• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar kızacaksınız ama size birşey söyleyeyim mi...
Ben dün akşam minik kase light pudingimin(şu damla sakızlı kahveli yaptığım) üzerine madodan bir küçük kaşık vanilyalı bir küçük kaşık çikolatalı light dondurma koydum yedim:56::56:
Müthişşşşşştiiiii:17::17::17:
Evde bulundurmamak lazım bu ürünleri yeniyor walla...
Ama ben de düşündüm acaba tatlandırıcı mı var içinde şeker mi diye..daha az yağlı olduğunu hissediyorsun ama şeker konusunda emin değilim...
Bu arada algidanın filan light dondurması var mı marketlerde satılan,bilen var mı?
Ya da light dondurma tarifi bilen:17::17:

offf off bırak evde bulundurmayı bızım ev de bunlar stok stok.koca kısım cok sever.dun de cok guzel tatlılar alıp gelmıs dayanamayıp 3 tane yedım.allahdan yansımamıs.sabah tartıda eksı 300 gordum cok sevındım :52:

Arkadaşlar kızacaksınız ama size birşey söyleyeyim mi...
ben dün akşam minik kase light pudingimin(şu damla sakızlı kahveli yaptığım) üzerine madodan bir küçük kaşık vanilyalı bir küçük kaşık çikolatalı light dondurma koydum yedim:56::56:
müthişşşşşştiiiii:17::17::17:
evde bulundurmamak lazım bu ürünleri yeniyor walla...
ama ben de düşündüm acaba tatlandırıcı mı var içinde şeker mi diye..daha az yağlı olduğunu hissediyorsun ama şeker konusunda emin değilim...
Bu arada algidanın filan light dondurması var mı marketlerde satılan,bilen var mı?
ya da light dondurma tarifi bilen:17::17:

ben korkumdan light puding bile yapmıyorum :D çünkü temmuz başında düğünüm var:1: yumurta kapıya dayandı anlayacağınız :1: tatlı ihtiyacımı nescafeye koydugum splenda ve cok cok dayanamadıgımda yedıgım ufak parca bitterle gideriorum,kış boyu yer yer oturursam böle olurum tabi :78:

Merhabalar,
Aylardır herbirinizin yazdığı yazıları takip ediyorum. Herkesi hem kilo verme azmi, hem de yeni şeyler öğrenme azmi için tebrik etmek istiyorum.
Ben de 29 Kasım 2010'da Dukan Diyeti yapmaya başladım. Kaybedilmesi gereken neredeyse 30kg vardı ve Fransa'ya gittiğimde böyle bir diyetin varlığını öğrendim. Kitabını aldım ve seyahatim sırasında kitabı hatmettim; olur da burada bulamazsam diye de 10kg'ya yakın yulaf kepeğiyle Türkiye'ye döndüm.
18 Mayıs ve ben 21kg verdim. Gayet te mutluyum. 21kg verdim ama 30kg vermişim gibi eski kıyafetlerime girebiliyorum. Etrafımdaki herkes şaşkın; nasıl yaptığımı soranlar, benden sonra başlayanlar, başkalarına başlatanlar, vs etrafımda benimle birlikte zorlanmadan kilo verenlerin sayısı her geçen gün artıyor.
Tek sorun yulaf kepeği idi. Yulaf kepeği adı altında meşhur aktarlarda ya da internet sitelerinde satılanlar elime ulaştığında Fransa'dan getirdiğimle hiçbir alakaları olmadığını gördüm. Neyse ki stoklarım bitmeden gitti gidiyor'dan aldığım bir ürün, Fransa'dan getirdiğimin aynısı çıktı; Alman bir ürün orjinal ambalajında. Yani çok mutluyum; tüm arkadaşlarım da oradan aldılar; herkes mutlu mesut zayıflamaya devam : )
Yulaf kepeğini arayanlarınız çok; bilgi vereyim istedim : )
Bu arada yemek tarifleri için de herkese inanılmaz teşekkürler; benim menülerimde değişiklik yarattınız. 6 aydır yaptığım ve elimde Fransızca kitap olduğu için kendimi bazılarınıza göre kıdemli sayıyorum : ) Yardımcı olabileceğim birşey olursa memnuniyetle.:34:

