• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

basit bir tuz tuketiminde dahi elin ayagin sisiyorsa, o zaman su tutmaya vucudun cok musait. bir doktorla bunun icin konusabilirsin. neden suyu vucudun tutabilir aydinlatilmali. idrar ve kan analizi yaptirip bir de ure kreatin seviyeni olctur bence. biraz su tutulumu gibi.

basit bir tuz tuketiminde dahi elin ayagin sisiyorsa, o zaman su tutmaya vucudun cok musait. bir doktorla bunun icin konusabilirsin. neden suyu vucudun tutabilir aydinlatilmali. idrar ve kan analizi yaptirip bir de ure kreatin seviyeni olctur bence. biraz su tutulumu gibi.

insallah oyledir canim.moralim bozuldu ama kesinlikle rejimi birakmiyorum.
hain kofte kocisde gitmis nektarin ve lokum almis inadima :1:
ben bu arada yuruyus yapmadim acaba ondan olabilir mi ? :26:

Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım bu diyeti uyguluyorum bugün 7. günüm ve 3 kilo verdim. Yarın seyir evresine geçmeyi düşünüyordum ama bugün dışarda çok acıktığımdan- ve yanımda yemek için sadece 5 tl vardı- beyaz peynirli tost yemek zorunda kaldım. bozdum yani.:14: Ve moralim bozuldu şuanda hiç yapamayacakmışım gibi geliyor nedense. Sizce 2.evreye devam etmeli miyim? Bikerelik bozmuş olmam seyir evresinde kilo vermemi etkiler mi?

Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım bu diyeti uyguluyorum bugün 7. günüm ve 3 kilo verdim. Yarın seyir evresine geçmeyi düşünüyordum ama bugün dışarda çok acıktığımdan- ve yanımda yemek için sadece 5 tl vardı- beyaz peynirli tost yemek zorunda kaldım. bozdum yani.:14: Ve moralim bozuldu şuanda hiç yapamayacakmışım gibi geliyor nedense. Sizce 2.evreye devam etmeli miyim? Bikerelik bozmuş olmam seyir evresinde kilo vermemi etkiler mi?

hoşgeldin aramıza:80: mecburi bi durum olmuş bozmuşsun,hiç hiç canını sıkma bak ne güzel 7 günde 3 kg vermişsin aynen devam et.yapamayacakmışsın gibide gelmesin sonuçta nefsine yenik düşmemissin zorunlu olarak yemişsin bikerelikten bi tostçuktan bişey olmaz boşver sen seyir evresine başla atakta gösterdiğin kararlılıkla:10:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım bu diyeti uyguluyorum bugün 7. Günüm ve 3 kilo verdim. Yarın seyir evresine geçmeyi düşünüyordum ama bugün dışarda çok acıktığımdan- ve yanımda yemek için sadece 5 tl vardı- beyaz peynirli tost yemek zorunda kaldım. Bozdum yani.:14: Ve moralim bozuldu şuanda hiç yapamayacakmışım gibi geliyor nedense. Sizce 2.evreye devam etmeli miyim? Bikerelik bozmuş olmam seyir evresinde kilo vermemi etkiler mi?

yok canım devam et sen bence.bırde 7 gun atak yeter seyıre gecsen daha ıyı olur gıbıme gelıyor

ocd m hemen bozma moralini kesin su tutmuşsundur bir de gün içinde tartıya çıkma
ben sabahları aç karnına çıkıyorum her gün kesin sonuç için... Hem de moralimi bozmamak için...

ocd'm bence bir gün daha atak yap :46::46:

ınsallah su tutmus olurum canım.sabah 67.500 ken ogleeden sonra 69.000 cıkmak sınırlerımı hoplattı.
Yarından yapayım evet ama maydonoz yerım.o ot sayılıyor.maydonoz bende odem attırıyor.

vuuuu... :) cok haklisin ya. amma uzun yaziyorum ben. el ve dil aliskanligi :)

utandim :91:

ben kötü bir anlamda dememiştim dukancığım..tarifinin üzerine atlamış olmayayım diye tarif vermedim...arkadaşa cevsp vermiş olsyım dedim...ve ne yalan söyleyeyim usanmadan detaylı anlatacağını da biliyordum :)
en son tekrar fırına sürünce daha bi güzel oluyor tavsiye ederim...

