• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese merhabalar arkadaşlar akşam kaldığım sayfadan itibaran yazdıklarınızı okudum maşallah herkes vermeye devam ediyor bende bu sabah 100 gr cık daha eksik çıktım bunada şükür ama inanın hiç kaçamağım yok buna rağmen az verince biraz sıkıntı yapmıyor değilim 70.400 gr çıktım sabahtan bu saate yediğim sadece 1.5 haşlanmış yumurta suyumu içtim o kadar ya kızlar benim içim hiç bişey almıyor ya ve bugün iyice anladım barsaklarım çalışmıyor 2.5lt su içiyorum yinede yok kepeği az tüketiyorum ondanda olabilir ama hiç sevmedim krep yaptım bir sefer yedim ağzımda büyüdü ya yok böle bişey siz nasıl yiyosunuz süte katıyorum hiç özleşmiyor sanki sütün içinde talaş var bu gün 5. günüm ayy bir sebzeye geçebilsemmm

tebrikler deneyimlerini bizimle paylaşmaya devam edersen seviniriz bahsetmiş olduğun ürün rossmanda satılan organik olmayan kepeklerden gördüğüm kadarıyla bundan 1 paket almıştım rossmandan bunun rossmandaki fiyatı 4.25 gittigidiyordaki satıcı 3 katından fazla fiyat koymuş ama bulunmayınca veriliyor benim stoklar dolu isteyen arkadaşlara yarayabilir rossmanda kalmamışsa

yanı ben anlamadım sımcı sen nasıl gondereyyon kı.bende ıstıyorum yulaf kepegı nasıl alabılırım senden ?

:60:

:60::60: Aynen walla ben de öyle işte...ama ben yapmayı da seviyorum işin kötüsü...

yok bea hıc sevmıyorum ama her aksam 2 cesıt yemek artı salatalar mezeler falan yapıyorum.yohusam kocıs benı bosar.bırde oglusa gunde bır defa ayrı yemek hazırlıyorum.
Ne demısler kecının sevmedıgı ot burnunun dıbınde bıtermıs :60:

herkese merhabalar arkadaşlar akşam kaldığım sayfadan itibaran yazdıklarınızı okudum maşallah herkes vermeye devam ediyor bende bu sabah 100 gr cık daha eksik çıktım bunada şükür ama inanın hiç kaçamağım yok buna rağmen az verince biraz sıkıntı yapmıyor değilim 70.400 gr çıktım sabahtan bu saate yediğim sadece 1.5 haşlanmış yumurta suyumu içtim o kadar ya kızlar benim içim hiç bişey almıyor ya ve bugün iyice anladım barsaklarım çalışmıyor 2.5lt su içiyorum yinede yok kepeği az tüketiyorum ondanda olabilir ama hiç sevmedim krep yaptım bir sefer yedim ağzımda büyüdü ya yok böle bişey siz nasıl yiyosunuz süte katıyorum hiç özleşmiyor sanki sütün içinde talaş var bu gün 5. günüm ayy bir sebzeye geçebilsemmm

ağzında mı büyüdü :53: nasıl yani yahu
yediğin az olduğu için yavaş veriyorsun bence proteinli şeyleri yerken elini korkak alıştırma doyana kadar ye hem gözün başka şeylere kaymaz hem de daha kolay verirsin vücudun az yediğin için kıtlık psikolojisine girmez böylece

Merhabalar,
Aylardır herbirinizin yazdığı yazıları takip ediyorum. Herkesi hem kilo verme azmi, hem de yeni şeyler öğrenme azmi için tebrik etmek istiyorum.
Ben de 29 Kasım 2010'da Dukan Diyeti yapmaya başladım. Kaybedilmesi gereken neredeyse 30kg vardı ve Fransa'ya gittiğimde böyle bir diyetin varlığını öğrendim. Kitabını aldım ve seyahatim sırasında kitabı hatmettim; olur da burada bulamazsam diye de 10kg'ya yakın yulaf kepeğiyle Türkiye'ye döndüm.
18 Mayıs ve ben 21kg verdim. Gayet te mutluyum. 21kg verdim ama 30kg vermişim gibi eski kıyafetlerime girebiliyorum. Etrafımdaki herkes şaşkın; nasıl yaptığımı soranlar, benden sonra başlayanlar, başkalarına başlatanlar, vs etrafımda benimle birlikte zorlanmadan kilo verenlerin sayısı her geçen gün artıyor.
Tek sorun yulaf kepeği idi. Yulaf kepeği adı altında meşhur aktarlarda ya da internet sitelerinde satılanlar elime ulaştığında Fransa'dan getirdiğimle hiçbir alakaları olmadığını gördüm. Neyse ki stoklarım bitmeden gitti gidiyor'dan aldığım bir ürün, Fransa'dan getirdiğimin aynısı çıktı; Alman bir ürün orjinal ambalajında. Yani çok mutluyum; tüm arkadaşlarım da oradan aldılar; herkes mutlu mesut zayıflamaya devam : )
Yulaf kepeğini arayanlarınız çok; bilgi vereyim istedim : )
Bu arada yemek tarifleri için de herkese inanılmaz teşekkürler; benim menülerimde değişiklik yarattınız. 6 aydır yaptığım ve elimde Fransızca kitap olduğu için kendimi bazılarınıza göre kıdemli sayıyorum : ) Yardımcı olabileceğim birşey olursa memnuniyetle.:34:

Tebrik ederim :))) bende yulaf kepeği arıorum linkini verebilirmisiniz ?