süpersinn...maşallah nazar değmesin:nazar::nazar:
ben de arkadaşların tavsiyesi üzerine gebze-rossmann dan aldım ve orjinalini bilmesem de bu ürünü beğendim.
senin dediğin ürünün linkini gönderebilir misin,bir kapımız daha olsun :)

en azından ben kendim için bunun böyle olduğunu düşünüyorum..sizlerin metabolizması farklı olabilir...ben yemeği seviyorum ve kolay kilo alan bir bünyem var...ömür boyu bu diyet prensiplerinde devam etsem ömür boyu almam ama bunun mümkün olmadığını söylüyorum..kendi açımdan...

ben yanlıs ıfade etmıs olabılırım canım.yakmakdan kastım spor yapmak.yanı sporu hayat tarzı benımsemek.
Yemeyı bende severım ama baskası yaparsa :52:
Hatta esım bana okuzu yersın sen der.tek basıma bı kuzunun yarısını yemıslıgım var.dıger yarısınıda ayıp olmasın dıgerlerıı yesın dıye bırakmıstım :60:

ya ben de dun lıght vanılyalı dondurma bıze ne kadar uygun dıye sormustum ama bılen yok mu :(

uygunluğunu tam bilemiyorum ama light puding tüketen epey kişi oldu vermeye devam ettiler
light dondurmayla alakalı bi şey hatrlamıyorum ama ben geçen hafta mc flury yedim negrolu light falan da değildi ona rağmen kilo verdim tabi yemesem çok daha çabuk kilo veririm eminim ama dondurmaya karşı koyamam ben dukan kusura bakmasın hiç :63:

yok canım şuan için demiyorum zaten,şuan bırakmayı düşünmüyorum...Ama insan ömür boyu kilosunu sabitleyemiyor,ben inanmıyorum daha doğrusu...ömür boyu rejim modunda da olamazsın zaten...
Yani güçlendirmeye geçilip korumaya geçtiysen bile hem çok yeyip hem koruyabilineceğini düşünmüyorum ben...illa alırsın sonra birdaha başlar bir daha verirsin..çocuk doğurursun rejim yapamazsın alırsın vs.vs..ama en azından verebildiğimi biliyorum artık demek istedim...

o sonradan alınan 2 5 kilo için arada atakları tekrarlarsınız diyor zaten kitapta

Merhabalar,
Aylardır herbirinizin yazdığı yazıları takip ediyorum. Herkesi hem kilo verme azmi, hem de yeni şeyler öğrenme azmi için tebrik etmek istiyorum.
Ben de 29 Kasım 2010'da Dukan Diyeti yapmaya başladım. Kaybedilmesi gereken neredeyse 30kg vardı ve Fransa'ya gittiğimde böyle bir diyetin varlığını öğrendim. Kitabını aldım ve seyahatim sırasında kitabı hatmettim; olur da burada bulamazsam diye de 10kg'ya yakın yulaf kepeğiyle Türkiye'ye döndüm.
18 Mayıs ve ben 21kg verdim. Gayet te mutluyum. 21kg verdim ama 30kg vermişim gibi eski kıyafetlerime girebiliyorum. Etrafımdaki herkes şaşkın; nasıl yaptığımı soranlar, benden sonra başlayanlar, başkalarına başlatanlar, vs etrafımda benimle birlikte zorlanmadan kilo verenlerin sayısı her geçen gün artıyor.
Tek sorun yulaf kepeği idi. Yulaf kepeği adı altında meşhur aktarlarda ya da internet sitelerinde satılanlar elime ulaştığında Fransa'dan getirdiğimle hiçbir alakaları olmadığını gördüm. Neyse ki stoklarım bitmeden gitti gidiyor'dan aldığım bir ürün, Fransa'dan getirdiğimin aynısı çıktı; Alman bir ürün orjinal ambalajında. Yani çok mutluyum; tüm arkadaşlarım da oradan aldılar; herkes mutlu mesut zayıflamaya devam : )
Bu arada yemek tarifleri için de herkese inanılmaz teşekkürler; benim menülerimde değişiklik yarattınız. 6 aydır yaptığım ve elimde Fransızca kitap olduğu için kendimi bazılarınıza göre kıdemli sayıyorum : ) Yardımcı olabileceğim birşey olursa memnuniyetle.:34:

