda hiç yapamayacakmışım gibi geliyor nedense. Sizce 2.evreye devam etmeli miyim? Bikerelik bozmuş olmam seyir evresinde kilo vermemi etkiler mi?
ocd m hemen bozma moralini kesin su tutmuşsundur bir de gün içinde tartıya çıkma
ben sabahları aç karnına çıkıyorum her gün kesin sonuç için... Hem de moralimi bozmamak için...
ocd'm bence bir gün daha atak yap
vuuuu... :) cok haklisin ya. amma uzun yaziyorum ben. el ve dil aliskanligi :)
utandim
sevgili dukancılar ben şimdi yarın seyire geçiyorum .Yani proteğinle sebzeyi aynı anda yicem onu anladımda mesela1+1 ne demek 5+5 ne demek vallahi biraz daha açsanız ne olur kızlar kızmayın bana yanlış yapmak istemiyorum
hoşgeldin aramıza:80: mecburi bi durum olmuş bozmuşsun,hiç hiç canını sıkma bak ne güzel 7 günde 3 kg vermişsin aynen devam et.yapamayacakmışsın gibide gelmesin sonuçta nefsine yenik düşmemissin zorunlu olarak yemişsin bikerelikten bi tostçuktan bişey olmaz boşver sen seyir evresine başla atakta gösterdiğin kararlılıkla
yok canım devam et sen bence.bırde 7 gun atak yeter seyıre gecsen daha ıyı olur gıbıme gelıyor