Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet arkadaşlar kitabın 80. sayfasında aspartam dışındaki şekerler yasak yazıyor.bunun dışında hamilelerin bile kullanılabildiği (doktor onaylı) bitkisel olan tatlandırıcılar da serbest.
aboooo barrocum neka güzel neka güzel bende yarım yağlı içerdim sürekli yağı sıfır olsun diye ligtta geçtim aman çokta kilo verdim sanki anca iki katı para verdim ligt süte bende bundan sora yarım yağlı sütle devam edicem
arkadaslar bende zayiflamak istiyorum aslinda cuma günü elma diyete baslamak istiyordun fakat dukan diyetini okuyunca buna karar verdim ben de sizinleyim artik yarin basliyacagim ha buarada ben emziriyorum bi sakincasi varmi acaba?
evet ya ne o lıght sut rengı bı bozuk kırec suyuu ıcıyormusum gıbı.bende yarım yaglı alacagım bundan sonra.
Ben de emzırıyorum.14 aylık oglum.ısın aslı 6 aylık oldukdan sonra cogu vıtamın vs yı kendılerı dısarıdan alıyor ve bızım sutumuz sadece bagısıklık desteklemek ıcın var dıye dusunuyorum.
Sporda yapıyorum hergüne olmasada haftada 4,5 gün yapıyorum atakta yapmak istemiyor canım bakalım bı yarın olsun vermezsem bugün protein gunüm yarında protein yaparım bu arada destegin için saol.olur mu canım a a a o kadar vermişsin azıcık kalmış vereceğin bozulur mu?
spor yapıyo musun
atak yap bi kaç gün istersen düşer ?
ne güzellllll karı koca dayanışması helal olsun size inş dahada çok verirsiniz
Sporda yapıyorum hergüne olmasada haftada 4,5 gün yapıyorum atakta yapmak istemiyor canım bakalım bı yarın olsun vermezsem bugün protein gunüm yarında protein yaparım bu arada destegin için saol.
Sporda yapıyorum hergüne olmasada haftada 4,5 gün yapıyorum atakta yapmak istemiyor canım bakalım bı yarın olsun vermezsem bugün protein gunüm yarında protein yaparım bu arada destegin için saol.
canım bence yeniden atak yapman gereksiz olur.zaten vermen gereken kilo miktarı düştükçe kilo verme oranı da düşüyor.bir hafta daha bekle eğer hala verememiş olursan o zaman atak yap.mesela ben diyordum ki mayısın 10'unda falandı sanırım 2o'sine kadar tam düz 59 olursam güçlendirmeye geçerim diye ama 9 günde 900 gr verebilmiş değilim.ancak 300 gr gitti o da bugün eksildi.bence biraz daha bekle bir süre sonra 400-500 gr biranda gidiverir
az önce tarçınlı muffin yaptım şimdi de afiyetle yiyiorum çok güzel oldular yaaa tıka basa doyduğumu hissediyorum bir de bugün marketten light dondurma aldım 1 tanesi 30 kalori o kadar sevindm ki anlatamam. içindekilere baktım yağsız sütten yapılmış ve tatlandırıcı kullanılmış
arkadaslar bende zayiflamak istiyorum aslinda cuma günü elma diyete baslamak istiyordun fakat dukan diyetini okuyunca buna karar verdim ben de sizinleyim artik yarin basliyacagim ha buarada ben emziriyorum bi sakincasi varmi acaba?
inşallah hepimiz biran önce güçlendirmeye geçeriz.inşallah ama zaten aramızda pek bir fark yok o yüzden direnelim beraberce emin ol biz yağlarımızdan daha güçlüyüz ve onları yenebiliriz.çünkü onları biz yarattık ve onları biz yok edeceğizİnsallh öyle olur bende yarın verecem olmadı yarın olur diye bekliyorum 9 gün gecti.bakalım bı hafta daha beliyeyim.saol insalhsende biran önce güçlendirmeye geçersin bende arkandan gelirim.
hangi marka dondurmaa :)