tebrik ediyorum sizi 21 kilo dile kolay ah ah ben son 10 kiloyu veremem diye dertleniyorum
spor yaptınız mı sarkmalarınız oldu mu selülitleriniz gitti mi?
aklıma gelen ilk sorular bunlar tabi sizin de 6 ay içinde kendinizdeki kilo değişiminin neler yapınca hızlanıp ne yapınca yavaşladığını paylaşmanızı rica etsem??

ben dün akşam minik kase light pudingimin(şu damla sakızlı kahveli yaptığım) üzerine madodan bir küçük kaşık vanilyalı bir küçük kaşık çikolatalı light dondurma koydum yedim:56::56:
ama ben de düşündüm acaba tatlandırıcı mı var içinde şeker mi diye..daha az yağlı olduğunu hissediyorsun ama şeker konusunda emin değilim...

arada kaçamak lazım bence hep uyunca insan sıkıntıya giriyo yani çok zorlamamak lazım bence
light dondurma marketlerde var ben migrosta görmüştüm
dukan tariflerim blogunda dondurma yapmıştı arkadaş ordan tarife bakabilirsiniz

ben korkumdan light puding bile yapmıyorum :d çünkü temmuz başında düğünüm var:1: Yumurta kapıya dayandı anlayacağınız :1: Tatlı ihtiyacımı nescafeye koydugum splenda ve cok cok dayanamadıgımda yedıgım ufak parca bitterle gideriorum,kış boyu yer yer oturursam böle olurum tabi :78:

canım sen bırde 3 4 kılo kesın dusun telasından verırsın haberın ola :1: Gelınlık provalarında anlayacaksın bunu

senin kulaklarını çekmek lazım:-)aslında kaçamak yapanlara cezamı versek:-)

ben korkumdan light puding bile yapmıyorum :D çünkü temmuz başında düğünüm var:1: yumurta kapıya dayandı anlayacağınız :1: tatlı ihtiyacımı nescafeye koydugum splenda ve cok cok dayanamadıgımda yedıgım ufak parca bitterle gideriorum,kış boyu yer yer oturursam böle olurum tabi :78:

aman aman sen yeme tabiii :20: yasak sana:20:
sen bakma bize...emin ol o gelinlikte kuğu gibi olmanın hazıı dünya üzerindeki hiçbir tatlıda yok :)
ahh ahhh ben 60 kiloydum düğünümde,hemde sadece 3 sene önce :97::97:

canım ınsallah cok guzel bır gelın olacaksın kı cok az kaldı zaten ıstedıgın kılona ulasmaya.

Bız de bu yaz evlenecektık:((

a a a a sen dukancı gelin olacaksın olmaaaaaaaaaaaaaaz yemeee bizi temsil edeceksin sen prenses gibi oluup yeme sen hepimizden daha kolay çabuk kilo verirsin inşallaah :70:

senin kulaklarını çekmek lazım:-)aslında kaçamak yapanlara cezamı versek:-)

ceza mı a a a vermeyelim vermeyin yok yok yanarım vallahi
kaçamasksız günüm geçmiyo benim :60:

uuuuuuuu 22 okuyucu var

Son düzenleme:
tebrikler deneyimlerini bizimle paylaşmaya devam edersen seviniriz bahsetmiş olduğun ürün rossmanda satılan organik olmayan kepeklerden gördüğüm kadarıyla bundan 1 paket almıştım rossmandan bunun rossmandaki fiyatı 4.25 gittigidiyordaki satıcı 3 katından fazla fiyat koymuş ama bulunmayınca veriliyor benim stoklar dolu isteyen arkadaşlara yarayabilir rossmanda kalmamışsa