ağzında mı büyüdü :53: nasıl yani yahu
yediğin az olduğu için yavaş veriyorsun bence proteinli şeyleri yerken elini korkak alıştırma doyana kadar ye hem gözün başka şeylere kaymaz hem de daha kolay verirsin vücudun az yediğin için kıtlık psikolojisine girmez böylece
arkadaşım içim almıyor yani iştahım çekmiyorki tavuk köfte balık hep tiksindim yani daha iki gün var napcam bilmiyorum paso süt içiyorum bu gün napim yoksa midem bulanıyor ama canım kıymalı taze fasülye çekiyor mesela ali nazik olabilir karnıyarık olabilir offffffffff offffffffffffffffffffff

ben göndermiyorum canım arkadaş gittigidiyorda var yazmışda ürüne bakıp yorum yaptım sanırım kendisi satıyor buraya yazdığı kilo vermeyle durum orada da aynıda yani orda satılıyor ben buldum yazmış ama sanırım satıcı kendisi rosmann a yeni kepek gelmemişmi orayı arasananıza şimdi arkadaşın dediği ürünün linkini ekleyeceğim buraya bakarsınız bu kepek rossmanda 4.25 lira ben deneme amaçlı 1 paket aldım diğer aldıklarım organik

Dukan Diyeti İçin Yulaf Kepeği - Orjinal Amalaj GittiGidiyor.com'da #39824806

yanı ben anlamadım sımcı sen nasıl gondereyyon kı.bende ıstıyorum yulaf kepegı nasıl alabılırım senden ?

yok bea hıc sevmıyorum ama her aksam 2 cesıt yemek artı salatalar mezeler falan yapıyorum.yohusam kocıs benı bosar.bırde oglusa gunde bır defa ayrı yemek hazırlıyorum.
Ne demısler kecının sevmedıgı ot burnunun dıbınde bıtermıs :60:

bu saate kadar 1.5 yumurta yiyerek kilo veremezsin ve sağlığını bozarsın aç kalmaman ve yeterli protein alman lazım kepek olayına gelince orijinal değil kepeğin anladığım kadarıyla çünkü gerçek kepek yulaf ezmesine benzeyen bir yapıda yemesi kolay tadıda iyi

tahminen bir sitede rastladığım profilde yanında nişanlısıyla fotosu olan kişiysen sen zaten kuğu gibisin şişman falan durmuyorsun :34: hem zaten çok az kilon kaldı

simlanın face sayfasında gördüysen muhtemelen o benimdir cnm,mücveri orayada eklemiştim:1: geçen sene ve geçtiğim senelerde genelde 58-60 yani o fotodaki gibiydim,ne yazık ki bu sene okul bitip ailemin yanına gelince kış boyu ye iç yat 66 oldum:D böyle giderse senelerdir düşemediğim 58 in altınada düşücem sanırım :66: çok fazla duraklama yaşamazsam bende senin gibi hedefimi aşağıya çekicem inş :16:

ben göndermiyorum canım arkadaş gittigidiyorda var yazmışda ürüne bakıp yorum yaptım sanırım kendisi satıyor buraya yazdığı kilo vermeyle durum orada da aynıda yani orda satılıyor ben buldum yazmış ama sanırım satıcı kendisi rosmann a yeni kepek gelmemişmi orayı arasananıza şimdi arkadaşın dediği ürünün linkini ekleyeceğim buraya bakarsınız bu kepek rossmanda 4.25 lira ben deneme amaçlı 1 paket aldım diğer aldıklarım organik

Dukan Diyeti İçin Yulaf Kepeği - Orjinal Amalaj GittiGidiyor.com'da #39824806

Evet yaa aynısı..ben cuma günü bir arkadaşa aldırdım rossmandan,p.tesi elime geçti.4 paket..hiç fena değil tadı..bence de bu kadar para vermeyin derim..Ama uzak olanlar için düşünülebilir belki..

merhaba arkadaşlar ilk seyir günümdeyim
zaten hasta olduğum için canım hiç bir şey yemek istemiyor
:50:

öznur bacım başlamışsın tebrikler... :71:

ben de daha kilo verimi olmadı yetmişte takıldım kaldım
6 gün atak döneminde 2 kg vermiş oldum...

bakalım seyirde nasıl seyreyliyeceğiz 1+1 uygulamayı düşünüyorum :74:

merhaba arkadaşlar ilk seyir günümdeyim
zaten hasta olduğum için canım hiç bir şey yemek istemiyor
:50:

öznur bacım başlamışsın tebrikler... :71:

Ben de daha kilo verimi olmadı yetmişte takıldım kaldım
6 gün atak döneminde 2 kg vermiş oldum...

Bakalım seyirde nasıl seyreyliyeceğiz 1+1 uygulamayı düşünüyorum :74:

kalp kalbe karsıymıs canım benım.tesekkur ederım.
Pekım o ıkı gunu kac atak gununde verdın?
Bırde cabuk ıyılesmen ıcın yemen lazım hayatım olmaz oyle.halsız dusersın :53:

evet orda gördüm :) inşallah inersin diyeceğim adetten ötürü ama zaten ne kaldıki şunun surasında banada hayal gibi geliyordu yıllar sonra tartıda 57 li rakam görmek

simlanın face sayfasında gördüysen muhtemelen o benimdir cnm,mücveri orayada eklemiştim:1: geçen sene ve geçtiğim senelerde genelde 58-60 yani o fotodaki gibiydim,ne yazık ki bu sene okul bitip ailemin yanına gelince kış boyu ye iç yat 66 oldum:D böyle giderse senelerdir düşemediğim 58 in altınada düşücem sanırım :66: çok fazla duraklama yaşamazsam bende senin gibi hedefimi aşağıya çekicem inş :16:

Back