Hanımlarr herkese iyi akşamlar;

Birkaç gündür moral bozuklugumdan yazamıyorum; ama bu kadar moral bozukluguna yine iyi idare ettim, bir gün puding ve bir gün de 1 bitter tadelle yemek dısında diyetimi hiç bozmadım.

Ki önceden bu kadar moral bozuklugunda tatlılara, cıkolatalara saldırmıstım bile.

60,9 kg ı gordukten sonra; kılom 61,5 a çıktı ve sabitlendi. Ve gram oynamadı :(

Hayatımda ilk defa bugun bruksel lahanası yedim; sebze sevmeyen biri olarak, ve hayatta yemem dedıgım seylerden bırı olan bruksel lahanasını üzerine bol sarmısaklı yogurtla yiyebildim :1:

Evet ben de durumlar boyle gram veremedım ama bozmadım da sayılır ; pudıng ve tadelle dısında :3:

Son düzenleme:
Arkadaşlar, az önce peynirli kek yaptım. Haaaarika oldu.

3 kaşık yulaf kepeği (diyetimin 2. ayında doğru yulaf kepeğine kavuştum:66: ankara fitiz diet marketten)
1 tepeleme kaşık light yoğurt,
1 tatlı kaşığı kabartma tozu,
beyaz peynir,
dere otu ve bir yumurta.

hepsini iyice karıştırıp 150 derecede yarım saat pişirdim. gerçekten çok lezzetli oldu. hepinize tavsiye ederim.

Bu arada ben peynirden vazgeçemiyorum. Light olmayan peynirleri tüketiyorum. seyirdeyim, kötü mü yapıyorum acaba?

Bir de 1 haftadır bir 64 bir 65 oluyorum. 64'ün altına bir türlü düşemedim. ama sizlerin motive edici yazılarını okudukça kendimi tutuyorum ve bozmuyorum. hedef 59, durmak yoooook...

herkese bol şanssss, bol sabırrrr...

sevgili dukancılar ben şimdi yarın seyire geçiyorum .Yani proteğinle sebzeyi aynı anda yicem onu anladımda mesela1+1 ne demek 5+5 ne demek vallahi biraz daha açsanız ne olur kızlar kızmayın bana yanlış yapmak istemiyorum

Zeynepçim, seyir dönemine iki ayrı şekilde devam edebiliyorsun. Birincisi 1+1. 1+1 yaparsan bir gün saf protein tüketiyorsun, bir gün protein ve sebze tüketiyorsun ve bu şekilde 1 gün protein, 1 gün protein + sebze devam ediyorsun. 5+5 yaparsan da 5 gün üstüste saf protein tüketiyorsun, sonraki 5 gün üstüste protein ve sebze tüketiyorsun ve bu şekilde 5- 5 devam ediyorsun.

genelde 1+1 tercih ediliyor çünkü 5+5 zorluyor biraz.

Başarılaaaaaaaarrrrrr:)))

akşam dışardaydım mecbur dşarda ydim...omlet aldım cay ile birikte..ya bnm iştahım kesildi sanırım:D yarısına gelmeden doymuştum resmen ama yarısına kadar yedim o ayrı:D o kadar kendime şaşırdım 23 yıllık hayatımda ben böyle şey görmedimmm:D

url=http://diaet.abnehmen-forum.com/]
showimg-1drachP_1ballG_68_68_50_abs.png
[/url] sonunda bende basliyorum cok mutluyum bütün yorumlari okumadan baslamak istemiyordum arastirdim ve basliyorum herkese basarilar sonucunu sizinle her üc gün paylasirim:1::1::1::1::1::1::1::1:

hoşgeldin aramıza:80: mecburi bi durum olmuş bozmuşsun,hiç hiç canını sıkma bak ne güzel 7 günde 3 kg vermişsin aynen devam et.yapamayacakmışsın gibide gelmesin sonuçta nefsine yenik düşmemissin zorunlu olarak yemişsin bikerelikten bi tostçuktan bişey olmaz boşver sen seyir evresine başla atakta gösterdiğin kararlılıkla:10:

yok canım devam et sen bence.bırde 7 gun atak yeter seyıre gecsen daha ıyı olur gıbıme gelıyor

Heh iyi o zaman devam ediyim ben. Yarın seyir evresine geçiyorum o halde.:21: Yalnız bugün canım fena halde çikolata istedi ama gene de almadım diğer günlerde böyle durabilir miyim bilmiyorum. Bu aşama sadece sebze geliyor değil mi hiç meyve yok yine?

Back