Merhabalar,

Son düzenleme:
aman aman sen yeme tabiii :20: yasak sana:20:
sen bakma bize...emin ol o gelinlikte kuğu gibi olmanın hazıı dünya üzerindeki hiçbir tatlıda yok :)
ahh ahhh ben 60 kiloydum düğünümde,hemde sadece 3 sene önce :97::97:

canım sen bırde 3 4 kılo kesın dusun telasından verırsın haberın ola :1: Gelınlık provalarında anlayacaksın bunu

canım ınsallah cok guzel bır gelın olacaksın kı cok az kaldı zaten ıstedıgın kılona ulasmaya.

Bız de bu yaz evlenecektık:((

desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar zaten burayı keşfetmemiş olsam hayatta bu süreçte bu kilolardan kurtulamazdım. penac82 cnm inşallah Allah en hayırlısını gönlüne göre olanı verir cnm :16:

a a a a sen dukancı gelin olacaksın olmaaaaaaaaaaaaaaz yemeee bizi temsil edeceksin sen prenses gibi oluup yeme sen hepimizden daha kolay çabuk kilo verirsin inşallaah :70:

ceza mı a a a vermeyelim vermeyin yok yok yanarım vallahi
kaçamasksız günüm geçmiyo benim :60:

uuuuuuuu 22 okuyucu var

aynen barro benim de...yoksa çok pis sıkılırım walla...bak ısrar etmeyin bırakır giderim aaa:52::52:

:60:
ben yanlıs ıfade etmıs olabılırım canım.yakmakdan kastım spor yapmak.yanı sporu hayat tarzı benımsemek.
Yemeyı bende severım ama baskası yaparsa :52:
Hatta esım bana okuzu yersın sen der.tek basıma bı kuzunun yarısını yemıslıgım var.dıger yarısınıda ayıp olmasın dıgerlerıı yesın dıye bırakmıstım :60:

:60::60: aynen walla ben de öyle işte...ama ben yapmayı da seviyorum işin kötüsü...

aynen barro benim de...yoksa çok pis sıkılırım walla...bak ısrar etmeyin bırakır giderim aaa:52::52:

kaçamaksız kilo veremiyorum ben yani onu anladım zaten ahaha
kaçma kaçma ceza olmaz heralde herkes kaçamakla götürüyo zaten ufaktan ufaktan :60:

evet cnmmm inşallah dukan sayesinde kuğu gibi bi gelin olucam:D çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için:16:
:54:

tahminen bir sitede rastladığım profilde yanında nişanlısıyla fotosu olan kişiysen sen zaten kuğu gibisin şişman falan durmuyorsun :34: hem zaten çok az kilon kaldı

evet cnmmm inşallah dukan sayesinde kuğu gibi bi gelin olucam:D çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için:16:

ya ben de dun lıght vanılyalı dondurma bıze ne kadar uygun dıye sormustum ama bılen yok mu :(

light demek sadece şeker yerine tatlandırıcı kullanılarak yapılmış ve yağı azaltılmış demek ama vanilyalı dondurmanın kaymaklı diye tabir edilen dondurma olduğunu biliyorum ben yanılıyor olabilirim emin olduğum şey meyvalıların en az kalori içerenler olduğu ama atak ve seyirde meyve yasak güçlendirmede kendin bile yapabilirsin zira çoğunun içinde fazlasıyla aroma azıcı meyve var gerçek meyveden yaparsan daha faydalı bile olur:56::56::56::56::56:

Back