Teşekkürler barro..deneyeceğim..afiyet olsun..
ne demek afiyet olsun canım sana da biraz tadı baskın olsun diye tuz ya da tatlandırıcı eklenebilir tatsız gelebilir belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler barro..deneyeceğim..afiyet olsun..
Ben küçük bi yerde yaşıyorum
Yulaf kepeği bulamadım
Dün bi fırına gidip buğday kepeği istedim
Adam anlam veremedi ilaç niyetine lazım olduğunu söyledim
Akşam yoğurda kattım birazda nazo nun limonlusundan
Nefis oldu
Yalnız bunu yiyerek bile günü tamamlayabilirim
Tek dezavantajım yoğurdumu kendim yapıyorum
Yani biraz yağlı olabilir
yoğudunu illa kendin yapmak istiyorsan neden sek ya da pınar'ın light sütlerinden yapmıyorsun fayda faydadır:26::26::26:
ne demek afiyet olsun canım sana da biraz tadı baskın olsun diye tuz ya da tatlandırıcı eklenebilir tatsız gelebilir belki
içinde başka bişi yok mu ki salatanın anlamadım?
çok sevindim senin adınaaaa maşallah inşallah takılmadan takır takır gider hepsii
evet yağla kalorinin ne kadar yükseldiği vardı kitapta şaşırmıştım baya ama yağda koymak lazım illa ki vitaminleri alabilmek için
Dukan diyetiyle ilgili bilmedikleriniz CNNTurk.com
taylan kümeli dukan diyetiyle ilgili sorulara cvp vermişte,kendisini buraya davet edip bide burdakileri okutmak lazım diyeti şok kilo verdirip daha sonrada,et süt yumurtayı sadece perşembe yeyip diğer altı gün aşırı zararlı şekilde beslenilebilen bi diyet sanıyo sanırım kendileri
taylan kümeli dukan diyetiyle ilgili sorulara cvp vermişte,kendisini buraya davet edip bide burdakileri okutmak lazım diyeti şok kilo verdirip daha sonrada,et süt yumurtayı sadece perşembe yeyip diğer altı gün aşırı zararlı şekilde beslenilebilen bi diyet sanıyo sanırım kendileri
Aman zaten sabote edenler o kadar çok ki...diyeti yapanların sayısı her geçen gün artıyor,bir de ilk günler insanlar geliyorlar 2 kilo verdim,3 kilo verdim diyorlar ya öyle bir diyet zannediyorlar..şok kilo verdiren sıfır karbonhidrat sıfır yağ sıfır vitamin filan....
Oysa yağsız yediğimiz herşey de bile az da olsa bir yağ,bir karbonhidrat mevcut...sebzeler vitamin dolu...Yulaf kepeği diye birşeyden haberleri yok...Aslında biz bildiğin gayet bseleyici ekmek yiyoruz yulaf kepeği yiyerek...yulaf kepeğinin karbonhidrat değeri oldukça yüksek...Ama doğal,şişkinlik yapan,boşaltıma destek veren bol lifli bir ürün...şimdi beyaz ekmek yemek daha mı iyi yani...
Sonra verdikleri ilk tepki de geri çabuk alıyorsun bu diyetlerle ben yapmıştım biliyorum..vs.vs
Evet ben o aşamaya geçmedim,muhtemelen bıraktığın zaman çok çabuk geri alıyorsundur.
Ama dünya üzerinde öyle bir diyet yok ki...hayvan gibi ye,gel eve yat ama verdiğin kiloları geri alma...öyle bir cerrahi müdahale bile yok...mideni aldıracaksın herhalde...
İnsanların anlamadığı bu diyetin insanın yaşam tarzını,hayata bakış biçimini(benim için yemek için yaşamak gibi birşeydi önceden) ve alışkanlıklarını değiştirdiği...
Evet bir gün pes edicem ve bu diyeti bırakıcam,muhtemelen 3-5 geri alıcam ama artık biliyorum ki benim asıl istediğim şey kilo vermekmiş,bu beni yemekten daha çok mutlu ediyormuş,o yüzden korkmadan istediğim zaman tekrar başlıycam ve verebilicem...eskiden asla yapamam bu iştahla 14 kilo nasıl verebilirim ki,imkansız diyordum ve başlamaktan kaçıyordum ama artık gözümü korkutmuyor...işte bu kadar...kendi kendimi alkışlıyorum da ohhh
doğru.vitaminlerin vücuda işlemesi için yağa ihtiyaç var ama salatada yağ olmasada olur.çünkü bahsedilen yağ lıkır lıkır yağ değil.yediğimiz etin,sütün,yoğurdun içinde var zahten.hatta avakado,ayçekirdeği,mısır,ceviz,fındık,ceviz vb deki yağlar bile o miktarı karşılıyor.zahten kaçamak yapmayan var mı.böylece sıfır yağ olayı yalan olmuş oluyo.zahten patateste,kırmızı biberde de yağ olduğunu düşünürsek sp günlerinde dahi yağ alıyor vücut.dukanın azalmasını istediğiniz şeyle beslemeyin dediği direkt yağla beslenmeyin.vucudun fazlasına ihtiyacı yok.eski çağlardaki gibi beslenip yaşasaydık böyle bir problemimiz de olmayacaktı.bizi yakan damak tadı oluyo.düşünün tadı güzel ama zararsız ne kadar az şey var
dün soğuk içeceklerin yağ yakımını hızlandırması durumuyla alakalı konuşuldu ya dondurma zararsız geldi gözüme hemen akladım dondurmayı bağrıma bastım ahaha ah şu damak tadı işte mantığımı da ele geçirdi sanırım
içinde başka bişi yok mu ki salatanın anlamadım?
çok sevindim senin adınaaaa maşallah inşallah takılmadan takır takır gider hepsii
evet yağla kalorinin ne kadar yükseldiği vardı kitapta şaşırmıştım baya ama yağda koymak lazım illa ki vitaminleri alabilmek için
dukan diyetiyle ilgili bilmedikleriniz cnnturk.com
taylan kümeli dukan diyetiyle ilgili sorulara cvp vermişte,kendisini buraya davet edip bide burdakileri okutmak lazım :d diyeti şok kilo verdirip daha sonrada,et süt yumurtayı sadece perşembe yeyip diğer altı gün aşırı zararlı şekilde beslenilebilen bi diyet sanıyo sanırım kendileri
tam olarak algılamamış bence dukanda ne yapıldığını
ya ben de dun lıght vanılyalı dondurma bıze ne kadar uygun dıye sormustum ama bılen yok mu
hiii yoook bırakmazsın canııım neden bırakasın kilolar gidene kadar bırakma artık bu son diyetin olsun gitsin bütün kilolar sabitle sonra da eski sayfalarda son evreye geçen arkadaşlarımız var çok mutlular inşallah bizde öyle olacağız sabır sabır sabır
yok canım şuan için demiyorum zaten,şuan bırakmayı düşünmüyorum...ama insan ömür boyu kilosunu sabitleyemiyor,ben inanmıyorum daha doğrusu...ömür boyu rejim modunda da olamazsın zaten...
Yani güçlendirmeye geçilip korumaya geçtiysen bile hem çok yeyip hem koruyabilineceğini düşünmüyorum ben...illa alırsın sonra birdaha başlar bir daha verirsin..çocuk doğurursun rejim yapamazsın alırsın vs.vs..ama en azından verebildiğimi biliyorum artık demek istedim...
içim gitmesine rağmen nolur nolmaz diye yiyemiyorum ligt ta olsa dondurma hem light hem vanilyalı zararsız gibi görünüyo da yine de tam bilgim yok ama çok sık olmamak şartıyla arada bi yenebilir belki
canım ya bu konuda sana katılamayacagım.yedıgını yakabılıyorsan bence ıstedıgın kadar bır omur yıyebılırsın.onemlı olan yakabılmek.